!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

Rett ut

 • Skrevet 19.12.2014 klokka 15:40
 • Kategori: Blogg

Hei! Nå ligger jeg rett ut på sofaen. Vært på farten siden klokka 10, derfor er det endelig deilig å slenge meg nedpå med en kaffekopp og noe fint på tv.

Senere ikveld skal kusinen min og jeg bake litt julekaker og prøve å få stemmningen i hus. Jeg har ingenting av julestemining, men håper virkelig det hjelper.

Jeg har enda ikke blitt ferdig med slle gavene, det er bare 19, men begynner smått å stresse litt. Jobber litt i julen gjør jeg også. Så hvordan jeg skal rekke alt før julen ringer inn har jeg ikke helt skjønt.

18.12.2014

 • Skrevet 18.12.2014 klokka 15:23
 • Kategori: Blogg

Nå har jeg vært hjemme hos mamma og pappa snart en uke og så utrolig deilig det er! Bare slappe helt av og gjøre hva jeg vil, når jeg vil. Denne ferdien har jeg bestemt meg at jeg skal lese så mange bøker som mulig. Jeg elsker det, men som regel får jeg aldri tid til det ved siden av studiene.. Så nå som jeg har tid til det så skal jeg endelig få lest litt. Det er også en av grunnene til at jeg ikke har blogget på en stund, var først mye med eksamen også ville jeg bare slappe av med de her hjemme. 

Klarte selvfølgelig å glemme speilrefleksen min i Elverum, så denne jula får dere klare dere med mobilbilder og andre ekstraløsninger. 


Foreldrene mine kom opp og hentet meg på lørdag og de sov over på Rica Hotel. Det er så og si helt nytt. Utrolig fint. Foran denne varmetingen var min favorittplass. Utrolig deilig. Så jeg måtte jo ta bilde av den, som den kunstneren jeg er.. (not) Ble litt fint da. 

 

Det var selvfølgelig et gledens syn når jeg kom hjem! Bror og jeg hadde fått pakkekalender!!! Har ikke hatt det på flere år. Ja, heh. Han er 23 og jeg er 20, men man blir vel aldri for gammel for slike ting? Det nekter jeg å tro. Alle blir barn i jula. Jeg blir hvertfall fem år igjen. Når det er sagt så, nå som jeg har blitt eldre så er det absolutt ikke gavene jeg ser frem til på julekvelden. Det hadde ikke trengt å være noenting med navnet mitt på under treet en gang. For å være ærlig så er det bare det å være sammen med familien og stemmningen rundt denne tiden som gjør meg så glad. Og, ikke minst maten da så klart. 

Har også vært en tur i byen og handlet litt gaver. Sett på den fine julegaten. 

I går var jeg hos frisøren og ble fin til jul. For å være ærlig synes jeg det ble ALT for mørkt. Jeg er jo egentlig brunette av natur, men har vært blond så lenge så dette ble virkelig uvandt for meg....Blir sikkert bedre etterhvert fordi jeg synes jo fargen er fin. 

Jeg så også på den andre filmen fra Hobbiten. Husker ikke tittelen (Flaut) Egentlig ganske flaut å henge etter synes jeg. Skal se den nyeste i jula tenkte jeg.  De fleste har vel sett den alt haha

Endelig ferdig!

 • Skrevet 12.12.2014 klokka 14:23
 • Kategori: Blogg

Denne dagen har jeg ventet utrolig lenge på og nå er den her! Jeg kan endelig si at jeg har juleferie. JIPPI! Dette er så utrolig deilig. Tror ikke det har gått opp for meg helt enda. Er så utrolig sliten og paff etter all jobbing med skole og eksamen at jeg er litt utenfor meg selv. Tar nok en liten tid før jeg lander på bakken igjen og kan slappe helt av. 

I morgen kommer foreldrene mine og bror for å hente meg så det blir veldig deilig å se de igjen. Har ikke vært hjemme siden oktober så nå er det på tide synes jeg.. Men har veldig mye å gjøre før den tid. Skal vaske ut av leiligheten og vakse en haug med klær og ja hva er det ikke skal....
Meeen om jeg er possitiv såå fikser alt seg og jeg rekker så mye mer enn jeg tror :)))HAHA I wish

Må rekke å kose meg litt også da, har så smått å høre på julesanger. Jeg eier ikke julestemning så jeg prøver så godt jeg kan å få det. Det som er litt negativt er at julesanger får meg til å grine. SIPPETRYNE. Peter Jöback er på første plass for å få the waterworks i gang. Så vet dere det hehe. 

Nå skal jeg spise litt før jeg starter med julrengjøringa her.

Hekta

 • Skrevet 07.12.2014 klokka 14:41
 • Kategori: Blogg

Noe av det jeg trodde jeg kom til å vokse av meg i en alder av 20 år var det at jeg synes det er morsomt å spille spill. Ikke brettspill og kort osv fordi det vil jeg tro man aldri blir for gammel til, men når jeg finner en ny app på paden så MÅ jeg prøve den og om den faller i smak så blir jeg som regel hekta. Det er liksom sånn 14 åringer holder på... Det nye nå er Kim Kardashian: Hollywood spillet. Herre min hatt så farlig det spillet er. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg har blitt så hekta på det, men det har jeg altså blitt. Selv synes jeg det er litt flaut, men alle har vel en liten guilty pleassure som de holder helt for seg selv? Min er jo ikke hemmelig lenger da, men, jaja. 

 

Stay glossy

 • Skrevet 03.12.2014 klokka 17:19
 • Kategori: BloggHei!

For en stund siden så kom jeg over Glossybox fordi Blogg.no så etter nye ambassadører. Jeg tok en titt innom og ble virkelig forelsket ved første klikk. Så jeg ble abonnent og i går fikk jeg min første boks med produkter. Dette har jeg virkelig gledet meg veldig lenge til. Med Glossybox får man prøver av produkter en gang i måneden og det er jo perfekt for jenter som vil holde seg oppdatert på nye trender og skjønnhetsprodukter eller bare ha litt glede i hverdagen. En morsom liten greie synes hverfall jeg. 

I boksen for november
 
Såå mange herligheter jeg gleder meg til å prøve ut!


Makeup Store - Lipgloss Wand. "Denne lipglossen skal gi glans og inneholder vitamin E og jojobaolje som er nærende for leppende."
Jeg har allerede prøvd denne og den er helt fantastisk. Den gir både fuktoghet og glans og aplikatoren gjør at det ikke blir påført for mye. Perfekt. 


Bangerhead - Fresh me up! Tørrshampoo. "Denne skal friske opp håret mellom vask, slik som alle andre tørrsjampoer og tilfører både volum og tekstur til håret. Produkter passer alle hårtyper."
Dette produktet har jeg ikke fått testet enda i og med at jeg allerede har en tørrsjampo som må brukes opp, men kanskje jeg kan spare denne til nyttår?


L'occitane - Shea Butter Hand Cream. "Kremen inneholder 20% seasmør absorberes raskt inn i huden og etterlater den ren og full av fuktighet og næring"
Jeg er så glad for at denne kremen var med i glossyboksen for november! Elsker produktene fra L'occitane. Synes liksom ikke de kan måle seg med andre handkremer og nå var min gamle tom. JIPPI. (Ja, jeg ser at jeg tok bilde feil vei. hehhe)


Hugo Boss - Jour. "Dette er en parfyme som utstråler positivitetog lys med friske topptoner av grapefruktblomst og lime"
Personlig så liker jeg best Nuit fra Boss, men det kan jo hende jeg vokser til å like denne også?

Model CO - More Brows, eyebrows thickening gel "Innovativ fibergelé som sitter på både hud og hor og gir deg fyldige bryn på et øyeblikk"
Denne falt jeg for med en enste gang. Kanskje ikke den aller beste børsten, men gelen gjorde underverker for brynene mine. 

Alt i alt fornøyd med månedens boks. Nå ser jeg bare fram mot at neste boks skal komme i posten. 

Oppskrift: Glutenfritt brød med kokos.

Hei. 

Jeg snakket om dette i går og nå er tiden her for å dele oppskriften med dere. 


Ingredienser:

1 ss Fiberhusk
1 dl vann
1.5 dl knuste linfrøkjerner
2 dl solsikkekjerner 
3 ss gresskarkjerner
2 dl kokkosmasse
200g malte mandler 
4 stk egg  
4 ss kokosolje
1 ss kardemomme
1 ts kanel
1 ss bakepulver
salt 

Slik gjør du:
Forvarm ovnen på 160 grader
Bland fiberhusk  med vann og la det trekke i noen minutter.
Bland solsikkefrø, linfrø, mandler og kokos. Hell i resten av ingrediensene og elt godt.

Form "deigen" som et rundt brød. Stekes nederst i ovnen på stekebrett i ca. 60 min.
Pynt gjerne med gresskarkjerner før steking. Avkjøl på rist.  


Jeg hadde ikke fiberhusk så jeg brukte kruskakli noe som fungerte veldig bra. Hakke mandlene i stedet for å bruke malte fungerer også veldig fint. Er det noen andre type nøtter eller urter som frister kan du bytte og mikse som du vil, men det er veldig viktig å ha nok egg her i og med at det ikke er noe annet som binder sammen ingrediensene. 

Dette brødet kan dere hvertfall spise med god samvittighet. Kjempe godt og kjempe sunt!

Alt skjer for en grunn, eller?

Når jeg nå har flyttet for meg selv et stykke bort fra det som jeg kjenner så godt, er jeg også mye alene i den lille hybelen min. Jeg har aldri slitt med hjemlengsel og det gjør jeg heller ikke nå, men nå når julen kommer så tenker jeg ekstra på de jeg har mistet. Sorgen, og den er vond å kjenne på helt alene. Uansett om den er gammel eller ny. 

Jeg mistet min morfar for to år siden og han var virkelig verdens beste mann. Det gjør like vondt nå som det gjorde da, men sorg er noe vi må lære oss å leve med. Selv om det føles ut som om du ikke klarer å leve uten de og at kroppen kollapser så kan det hjelpe å tenke på de fine stundene dere hadde sammen. Det kan hvertfall være en trøst en liten stund. 

Selv har jeg møtt mye motstand og sorg noe jeg tror veldig mange andre har gjort også. Livet er ingen dans på roser.

Derfor lurer jeg på hvorfor det er mange som sier at "alt skjer for en grunn" 
Hva får de til å si det? Alle er like mye verdt. Om et menneske blir revet bort av sykdom, er det retferdig? Alle som blir drept i krig? All ondskapen som skjer i verden, det kan neppe skje for en grunn. Fordi det veier ikke opp mot det som er godt i livet. Etter min mening så er det alt for få fine øyeblikk og alt for mye onskap og stygge mennesker i verden. Vi må bare ta vare på det og de vi har kjær og  sette pris på de vi har så lenge vi har dem. Og ja, noen ganger skulle jeg ønske at øynene kunne ta bilder. Ta sjanser,

Følg hjertet ditt, velg vennene dine med omhu og elsk med hele deg. Husk at livet er kort. 

Hva er din mening?

"Til hjertet"

 • Skrevet 01.12.2014 klokka 16:42
 • Kategori: Blogg

Hei og god første desember dere ♥ Åh. Jeg kan virkelig ikke tro at jeg sier det. Dette året har gått så uendelig fort og nå er det bare knappe fire ukene igjen.
I dag har jeg hatt den siste skoledagen før jul og det var superkoselig. Vi hadde om korn og mel i dagens kjøkkenleksjon og bakte boller, brød og julekaker. Veldig koselig. Jeg lagde et glutenfritt brød uten gjær med kokks som jeg tenkte å dele oppskriften på senere. Veldig godt og sunt.. 

Når jeg kom hjem i dag så hadde jeg fått en pakke i posten av mamma og pappa JIPPI! Jeg visste at de hadde sendt noe, men allikevel så der det så utrolig morsomt når det først kommer i posten. Jeg blir like gira hver gang jeg får pakke i posten, ja til og med om det er jeg som har kjøpt klær på nettet for eksempel haha!!


Kjempe søøt pose. Ble heelt forelska.. Fikk litt julestemmning av bare den. Såå fikk jeg  en MK lommebok♥ Dette er en gave fra pappa som han kjøpte når han var i USA tidligere i år! Kjempe fin! 


♥♥♥♥♥♥ 


Beste i posen er DESIDERT marsipangrisen! Namnam Og ja, dette skal til de grader nytes. Når man er en fattig student (som det jeg er nå) så setter man så stor pris på de minste tingene som lyser opp hverdagen. Som dette. Superduperglad! Tusen takk verdens beste!! Jeg er så heldig som har dere to. 

Ha en fortsatt god 1. desember! Det skal jeg. Nå ser jeg bare frem til Månetoppen senere i kveld :-)) hihi.

Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits