!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

Litt som selvmord

  • Skrevet 29.11.2012 klokka 22:10
  • Kategori: Blogg

Nydusjet skal jeg snart legge meg under dyna og lukke øynene og våkne opp imorgen til en fredag fyllt med nynorsk heldag og forskjelige rariteter, kommer tilbake til det siden. Det er virkelig et stort mysterium! (egentlig ikke) Uansett så ville jeg vise dere en sang som jeg har hatt på hjernen siden jeg fant den i førsten av uken. 

 

Vet ikke hva det er med denne sangen, men den er bare veldig fengende. Den er fra i fjord, men jeg hadde ikke hørt den før nå nylig og nå klarer jeg ikke stoppe.
Hva synes dere om sangen?

Dekseldryss

Tidligere idag, på skolen kom jeg over en ufattelig kul side som heter Frydaze.no. Der kan man kjøpe forskjellige cases til Iphone, men man kan også designe sitt eget. Noe som gjør telefonen litt mer personlig. Jeg har allerede laget meg et deksel og bestilt det. Det er heller ikke så veldig dyrt, så det er positivt. En annen bra side om du er på leting etter stilige Iphone cases er denne. Der er det så utrolig mange valgmuligheter for å pimpe opp telefonen så du går helt i surr. Har funnet mange kule der som jeg skal kjøpe meg. Eller kanskje jeg skal ønske meg til jul? For èn type beskyttelse på telefonen min må jeg jo ha. Så om du er på jakt etter Iphonedeksler så er disse sidene supre!

Nå sitter jeg å koser meg med en kopp svart kaffe. Alltid deilig etter en treningsøkt. Var litt dumt av meg å løpe i dag merker jeg. Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene, og det slo tilbake på meg når jeg var ute nå. Får håpe det blir bedre etterhvert. Skal nok ikke trene imorgen, får se hvordan formen min er


Bliiiiiiiid og koser seg


Flink har jeg også vært og pyntet litt opp i denne bula! Fint med lys ogsånn hehehe. Koselig. Nu skal jeg hoppe opp trappen, legge meg i senga og se enda en episode av How I Met Your Mother. Genial serie. Har blitt helt forelsket. Nå som det blir så mye fortere mørkt tror jeg alltid klokken er så mye mer enn det den egentlig er. Litt skummelt egentlig fordi til tross så går tiden mega fort. Klokka er bare ti på seks, og jeg trodde den var faktisk var elleve. Såe ja, brått snakkes vi igjen. Kos dere i kveld. Det skal jeg :-)

Eple og kanel

  • Skrevet 29.11.2012 klokka 14:02
  • Kategori: Blogg

Heisann dere :-) I dag sluttet jeg tidligere på skolen og det var faktisk ganske greit fordi i dag dro foreldrene mine til Berlin og jeg ser de ikke før på søndag. Jeg elsker å være hjemme alene, så det er helt yppelig at min bror har flyttet (heehhe) Gjøre akkurat det man vil og ikke noen som ber deg gjøre noenting. Derfor er vel det jeg gleder meg aller mest til å flytte hjemmefra. Det skal bli deilig å ha sitt eget sted og bo. Nå har laget litt mat før jeg skal trene og senere bare slappe helt av. Må nok rydde litt i dag også, ellers blir jeg aldri ferdig til jeg får besøk i helgen. 

Kan virkelig ikke forklare hvor glad jeg er nå. Sette på favorittmusikken og bare danse i undertøyet hele dagen lang (neida) ....joda. 

Det jeg spiser er oppkuttet eple, cottagecheese og kanel on top. Sunt og godt. Får hive dette i meg før jeg skal trene litt da. Håper dere får en fin dag videre :-) Snakkes senere!

Høyhelte sko

Sko med høye hæler er utrolig kult og gjør deg automatisk mer feminin. Det fyller også ut anntrekket mye bedre enn om du skulle gått i sokker. Har alltd ønsket meg å kunne løpe og hoppe på hæler, men de jeg er ikke en gang flink til å gå med de. Og det er aldri fint å se på en jente som ikke klarer å gå på høye hæler. Det er rett og slett stygt. Jeg klarer selvfølgelig å gå med noen type sko, men når det kommer til stilletthæler osv så kan jeg bare drømme om det. Allikevel er det vel bare øving som må til for at jeg skal klare det, haha. Fordi noe av det jeg ønsker meg aller mest er et par av Jeffery Campbell sko. Utrolig fine.

Bare forelska jeg altså. Mer er det ikke å si. Det som er så spesielt med disse skoene er at det er så mange forskjellige typer og mønster. Det er det jeg digger ved sko. Ikke bare at de her helt normale og svarte liksom. Disse skiller seg ut.

patetisk og gjennomsiktig

  • Skrevet 28.11.2012 klokka 17:54
  • Kategori: Blogg

Heisann! I helgen får jeg besøk så da er det viktig å få huset klart for besøk. Jeg startet så smått å rydde badene, noe som tar tid. Nå er jeg endelig ferdig med det, two to go. Ellers har jeg i dag slitt meg igjennom enda en dag med skole. For det første så er jeg veldig skolelei og for det andre føler jeg meg ikke helt i form, har ikke matlyst og er bare slapp og ekkel i hele kroppen. Prøver jo selvfølgelig så godt jeg kan å spise sunt og godt nok så jeg kommer meg igjennom en hel dag, men det er dessverre ikke like lett, nei. 

Kosa meg med musikk har jeg klart da, litt gammelt, men bare det er rytmer når jeg rydder så er jeg fornøyd med det. Ting går alltid så mye fortere da, (tror jeg). Med musikk er det også mye lettere for meg å holde humøret oppe. Selv om jeg føler meg helt patetisk og gjennomsiktig for tiden. Som om jeg ikke er tilstede. Hah, litt vanskelig å forklare gitt. ja. 


Sånn her er det hvertfall i hodet mitt. 

Hvordan går det med dere? :-)

Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits