!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

Hvor mange ganger er det ok?

 • Skrevet 27.11.2015 klokka 16:58
 • Kategori: Fra hjertetHvor mye smerte skal et hjerte tåle? Hvor mye smerte skal en kropp tåle?

Hvor mange ganger er det ok å falle ned i fosterstilling og kjenne på kroppen at en har det fysisk vondt, før det blir for mye? ? Hvor mye sorg skal du og jeg takle?
Hvor mange ganger skal øynene være røde av gråt?

Skulle ønske det var en fasit på det og at det var en maks kvote. Fordi jeg, jeg klarer snart ikke mer. Kroppen min er helt brutt ned, helt tom. 

Det er så rart å miste et menneske som man har hatt i livet sitt helt siden man var liten, og plutselig er de der ikke lenger. De er bare borte.
Så må vi prøve da.. Å holde motet oppe, rette oss opp i ryggen og leve livet som ?normalt? så godt vi kan, uten dette menneske som vi er så glad i.
Noen dager går bedre enn andre, og det er dager som er helt jævlige, men det må vi bare godta...

Sorg er noe vi alle kommer til å oppleve før eller senere og det er virkelig ingen lett tilværelse. Ikke noe du kan holde inni deg, da blir du bitter og lei.
Jeg lyver hvis jeg sier det blir bedre med årene, dagene, tiden.

Dette er en ting man bare må lære seg å leve med. Jeg vet det er vanskelig, tro meg! ? Noe som gjør det lettere er å snakke med de rundt deg om hvordan du opplever det, skrive ned tankene dine rundt sorgen (ikke grav deg helt ned) ? Tenk på de gode minnene dere har sammen, kanskje ikke så mye å holde fast ved tenker du, men jo.. Det er det faktisk.

Bare en liten utblåsning fra meg... Håper alle har en fin fredag!

Sangene som får meg til å gråte

 • Skrevet 25.11.2015 klokka 19:21
 • Kategori: Blogg

Julesanger på høyttalerene sitter jeg og propper i meg en hel bolle med popcorn, hørt det er sunnere enn mye annen snacks? 

Nå vil jeg ha jul. Jeg savner stemningen, gleder meg til alt, maten og atmosfæren, samværet, tre nøtter til askepott, reisen til julestjernen og ikke minst alle de andre, gode filmene som bare får meg til å grine og le på en gang! Her kan dere lese et innlegg jeg har skrevet tidligere om mine favorittfilmer i julen! 

Jeg sitter i skrivende stund å hører på "nå tennes tusen julelys" med Kurt Nilsen. - Feller en liten tåre. Stemmen hans er bare uendelig vakker, og måtte jeg ha valgt èn artist å høre på resten av livet så tror jeg det måtte vært han. Han treffer meg på en helt spesiell måte som ingen andre gjør, ikke minst juleplaten hans har en spesiell plass i hjertet mitt.

Sykt fashionable av meg idag! Joggis etter jobb er bare et must! 


Andre julesanger jeg elsker og gjerne gråter litt til er:
Jag kommer hem igjen til jul av Peter Jöbak (totally waterworks på denne)
Silent Night av Michael Bublé
A fairytale of NY - Katzenjammer
Blue Christmas - Elvis Presley
I den kalde vinter - Christel Alsos
Last Christmas - !Wham (Selvfølgelig)
Her kan du høre på hele listen min med julemusikk, om det er ønskelig!

Hvilke sanger hører du helst på i julen?

Konkurranse: Vinn produkter til 100.000 kroner!!

 • Skrevet 24.11.2015 klokka 19:28
 • Kategori: Blogg

Endelig er det den tiden på året igjen hvor forskjellige nettsider og store kjeder holder konkurranser hvor du kan vinne ønskelisten din. Jeg deltar hvert år i konkurransen som Expert avholder, men vinner ei. Kanskje dette er året hvor jeg har litt flaks? Eneste jeg har vunnet noen gang er vel 50 kr. på flakslodd en gang husker jeg at jeg vant en CD eller noe når jeg og mamma var på kino da jeg var liten, men en konkurranse som dette har jeg aldri vunnet. Er 2015 året?
I år kan du legge varer i ønskelisten din til en verdi av 100K. Hadde det ikke bare vært helt topp? 
Klikk her og meld deg på! Kanskje du er den heldige vinneren av produkter til hele 100.000 kroner!?

Noen tips til å redusere fettprosenten din

God morgen

Nettopp stått opp og nå skal jeg ta meg litt frokost mens jeg tar igjen tapte episoder av Supernatural. Bare elsker den serien, men har hele 6 episoder som jeg enda ikke har sett.. Det er rett og slett for dårlig synes jeg!

 

Og.. til det innlegget skulle handle om! Jeg har nemlig gått inn for å gå ned i fettprosent. Begynner å bli litt mye fett på denne lille kroppen her nå synes jeg (nå som det er kaldt er vel det bare bra, eller?) Uansett.. Jeg har egentlig aldri vært fornøyd med kroppen min, men har aldri gjort så mye med de,t noe jeg ikke helt forstår meg på. Da kan jeg vel heller ikke klage..?
Nå som jeg sitter inne med så mye kunnskap etter endt ernæringsstudim så må jeg jo bruke det! Man må selvfølgelig ikke studere ernæring for å kunne klare å gå ned i vekt eller redusere fettprosenten sin, men vil si det er en fordel. 

Det mange gjør feil når de skal gå ned i vekt er å kutte ut ALT med en gang, - kutter ut sukker, salt, fett - ja, dét som er ens onde fiende i hverdagen.

Da blir det fort vanskelig å gjøre endringer. Jeg kan garantere deg at en eller annen dag ganske straks så kommer du til å sprekke, og gå tilbake til gamle vaner. Tenk: Det enkle er ofte det beste. Hva spiser du i hverdagen?
De neste dagene, en uke fremover skal jeg skrive ned hva jeg spiser, ja da mener jeg hver eneste brødsmule. På denne måten er det utrolig lett å se hva jeg kan endre på. Vet med meg selv at jeg har så mye jeg kan kutte ut i kosten min som er unødvendig. Jeg spiser ikke kjøtt enda og har snart gått en hel måned uten (Yey me), det skal jeg fortsette med (frem til jul) hehe. Men skal gjøre det beste ut av situasjonen, det er det viktigste. 

Når man skal endre levevaner og livsstil så er det viktig å gjøre dette gradvis og ikke kutte ut alt på en gang. Du kjenner deg selvfølgelig best selv og noen klarer å kutte ut alt uønsket fra kosten med en gang, men det gjelder faktisk ganske få. Selv, da jeg kuttet ut sukker så klarte jeg å slutte på dagen. Det var litt vanskelig der og da, men det gikk seg til etter en uke.. (Jeg fikk i meg naturlig tilsatt sukker via mat) Du kan lese om det her.  men dette var jo ingen stor livsstilsendring og nå tror jeg at jeg ikke kan gjøre det på den måten.Tenkt over dette? - 

Spiser du for eksempel godis og potetgull flere ganger i uken? Ja, kanskje kutte ned og velge kun én dag hvor du kan kose deg litt ekstra?

Drikker du kaffe til alle dagens måltider? Kutt ned - ha et maks antall kaffekopper du kan drikke per dag. HUSK; kaffe er vanndrivende og drikker du èn kopp kaffe bør du få i deg to glass med vann for å gjevne ut væskebalansen i kroppen. 

Er du ikke særlig flink til å drikke vann? Ha som regel å drikke et glass vann før hvert måltid dette fyller magesekken din litt slik at du blir fortere mett når du spiser. ERGO: Du spiser mindre, du går fortere ned i vekt. (vann er også livsviktig for at bl.a hjernen din og for at hjertet skal fungere som den skal)

Hvordan er døgnrytmen din? - Søvn spiller faktisk en stor rolle i vekttap, man skulle kanskje ikke tro det, men når du sover så restituerer kroppen din seg og om du får for lite med søvn så produserer kroppen for lite leptin, som er et hormon. For lite leptin i kroppen kan resultere i økt appetitt og sultfølelse, som igjen kan gjøre at du spiser for mye og går opp i vekt.


Husk også at 80% av vekttap er hva du spiser og de siste 20% er trening og bevegelse - altså, spiser du riktig og tar inn mindre enn du forbrenner så skal det ikke mye til før du ser forandringer i speilet. Når det er snakk om reduksjon av fettprosent så er nøkkelen i hovedsak et godt kosthold sammen med styrketrening. 

NB: Glem vekta. - Muskler veier simpelthen mer enn fett!! Legg den bort (kast den på fyllinga om du vil) Finn heller frem et målebånd eller kanskje du har en bukse du skulle ønske du kom inn i igjen? Bruk dette som motivasjon. Når du begynner å trene og bygger muskler kan det fort hende at du går opp i vekt.. 

Når jeg skriver dette innlegget så merker jeg at jeg ikke gjør noe rett.. Går-det-virkelig-an? 
Håper at dette kom til nytte hos noen!

Kjære deg, hvor er du?

 • Skrevet 23.11.2015 klokka 17:46
 • Kategori: Fra hjertet

Stadig popper det opp i feeden på face at en person er savnet "håper at så mange som mulig kan dele dette" står det, gjerne med navn og bilde av savnede. Trist tenker jeg, men skal ærlig innrømme at jeg deler slike saker sjeldent. ikke vet jeg hvorfor. Hva skader det liksom? - Hvorfor må jeg være så jævla selvsentrert og ego hele tiden? Kanskje nettopp det at jeg deler dette bilde kan hjelpe i saken? Man sitter trygt og godt i sin egen lille stue og tar ikke slike ting så innpå seg som man kanskje burde gjøre, det er faktisk mennesker det er snakk om, savnede mennesker, kanskje har de det vondt, kanskje ikke - hvem vet. Men det hjelper utrolig lite i søken å bare sitte på ræva..
Internett og mediene har en utrolig viktig rolle og en stor innflytelse når det kommer til slike ting. Da spres budskapet fortere. Tenk på de pårørende -  og om dette gjaldt deg. Ville du da at flest mulig skulle ha trykket på den lille knappen i hjørnet som sier del, eller ikke? - Tenk om det var deg. 

Jeg kommer fra en øy som ligger i Fredrikstad kommune og på lørdag ble en gutt på 23 år savnet, akkurat her. Husker han så vidt fra ungdomsskolen og det er veldig rart å tenke på at det nå har skjedd her, så nærme. Man tenker jo at det aldri kan skje en selv, greit det har ikke skjedd meg, men man får en viss tilknytning til saken når det er i ens eget nærmiljø enn når det ikke er det. Det setter liksom ett lite stuck i en. Liker ikke at jeg føler så veldig på dette, og at jeg tar slike ting så uendelig inn på meg, men det gjør jeg - virkelig. Her sitter jeg å tenker på han som er savnet, bare to år eldre enn meg. Kan de ikke finne gan snart, tenker jeg. Så blir vi ferdig. Så slipper vi å uroe oss mer om hva som har skjedd, eller hva som kanskje kan skje.
Jeg får fysisk vondt av dette og jeg tør ikke en gang tenke på hvordan de pårørende har det - helt jævlig, tenker jeg. Han er ens sønn, kanskje ens bror? 

Kjære deg, kom hjem. 

Her kan dere lese om Sondre og hva som har skjedd. Del gjerne

Riv i hjertet!

 • Skrevet 22.11.2015 klokka 23:02
 • Kategori: Blogg

Dagene flyr og jeg forsvinner litt i mengden av jobb og annet kjas. Men i går, i går fikk jeg slappet av. I går fikk jeg tatt meg en øl og senket skuldrene mine, for i går var dagen jeg fikk høre den vakre stemmen til Sondre Justad live. Han var så fantastisk, så til stede, slukte hele rommet mens han hoppet energisk opp og ned på scenen. En skikkelig energibombe. Blir så glad i hjertet mitt av sånne opplevelser, de tar jeg godt vare på. Kjøpte også vinylen hans (uten egentlig å ha LP spiller som fungerer) hehe ja.. Det sier vel sitt?

Det var en skikkelig intimkonsert og det er det jeg digger. Lite rom - musiker og publikum blir ett og bestbuds på null komma null. Det er en helt spesiell atmosfære i et lite lokale enn, skal jeg si - for eksempel Oslo Spektrum eller Telenor Arena.. Det kan virkelig ikke sammenlignes det grann! At denne konserten ikke ble utsolgt er for meg en gåte.. Dere som ikke var der i går burde angre. Han coveret også Sam Smits' Stay with me. Må egentlig si at den sangen, på nord norsk er noe av det vakreste jeg har hørt på lenge. 

Utrolig bra kvalitet på disse bildene, jeg vet det..  Men jeg hadde det hvert fall utrolig hyggelig i går. Det er godt med litt avbrekk i hverdagen synes jeg! 
Vi har allerede kjøpt billetter til konserten hans på Rockefeller i februar! Så det blir helt konge♥ 

I morgen har jeg senvakt, slik som i dag. Men skal prøve å oppdatere dere litt før jeg stikker på jobb.. Nå skal jeg legge meg og sove for å være skikkelig uthvilt til morgendagen. I dag på jobb var jeg nemlig så trøtt at jeg holdt på å sovne flertalls ganger. MEN det var såå verdt det! 
God natt! 

Ønskelisten til min kommende bopel

 • Skrevet 20.11.2015 klokka 18:30
 • Kategori: Blogg

Jeg er så lei av å bo hjemme. Etter et år borte fra redet så har jeg virkelig fått smakt på det å være ordentlig selvstendig og bo for meg selv - jeg elsker det! Klarer ikke vente til neste gang jeg nok en gang skal pakke alt jeg eier og har ut av pikerommet og dra ut på nye eventyr. Forhåpentligvis så kommer jeg aldri til å bo hjemme igjen! Ikke misforstå meg! Nå hørtes jeg utrolig negativ ut, men har man først fått smaken på det selvstendige liv så er det et STORT skritt tilbake å flytte hjem til foreldrene sine igjen, det synes hvert fall jeg. 

Som mange andre så har jeg en forkjærlighet til pyntegjenstander og det å ha det fint rundt meg. Jeg elsker spesielt gamle møbler og så og si alt som er retro. Har så smått  begynt å samle på ting jeg skal ha i min egen leilighet, når den tid kommer. Eller, det er vel en stud siden min samlemani der startet. Jeg elsker å gå i interiørbutikker og bare drømme meg bort i ting jeg en vakker dag kan kalle mitt eget. Har en hel liste i hode av hva som skal kjøpes inn neste gang jeg flytter ut av barndomshjemmet. 


Mamma har noen gamle spisestuestoler som jeg skal arve, disse skal pusses opp og lakkes. Vet ikke hvorfor jeg er så glad i retro møbler, men synes det er litt fascinerende - at de kan gå sånn i arv, eller at du bare kan pusse de litt opp og gi de nytt liv. Det jeg liker aller mest er å kombinere stiler, det moderne med det retro. Det synes jeg blir så vanvittig fint. Så her kommer en liten ønskeliste til min kommende leilighet som jeg håper (snart) at jeg kan kjøpe ting fra. - SHOOT!

♥Eams Gyngestol. Mamma har Eams kjøkkenstoler i hvit. - De er SÅ skjønne å sitte på. Digger de, så hva er vel bedre enn en gyngestol du kan sitte i å bare fundere på livet, eller se favorittserien din?
♥Lysekrone fra Lene Bjerre
♥Skjenk - retro (selvfølgelig)


♥Hylle med innebygd høyttaler fra House Doctor. Når du bor i en leilighet som jeg ser for meg selv bo, veldig snart trenger du jo ikke høyttalere i hvert rom. 
♥PLANTER! (Helst orkidé) - et hjem uten blomster er intet hjem
♥Duftlys/lys. Jeg elsker virkelig stearinslys. Det er noe jeg er en storforbruker av (kanskje ikke her hjemme, men) Det setter virkelig stemningen en mørk kveld. 

♥Lampe fra Trine K. Den helt til venstre er en pyntegjenstand du feks kan legge sand i og kubbelys, mens den helt til høyre er en lampe på ca 63cm. Altså som kan brukes som en leselampe. Utrolig stilige begge deler. 
♥Serveringsfat i gammelt design. 

Listen min er så uendelig mye lenger og jeg kunne sittet her i timesvis, men her er bare en liten del av det jeg ønsker meg til hjemmet, når den tid kommer. (altså jeg vet jo jeg kan kjøpe meg en orkidé og ha på rommet mitt nå, men det blir liksom ikke det samme synes jeg.. Duftlys har jeg drøssevis av, men det heller gir ikke den samme følelsen. 

Har du noen spesielle ønsker, akkurat nå?

I ett med naturen

 • Skrevet 19.11.2015 klokka 21:48
 • Kategori: Fra hjertet

Hei. 

Har dere det fint?

Noen gang tenkt på hvor fin vinteren faktisk kan være? Ikke her, ved kysten vel og merke. Snøen legger seg ikke..
Når jeg kom hjem i sta så ble jeg bare stående på trappa å se, se på himmelen. Jeg er en som klarer å drømme meg bort i den minste ting. En sang, et bilde, et dikt eller en bok. Jeg føler så mye, gråter så lett, og synes mye er så uendelig vakkert. Vet ikke helt hvorfor det er slik, men har alltid vært sånn. Jeg kan sitte med en notisbok og penn og bare skrive, skrive ned tankene mine, i flere timer. Har lett for å rømme fra virkeligheten på den måten. Ikke at jeg ikke vil leve her og nå, men jeg liker tanken på å bruke nettopp en sang, eller et dikt for å komme litt bort. Det høres kanskje helt teit ut? - Men slik er altså jeg. 

Jeg liker å gå i skogen, lukke øynene, lukte og "klemme et tre" som mamma pleier å si - for å være i ett med naturen. Det er en deilig følelse. Det å stå i regnet når været er som verst. Du blir søkk våt bare du har vært ute i to sekunder, det er noe jeg setter pris på, noe jeg kan bli rørt av. Vet ikke helt hvor jeg vil med dette, men det vet jeg jo som oftest aldri. De som kjenner meg sier jeg er en gammel sjel i en ung kropp, jeg kan vel si meg enig i det. Det er ikke mange på min alder som setter pris på de små tingene som dette. 


Listen min er så mye lenger og bare jeg tenker på det blir jeg glad. Høres nesten ut som en sykelig glad person, men det kan jeg garantere dere at jeg ikke er, det er vel bare noe ved disse tingene som gir meg ro. 

Venter på min første boks!

 • Skrevet 19.11.2015 klokka 18:09
 • Kategori: Blogg

Såå deilig det er å komme hjem etter en lang dag! Sitter nå stappa med middag og spiser lakris haha! - Ruller snart?
Dagen i dag startet uendelig tidlig med jobb, og der var jeg frem til klokka slo 1500. Jeg har vært så rastløs i dag at jeg ikke har visst hvor jeg skulle gjøre av meg. Ryddet hver eneste krik og krok på stasjonen, men i matpausen rakk jeg å klikke meg inn på bloggen til Sophie Elise.

Hun hadde skrevet enda et innlegg om Skin Repair og hennes opplevelse med dette. Hun har jo slitt en del med uren hud og acne, noe jeg ikke unner noen. For jeg vet virkelig hvordan det er. Jeg sliter enda med det og tenkte da - hvorfor ikke? Jeg vet ikke helt om det er noe som kommer til å fungere for meg og om det hjelper for min hud, men når jeg har lest at det er så mange som faktisk får så fine og positive resultater, kan det likså godt skje meg. Det jeg er litt skeptisk på er at det er så mye kollagen i det. Ikke at det er farlig, men kroppen vår produserer nok kollagen for å opprettholde hudens naturlige form. Det er  ikke før man bikker 35 kroppen produserer mindre kollagen og da trenger man påføring av dette for å motvirke dannelse av rynker og for å opprettholde en normal hud, 

Selv vet jeg at Sink og vitamin A er bra mot dannelse av acne. Skinrepair er en tablett som inneholder begge disse to næringsstoffene så det kan jo bare bli bra - Eller? Det kan vel egentlig bare tiden vise.. Jeg har hvert fall bestilt min første boks og venter spent på at den kommer i posten. Håper det fungerer for meg, som så mange andre - på den måten jeg vil at det skal! Krysser fingrene!

Nåå skal jeg og mamma sette oss foran kassa og se på Episodes!! Ikke sett det?? Anbefales♥

Godt med litt humor

 • Skrevet 18.11.2015 klokka 22:28
 • Kategori: Blogg

Jeg kommer fra Østfold, nærmere sagt Fredrikstad. Min dialekt har fått et stempel i media som harry. Østfolddialekten er harry, sies det. At vi snakker dårlig norsk og mange opplever å ikke bli tatt på alvor. Selv synes jeg vel ikke akkurat at dialekten min er så veldig vakker, men det er den jeg er født med, og det er noe jeg ikke kan endre på. Så det at figuren "Raymond" har vært med på at resten av Norge ser slik på oss Østfoldinger kunne virkelig ikke brydd meg mindre. Jeg er glad i Raymond og dialekten min sånn den er! Fredrikstad er heller ikke den byen som har menneskene som har  bredest dialekt. Hørt på Harald Rønneberg? - Fra Halden. Er han ikke bare helt herlig? 

Såå. Til det innlegget skulle handle om: Dere som ikke skjønner hva vi sier - her kommer en liten ordliste.. Jeg er kanskje ikke en av de som snakker bredest, men jeg må med hånden på hjertet si at jeg har brukt flere av disse, og bruker de enda i dagligtalen.

Atæl; adj. ; sur, sint, Eks: Slutt å vær så atæl!

Bærl-; forstavelse, adverbial funskj; Forferdelig, fryktlig, eks. bærlvarnnt

Bærlme; verb, sv.; drikke fort

Dæbbe; verb.s; slå, gi juling.

Døm; pers.pron.3p,flt; de, dem; både subj. og obj.

Eftæn; tidsadv.; ettermiddagen

Ente; nektelse; ikke.

Fløvv; adv.; flau.

Foppal; subst.m; fotball.

Fotgjengæroverfelt; subst.n; fotgjengerfelt.

Fremmæn; fremmed.

Føvvlær; subst pl.; fugler.

Gett; utrop; gitt.

Gøør-; forstavelse, adverbial funskj; fryktelig, forferdelig, eks. gøørkallt.

Gøøre; verb.s; rote, kline, søle.

Hællææ; utrop; hallo.

Huse; verb sv.; huse, husær, husa, husæ; huske.

Høørl; subst.n.; hull.

Hævv; subst.m; haug 

Ille; adv.;veldig, eks. ille morro æ gett!

Jangle; verb.s; tulle, tøyse.

Jorl; subst; jord.

Kakuskive; brødskive.

Konnusiæ; utrop, kan du si da!

Kengle; verb.s; hekte bak på biler (helst om vintærn).

Kløøse; subst.f; klyse, eks. spøttekrløse, ofte overf: Han e e krløøse!

Kryne; verb.sv; det å trøkke snøø inn i trynet til en aan.

Knørve; verb.s; knuse.

Knøøtn; adj.s; gjerrig.

Kæll; mann.

Meddæn; subst. m; middag flertall: meddrær. (Haha, Flertall, MEDDRÆR!? virkelig? - aldri hørt)

Møøk; subst.m; møkk, gjørme; eks møøkete,møøkækæll

Møørle; verb, sv.; spise, døtte inn i hue, eks. Du månte møørle kjøttpålegg!

Nøtte; verb.sv.; nytte, ofte brukt med nektelse:Det nøttærnte!

Nerænte; Østfolding; eks. er'u nerænte eller?

Oppænte; fra Innre Øssfoll, også der oppe fra, eks; Jeg kommer oppænte Sjetve, jeg su!

Pete; subst.f.; En liten fisk; ikke matfisk; overf. betyd. ikke noe å spare. - Jeg bruker dette også som feks. gidder ikke å pete med det (bruke tid på det, holde på med)

Pærlær; subst.m.; Peler eller gummistøvel, eks. tjæra bryggepærlær, gummipærlær.

Rete; verb sv.; irritere.

Røøtn; adj.; råtten, elendig.

Skærp'en; en drink; tok mæ en skærp'en, gett.

Smæærle; verb sv.; smelle. (Smelle med leppa, kjefte)

Snækkæst; vi snakkes!

Su, se, sø; utrop; ser du, skjønner du, eks. Sånn eet, sø!

Særp, Sarsjbårr; Sarpsborg i Østfold.

Tjååkæ; adjektiv; 100 prosent, helt og holdent, eks. Det er tjååkæ fullt her!

Treskel; subst. m; terskel.

Trabelt; travelt.

Tråki; adj.st; leit, trist, eks. Nei daavn, det var tråki!

Tælle; verb.s; gå, spasere, spankulere.

Tællekæll; subst.m; walkman.

Vaffarl; ihvertfall

Veele; verb.s; surre, tulle; eks. gå rundt å veele

Værlve; verb.s; velte.

Ærbe; subst.n; et arbeide

Ævv; og, også.

Øssiæ; Østsiden i Fredrikstad.

Øy!; utrop; Du!, Du der!

Skjønte dere noen av ord og uttrykk uten å se på betydningen?

Må bare si at jeg har ikke hørt alle disse utrykkene, bruker ikke alle, utenom noen i dagligtalen min. Ikke at jeg føler jeg må sitte her å forsvare meg, men når du leser igjennom denne listen så virker dialekten ganske ekstrem, det føler til og med jeg. Noen ord og utrykk er vanskelig å uttale. Men kanskje dette hjelper dere med å skjønne hva vi mener noen ganger? Det er også fåtall som faktisk bruker disse utrykkene nå, noe jeg synes er litt synd. - Dialekten er rett og slett på vei til å dø ut. 

Jeg fikk vel denne lille ideen av Martin Beyer-Olsen sin parodi av Adeles "Hello" Godt med litt humor. Han er selv fra Rakkestad, tror jeg? Så dette er bare morsomt. Jeg synes ikke man kan være så hårsår når det gjelder sin egen dialekt. Det finnes jo mange som er det også.

Ordlisten har jeg hentet fra F-B.no. 

Nå er det natta her! I morgen skal jeg opp 0530. YES! Gleder meg allerede. Snork. - Bloggs. 

På tinder er jeg..

 • Skrevet 18.11.2015 klokka 14:24
 • Kategori: Blogg

Her kommer noe som kanskje kan gjøre at dere blir litt bedre kjent med meg? Here we go! 

I vennegjengen er jeg: Den med mest sarkasme. Har opplevd en del ganger at det har blitt litt mye og jeg ha måtte forklare meg og min humor ovenfor vennene mine. Nå, for de som kjenner meg godt er ikke dette noe problem. Jeg ha også måtte tone dette litt ned hehe.

På gata er jeg: Veldig distré. Dette er vel ikke bare på gaten, men jeg eier virkelig ikke stedsans. 

I matbutikken er jeg: Den som aldri vet hva jeg skal ha, om jeg vet det så kan jeg allikeel komme ut med to poser ekstra fulle av ting jeg egentlig ikke trenger "fordi jeg bare måtte ha det". Jeg elsker å bare sose rundt i matbutikken, så kan fort bruke to tre timer på en handletur. 

På McDonalds er jeg: Så og si aldri, men har jo mine cravings. 

På fest er jeg: Den som drikker tregest og blir senest full, hvis jeg ikke ender opp med å bli skjenket det skjer nemlig titt og ofte... 

På nach er jeg: Hvis jeg ikke sover så rydder jeg. Veldig kjipt, men det kommer vel litt an på stemningen og humøret jeg er i. 

På vors er jeg: GIRA! Drikker gjerne litt fort i førsten også blir jeg edru når vi først skal videre. Smart move det der.. haha lærer aldri vettu. 

På Facebook er jeg: Veldig lite aktiv. Jeg poster bilder i ny og ne også kommuniserer jeg med venner og familie. 

Om morgenen er jeg: Blid som sola! (dette er virkelig ikke tull) jeg er veldig sjeldent morgengretten. 

På byen er jeg: Igjen.. Så kommer dette an på humøret. Jeg er veldig sosial, men har også hørt av andre at jeg er litt reservert når jeg er på byen. Kanskje litt ødeleggende for meg selv, men ja. 

Hjemme alene er jeg: I min egen verden, elsker å gå i pysj og synge. I diskusjoner er jeg: Enten veldig care eller veldig ivrig, er egentlig ikke en person som liker å diskutere. Spørs på hva som diskuteres. 

Når jeg pynter meg kler jeg meg alltid etter hvordan humøret er, kan aldri legge frem klør dagen før. For ender aldri opp med å gå med det jeg har lagt frem. Liker ikke å gå i kjole. Så blir som regel bare en svart bukse og en fin topp. 

På eksamen er jeg: Den som har med mest mat. Matvraket, det er meg. 

I familien er jeg: Den som lytter. Jeg har bare en bror, men ellers er vi en stor familie, så på familiesammenkomster så er ikke jeg den som sier mye. Men da lærer jeg kanskje noe nytt, ved å lytte mer å snakke mindre? 

På toget er jeg: Så og si aldri, med mindre jeg skal til Oslo. 

På Tinder er jeg: Den som ser etter gutter som ikke klarer å ta bilder av seg selv. - For moroskyld.  Jeg har appen, men det er så utrolig mange rare typer der at jeg ikke vet hvor jeg skal starte. - Vet ikke helt hvorfor jeg lastet den ned i første omgang. Det sies jo at vi ikke skal dømme boka etter omslaget? Men gøy er det lell! 

I telefonen er jeg: Den som kan snakke i timevis, men jeg er veldig flink til å gjøre tusen ting samtidig som jeg snakker. Så får ikke alltid med meg hva som blir snakket om, er ofte jeg glemmer at jeg er i telefon. Har også skjedd flere ganger at jeg har startet å lete etter telefonen min når jeg har snakket i den.. Distré, jeg? 

På melding er jeg: Den som svarer fort for telefonen er med meg over alt.. Skulle nesten ikke tro jeg hadde noe liv. 

Bak rattet er jeg: Egentlig veldig flink. Har bare ikke fått ræva i gir enda, så har ikke lappen. 

På ferie har jeg: Alltid god tid. Tar livet med ro og løser sudoku ;))

På kino er jeg: Ganske ofte. Er det en film som går jeg har lyst til å se så må jeg se den (ikke alene vel og merke) Men opplevelsen av å se en film på kino vs hjemme kan jo ikke sammenlignes. Jeg elsker det. 

På date er jeg: Aldri. Jeg har vært på et par, men jeg er så kresen at det ikke er bra for meg haha. 

På tivoli er jeg: Den som tar minst mulig. Liker berg-og-dalbaner osv, men tekoppen o.l kan du få av meg gratis. 

På treningsstudio er jeg: Den med høyest musikk på ørene og er i min egen verden. 

På shopping er jeg: Den som aldri finner noe når jeg leter etter noe spesefikt, men leter jeg ikke etter noe og bare er i byen, da finner jeg masse.  

Håper dere likte denne typen innlegg :-) - Blogges senere! 

Jeg er litt sint, litt lei.

 • Skrevet 17.11.2015 klokka 22:23
 • Kategori: Fra hjertet

Sitter ved kjøkkenbordet og drikker en kopp te før jeg sier takk og farvel til denne tirsdagen i vente på en ny dag.

Leser litt nyheter og får med meg bombetrusselen i Tyskland... Hva skjer med verden?
Scroller litt på Facebook og kommer over et bilde som en bekjent fra ungdomsskolen har postet. Det er bilde av en ung mann kledd i en uniform fra Bunnpris. Han holder et ark. På arket er det skrevet med store bokstaver "Hjelp meg til å få bli i Norge!" Min venn fra Ungdomsskolen har også skrevet en tekst til bilde så jeg skjønner fort at dette er en god kamerat av han og vedkommende på bilde har nå vært her i landet i 5 år, han kan snakke språket, er vel integrert i samfunnet vårt. Nå skal han bli sendt ut. 

Jeg er litt sint, litt lei. Vet at dette skjer ofte, med velfungerende, integrerte familier og mennesker det er vel akkurat dét jeg ikke forstår.
Er ikke dette litt feil prioriteringer? La mennesker som kommer hit etter søken etter noe bedre vente så lenge som i dette tilfellet 5 år for så å sende de ut igjen? Rask behandling av søknadene er det som må til. Får de ikke opphold, nei ikke la de være her. Send de ut igjen, men vær så snill ikke la de være her å få håpene sine opp for at dere ved en senere anledning tråkker på de.


Leser titt og ofte i media om barn som blir sendt tilbake til hjemlandet sitt når dette, vårt trygge, lille Norge er alt de kjenner. Men de som faktisk ikke har gidd eller ligger på latsiden og ikke gjør en dritt for å lære språket, eller få seg en jobb og bare soser rundt i gatene - de får lov til å være her?  Dette er kanskje noe ikke mange tør å si høyt, men det er slik det faktisk er. Den mentaliteten og måten å behandle asylsøkere på blir for meg helt feil. 


Når vi er i den situasjonen vi er i nå, så forstår jeg at det kommer mange hit til landet for å søke asyl, men har vi plass? I denne situasjonen er det ekstra viktig med kjapp behandling av søknadene. Vi vet jo ikke noen ting om hvem disse personene er og om deres bakgrunn. Send ut de som ikke får oppholdstillatelse og la de som får det, være her. Jeg er ikke i mot å hjelpe de som trenger det eller at flyktingene skal komme hit. Men vi har rett og slett ikke kapasitet til å ta i mot alle. Norge er lite og de er så mange. 

På kalenderen min fremover

 • Skrevet 17.11.2015 klokka 17:35
 • Kategori: Blogg

Fremover nå så er det en del som skjer for meg. Både før og etter årsskiftet, men det er slik jeg liker det. Jeg hater å ikke ha noe å se frem til - ikke ha noe planlagt, men på den annen side så får det tiden til å gå så uendelig fort. Plutselig så er den dagen der som du har ventet på så lenge. Hvor har tiden din da blitt av? Når det er sagt så liker jeg også å gripe dagen, være spontan. Så det heller vel litt begge veier, men finner jeg en ting jeg har lyst til så MÅ jeg gjøre det. Sånn er jeg skapt og det er jeg så utrolig glad for. 

Nå på lørdag skal jeg se Sondre Justad live her i Fredrikstad. Staden i mitt hjerte. Jeg fikk ett lite sjokk i her om dagen da hele arrangementet plutselig ble fjernet fra Facebook. Hele livet mitt, som andres er jo der - på Face. Så jeg fikk litt panikk, men så viste det seg at det bare hadde skjedd en feil og go' klumpen fra Lofoten hadde ikke avlyst konserten. Så nu har du mæ, Sondre! Sees på lørra♥

Her som de fleste andre byer har dager hvor de "varmer opp" til jul i form av julegrantenning og marked for å få frem stemningen før julen. Tiden før jul går utrolig fort, og det har den også gjort i år. Nå er det midten av november alt. og snart tennes første lys i advendtstaken - tenk på det! Så sitter vi der da, fulle av julemat og kaker - det renner nesten over, alle pakkene er pakket opp og vi vet ikke helt hvor vi skal gjøre av oss. Men det var vel egentlig ikke det jeg skulle snakke om nå..

Jeg skal på julemarked, det var dét jeg skulle si! Haha. Julen er den beste tiden av året og jeg elsker det, førjulstiden kan virkelig ikke måles med noe som helst! Så da passer det meg å dra på julemarked i Gamlebyen perfekt! Det er den 28 november som også er bursdagen til en av mine beste venner så da skal vi gjøre noe ekstra koselig ut av det! Det gleder jeg meg veldig til! 

Noe som også har blitt mamma og min sin lille tradisjon før jul er konsert i kirken. Vi begynte med dette i fjor, kan det ikke da kalles en liten tradisjon hvis vi i år igjen har planlagt det samme? Det er noe majestetisk og vakkert over det, synes jeg - kirken i julen. Det er også de samme som har konsert hvert år, to lokale fra Fredrikstad så det er også litt stas. 

NÅTTÅRSAFTEN! - Nyttår(saften), hehe. Selvfølgelig skal jeg feire at vi går inn i det nye året! Det er alltid en stor event for mange, som for meg. I fjor jobbet jeg både siste dagen i desember og første nyttårsdag. Så det var litt kjipt, men jeg prøvde å feire litt allikevel. I år har jeg bedt til høyere makter om at jeg skal få fri. Vi får se om det har hjulpet noe. Krysser alt jeg har!
 

Nyttårsskiftet. 2016. Blanke ark. Første som skjer inn i det nye året, som jeg vet nå er konserten med Karpe Diem i februar. GUD som jeg gleder meg til det! Fikk varsel om at også den er utsolgt - så kan ikke vente annet enn topp stemning. Jeg digger de gamle gode slagerene deres slik som piano, eksamen og kunsten å være inder. Men det er så mange andre gode sanger også! De tre nyeste singlene deres har bare fått meg til å elske de enda mer, om det i det hele tatt går an. De har endret sounden sin mye gjennom årene og det er så gøy å på en måte ha vært med på den reisen sammen med dem - å ha sett de vokse. 

I mai skal jeg på to konserter - både 5 seconds of summer og Mumford and sons. Haha! Veldig sprik i musikksjangere her. I know. Men har en god venninne som er heelt frelst av 5sos og det er jo så gøy å dra på konsert, er det ikke? Jeg synes hvert fall det! Og Mumford føler jeg ikke en eneste grunn for å utdype. De er bare helt fantastiske. Såå det er mye jeg har på kalenderen fremover! Men jeg må også puste med magen, leve her og nå. Med alt som skjer i verden om dagen så vet man virkelig ikke hva som er rundt neste sving! 

Hun har gjort det igjen!

 • Skrevet 17.11.2015 klokka 14:09
 • Kategori: Blogg
Denne dama får meg virkelig rørt, ikke lenge siden - med Hello og nå har hun gjort det igjen.  Første gang jeg hørte den så felte jeg en tåre. Hennes formidlingsevne er virkelig beundringsverdig, har ikke ord. Dette er en helt ny sang så har du ikke fått hørt den enda! Gjør det her og nå! Her går den hvert fall på repeat i jobbingen! Med dette så håper dere har en fin tirsdag! Blogges senere♥

Det å be hjelper ikke en dritt!

 • Skrevet 16.11.2015 klokka 11:47
 • Kategori: Fra hjertet

De siste dagene har jeg rett og slett ikke hatt lysten til å åpne bloggen. Det har bare gått i nyheter på nyheter på nyheter - for å holde meg oppdatert på terroren i Paris, men nå må jeg si noe. 

I går var jeg en liten tur innom Twitter som jeg så, er en gang i blandt. Der var det en tweet som satt en liten stuck i meg. Det sto noe sånt som "Er forferdelig det som har skjedd i Paris, og håper det blir minimale skader, MEN DET Å BE HJELPER IKKE EN DRITT!"
Slike ting blir jeg rett og slett irritert på. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg, eller hva jeg skal si. Hva får mennesker til å synke så lavt? Det er mange, i tunge tider som bruker bønn for å ha noe å støtte seg til. Man kan godt si at "hvis det hadde finnes en Gud hvorfor skjedde dette da?!" Men man kan ikke si til en troene at det å be ikke fungerer i en slik stund, eller i det hele tatt. Det er som å si til en som tror på evolusjon, at det er feil. Ja, jeg setter det kanskje litt på spissen nå, men håper dere skjønner hva jeg mener. 

Jeg er selv personlig kristen, nei jeg går ikke i kirken hver søndag, ber hver kveld eller kan bibelen inn og ut, men ja, trenger jeg litt ekstra å støtte meg til så folder jeg hendene mine. Høres kanskje ut som en bagatell for mange av dere, kanskje teit? Men vi mennesker har faktisk behov for å tro på noe som er større enn oss selv. Og ja, det er TRO. Vi vet ikke om det faktisk er noen der oppe som våker over oss, men også det er jo en liten trygghet, er det ikke? Det å ikke vite? 

Fullt klar over at det å be ikke får tilbake de en har mistet, og det vet vel de fleste. Ikke det jeg mener. Det blir ikke fred på jord eller slutt på terror og vi klarer ikke utrydde IS ved hjelp av bønn, men bare det å ha noe å støtte seg til i en slik tung tid er noe alle trenger. Uansett om du er troende eller ikke. 

Litt ubesluttsom

 • Skrevet 14.11.2015 klokka 11:08
 • Kategori: Blogg

Dagen i går.. Hvor skal jeg starte? Den var utrolig fin. (ja, det gikk fint å ta buss) Selv om jeg fikk sikkelig hetetokter på turen. Haha! Overlevde, så det er positivt.

Mamma og jeg dro på Mosseporten og jeg hadde som mål og kjøpe meg mye nytt! Jeg fant også mye jeg falt for, men jeg har blitt enig med meg selv om at; er jeg ikke HELT sikker på et plagg eller et par sko skal jeg ikke kjøpe de med en gang. Da er det bare sløsing av penger og jeg ender kanskje bare med å angre på det eller med å aldri bruke de. Så det eneste jeg kjøpte meg var to gensere fra gina hehe. Nå angrer jeg på at jeg ikke kjøpte det andre da, men slik er det noen ganger. Litt ubesluttsom kan du si. 

Vi dro også ut og spiste, hvem har sagt at det er vanskelig å spise ute når man har kuttet ut kjøtt? Hæ? Ikke jeg hvert fall. Blir mye fisk, men det er jo så utrolig godt! Namnam!

Det var UTROLIG godt! Hadde jeg fått dette servert hver dag hadde ikke det gjort noe liksom.
Etter middag dro vi hjem og så en film som heter Holydaze. Haha, jeg liker egentlig sånne kjærlighetsfilmer mindre og mindre, men noen ganger kan det også være hyggelig. Egentlig er jeg mest glad i action og thrillere osv, men mamma for helt nervesammenbrudd av det så må jo la de gamle få viljen sin en gang i mellom også! 

Hadde dere en fin fredag? :-)

Jeg har angst

 • Skrevet 13.11.2015 klokka 11:24
 • Kategori: Blogg

Heisann!

Jeg har snart vært oppe i 3 timer allerede og på en fridag er det ganske storslagent til å være meg! Skal snart ta bussen, ja bussen for første gang i år og første gang på lenge. Tar seriøst aldri buss. Jeg tror egentlig at jeg har litt angst når det kommer til det, uansett om det er bare meg eller om det er mange på bussen blir jeg nervøs liksom. Jeg går heller til steder jeg skal enn å ta bussen, samme hvor langt det er. Da har det kanskje blitt et problem? Ikke at jeg trenger å ta så mye buss at det hindrer meg i hverdagen, men dere skjønner greia her!? 

Mamma og jeg skal møtes for å ha en sikkelig jentedag. Pappa er på tur så da har vi tenkt til å bruke, hvert fall denne dagen nå som det snart er helg, på bare oss to♥ Det blir koselig. Så nå skal jeg bare slenge i meg noe mat og gå til bussen.. Vi blogges senere :-) Ha en fin dag! 


16 triks alle jenter burde kunne

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var gutt. Ikke misforstå, jeg ELSKER å dolle meg opp når jeg skal en tur på byen og jeg liker alle ting som har med det å være jente å gjøre. Nesten hvert fall. Føler vel bare at gutta har det litt lettere? - Er det bare jeg som føler det sånn? Hvert fall når det kommer til nettopp dette; Når de står der en lørdag og skal finne ut hva de skal ha på seg den kvelden. Det tar de nøyaktig to minutter å velge skjorte. Mens vi, jenter bruker flere timer på å finne det ut. Og når vi endelig har funnet noe vi kanskje kan føle oss vel i så begynner vi å tvile på det også.. Haha, sånn er hvert fall jeg. 

MEN for noen dager siden kom jeg over en artikkel med triks og tips til oss jenter som skulle gjøre hverdagen vår litt lettere. Noen av triksene visste jeg fra før, og andre ikke. Tenkte å dele den med dere så kanskje også deres hverdag blir litt lettere :-)

1. Varm opp vippetangen før bruk. Bruk hårføner eller en lighter for en enda bedre krøll på vippene! (Husk at du ikke hold lighteren for lenge på tangen eller ha føneren for hardt på sånn at du brenner deg)
2. Bruk leppestift som blush. Hvis du foreksempel glemmer blush en dag? - Ta litt av leppefargen din på kinnene.Ta på leppene dine med rene fingre for å bare få litt farge og ta de forsikntig på kinnene! Perfekt hvis du har dårlig tid!
3. Bruk fuktighetskrem på føttene når du sover. Ta på fuktighetskrem og putt føttene i et par sokker før du legger deg! Dette gjør at du da våkner opp med silkemyke føtter! 
4. Spray litt parfyme på hårbørsten. Haha! Dette husker jeg at jeg gjorde masse før. Det er jo egentlig ganske smart. For om man sprayer på kroppen så kan det bli litt ekstemt til tider.. Så er det bare å vifte på håret og lukte himmelsk!5. Børst babyhårene på plass med en tannbørste. Dette er virkelig noe som irriterer meg til tusen. Spesielt når du har satt opp håret i en perfekt hairdo også kommer de babyhårene stikkene ut av hodet. - Spray litt hårspray på tannbørsten og gre det håret som er på ville veier.. Altså IKKE den dere bruker til å pusse tennene med. Hvis det var villedende på noe som helst måte.  Dette skal hvert fall jeg prøve neste gang. Jeg har alltid brukt den store hårbørsten min som ikke har funka like bra. At jeg ikke kom på dette selv er jeg litt skuffa over. 
6. Fjern klumpene i maskaraen med en tannbørste. Altså.. Er jeg dum? Dette skjønner jeg ikke helt hvordan fungerer, men for all del skal jeg prøve det. Ikke at jeg har problemer med så klumpete vipper når jeg påfører mascara, men dette skal uansett testes. 
7. Fjern sminken med kokosnøttolje. Ja, jeg har hørt at dette er bra for huden. Jeg har selv ansiktsolje som jeg bruker, men fjerne sminken med dette? Hmm. Litt skeptisk. Det fungerer jo sikkert da, og ikke er det dyrt heller. 

8. Bruk isvann så neglelakken tørker fortere.  Før du tar på lakk så ta fingrene i vann med isbiter. Dette vil gjøre slik at lakken sette seg og tørke fortere. Jeg må si til dette punktet at jeg har hørt det er omvendt? At man skulle sette hendene under rennende, kaldt vann ETTER at man hadde lakket de? Det har hvert fall funket for meg, men nå ble jeg uskikker.. 
9.Påfør concealeren din som en triangel på ansiktet. Isteden for å påføre i strekvis under øynene, tegn en triangel og blend på denne måten for bedre dekkevne. Dette var vel ikke noe nytt for de fleste?


10. Reduser poser under øynene med grønn te. Ha en pose med grønn te på hvert øye for ca. 5 til 10 minutter og posene vil forsvinne. - Selv er jeg ikke helt sikker på om det vil forsvinne helt, men ja reduksjon er en annen sak. Dette går også med feks med agurk.
11. Ha litt vaselin på det stedet du skal spraye parfyme. Duften vil med dette vare lenger. 
12. Bruk balsam hvis du ikke har barberskum. Jeg vet du ikke trenger barberskum for å ta stubbene på beina, men det gir jo en mer behagelig opplevelse - gjør det ikke? Bruk balsam og det vil gjøre samme nytten! - Beina dine blir silkemyke!
13. Smør sitron på svettemerker som du har fått på klærne dine. Før du kaster klærne i maskinen smør litt sitronsaft der du har svettelukt dette er feks et bra tips for treningsklær eller chiffonbluser som trekker lett til seg lukt. 
14. Mascara - god som ny! Har mascaraen din allerede tørket ut og du har hatt den mindre enn 6 måneder bruk litt linsevann for å løsne den! Altså det saltvannet man kjøper på flaske! Jeg hadde en gammel mascara og brukte bare noen dråper vann. Altså det er kanskje ikke det smarteste valget, men det fungerte det også! Tror, når det er sagt at saltvannet er et mye bedre valg.

15. Fjern hudormer med bakepulver. Bland litt bakepulver med vann sammen til en røre. Påfør til de stedene du har hudormer og la dette tørke. Fjern med vann. Dette er vel det samme trikset som å påføre tannkrem? - Vil jeg tro? 

16. Frys strømpene. De fleste jenter har en eller annen gang vært ute også har nylonstrømpene spjæret eller blitt ødelagt på en eller annen måte. Jeg har opplevd dette hundrevis av ganger. Husker jeg hadde kjøpt meg en helt strømpebukse også i det jeg skulle ta den på meg så løsna en tråd.. SERRIØST liksom.. Uansett. Har hørt om man legger den i frysa dagen før bruk så skal den holde lenger. Så dette skal jeg prøve neste gang.
Er uhellet allerede ute? Ta litt neglelakk på spriken slik at den ikke kan revne enda mer :-) 

Er det noen andre triks og tips dere kan som ikke sto her? Del gjerne :-)

Hva er egentlig tid?

 • Skrevet 11.11.2015 klokka 21:53
 • Kategori: BloggTid.

Hva er egentlig tid? Har du noen gang tenkt på det? Hva får oss til å jage den så slavisk som vi gjør, eller lengte etter den når det er noe vi ser frem til? Dette har hvert fall jeg tenkt på i det siste.

Det som skjedde i går får jeg aldri tilbake, eller det som skjedde for et minutt siden. Hvorfor er det slik? Kunne det ikke vært sånn at vi hadde en pauseknapp, bare noen ganger? Eller at vi kunne spole tilbake til den dagen du vil holde litt ekstra godt om.
Jeg skjønner at dette er vanskelig, ja simpelthen umulig, men det hadde vært godt noen ganger.

Tenk så rart konseptet tid egentlig er. Vi er jo bare en haug med slaver i vårt eget liv bare fordi noen valgte å følge sola en gang i tiden.

Fått mæ puddel

 • Skrevet 11.11.2015 klokka 16:38
 • Kategori: Blogg

Ja. puddel kan dere kalle meg her etter. Jeg har alltid "slitt" med bølgete hår og et hår som er lett å forme. Noe jeg er glad i - til tider. Skulle egentlig ønske jeg hadde pinnerett hår, for å være ærlig, men om det var tilfelle så skulle jeg vel ønske det var omvendt? Er det ikke alltid sånn? Når jeg hadde langt hår så rettet jeg det ikke hele tiden osv fordi da synes jeg det var fint med naturlige bølger, hvert fall i mitt hår i og med at det er så tykt. Men nå som jeg har klippet meg kort så må jeg egentlig rette det, eller føne det rett etter dusj for at det skal bli fint. Hvis jeg ikke gjør det så ser det virkelig ikke ut.. Jeg hadde pannelugg en gang, i åttende klasse tror jeg. Og da tenkte jeg vel ikke at håret mitt var slik det var. Så jeg rettet den ikke, eller gjorde veldig lite for at den skulle se bra ut. Den så rett og slett ut som en ulldott jeg hadde plassert i pannen. Dette er jo noe jeg bare ler av nå, men jeg skjønner ikke at jeg ikke skjønte det da. 

På jobb i dag så gikk jeg med topp på håret. (Håret samlet i en ball på hodet) Det er så mange forskjellige navn på dette.. Har til og med hørt at noen kaller det en lyspære(?) Anyways.. Dette gjorde jeg da uten å tenke på konsekvensene. I og med at jeg jobber med mat hele dagen, så er det jo viktig at jeg har bort håret. Tok den ut nå og ser virkelig ikke ut. Jeg opplevde jo liknende når jeg hadde langt hår også, men ikke så ille haha! 
Vet at på bildet ser det litt ut som om jeg har krøllet det, men det ser virkelig IKKE sånn ut!!


Puddel
Noen som har samme problemet??

Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits