!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

Et nytt stjerneskudd!

Hei dere :-)

 

Må bare si tusen takk for den fine responsen jeg fikk på gårsdagens innlegg, både på og utenfor bloggen! Dere er gull. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. 
Kanskje dette er noe jeg skal starte med? Det er hvert fall noe som ligger i tenkeboksen. 

Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet og hører på Sondre Justad. Bombe. 
Men noe av det jeg elsker er å høre på musikk og ikke mist, finne ny. Her om dagen så kom jeg over en artist fra Australia som virkelig falt i smak. Han heter Conrad Sewell og kom ut med sin første EP i 2016. 

Fant ut nå at han hadde kommet ut med ny sang I DAG så den skal jeg høre på nuu! Håper dette faller i smak! 

16 triks alle jenter burde kunne

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var gutt. Ikke misforstå, jeg ELSKER å dolle meg opp når jeg skal en tur på byen og jeg liker alle ting som har med det å være jente å gjøre. Nesten hvert fall. Føler vel bare at gutta har det litt lettere? - Er det bare jeg som føler det sånn? Hvert fall når det kommer til nettopp dette; Når de står der en lørdag og skal finne ut hva de skal ha på seg den kvelden. Det tar de nøyaktig to minutter å velge skjorte. Mens vi, jenter bruker flere timer på å finne det ut. Og når vi endelig har funnet noe vi kanskje kan føle oss vel i så begynner vi å tvile på det også.. Haha, sånn er hvert fall jeg. 

MEN for noen dager siden kom jeg over en artikkel med triks og tips til oss jenter som skulle gjøre hverdagen vår litt lettere. Noen av triksene visste jeg fra før, og andre ikke. Tenkte å dele den med dere så kanskje også deres hverdag blir litt lettere :-)

1. Varm opp vippetangen før bruk. Bruk hårføner eller en lighter for en enda bedre krøll på vippene! (Husk at du ikke hold lighteren for lenge på tangen eller ha føneren for hardt på sånn at du brenner deg)
2. Bruk leppestift som blush. Hvis du foreksempel glemmer blush en dag? - Ta litt av leppefargen din på kinnene.Ta på leppene dine med rene fingre for å bare få litt farge og ta de forsikntig på kinnene! Perfekt hvis du har dårlig tid!
3. Bruk fuktighetskrem på føttene når du sover. Ta på fuktighetskrem og putt føttene i et par sokker før du legger deg! Dette gjør at du da våkner opp med silkemyke føtter! 
4. Spray litt parfyme på hårbørsten. Haha! Dette husker jeg at jeg gjorde masse før. Det er jo egentlig ganske smart. For om man sprayer på kroppen så kan det bli litt ekstemt til tider.. Så er det bare å vifte på håret og lukte himmelsk!5. Børst babyhårene på plass med en tannbørste. Dette er virkelig noe som irriterer meg til tusen. Spesielt når du har satt opp håret i en perfekt hairdo også kommer de babyhårene stikkene ut av hodet. - Spray litt hårspray på tannbørsten og gre det håret som er på ville veier.. Altså IKKE den dere bruker til å pusse tennene med. Hvis det var villedende på noe som helst måte.  Dette skal hvert fall jeg prøve neste gang. Jeg har alltid brukt den store hårbørsten min som ikke har funka like bra. At jeg ikke kom på dette selv er jeg litt skuffa over. 
6. Fjern klumpene i maskaraen med en tannbørste. Altså.. Er jeg dum? Dette skjønner jeg ikke helt hvordan fungerer, men for all del skal jeg prøve det. Ikke at jeg har problemer med så klumpete vipper når jeg påfører mascara, men dette skal uansett testes. 
7. Fjern sminken med kokosnøttolje. Ja, jeg har hørt at dette er bra for huden. Jeg har selv ansiktsolje som jeg bruker, men fjerne sminken med dette? Hmm. Litt skeptisk. Det fungerer jo sikkert da, og ikke er det dyrt heller. 

8. Bruk isvann så neglelakken tørker fortere.  Før du tar på lakk så ta fingrene i vann med isbiter. Dette vil gjøre slik at lakken sette seg og tørke fortere. Jeg må si til dette punktet at jeg har hørt det er omvendt? At man skulle sette hendene under rennende, kaldt vann ETTER at man hadde lakket de? Det har hvert fall funket for meg, men nå ble jeg uskikker.. 
9.Påfør concealeren din som en triangel på ansiktet. Isteden for å påføre i strekvis under øynene, tegn en triangel og blend på denne måten for bedre dekkevne. Dette var vel ikke noe nytt for de fleste?


10. Reduser poser under øynene med grønn te. Ha en pose med grønn te på hvert øye for ca. 5 til 10 minutter og posene vil forsvinne. - Selv er jeg ikke helt sikker på om det vil forsvinne helt, men ja reduksjon er en annen sak. Dette går også med feks med agurk.
11. Ha litt vaselin på det stedet du skal spraye parfyme. Duften vil med dette vare lenger. 
12. Bruk balsam hvis du ikke har barberskum. Jeg vet du ikke trenger barberskum for å ta stubbene på beina, men det gir jo en mer behagelig opplevelse - gjør det ikke? Bruk balsam og det vil gjøre samme nytten! - Beina dine blir silkemyke!
13. Smør sitron på svettemerker som du har fått på klærne dine. Før du kaster klærne i maskinen smør litt sitronsaft der du har svettelukt dette er feks et bra tips for treningsklær eller chiffonbluser som trekker lett til seg lukt. 
14. Mascara - god som ny! Har mascaraen din allerede tørket ut og du har hatt den mindre enn 6 måneder bruk litt linsevann for å løsne den! Altså det saltvannet man kjøper på flaske! Jeg hadde en gammel mascara og brukte bare noen dråper vann. Altså det er kanskje ikke det smarteste valget, men det fungerte det også! Tror, når det er sagt at saltvannet er et mye bedre valg.

15. Fjern hudormer med bakepulver. Bland litt bakepulver med vann sammen til en røre. Påfør til de stedene du har hudormer og la dette tørke. Fjern med vann. Dette er vel det samme trikset som å påføre tannkrem? - Vil jeg tro? 

16. Frys strømpene. De fleste jenter har en eller annen gang vært ute også har nylonstrømpene spjæret eller blitt ødelagt på en eller annen måte. Jeg har opplevd dette hundrevis av ganger. Husker jeg hadde kjøpt meg en helt strømpebukse også i det jeg skulle ta den på meg så løsna en tråd.. SERRIØST liksom.. Uansett. Har hørt om man legger den i frysa dagen før bruk så skal den holde lenger. Så dette skal jeg prøve neste gang.
Er uhellet allerede ute? Ta litt neglelakk på spriken slik at den ikke kan revne enda mer :-) 

Er det noen andre triks og tips dere kan som ikke sto her? Del gjerne :-)

Produktanmeldelse: Hodebunnssjampo

Hei :-)

Nå på denne tiden av året hvor det er tørt og kaldt i luften så er det mange av oss som opplever tørr og flassede hodebunn. - Klør du? Jeg har aldri pleid å ha noe som helst problemer med dette før, men det har kommet mer og mer - og spesielt nå med det kalde været. Men kløen i hodebunnen kan også skyldes for eksempel; når du tørker håret ditt med varmluft, men ikke hele håret helt inn til hodebunnen, og dermed blir det fett. Dette fører til at hodebunnen vil bli oljete og begynne å klø. Jeg sier ikke dette gjelder alle, men jeg har opplevd dette mang en gang. Vil tro det er vanskeligere for oss med tykt hår å klare å tørke hele håret ned til hårroten. Jeg er en av de som simpelthen ikke gidder å tørke det med varmluft fordi det tar så sabla lang tid, men da sliter jeg jo også mindre på håret. 

En annen grunn på at det klør er kanskje fordi du ikke vasker det så ofte som du bør? Når sant skal sies så er det ikke bra å vaske håret ditt hver dag, fordi det kan ødelegge hårets naturlige oljer, men det finnes jo en mellomting? Uansett... Jeg skulle med dette komme med en produktanmeldelse eller rettere sagt et tips hvis du sliter med tørr hodebunn. 


Head Remedy fra KMS skal hjelpe mot nettopp dette. Jeg har brukt den bare èn gang, men etter allerede den ene vasken så merket jeg stor forskjell (not kidding) Det høres kanskje litt ut som jeg lyver og skryter produktet opp i skyene, men det gjør jeg virkelig ikke. Denne skal kun brukes én til to ganger i uken ved siden av en annen shampoo så hvis du sliter med en tørr hodebunn som mange av oss gjør ved denne tiden av året så vil jeg virkelig anbefale denne sjampoen♥

Har du prøvd denne før?

Oppskrift: Gulrotsuppe

Hei!
Denne fine kvelden tenkte jeg å komme med en oppskrift som jeg har blitt veldig glad i. Det er en oppskrift på en gulrotsuppe/stappe. Første gang jeg ble introdusert for denne var hos venninnen min. Og i dag skulle jeg prøve å lage den helt alene. Var redd for at den ikke kom til å bli lik i det hele tatt og at jeg kom til å bomme totalt på smak, men jeg klarte faktisk dette, med glans. Nå som vi er inne i en periode hvor alt av kjøtt, både rødt og hvitt er kreftfremkallende og kan føre til at kroppen  blir imun mot antibiotika  så er det viktig å kanskje prøve noe nytt? Utforske smaksløkene. Denne oppskriften gjør virkelig det. Den er proppet med vitaminer og næringsstoffer som gjør godt for kroppen - ikke minst så er den utrolig god!!
Ingredienser:
Gulrøtter, poteter, sellerirot, persillerot, søtpotet, buljong, gulløk(eller rød), hvitløk, chilli, lime, ingefær. salt, pepper, spisskummen, koriander, cayennepepper. 

Fremgangsmåte
1. Kok gulrøtter, sellerirot, persillerot, potet og søtpotet med buljong. - Har du ikke alle ingrediensene? Det gjør ingenting. Jeg brukte pastinakk i stedet for sellerirot. 
2. Stek løk, hvitløk og chilli 
3. Hell av litt av vannet når grønnsakene er ferdig kokt (grønnsakene må være møre) NB: Ta vare på vannet så du kan spe i suppen senere om du synes den blir for tykk. Dette er en smakssak. 
4. Ha i det stekte og mos grønnsakene med stavmikser
5. Ha i ingefær og lime, Miks litt til. - jeg kokte ingefæren med grønnsakene, det er egentlig det samme. 
6. Til slutt krydrer du med salt, pepper, cayennepepper, koriander og spisskummen evt annet krydder. Har du ikke spisskummen? Da kan du bruke ferdigblandet tacokrydder. NB: Ikke ta så veldig mye, da dette gir mye smak. 

Helt til slutt så sper du i litt fløte :-) Håper det smaker! 

Legg merke til at jeg ikke har skrevet mengde på grønnsaker osv. Dette mest fordi du kan velge selv og prøve deg litt frem. Med denne suppen er ingenting feil. Men husk at det er en gulrotsuppe!! Hehe. 

Mine hårtips

Som alt annet så er det også viktig å passe på håret nå som kulden setter inn og også ellers i året.. Den tørre og kalde vinterluften gjør håret sprøtt og lite glansfult. Jeg har stripet og farget håret mitt over lang tid og dermed blir det veldig slitt pga. kjemikaliene i produktene. Noe av det viktigste for mitt hår er å bygge opp dets naturlige keratin i håret slik at jeg kan fortsette å ha glansfullt og pent hår. 

Jeg bruker en hårkur fra Joico med en gjennoppbyggende effekt èn gang i uken. Bruker også en leave-in protein kur  fra Redken som både beskytter mot varme og som gjennopretter hårets opprinnelige styrke. Denne bruker jeg hver gang etter jeg har dusjet (uansett om jeg skal bruke varme på håret eller ei.) Shampo og balsam jeg bruker er også fra Joico.

Hva jeg har lært etter så mange år med farging av hår er at når du vil få tilbake ditt "gamle" hår som ser "urørt" ut, så tar dette tid. Vær tålmodig. Det er også individuelt hvor mye næring håret ditt vil ta til seg og hvor fort denne prosessen går. Ikke gi opp. 

Kutt ned på varmebehandlingen. 
Vi alle vet at varme, det sliter på håret. Om du er dedikert så kutter du ned på varmebehandlingen. La håret lufttørke i stedet for å føne det hver gang etter dusjen. Ha dine naturlige "fjoner" en gang i blandt i stedet for å rettet det. Dette tjener du på. 

Kur èn gang i uken
Dette sier seg selv. Du vet selv om håret ditt er tørt eller om det trenger en oppbyggende kur. På vinterstid er det kanskje best med sistnevnte? 

Vær oppmerksom på valg av produkter 
De fleste er klar over at silikon og parabener i produkter ikke er bra. Dette kan skade håret. Bruk heller litt penger på hårproduktene dine og bli ordentlig fornøyd. 

Sov med strikk om natten
Slitte tupper? Noe som hjelper er å flette håret før du legger deg om kvelden. Dermed slipper håret friksjonen fra hodeputen og håret blir med dette mindre slitt.  Dette er noe jeg startet med for en god stund siden og kan med hånden på hjertet si at det fungerer. 

Bruk hårolje
Jeg brukte før maroccan oil noe jeg er veldig fornøyd med, men for at ikke håret skal bli vandt til ett produkt så liker jeg å bytte på. Nå bruker jeg den fra Redken. Det er viktig med olje og nok fuktighet til håret slik at det ikke blir tørt og brekker.  

Genneretl når det gjelder hårprodukter så er jeg ingen ekspert men det jeg vet er at det er viktig å prøve seg frem, test ut, prøv flere typer til du finner noe du føler deg komfortabel med og som passer for deg og din hårtype. En shampoo, balsam eller hårkur som passer perfekt for venninnen din bør ikke dermed sagt passe til deg. 

 

Polagram

Hei!

I går kom jeg over en app som heter Polagram hvor du kan lage din egen kalender, printe ut bilder som du har på Iphonen eller lage album, med mer. Mange av dere har helt sikkert allerede funnet denne herligheten, men jeg vil allikevel dele den med resten :-) Jeg synes den virker utrolig spennede og morsom. Du velger x-antall bilder som du vil ha fra bildebiblioteket ditt også der etter hva du vil gjøre med de. Jeg tenker kanskje å lage en kalender som jeg skal gi bort i julegave, det gjør det jo litt mer personlig med bilder. 

´

Noe jeg også synes er veldig kult er å få pritet ut bilder å hemge på veggen. Eller kanskje lage en scrapbook? Hmm. Bare fantasien din setter grenser her. Jeg skal hvertfall teste dette ut.

Har du prøvd dette før?

Basisk mat - kokebok

Hei dere! 
Igår var det nok en dag ute på byen! Det var veldig gøy, bortsett fra at jeg knuste telefonen min da hehe, men det snakker vi ikke om. Det jeg egentlig skal blogge om er en kokebok jeg kjøpte meg i går som heter basisk mat. Den er full av retter som balanserer ph-verdien i kroppen.

I boken har de informert om hva som egentlig er basisk og hva ph-veriden i kroppen gjør med oss. Dette synes jeg er veldig intressant -  at mat har en så stor innvirkning på hvordan vi er og føler oss. Det visste jeg jo fra før, men nå kan jeg se det på en litt annen måte og kanskje smake og prøve ting jeg ikke ellers har tenkt på.

Jeg spiser det jeg har lyst på og som jeg tenker er sunt, men i denne boken så er det laget en tabell om hva som er basisk av matvarer og da kan jeg se hva som er sunt for meg og kanskje ta det inn i hverdagen min. Det står bl.a at kaffe er svært syredannende, men akkurat kaffe klarer jeg ikke å gi opp.

Jeg er en sikkelig kjøtt eter og hadde virkelig ikke klart å kutte ut kjøttet av kosten. Er du veganer så er dette en super bok for deg også fordi veldig mange av rettene er veganske. Rettene er delt inn svært. svært basisk - svært basiisk og basik og det står også om retten er vegansk eller ei. I boken er det også oppskrifter på mange forskjellige jucier og smoothies og hvem er vel ikke glad i det? Jeg er hvertfall veldig glad i det! Veldig mange spesielle kombinasjoner, men det er jo bare gøy! - Putte alle næringsstoffer oppi en blender og få alt på en gang. Det er jo supert! Gleder meg masse til å prøve. 

Ukesmenyer er det også stappet inni her så har veldig lyst til å prøve det for en periode og se om denne maten faktisk gjør noe med kroppen på et annet vis. Dette blir gøy tror jeg!

Er det noen andre som også har denne? Eventluelt hva synes dere om den?

 

Tips til deg som er student!

Heisann dere. 

Nå har jeg ikke blogget på fire dager. FIRE DAGER. Det er litt av et hopp. Jaja, sånn er det når jeg har begynt på skole igjen og jeg nesten ikke har tid til å spise en gang. Har snart bodd her i èn måned og trives utrolig godt. Tenkte å dele mine tips til skolestart med dere.

Disse tipsene teller kanskje ikke like mye for dere som går på videregående eller bor hjemme mens dere studerer, men her er hvertfall mine tips til skolestart og for deg som kanskje vil være litt mer økonomisk i studietiden :-)

1. LAG BUDSJETT!
Dette er første pri. altså. Veldig viktig å vite hva pengene dine går til. Jeg virker kanskje heelt nazi her nå, men for å overleve på et lusete stipend så er dette utrolig viktig, hvertfall for meg. Hva har du i leie? Strøm? og evnt, andre ting som kanskje ikke er inkl. i leie. Hva vil du bruke på mat? Sosiale sammenkomster (alle tar seg jo en tur ut en gang i blandt) For min del har det blitt utrolig mange turer ut den første tiden som student. Jeg hadde ikke noe budsjett den første måneden heller, men har ikke lidd noe nød. Fra nå av der i mot så føler jeg det er viktig, men kanskje ikke like viktig for alle? 

2. SMØR DEG MAT FØR SKOLEN!
Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har vært så veldig flink til dette denne måneden. Tungt er det også når kantinen på skolen er kåret til Norges beste. Så noe penger er brukt der i det siste, men må bli flinkere på å lage meg matpakke til skolen. Det er både økonomsik og tenk så mye godt du kan ha med deg? TIPS: Kanskje ikke ta med seg penger i det hele tatt?. Liker du kaffe? Eller kanskje te er bedre? Kok deg en kopp å ta med deg på forelesning.

HUSK også å drikke vann. Det kan bli lange dager og kroppen trenger derfor påfyll med væske for å fungere.

3. DRA I BUTIKKEN EN GANG I UKEN
Dette vet jeg er vanskelig, men det kan jo ikke skade å prøve? Noe jeg også har lært meg er at jeg aldri må dra i butikken sulten. Da kommer jeg hjem med så mye jeg egentlig ikke trenger. Lag deg en handleliste og planlegg. Da blir alt så mye lettere. Både når det gjelder økonomisk og ikke minst all den tiden du sparer på å tenke ut hva du skal spise til middag. 4. SETT AV TID TIL STUDIET. 
Når du går ut av skolen og forelesningen er ferdig, så er du ikke ferdig. For å henge med så må du være forbredt til hver forelesning. Jeg snakker ikke om at du skal lese igjennom alle pensumbøkene på èn kveld, men se hva morgendagens forelesning handler om og kanskje være litt forbredt til den slik at du ikke kommer helt blank. Dette lønner seg. Har du ledig tid? Les litt da vel. Ja, jeg har et sosialt liv utfor studiet og skolen, det er viktig. Ikke bur deg inne og bare les pensum, det er ikke det jeg mener. Det er viktig å få seg venner og bygge seg et nettverk slik at du får så mye ut av studietiden som overhode mulig. 

5. HA DET RYDDIG.
Dette har jeg nevnt tidligere, men sier det igjen. Har du det ryddig rundt deg så har du det også ryddig i hodet og du har det lettere med deg selv. Det er hvertfall min erfaring.

Ok. Dette ble ikke bare tips til skolestart og heller ikke når det gjaldt økonomi, men litt mer studenttiivet generellt. Håper det går bra og håper dere likte tipsene mine :-) Om dere har noe å fyille inn eller noe tips til meg evnt. så er det bare å legge igjen en kommentar! 

Ukens tips - film

God kveld alle fine♥

Det er ikke ofte jeg kommer med tips eller anbefalinger, men nå tenkte jeg at jeg skulle starte med noe nytt. Nemlig ukens tips.. Så godt det lar seg gjøre selvfølgelig. Både anbefalinger og tips av forskjellige ting vil falle under denne "spalten" så du vet aldri hva du får :-) 

Starter med å anbefale en film jeg så tidligere i dag som heter That Awkward Moment. Den gikk på kino tidligere i år, men fikk aldri tid til å se den da. Zac Efron spiller i den blant annet. Den har fått veldig dårlig kritikker, men selv synes jeg at den er veldig morsom. Har alt en komedie bør ha synes jeg også digger jeg Miles Teller som også har hovedrollen i filmen. Han er bare genial. Vet ikke helt om det kan kategoriseres som en guttekomedie, men det er vel på èn måte en chickflick sjult i denne filmen vil jeg si. Har du sett den? Hva mener du?

 

Så synes dere jeg skal ha slike innlegg? 

Nå er det natta her i huset. Bloggs i morgen :-)

Popcorntime!!

God ettermiddag!

Her om dagen ble jeg tipset om den smarteste tingen NOENSINNE. Det er noe du laster ned på pc/mac eller tablet, tror det også kan funke på mobil, men det har jeg ikke prøvd enda. Der kan du hvertfall se på alt av serier og filmer. Det er akkurat det samme som Netflix og Viaplay ect. Bare at dette er gratis og ikke bare det; det er i HD! Utrolig bra, jeg tror jeg har kommet til himmelen. Jeg skal hvertfall slutte helt å laste ned (det er jo ulovlig) fyfy. hehe. De nyeste episodene på serier kommer også på Popcorntime når de har kommet i USA. Så hvor bra er ikke det? Om noen av dere elsker serier så mye som  jeg gjør så er dette midt i blinken for dere! Det er også mange bra filmer her. Har nerdet dette de siste dagene for å si det sånn. Slike oppfinnelser er farlig. 

Nå skal jeg ut en tur i det fine været før mamma og jeg tar turen til IKEA. 

Blogges senere!

 

Tingen du ikke visste du trengte

For en liten stund siden kom jeg over en GENIAL nettside på Facebook. Jeg så en annonse for en kopp som du kunne lage smoothien din rett oppi. Det synes jeg var ganske kult så jeg klikket på den. Det finnes jo veldig mange slike sider florerende rundt på nett, men jeg valgte å gi den en sjanse. På den siden er det mye man ikke trenger, men også mye som kunne vært kjekt å ha som man kanskje ikke man visste man trengte. 

Dette er den smoothie maskinen, men man kan selvfølgelig lage andre ting i den også. Jeg synes den bare er så sykt smart. Skal jo snart flytte for meg selv og da er denne perfekt, ikke mye oppvask og jeg kan lage den kjapt slik at jeg kan ta den med på skolen. Den koster 299 og du får den HER  

Jeg anbelfaler dere hverfall å ta en liten titt. Der har de alt. Ting dere ikke trodde fantes en gang. Mange ganger når jeg gikk igjennom siden at jeg holdt på å le meg ihjel for jeg sa til meg selv "den må jeg ha" fordi den var jo genial! For å være ærlig forstår jeg meg ikke på mennesker som har en slik fantasi. Jeg hadde aldri kommet på det.

Blenderen skal jeg hverfall kjøpe meg når jeg får lønn litt senere i måneden hehe. Gleder meg til å bruke den! Var den ikke bare supersmart? 

Hårfjerning uten smerte?

Heisann hoppsann! Nå er jeg tilbake fra min lille shoppingtur. Mamma bare MÅTTE ha en liten dings som befant seg der vi var på middag igår. Det var en liten fjær som er laget til hårfjerning. Den skal være mer skånsom og ikke gjøre fullt så vondt å bruke. Etter min mening er den helt jævlig, men kanskje jeg gjør noe feil. Jeg får bare øve litt så får vi se om det blir bedre etterhvert. Det blir det jo uansett fordi jeg blir vandt til det. Jeg pleier ikke være så pyse når det gjelder voksing av legger og bruk av pinsett, men dette her var virkelig ikke veldig behagelig.

Kanskje jeg bare er litt pysete når det gjelder akkurat denne greia her?

Det du gjør er hvertfall at du bøyer fjeren der du har hår du vil fjerne også retter du den ut samtidig som du ruller den mellom fingrene. Det skal ikke gjøre vondt så jeg aner virkelig ikke hva jeg kan gjøre feil. Den er jo egentlig ganske idiotsikker. Hehe. Synes hvertfall at den er mye penere enn en pinsett og et tøffere design og sist men ikke minst så trenger man jo egentlig ikke speil (om man ikke skal bruke den på å nappe brynene da) Da går hele brynet fort, om du ikke har speil.. Til tross for at jeg selv synes det gjør forbanna vondt å bruke den her så anbefaler jeg den. Utrolig smart oppfinnelse!

 

Mine favorittapper

Det finnes så utrolig mange apps der ute og alt for enhver smak.
Tenkte å vise dere noen av mine "favoritter" eller de jeg mener at alle jenter bør ha på telefonen.  

1. Period Tracker Lite

Denne appen er supersmart. Den regner ut ca. når uka di kommer i måneden. Om den ikke er regelmessig, hjelper det faktisk å starte og bruke en slik app. Det stabiliserer seg etterhvert. Det finnes mange andre apper med likt utgangspunkt, men jeg er veldig fornøyd med denne. 

2. Hormonsjekk


De fleste vet at parabener og produkter som inneholder andre hormonforstyrrende kjemikalier ikke er bra. Denne appen hjelper deg sjekke produkter for slike kjemikalier før du kjøper de. Jeg synes hvertfall denne appen er vel så nyttig i og med at såkalte hormonhermere ikke er bra for huden. 

3. Pinterest/Tumblr/WeHeartIt

Dette er appene som gir deg inspirasjon. Uansett om det gjelder mote, mat eller interiør. Hver av de har sin sjarm. Jeg bruker nok We Heart It mest på telefonen, men Tumblr mest på macen, det fordi det er mest oversiktig og det også er morsomst. Alt for en hver smak. Jeg liker hverfall det best. 

4. Bandsintown

Med denne appen synkroniserer du spotify eller annen musikk for å se hva du hører på også kan du følge favorittartistene dine på turnè og se når de nærner seg deg og der du befinner deg. Du får også varsling før alle andre når og hvor de har konsert. Jeg elsker denne appen. Er helt hekta. (må bare si dette er et bilde jeg fant på nettet for å illustrere hvordan den så ut)

5. Elixia appen. 

Denne appen er seriøst et must for meg. Jeg er ikke så mye på gruppetimer, men jeg liker å være litt i forveien og vite hva jeg har å velge i. Elixia har jo så mange morsomme valgmuligheter. det er alltid like gøy å vite at jeg har muligheten. 

6. Nike +Denne bruker jeg når jeg skal ha langkjøringer utrolig morsomt. Finnes jo mange slike apper og jeg har prøvd flere, men denne er garantert best synes jeg. Det som er så genialt er at du kan stille inn hvor langt du skal løpe også får du en personlig trener på øret som sier hvor langt du har løpt og fort osv. Når du er helt ferdig med økten får du en oppsumering. Der du ser om du har forbedret deg fra forrgie gang eller ikke. Slike ting holder hvertfall meg gående. 

7. Twitter
Denne appen hadde jeg absolutt ikke klart meg uten. Er avhengig, og er ikke en dag, time, minutt (kanskje) som jeg ikke sjekker hva som skjer der. Føler jeg ikke får med meg noe om jeg ikke sjekker den. 
8. Vine 
Morsommere app finner man virkelig ikke. Har jeg en dårlig dag går jeg bare inn der og dagen blir bedre med en gang.  Mye rart og unødvendig er det da, men det er det som gjør det artig, synes jeg. 

Så dette er mine favorittapper. Hva er dine?

Dekseldryss

Tidligere idag, på skolen kom jeg over en ufattelig kul side som heter Frydaze.no. Der kan man kjøpe forskjellige cases til Iphone, men man kan også designe sitt eget. Noe som gjør telefonen litt mer personlig. Jeg har allerede laget meg et deksel og bestilt det. Det er heller ikke så veldig dyrt, så det er positivt. En annen bra side om du er på leting etter stilige Iphone cases er denne. Der er det så utrolig mange valgmuligheter for å pimpe opp telefonen så du går helt i surr. Har funnet mange kule der som jeg skal kjøpe meg. Eller kanskje jeg skal ønske meg til jul? For èn type beskyttelse på telefonen min må jeg jo ha. Så om du er på jakt etter Iphonedeksler så er disse sidene supre!

Nå sitter jeg å koser meg med en kopp svart kaffe. Alltid deilig etter en treningsøkt. Var litt dumt av meg å løpe i dag merker jeg. Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene, og det slo tilbake på meg når jeg var ute nå. Får håpe det blir bedre etterhvert. Skal nok ikke trene imorgen, får se hvordan formen min er


Bliiiiiiiid og koser seg


Flink har jeg også vært og pyntet litt opp i denne bula! Fint med lys ogsånn hehehe. Koselig. Nu skal jeg hoppe opp trappen, legge meg i senga og se enda en episode av How I Met Your Mother. Genial serie. Har blitt helt forelsket. Nå som det blir så mye fortere mørkt tror jeg alltid klokken er så mye mer enn det den egentlig er. Litt skummelt egentlig fordi til tross så går tiden mega fort. Klokka er bare ti på seks, og jeg trodde den var faktisk var elleve. Såe ja, brått snakkes vi igjen. Kos dere i kveld. Det skal jeg :-)

Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits