!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

One of those days

 • Skrevet 28.11.2014 klokka 18:11
 • Kategori: BloggDagen i dag har vært en dag hvor jeg ikke har klart å gjøre stort. Jeg sto opp klokka ni og kom meg på trening etter mye om og men. Senere så prenta jeg rumpa mi ned i sengen og satt på Sons of Anarchy. Der har jeg vært frem til nå. Har virkelig ikke følt meg bra i dag og jeg som hadde så mye jeg skulle ha gjort. Det er jo Black Friday i dag til og med.. Alle dager kan jo selvfølgelig ikke være like gode,  fylt med solskinn og glede, det vet jeg. Man må bare ta dagene som de kommer og ta seg til takke med det. Livet er virkelig for kort til å klage på et par dårlige dager, men noen ganger er det tungt å være uten foreldre, søsken og de gode venner og omgivelsene man kjenner så godt til. 

Jeg tror jeg rett og slett bare er sliten av alt som har skjedd på skolen i det siste. I dag er det 14 dager til juleferie og etter alt jeg har vært gjennom dette halvåret så skal jeg klare de usle to ukene som kommer nå også. Før jeg vender nesa hjemover til jul og gode klemmer♥

Mine hårtips

Som alt annet så er det også viktig å passe på håret nå som kulden setter inn og også ellers i året.. Den tørre og kalde vinterluften gjør håret sprøtt og lite glansfult. Jeg har stripet og farget håret mitt over lang tid og dermed blir det veldig slitt pga. kjemikaliene i produktene. Noe av det viktigste for mitt hår er å bygge opp dets naturlige keratin i håret slik at jeg kan fortsette å ha glansfullt og pent hår. 

Jeg bruker en hårkur fra Joico med en gjennoppbyggende effekt èn gang i uken. Bruker også en leave-in protein kur  fra Redken som både beskytter mot varme og som gjennopretter hårets opprinnelige styrke. Denne bruker jeg hver gang etter jeg har dusjet (uansett om jeg skal bruke varme på håret eller ei.) Shampo og balsam jeg bruker er også fra Joico.

Hva jeg har lært etter så mange år med farging av hår er at når du vil få tilbake ditt "gamle" hår som ser "urørt" ut, så tar dette tid. Vær tålmodig. Det er også individuelt hvor mye næring håret ditt vil ta til seg og hvor fort denne prosessen går. Ikke gi opp. 

Kutt ned på varmebehandlingen. 
Vi alle vet at varme, det sliter på håret. Om du er dedikert så kutter du ned på varmebehandlingen. La håret lufttørke i stedet for å føne det hver gang etter dusjen. Ha dine naturlige "fjoner" en gang i blandt i stedet for å rettet det. Dette tjener du på. 

Kur èn gang i uken
Dette sier seg selv. Du vet selv om håret ditt er tørt eller om det trenger en oppbyggende kur. På vinterstid er det kanskje best med sistnevnte? 

Vær oppmerksom på valg av produkter 
De fleste er klar over at silikon og parabener i produkter ikke er bra. Dette kan skade håret. Bruk heller litt penger på hårproduktene dine og bli ordentlig fornøyd. 

Sov med strikk om natten
Slitte tupper? Noe som hjelper er å flette håret før du legger deg om kvelden. Dermed slipper håret friksjonen fra hodeputen og håret blir med dette mindre slitt.  Dette er noe jeg startet med for en god stund siden og kan med hånden på hjertet si at det fungerer. 

Bruk hårolje
Jeg brukte før maroccan oil noe jeg er veldig fornøyd med, men for at ikke håret skal bli vandt til ett produkt så liker jeg å bytte på. Nå bruker jeg den fra Redken. Det er viktig med olje og nok fuktighet til håret slik at det ikke blir tørt og brekker.  

Genneretl når det gjelder hårprodukter så er jeg ingen ekspert men det jeg vet er at det er viktig å prøve seg frem, test ut, prøv flere typer til du finner noe du føler deg komfortabel med og som passer for deg og din hårtype. En shampoo, balsam eller hårkur som passer perfekt for venninnen din bør ikke dermed sagt passe til deg. 

 

Mine fire julefavoritter
Nå er snart julesesongen her og da er det endelig klart for noen nye antrekk i garderoben! I år så har jeg gått for den mer enkle stilen når det kommer til kjoler. Det finnes jo såå mange fine. De koster heller ikke all verden. Vet ikke enda om jeg skal bestille meg noen av disse, men jeg får se. Slik er det hvert år, føler alltdi at har nada å ha på meg når jeg har utallige kjoler og pynteplagg å bruke.. Slik er det vel ikke bare jeg som har det håper jeg?

NR 1 HER NR 2 HER NR 3 HER   NR 4 HER

Latest Tumblr Post

 • Skrevet 25.11.2014 klokka 14:11
 • Kategori: Inspirasjon


      

Hei og god ettermiddad dere!

Nå har jeg sittet en god stud på Tumblr og bare drømt meg vekk, noe jeg gjør så og si hver dag... Den siden er virkelig skremmende inspirerende og fin. Jeg får så mange ideer når det for eksempel kommer til interiør. Finnes så mye fint. Jeg har en egen blogg den kan dere klikke dere inn på >> HER << Om dere har en Tubmblr så vil jeg veeldig gjerne ta en titt innom den også :-))

 

Pin it

 • Skrevet 24.11.2014 klokka 20:45
 • Kategori: Blogg

Næmmen nå er det alt for lenge siden jeg har blogget.. Skolen har rett og slett tatt kverken på meg de siste ukene, men etter utallige våkene netter og kg med godis er jeg endelig ferdig med 3 av 4 eksamener dette halvåret. Det er sååå deilig! Den aller siste har jeg ikke før 12 desember og før det har jeg så og si ikke skole noe som jeg setter veldig høyt! Trenger virkelig den tiden til å hente meg inn, men også til å lese på. Fint å begynne god tid i forveien. 

Denne helgen har jeg hatt besøk av min fine venninne Elorm. Veldig deilig å bare slappe av og koble ut etter et par hektiske uker. Så vi var så og si nne hele helgen og bare koste oss. Sett utallige filmer og spist mye god mat. 

I dag var vi en liten tur i byen før vi sa ha det bra på togstasjonen og der fikk jeg gjort unna en julegave og noe fint til meg selv (selvfølgelig)


Jeg elsker hårspenner og føler meg mer sofistikert med en gang jeg tar en på meg. Har ganske mye hår så går ikke an å ta alt håret i, men synes at det er finest sånn her uansett :) Så denne herlighetes kjøpte jeg meg i dag. Pluss genseren som jeg er suuper fornøyd med. Sett på den veeeldig lenge. Endelig er den min!
Er du komfortabel?

Hei!

Jeg kom over en video her for noen dager siden hvor noen spurte et knippe mennesker ett enkelt spørsmål. Om de kunne endre noe med kroppen sin hva ville det vært? Først fikk vi se noen av de voksene svare og de hadde noe de ville endre på. Som, etter min meg var usynlig for omverdenen. Deretter fikk de noen barn svare på akkurat samme spørsmål og de hadde ingenting de ville endre på. Bortsett fra at noen ville ha superkrefter eller halen til en havfrue. 

Så da spør jeg dere ett enkelt spørsmål.. Når var sist gang dere var komfortabel i deres egen kropp?

For min del så savner jeg den tiden som liten hvor jeg ikke hadde noen bekymringer over hodet. Det eneste jeg ble lei meg for var om jeg ikke rakk tegneseriene på morgenkvisten før skolen og den jeg så mest opp til i hele verden var pappa. 

Nå derimot er hodet fyllt av bekymringer for at jeg ikke er god nok. Er jeg pen nok, tynn nok, er jeg flink nok?
Ved hjelp av media så måler jeg meg ubevisst og kanskje også bevisst opp til de jeg aldri kommer til å bli. Streber etter noe jeg neppe kommer til å få, med disse "bekynringene" og tankene så kommer automatisk de tingene du trodde som liten du var fornøyd med, men som voksen vil du endre på det.

Jeg vil med sikkerhet si at dette ikke nare gjelder meg, men også personer, spesielt jenter på min alder. Vi har et ekstremt press fra samfunnet om å være perfekt, men hva er egentlig perfekt? Det er vel ingen fasit på? Er det slik mediene og samfunnet fremstiller det? En smal midje og et pent smil, eller er perfekt at du skal ha det fint med deg selv både utvendig og innvendig sett bort i fra hva alle andre sier?

Man må lære seg å blokkere ut det man ikke vil høre og heller være sin egen sjef. Ikke gjøre som alle andre og være svak. Det rådet bør jeg også være flinkere til å følge merker jeg. 

  

 

Hvor mye vet du egentlig om matmerking?

Hei!

I dag på skolen hadde vi besøk av opplysningskontoret for meieriprodukter noe jeg synes var veldig intressant. Vi ble informert om %fett og % sukker i forskjellige matvarer de førte. Det ble også informert om tillaging av melk "fra pupp til papp" hehe noe de fleste visste fra før av.
Har dere noen gang tenkt på hvor mye feil opplysninger vi som brukere får når vi går og handler i butikken? Ikke bare det at de fleste av oss har liten kunnskap om hva en vare inneholder, men nettopp på gunn av dette så brukes det til bedriftenes fordel. Kanskje de ikke prøver å lure oss, men ved merking som for eksempel "nedsatt sukker" så kan vi bli lurt. For nedsatt sukker, i forhold til hva? 

Visste dere for eksempel at de høye litt "smale" skyr begerene er tilsatt kunstig søtning, mens de andre er tilsatt vanlig sukker? Kanskje noen av dere visste det, men det gjorde ikke jeg.  Brunosten er heller ikke så usunn som folk skal ha det til. Den er nemlig ikke tilsatt noe sukker i det hele tatt... Det er bare tillagningsprosessen som gjør den søte smaken. Det er også bare "Sprett" prim og brunost som er tilsatt jern. Så om du har jernmangel så hjelper det ikke å presse i seg noe annet enn Sprett :-) Det finnes flere måter å få i seg jern da, så klart. 

Så, hvor mye vet du egentlig om matmerking? Tenker du mye på fettinnhold og om varene du kjøper på butikken inneholder mye sukker? Velger du for eksempel kesam i stedet for rømme?

Dette innlegget er kanskje ikke et typisk "rosablogger" innlegg, men jeg synes det er veldig intressant og derfor velger å dele det med dere! 
Ha en fin dag videre :-)

Polagram

Hei!

I går kom jeg over en app som heter Polagram hvor du kan lage din egen kalender, printe ut bilder som du har på Iphonen eller lage album, med mer. Mange av dere har helt sikkert allerede funnet denne herligheten, men jeg vil allikevel dele den med resten :-) Jeg synes den virker utrolig spennede og morsom. Du velger x-antall bilder som du vil ha fra bildebiblioteket ditt også der etter hva du vil gjøre med de. Jeg tenker kanskje å lage en kalender som jeg skal gi bort i julegave, det gjør det jo litt mer personlig med bilder. 

´

Noe jeg også synes er veldig kult er å få pritet ut bilder å hemge på veggen. Eller kanskje lage en scrapbook? Hmm. Bare fantasien din setter grenser her. Jeg skal hvertfall teste dette ut.

Har du prøvd dette før?

Snart farsdag!

 • Skrevet 03.11.2014 klokka 20:41
 • Kategori: Blogg

Jeg var helt klin kokkos tidligere i dag og kjøpte meg nye produkter til håret på Blivakker, men til mitt forsvar så var det veldig mye salg og da kan jeg virkelig ikke motstå fristelsen. Gleder meg til det kommer. Har ikke slitt  med ødelagt og tørt hår, men det har ikke vondt av litt eksrtra fuktighet har det vel?

Nå er farsdag like rundt hjørnet og da må dere ikke glemme å sette litt ekstra pris på fedrene deres, okei? Bra. Jeg får ikke gitt pappa en fin gave denne søndagen fordi han er i USA og jeg, jeg er her, men tenkte å sende han en liten oppmuntring i posten som han får når han kommer hjem. Det jeg sliter med er hva jeg skal gi, det er noe jeg sliter med hver bidige gang jeg skal gi gave til han. Ellers, til andre går det helt fint.
Han sier at farsdagen og morsdagen er bare noe butikkjedene har funnet opp for å tjene penger. Det kan jeg være litt enig i, men det er også veldig hyggelig å vise at man setter litt ekstra pris på dem. 

Noe jeg har falt helt for er dette do-golf settet

Noe jeg tror hadde falt i smak hos han og ikke minst blitt mye brukt haha! Det fåes kjøpt her. På den siden så er det utrolig mye gøy som du egentlig ikke visste at du "trengte" Ta en titt og stuss over de veldig mange, rare tingene som folk faktisk har brukt tid på å finne opp.. 

Nå skal jeg spise middag og sette på en film før det blir natta her i hula. Blogges senere :-)

Visste dere dette?

 • Skrevet 03.11.2014 klokka 14:29
 • Kategori: Blogg

Heisann!

I går var en veldig lite produktiv dag. Jeg var rett og slett ikke i form. Våknet med migrene og vondt i hele kroppen så hadde veldig lite lyst til å gjøre noe som helst, nei det var ikke hangover. Jeg var nemlig ikke ute på lørdag. I dag er jeg litt bedre, men fortsatt merker jeg at det sitter litt igjen. Til tross for det så skal jeg prøve å få gjort litt skolearbeid, litt er bedre enn ingenting. Været i dag er ikke så mye å skryte av det heller så da trenger jeg ikke ha dårlig samvittighet for å ikke være ute. 

Men sånn at dere skal bli enda litt bedre kjent med meg så tenkte jeg å dele noen "fun facts" om meg med dere. Sounds good? Ok. 

Jeg er til tider veldig sarkastisk
De som kjenner meg vet om dette og skjønner når jeg ikke er seriøs, men om jeg møter nye mennesker så er jeg lik meg selv og driter egentlig i å posjonere de "dårlige" vanene mine. Så da blir det til at jeg må forklare at jeg faktisk ikke mente det jeg sa. Jeg er ikke sarkastisk på en slem måte, men bare for moroskyld. Vet ikke helt hvorfor, men har bare blitt sånn.  

Elsker gamle filmklassikere
Dirty Dancing, Breakfast at Tiffanys, Casablanca, The breakfastclub♥ Trenger jeg si mer? Jeg er rett og slett født på feil tid... Kunne sett på slike filmer hele tiden. Så om noen vet om en samleboks med gamle filmklassikere så skrik ut! 

Kenny G er best
Ok. Dette er kanskje litt sært, men jeg tipper at alle har en "guilty pleasure" som de ikke snakker like høyt om? Min er Kenny G. Han er en av de beste jeg kan høre på, uansett hvilket humør jeg er i. Vokste opp med musikken hans og skal ta med meg den til graven.  

Elsker å synge
Noe av det beste jeg vet er å synge. Har ikke gjort det så mye foran folk, er rett og slett for redd for å drite meg ut. Husker jeg hadde konserter for familen når jeg var yngre da teller det? Haha! Er ikke så sikker på at jeg har en bra stemme nok til det nå, men alle har jo en stemme så hvorfor ikke bruke den? 

New York
Har en drøm om å bosette meg i New York. Ja, vet det er en stor drøm som mest sansynlig ikke kommer til å bli oppfyllt, men er det egentlig det? Er jo så mange andre som har gjort det før meg så hvorfor skal ikke jeg klare det også?

Animert
En annen "guilty pleasure" jeg har er animerte filmer. Jeg bare elsker de. Vet ikke hva det er med de som får meg til å smelte om hjertet og kose meg gløgg, men slike filmer får meg hvertfall til å føle meg liten og uskyldig igjen. (hehe) 

Øyet. 
Når jeg var liten så sjela jeg med det ene øyet så mye at foreldrene mine valgte å opperere det. Noe jeg er veldig glad for nå. Selv om jeg til tider kan merke at jeg sjeler noen ganger når jeg er sliten så er det ikke i nærheten av hvordan det var når jeg var liten. Jeg har også alltid hatt lyst på blå øyne. Noe jeg ikke har. Morfar hadde krystallblå og jeg var alltid så misunnelig på han for det. Jeg har grønne pappa kaller de pantergrønne, fin farge det altså, men jeg har hengt meg opp i de blå...

Sleeve
Jeg har ingen tatoveringer nå, men har planer og er veldig keen på å ta sleeve. Dette er kanskje ingen "fun fact", men. 

Sommer/jul
Min favoritt årstid er sommeren. jeg er virkelig ingen vinter-jente. Snøen er koselig den, men bare om den holder seg og det ikke blir slaps. Ellers kan den holde seg vekk til jula kommer så kan det lave ned som bare det. Da kommer julestemmningen min frem hvertfall. Favoritt høytid er definetivt jula. Ikke pga gaver eller maten, men alt som er rundt, samholdet og all kjærligheten. 

Bunad
Så rart som det kanskje høres ut så liker jeg å gå i bunad. Jeg føler meg så ufattelig fin i den selv om så mange andre har lik min så har ikke det noe å si. Nå har jeg ikke gått med bunad på to år så jeg gleder meg til 17.mai neste år hvor jeg kan sprade rundt i festantrekket mitt. 

Det var 10 fakta om meg dere knaskje ikke visste?? 

Nå må jeg stupe ned i skolebøkene igjen. Vi blogges senere!

Min ønskeliste for julen 2014

 • Skrevet 01.11.2014 klokka 16:43
 • Kategori: Blogg

Hei!

I dag er det første november og julen kommer ett skritt nærmere for hver dag som går nå. Gleder meg utrolig masse til å dra hjem på juleferie merker jeg. Til å bli ferdig med eksamnene mine og bare slappe helt av med familien. Selv om det er litt igjen til vi kan ringe julen inn så tenke jeg å dele ønskelisten min for i år med dere. 
Dette er da store deler av ønskelisten min dette året. Hadde egentlig ikke mye å ønske meg til å begynne med, men det kommer alltids noe haha. Vet mye av dette er ganske dyrt, men jeg har også laget denne listen for meg selv så når jeg har råd skal jeg kjøpe det. For mesteparten trenger jeg jo egentlig ikke haha., men er det ikke sånn julegaveønsker skal være, eller?

Hva ønsker du deg til jul?

Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits