!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

For en kveld!

 • Skrevet 17.12.2015 klokka 13:51
 • Kategori: Blogg

Jeg har følt at jeg må stresse med dette, med bloggingen. Nå er det allerede et par dager siden sist innlegg, og selv om jeg har mye å blogge om så har jeg også et liv utenfor bloggen som er mye viktigere for meg.  Blogging skal være gøy og det er viktig å huske på, hvert fall for meg. Selv om jeg også har i bakhodet at, "ja dette skal jeg blogge om!" Jeg bør kanskje bli flinkere til å planlegge! 

Men hvorfor det? Dette er min blogg. - Jeg styrer reglene så jeg bestemmer når jeg skal blogge, om hva og hvor lenge det skal gå mellom hver gang jeg poster noe.

Så.. når det er sagt så hadde jeg en utrolig fin dag i går! Var først ute en liten tur med noen kollegaer og tok et par øl også gikk turen videre på julebord med jentene. Det er virkelig ikke ofte vi finner en dag som passer for alle fire og da var det veldig hyggelig at vi fikk det til i går!

Processed with VSCOcam with x1 preset

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg var så mett da vi dro hjem i går... MEN så ufattelig fin kveld som det var!

Nå skal jeg skifte og komme meg på jobb!! Vi snakkes!

Det sies at julen er en tid for ettertanke

 • Skrevet 15.12.2015 klokka 11:07
 • Kategori: Blogg

Det sies at julen er en tid for ettertanke. 

I julen er det slik at vi skal gi hverandre gaver og det i dyre dommer. De siste årene, eller egentlig i mange år så har jeg følt at jeg bare har ønsket meg ting, "bare fordi". Men slik skal det vel ikke være? Da har jeg vel nok, tenker jeg. For meg, nå når jeg har blitt eldre så er det ikke pakkene under treet som er viktigst for meg. Slik er det nok for de aller minste. Jeg husker jo selv hvor lang tid det tok med maten og desserten og de voksene skulle jo alltid drøye så forferdelig før vi fikk åpne pakkene våre!
Det var helt grusomt. 

Nå der i mot synes jeg tiden sammen med familien og de jeg er glad i er den beste. Det å kunne nyte maten, samtalene, samholdet. Ja, da begynner jeg kanskje å bli gammel? Men, det er dette ved julen jeg nå setter veldig stor pris på, og for meg så trenger det ikke være stort under juletreet som det står "Til Ingrid" på for jeg har alt jeg trenger. 

Det sies at julen er tid for ettertanke. Ja, vi tenker på og belyser temaer som kanskje er mer tabu og vanskelig, i julen. For det er nettopp i slike høytider som dette, mange er alene og ikke har det like fint som deg og meg. 

Jeg har allerede gledet en som gruer seg til jul, dette gjør jeg hvert eneste år. Det kan du også gjøre!! Ved å sende GLEDE til 2490 så gir du 2 middager til Kirkens Bymisjons gjester i julen. Dette koster 80,- Men, det har du vel råd til? 

Her i Fredrikstad skal også Peppes være åpent på julaften og servere gratis mat og drikke for de som trenger det. Det synes jeg er helt topp! 

La det snø

 • Skrevet 14.12.2015 klokka 12:10
 • Kategori: Blogg

Har akkurat lagt meg tilbake i sengen med en kopp kaffe.

I dag våknet jeg til snø, eller det var hvert fall noe hvitt som lå på bakken. Jeg er ikke særlig glad i vinteren, men nå som det er jul (snart) så kan det godt komme litt. Det er bare koselig og gjør at jeg får litt ekstra julestemning. Noe som er ikke-eksisterende til dags dato. 
Da jeg bodde i Elverum i fjor så ble jeg vel litt gladere i snøen og vinteren enn det jeg har vært tidligere. Det er jo en liten by som bare er en av de fineste plassene vi har. Den er èn time fra Trysil, et kuldehull. Så for meg så passet det vel ikke akkurat å flytte dit, i og med at jeg er mer en sommerperson. 

Dagene og månedene gikk, og da snøen kom i massevis ble byen enda vakrere. Jeg ble litt forelsket i den plassen. 

Processed with VSCOcam with m3 preset

Se her liksom. Det er umulig å ikke falle for denne lille plassen. 

Nå skal jeg spise litt frokost før jeg skal på jobb, eller det blir vel brunsj.. Flink til å spise sa du? 

Jeg ba til Gud om at hun skulle bli syk

 • Skrevet 13.12.2015 klokka 14:58
 • Kategori: Blogg

Hæ? Nå skjønner jeg ingenting. Er det tredje søndag i advent allerede? Jeg får ikke tatt på dagene før de flyr av gårde igjen, og snart ser vi fyrverkeriet spre seg utover den mørke nattehimmelen. Nei, vet du hva. Dette blir for drøyt. Jeg trodde virkelig ikke tiden hadde gått så fort og hva har jeg brukt den på? Ikke noe som helst. 

I dag, i dag er det den store Lucia dagen. Hvor man baker lussekatter og spiser til man sprekker. Jeg husker, i barnehagen hvor vi gikk i tog rundt på de forskjellige avdelingene og sang Santa Lucia mens vi hvitkledde gikk med lys i hendene og delte ut lussekatter. Hvert år trakk vi om hvem som skulle få være den vakre Lucia og fikk gå først i toget med lysekrone i håret. Ett år husker jeg at min bestevenninne, Nena ble Lucia og jeg, jeg ble VARA! Vara liksom? Den kvelden ba jeg til Gud om at Nena skulle bli syk slik at jeg fikk gå først i toget. som Lucia. Fikk jeg det? NEI. Dårlig stelt altså. Men, men slik er det. Blir hvert fall en liten morsom historie!

I og med at det er den store lussekatt-dagen i dag har mamma og jeg bakt og kost oss med det til frokost, hva er vel bedre enn det?


Nammm. Hadde lite safran da, så det smakte vel egentlig bare vanlig bolle, men akkurat det gjør vel ingenting. Godt var det uansett! - Har dere spist lussekatter i dag?

Ja, jeg spiste kjøtt.

Nå er det over èn måned siden jeg kuttet ut kjøtt fra kosten min. Ikke permanent, men heller litt mer for å teste det.

Jeg skulle jo også være flink pike å skrive ned hva jeg spiste i løpet av en uke. Det gjorde jeg, og må si at jeg ikke har et veldig bra kosthold. Jeg spiser over hodet ikke nok. Blir rett og slett flau over meg selv i og med at jeg sitter med all kunnskapen fra studiet mitt i fjor. Jeg har sagt til meg selv at jeg skal begynne å spise kjøtt igjen, slik at jeg kan få med meg julematen (hehe), og det står jeg ved. Så jeg tenker at jeg starter smått til mandag, eller førsten av neste. Da er det snakk om rene produkter i første omgang.

Jeg vet at jeg ikke har vært uten kjøtt så alt for lenge, men jeg merker forskjeller på kroppen allerede, og det gjorde jeg også ganske fort da jeg sluttet med tilsatt sukker i kosten. Nå er jo dét noe jeg ikke trenger, mens kjøttet er en mer viktig del av et kosthold om man ikke er sikker på hva man skal bytte det ut med. Du kan både få jern og proteinmangel noe som er svært farlig. 

Om jeg hadde bestemt meg for at dette var noe jeg skulle gjort til en permanent greie så hadde jeg selvfølgelig vært mer påpasselig med hva jeg hadde spist, men det skal det altså ikke bli. Jeg er alt for glad i kjøtt. Jeg kommer nok der i mot til å kutte ned på det. For eksempel ha kjøttfrie dager/uker ila. årene som kommer, for det skader jo ikke, men igjen - da er det viktig for meg å få i meg nok protein og jern. Her er feks. egg en fin kilde (for de som ikke visste det).

Før det hadde gått en hel måned i min kjøttfrie periode så spiste jeg kjøtt, ved et uhell.....
Ja, mamma og jeg spiste lunsj og hun hadde laget omelett - dette la jeg på brødskiva mi. Uten å tenke over det la jeg også en salamiskive oppå der. Helt i transe. ETTER jeg hadde spist ferdig så bare: FAEN jeg spiste kjøtt!!! Jeg vet at det ikke var mye, men for meg så er det liksom enten eller. Så jeg ble litt irritert på meg selv og tenkte at alt var ødelagt, men til tross for det lille sammenbruddet så gikk jeg ikke et skritt tilbake, heller et skritt frem.

Ååå jeg fant forresten et bilde fra i fjor da jeg hadde langt lyst hår!!! Jeg savner det så sykt! Kanskje ikke det blonde da (For det var så ufattelig slitt) Men det lange, fine håret mitt :-(  Vet det trengte å bli klippet, men jeg skjønner aldri at jeg klipper mye, før det er for sent. Bra håret mitt gror fort. Så festivalsommeren 2016 daa ser dere meg med langt hår. Glede!

Den mørke siden av Spotify

 • Skrevet 11.12.2015 klokka 18:52
 • Kategori: Blogg

Hei. 

Vet dere hva jeg gjør nå?

Jeg ligger i sengen og er på de mørke sidene av Spotify, ja som Youtube så finnes det også en mørk side av Spotify, men det er der jeg finner mange av godbitene. 
Det gjør jeg altså nå, samtidig som jeg venter på at siste episode av SKAM skal komme på NRK nett-tv. Etter unge lovende så er faktisk denne serien jeg liker av norske serier nå for tiden. Kanskje litt teit å si i og med at det handler om en gjeng som går i 1 klasse på vgs, men det er et veldig fengende ungdomsdrama, vil jeg si. Jeg så faktisk hele serien ut på én kveld, det sier kanskje mer om meg og om livet mitt enn om serien, men pytt pytt. Har dere hverken sett Unge Lovende eller SKAM? Nei? Gjør det nå!Tidligere i dag kjøpte jeg også min aller første julepynt!! Eller helårspynt kan det også kalles, kanskje?Se her a!! Så søtt! Nå satt jeg det bare i vinduet mitt, men vet ikke helt hvor jeg skal plassere det enda.. Jeg likte de hvert fall veldig godt♥ Så nå kan denne samlingen bare vokse! Det er så mye fint man kan få til en billig penge! 

Nå får jeg pønske ut hvor disse skattene skal stå også få i meg noe mat! 
Vi blogges!

Ren poesi

 • Skrevet 10.12.2015 klokka 20:26
 • Kategori: Blogg

Har tidligere sagt at jeg kan lett drømme meg bort i den minste ting, slik som et dikt. 

I dag kom jeg hjem fra byen med en bok som heter "ren poesi". Når jeg sa det til min bror sa han bare at jeg har mye rart for meg. Ja, jeg har kanskje det, men det er sånn jeg liker det. Liker dikt, liker å være litt rar. La meg være meg, så kan du være deg. 

I løpet av ett år har diktkontoen ved samme navn på Instagram blitt en hit!  Dette er en unik samling kjente og kjære dikt, samt gullkorn fra noen av de viktigste, nye stemmene i norsk poesi. 100 dikt om kjærlighet, dikt til trøst, inspirasjon og ettertanke.

Ren poesi er en diktsamling fra 69 ulike poeter og jeg er allerede i ekstase. Mamma er helt lik meg. Vi hadde høytlesning tidligere i dag. 


Sååå er du som meg? Kanskje dette er noe du kan ønske deg til jul? - Eller så er det jo også en veldig fin ting å gi bort♥

Jeg skal hvert fall bruke tiden min i kveld til å lese i denne. 

Som om vi ikke var overfladiske nok fra før

 • Skrevet 09.12.2015 klokka 20:50
 • Kategori: Blogg

Jeg er kanskje litt gammeldags, men jeg misunner mamma for at hun vokste opp på den tiden hun gjorde. Uten all elektronikk, internett. Når hun forteller om hvordan hun og pappa møttes sitter jeg med stjerner i øynene.

Greit, det er kanskje ikke så sykt romantisk, men i mine øyne er det spesielt.

I dagens samfunn så har vi datingsider på nett, apper på telefonen, ja vi kan rett og slett sitte bak en skjerm, hjemme, bak lukket dør og finne "drømmeprinsen".
Når vi sitter og sviper høyre eller venstre på tinder, hva er det for noe da? Jævla trynefaktor. Han du x-et bort kunne vært en knakende bra kar! MEN får du vite det? Nei. Nettopp fordi han var litt uheldig på bildet. Altså, nå skal jeg ikke forsvare gutta og selfies, for det er de ikke særlig gode på, men dere skjønner hvor jeg vil hen.

Dette med at det nå finnes andre måter å date på, enn den faktiske fysiske greia gjør at det mister litt spenningen, synes jeg. Nå skal jeg ikke nekte for at jeg har Tinder på telefonen, men synes vel egentlig hele greia er teit. Jeg har den mest som et tidsfordriv, og det er jo ganske så dårlig det også om jeg får si det, mot de som bruker den seriøst. Jeg har både venninner som fant kjærligheten der og som bruker det som en hooke-app. Det er vel det det fleste bruker den til, eller?

Vet ikke helt hva jeg skal frem til her, men synes at hele denne nettdatingen rett og slett er litt kvalmende. Om vi ikke var overfladiske nok fra før, liksom? Òg opptatt av fasade? Da ble vi det i hvert fall nå. Det blir liksom så utrolig lett å ikke være seg selv. For å ikke snakke om de bildene folk har på profilene sine.. Redigert til tusen, dette gjelder så klart ikke alle, men de fleste vet vel at det er lett å være litt tøff over et tastatur? Ja? Da blir det fort gjort at du kanskje fremstår som en mer frempå eller sprudlende person enn det du er?  Hele greia virker for meg påsatt, falsk. Du er ikke deg selv hundre prosent bak en skjerm, slik er det bare, men for noen fungerer det. Jeg klarer det bare ikke. 

 

Ting hadde også vært MYE enklere uten Facebook og Snap! - Enkelte jenter er jo så utrolig flinke til å "stalke" som det så pent heter. Så lager de seg ville historier oppi  hodet sitt om hva som skjer. De overanalyserer og blir opphengt i ting som kanskje ikke var vits i å henge seg opp i det hele tatt. Jeg er til tider slik. Alle jenter er vel sånn, noen ganger? 

Og jeg må bare få én ting klart; Jeg dømmer ingen som driver med nettdating og det kjøret der. Dere må jo gjøre som dere vil og finne ut av hva som passer for dere. Disse appene og nettsidene er jo der for at noen skal ta de i bruk :-)


 

Derfor synes jeg det med kjærlighet og kliss hadde vært mye lettere uten dette store internettet. Misunner mamma og pappa. Skulle ønske jeg også kunne oppleve den spenningen de gjorde, på den måten, da de var unge.. 

Eight hours Chanel

 • Skrevet 09.12.2015 klokka 16:55
 • Kategori: Blogg

I dag sovnet jeg nesten på jobb. Det å ha fri over en lengre periode slik at jeg kan rekke å snu døgnet (hehe) er ikke bare, bare. Jeg er heller ikke veldig flink til å spise oppi det hele, så da var blodsukkeret mitt på bånn. Jeg må virkelig skjerpe meg der, men når jeg kom hjem fra jobb så fikk jeg endelig spist noe, om det var nok kan diskuteres. Men blodsukkeret mitt føyk i været og jeg har det bra nå! Det har også vært ganske dårlig med spising den siste uken i og med at jeg har vært hjemme alene. Ja, jeg er ikke handikappet på noe måte, så klarer fint å lage mat selv, men når jeg er alene så har jeg lett for å glemme å spise. Skjønner ikke helt hva greia er der, men uansett. (sorry mamma)

Mamma og pappa var i Budapest på partur og jeg er ikke misunnelig på det.... De kom hvert fall hjem med en liten gave til meg. De sa det var adventsgave, så jeg later som det :-)


Jeg sa til mamma at jeg trengte ansiktskrem, men HALLO i luken, altså Chanel? - Jeg blir skjemt bort. Nå i disse dager har jeg brukt en gel creme fra Sensilis, noe som passer huden min perfekt nå på denne tiden av året. Eneste som er negativt med den er at den ikke er så veldig drøy i forhold til prisen så vil jeg kalle det litt sløsing.
Har sjekket om når man liksom skal begynne å bruke anti-age kremer osv, og det er visst fra når fylte 25. Så det gidder jeg ikke tenke på nå, er jo ikke før om cirkus 3 år..HERREGUD! Men ser at sinnarynka mi titter stadig mer og mer frem. Hello filler? Anyways.
Jeg fikk altså en gel creme fra Chanel noe jeg ble SUPER happy for! Den kom med en spatel noe som er supert!! Det samler seg nemlig utrolig mye bakterier i en slik krukke. Hvorfor ikke alle kremer på krukke er inkludert en spatel er for meg en gåte. 

Jeg fikk også en eight hour creme fra Elisabeth Arden. Har tidligere hatt denne på tube, noe som kanskje er lettere å ha med å gjøre, men pytt! Dette er en vidunderkrem!! Elsker den! Også lukter den godt, synes hvert fall jeg! 

Noen som har prøvd kremen fra Chanel? - jeg har nemlig ikke rukket å prøve den enda.. 

Blogges!

Mine julefavs på Nelly!

 • Skrevet 08.12.2015 klokka 20:22
 • Kategori: Blogg

God aften. 

Julen og nyttår nærmer seg virkelig med stormskritt og jeg, som flere andre sliter med hva jeg skal ha på meg. Slik er det så og si hvert år, jeg er en jente som eier mye klær. Til tross for dette så har det seg slik at hver gang jeg entrer skapet så har jeg ikke den minste aning om hva jeg skal ha på meg. Det være seg en vanlig hverdag eller en tur på byen. Det skyldes kanskje at jeg har for mye, eller? 
Nå har jeg akkurat ryddet ut av skapet og gitt to hele søppelsekker til frelsesarmeen. Så det er jo bra! Alle klærne jeg har vil jeg si er fine, men jeg vokser fra de eller så blir de bare liggende og jeg bruker de aldri. Da er det fint å kunne de gi de bort til noen som trenger det mer enn meg i stedet for å kaste det på dynga!

MEN når jeg tømmer klesskapet mitt sånn så har jeg jo også plass til mer! NYTT! - Ja, nå hørtes jeg veldig overfladisk ut, beklager det! Anyways. Skal nå vise dere mine favoritter for julen fra Nelly!

 

 
1. HER  - 2 HER  (Denne finnes også i champangefarge her) 3 HER denne finnes også i dyp rød HER. Den røde er også utrolig fin!! Så litt usikker på hvilken jeg skal kjøpe.. 4. HER. Har lenge lett etter en jumpsuit og denne er virkelig en jeg har forelsket meg helt i. 5. HER Litt usikker på hva det er med denne kjolen som gjør at jeg falt for den, men dette er et plagg jeg føler jeg MÅ ha. Er det ikke slik noen ganger, da?

Må si når jeg ser igjennom disse fem plaggene at jeg ikke er så veldig fargerik av meg. Faller for det minimalistiske og rene. Så garderoben min består for det meste av svart og grått, må jeg innrømme.. Er en mørkeblå kjole her da, det er hvert fall ett pluss hehe. 

Noe dere likte her? Hva tenker dere å ha på dere i jula? 

Julekalenderen min!

 • Skrevet 07.12.2015 klokka 13:27
 • Kategori: Blogg

Hei dere! 

Jeg har nevnt tidligere at jeg har kjøpt meg julekalenderen  fra MakeupMekka.  Jeg blir mer og mer fornøyd med det for hver dag som går og hva jeg får haha! Nå skal det sies at det ikke skal så mye til for å glede meg. Har tidligere fått Biocell eye mask og nå har jeg også fått ansiktsmasken i samme merke. Har ikke prøvd den enda, men det er jeg veldig spent på egentlig. De skal visst gi mye fukt noe som er veldig bra på denne tiden av året!

For to dager siden trakk jeg en pakke med sminkekoster. DET trengte jeg!
♥Blush brush 401
♥Large powder brush 131
♥Foundation Brush 111
♥Blending Brush 201
♥Shader Brush 212
♥Concealer Brush 121
♥Pencil Brush 205
♥Angled Brow Brush 245
♥Small Angle Brush 235

I går trakk jeg et cream contour palett i fargen light. Jeg har faktisk aldri prøvd å konturere ansiktet mitt ordentlig så det blir veldig morsomt å prøve! Jeg er mer på strobing! Elsker det! Har dere prøvd det, eller? OG nå har jeg endelig fått meg et ordentlig setting pudder!! Superhappy! Gleder meg allerede til å se hva jeg får i morgen haha! Små gleder! 

Håper dere har en fin mandag!

Intimkonsert med Sondre Justad!!

 • Skrevet 06.12.2015 klokka 20:54
 • Kategori: Blogg

Dagen i går var så fantastisk. Skulle på Sondre Justad konserten på Rockefeller  og jeg deltok for en del uker siden på en konkurranse gjennom Spotify hvor jeg kunne vinne en intimkonsert med han på Rockefeller før selve konserten, hvor bare ti stykker fikk være med. Dette hadde jeg glemt at jeg hadde deltatt på før jeg så at jeg hadde fått en mail om at jeg hadde vunnet konkurransen! Helt rått. Har aldri vunnet noe som helst før så dette kom litt som et sjokk! Jeg fikk sett den lille, store poeten fra Lofoten hele to ganger i går! - Den dagen kan jeg leve lenge på! 

Vi kom inn backstage hvor det sto et piano og Sondre klar med en varm klem, smil om munnen og gitaren i hendene. Det var tent lys og vi var bare ni stykker som var i rommet, pluss han. Følte meg hjemme med gang. Det var ganske intimt, men ble ikke kleint. Var veldig koselig! 

Men dette var så pass tidlig at vi måtte sose rundt i Oslo i seks timer før vi enda en gang skulle troppe opp på Rockefeller. MEN det gikk fint!♥ Fineste gutta pluss BENDIK! 

Håper dere hadde en like fin lørdag som det jeg hadde (noe jeg tviler på HE-HE)

Nå sitter jeg å ser på SKAM - hekta! 

Gaten var livet, skauen var hjem

 • Skrevet 02.12.2015 klokka 14:00
 • Kategori: Blogg

For en tid tilbake, husker ikke helt når, men Gabrielle kom hvert fall med en ny sang som heter "De Beste" Den er noe av det beste jeg hører på, ja faktisk. Teksten treffer meg rett i hjertet. Den får meg til å savne det å være barn og synes synd på de som vokser opp i dag. Spesielt fordi de ikke får oppleve hva det er å leke, bruke fantasien. Gabrielle synger "Gaten var livet, skauen var hjem" og, ja, slik var det virkelig. Vi bygde hytter, hoppet paradis, klatret i trær og lekte boksen går. Det savner jeg.

Nå ser jeg småunger med de nyeste telefonene, klærne. Jeg vet jo at verden går videre og at det er et type press for å passe inn. Man "må ha" en spesefik ting for å bli godtatt på skolen for eksempel. Slik var det faktisk da jeg gikk på barneskolen også, men da var det snakk om de kuleste glinsene når det var snakk om pokémonkort eller goggos, ikke dyre jakker og vesker. Jeg blir så lei meg, for dagens barn går glipp av så utrolig mye herlig. Har dere ikke hørt den så bør dere gjøre det, nå!  

For å ikke snakk om barnetv som er på tv om dagen!! Men det har jeg skrevet litt om i et eget innlegg her.


Heh. Her er det eneste bilde jeg fant av meg som yngre liten klump. Bilde er tatt av meg og fetteren min i tivoliet i København hvis jeg ikke husker helt feil. Vet ikke helt hva jeg gjør på bildet, men tror kanskje jeg forklarer mamma karusellen eller vi står i kø for å ta. Veldig flatterende bilde. 

Hvorfor ser jeg ikke på det oftere?

 • Skrevet 02.12.2015 klokka 11:03
 • Kategori: Blogg

God morgen! 

I dag er det andre desember. ANDRE desember!? Gud som tiden flyr! Jeg har hatt de store planene om å oppdatere bloggen de siste dagene, men alt har bare vært en smørje. MEN jeg har mye å dele med dere, mye på hjertet. Så det er bare å sitte benket ;) I dag har jeg fri fra jobb og har ikke  tanker om å gjøre noe som helst. Sitter å spiser frokost med god morgen Norge på Tv. Utrolig koselig, hvorfor ser ikke jeg på det oftere? 


Jeg har også vært litt bortskjemt og kjøpt min egen lille kalender fra makeupmekka! Det jeg ble litt skuffet over var at den ikke var pakket inn på noe som helst måte.. SÅ jeg har lagt den i en papirpose og trekker fra den hver dag i desember.. Angrer egentlig litt på at jeg ikke kjøpte den fra bodyshop, men men. Er det for sent nå? 


Mascaraen trakk jeg i går, har ikke fått testet den enda, men tenke å gjøre det i dag. Den er vannfast og når jeg tenker meg om har jeg faktisk aldri hatt en vannfast mascara haha! Og øyemasken fikk jeg idag! Den er jo perfekt til for eksempel en trøtt morgen! 

Jeg har forresten startet på Skin Repair, dere husker vel jeg sa jeg hadde bestilt det? Det var kanskje litt dumt å begynne på det allerede i og med at jeg skal til hudlegen til uken, men får se hva han sier og da enten fortsette eller stoppe med SR. 
Nå skal jeg spise ferdig frokosten min og se på det latterlige intervjuet på GMN om at ikke banan er sunt.. 

Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits