!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

Hva gjør man ikke for penger

 • Skrevet 31.10.2015 klokka 11:26
 • Kategori: Blogg

Dette Justin Bieber hysteriet.. Jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Onsdagkveld så jeg VG streamen på nett og fulgte spent med på hva som kom til å skje etter at han hadde, bokstavelig talt stormet av scenen i raseri. Jeg er flau på hans veiene og fly forbanna på en gang. Har aldri vært en "belieber" men det finnes mange av de her i landet. Og jeg synes virkelig synd på de som var på Chateau Neuf i går. Det var mange som hadde kommet langveis fra, ikke bare innenfor Norges grenser meg også fra andre land for å få et lite glimt av idolet sitt. 

For ikke å snakke om at han faktisk brøt kontrakten med TV2, noe som er svært alvorlig. kommunikasjonssjefen vet enda ikke hva de skal gjøre med dette, men kommer tilbake til det. Selv synes jeg dette var et helt, slik som Harald Rønneberg sa helt jævlig bedritent! Ok, han er et menneske han også, men dette er faktisk yrket hans og han er en entertainer. Dette kan neppe være første gang noen har prøvd ta på han, få tak i håndkleet hans mens han står på scenen ect. Tror rett og slett at han brukte hele situasjon som grunn for å avbryte det hele. Men det jeg synes var mest forferdelig er at de jentene på første rad som tok tak i dette hånkleet fikk all skyld for at han stormet av scenen. 

Det har vært spekulasjoner rundt dette om at hva han gjøre var et PR-sunt for å promotere det nye kommende albumet sitt. Men skal det da være ok? Det synes virkelig ikke jeg. I den situasjonen skulle han kanskje tenkt litt lenger enn nesa rekker. På fansen som ble påvirket av avgjørelsen hans, på arrangørene. Han har jo en veldig stor fanskare så det at han ikke får solgt albumet er lite sannsynlig. 


Kul og fengende musikk har han, men fyyy! Liker han bare mindre og mindre.. 

Veggis, jeg?

Nå for tiden,  som dere sikkert har fått med dere er det veldig mye hysteri og diskusjon om både rødt og hvitt kjøtt. Her om dagen fikk vi informasjon om at blandt annet pølser, bacon og skinke var kreftfremkallende. Rettere sagt bearbeidede kjøttprodukter og IKKE det rene kjøttet. Dette må man klare å skille på. Skjønner jo selvfølgelig at det er litt forvirrende når man får så mye forskjellig informasjon kastet rett i fanget. Kylling er heller ikke bra, sies det. Dette kan føre til at vi blir antibiotikaresistente. Når det kommer til oppdrettslaks er heller ikke dette bra, da den blir påvirket av miljøgifter som kan ha negative helseeffekter. Men hva skal vi spise da?

I mange av artiklene som florerer på nett om akkurat dette så presiseres det ikke at det faktisk mengden det er snakk om. Det er mengden bearbeidede kjøttprodukter. Det er selvfølgelig ikke bra å spise store mengder pølser, skinke og bacon - det sier seg selv. Alt med måte, sier jeg. Hadde vi kuttet ut alt som verdens helseorganisasjon hadde omtalt som kreftfremkallende fra kostholdet hadde vi vært på god vei tilbake til steinalderen. - Dette ble sagt i en artikkel på NRK.no. Jeg er relativt enig, men alt er relativt? Det skader vel ikke å kutte ut kjøttet? - Vår største proteinkilde?

Selv har jeg litt blandede følelser om alt dette. For det første så er jeg en person som spiser utrolig mye kjøtt. Vil ikke si jeg spiser for mye, følger nok kostholdsrådene, men jeg er nok over gjennomsnittet glad i det. Når det er sagt så føler jeg at man også må respektere de utsagnene som har kommet mot rødt kjøtt og andre matvarer som kan være kreftfremkallende. Kanskje tenke litt ekstra på hvor mye du spiser og prøve så godt du kan å følge kostholdsrådene. Fordi det har de også sagt, at de som følger rådene fra helsedirektoratet er på den "sikre" siden, hvis jeg kan si det på den måten, men er man egentlig helt sikker? 

Jeg har faktisk vurdert å bli vegetarianer, eller hvert fall prøve det ut og se om det er noe for meg. Er litt skeptisk i og med at jeg er så vanvittig glad i kjøtt, men jeg har blitt veldig flink til å lage vegetarmat nå, så tror kanskje det hadde gått greit. - Hvert fall for en periode. Har også noen venner som er det, så da hadde det nok blitt lettere å holde seg unna kjøttet. Så det tenker jeg å prøve fra mandag av og fortelle dere litt om fremgangen min og hvordan det går. Jeg kan ikke garantere at jeg blir 100% veggus, men det skader jo ikke å prøve?

For et kjøp!

 • Skrevet 29.10.2015 klokka 15:02
 • Kategori: Blogg

God ettermiddag fininger!

I dag var jeg tidlig oppe og ut døren i en fei..Eller?
Bror og jeg hadde lagt planer for dagen, vi skulle ta en tur til byen og spise lunsj - rett og slett bare kose oss. I og med at han drar i morgen så ville vi gjøre mest mulig ut av dagen. Hadde blitt enig om at vi skulle dra klokka 10.00. Men den gang ei. Treige som vi er kom vi oss ikke ut av døren før to timer etter.. Det gjorde jo i grunn ingenting, vi hadde jo ikke dårlig tid og hadde heller ingen andre å ta hensyn til enn bare oss. 

Han skulle klippe seg og da jeg hadde fått plassert han i frisørstolen gikk jeg litt rundt og tittet. Haha! Den setningen høres jo ut som om han er en liten drittunge, må bare få sagt at han faktisk er tre år eldre enn meg!! Uansett.. Ja, jeg gikk rundt og så etter Nike Air Max skoene jeg ønsker meg så sårt. De hadde selvfølgelig ikke størrelsen min..GREAT! Meen så er jeg så heldig å ha en tante som jobber i skobutikk så jeg dro frem telefonen og sendte en melding! Så jeg håper virkelig jeg snart kan være stolt eier av et par snart! 

Tok også turen innom Søstrene Grene! Gurimalla som jeg elsker den butikken der! De har liksom alle de tinge du ikke visste at du trengte. (Også mye du kanskje ikke trenger, men som du kjøper allikevel). Jeg for eksempel har lenge ønsket meg et krus med forbokstaven min på. Glassmagasinet har et par slike, men i og med at første bokstaven min er I så synes jeg det designet de fører der blir litt kjedelig. Er liksom en kopp med en rett strek på. Kunne for såvidt tatt etternavnet mitt eller noe, men det blir ikke det samme. Dilemma. MEN i dag fant jeg en litt morsommere kopp nettopp på Søstrene Grene! Jeg har heller ikke sett noen som har lik? Kan jo godt hende noen har det, men akkurat det bryr jeg meg lite om. Synes hvert fall den var litt søt. Det var faktisk det eneste jeg kjøpte i dag, litt av et kupp vil jeg si.


Er den ikke søt? Gleder meg til å drikke kaffe av denne for å si det sånn! Har du en slik kopp? Den fantes med mange andre bokstaver også! :-)

Oppskrift: Gulrotsuppe

Hei!
Denne fine kvelden tenkte jeg å komme med en oppskrift som jeg har blitt veldig glad i. Det er en oppskrift på en gulrotsuppe/stappe. Første gang jeg ble introdusert for denne var hos venninnen min. Og i dag skulle jeg prøve å lage den helt alene. Var redd for at den ikke kom til å bli lik i det hele tatt og at jeg kom til å bomme totalt på smak, men jeg klarte faktisk dette, med glans. Nå som vi er inne i en periode hvor alt av kjøtt, både rødt og hvitt er kreftfremkallende og kan føre til at kroppen  blir imun mot antibiotika  så er det viktig å kanskje prøve noe nytt? Utforske smaksløkene. Denne oppskriften gjør virkelig det. Den er proppet med vitaminer og næringsstoffer som gjør godt for kroppen - ikke minst så er den utrolig god!!
Ingredienser:
Gulrøtter, poteter, sellerirot, persillerot, søtpotet, buljong, gulløk(eller rød), hvitløk, chilli, lime, ingefær. salt, pepper, spisskummen, koriander, cayennepepper. 

Fremgangsmåte
1. Kok gulrøtter, sellerirot, persillerot, potet og søtpotet med buljong. - Har du ikke alle ingrediensene? Det gjør ingenting. Jeg brukte pastinakk i stedet for sellerirot. 
2. Stek løk, hvitløk og chilli 
3. Hell av litt av vannet når grønnsakene er ferdig kokt (grønnsakene må være møre) NB: Ta vare på vannet så du kan spe i suppen senere om du synes den blir for tykk. Dette er en smakssak. 
4. Ha i det stekte og mos grønnsakene med stavmikser
5. Ha i ingefær og lime, Miks litt til. - jeg kokte ingefæren med grønnsakene, det er egentlig det samme. 
6. Til slutt krydrer du med salt, pepper, cayennepepper, koriander og spisskummen evt annet krydder. Har du ikke spisskummen? Da kan du bruke ferdigblandet tacokrydder. NB: Ikke ta så veldig mye, da dette gir mye smak. 

Helt til slutt så sper du i litt fløte :-) Håper det smaker! 

Legg merke til at jeg ikke har skrevet mengde på grønnsaker osv. Dette mest fordi du kan velge selv og prøve deg litt frem. Med denne suppen er ingenting feil. Men husk at det er en gulrotsuppe!! Hehe. 

På ønskelisten

 • Skrevet 28.10.2015 klokka 11:30
 • Kategori: Blogg

God morgen fine! Jeg tenkte å dele med dere hva som står på ønskelisten min for tiden. Dette er ikke en typisk ønskeliste for høsten og den kunne også i prinsippet vært en del større, men disse tingene er de jeg kom på i første omgang som jeg har siklet etter en stund nå. 

♥ Strikket kjole fra Nelly. I dag er første gang jeg ser denne godbiten, og det er kanskje ikke akkurat denne som står på ønskelisten, men jeg har lenge ønsket meg en lignende sak. Nå er det jo høst og kaldere dager står for dør - så da er det også tiden for å gå med tykke, strikkede kjoler, strømper og boots. Jeg elsker det. 

Nå som jeg har klippet meg kort så synes jeg også at det er ganske fint og elegant med hårbånd eller annen pynt i håret. Det hårbåndet fra Urban var utrolig søtt og enkelt. Jeg har alltid likt å gå med ting i håret, men føler det er lettere nå som jeg har fått meg litt kort hår. 

  DENNE JAKKA! Åååh Den skal jeg ha! Jeg vil egentlig ha hele dressen. Haha! Skjønner ikke hvorfor den "gamle" adidasdressen er in igjen fordi den er jo egentlig grisestygg, men denne jakka var liksom litt annerledes. Og det liker jeg. Jeg er litt svak for stygge, mønstrete plagg. Eller alle andre synes de er stygge da, jeg synes de bare er dødskule. 

♥ Contourpaletten til Anastacia. Dette sier vel seg selv? Jeg har faktisk aldri konturert ansiktet mitt og litt spent på hvordan det blir når jeg en gang kommer til å få testet det ut. Blir det bra, eller kommer det bare til å se heeelt unaturlig ut?

♥ Her har vi en godbit fra Adidas igjen da. Jeg digger virkelig disse "polkadods" plaggene! Veldig glad i plagg som skiller seg litt ut. 

  Liker også å skille meg litt ut på buksefronten, selv om denne skiller seg ut på en diskré måte så har jeg virkelig forelska meg helt i den. Det er en bukse fra Nelly som er i mørkeblå velur. 

Air Max har jeg ønsket meg kjempelenge. Dette er en modell som heter Air Max 90 Essential. Synes den er utrolig fin. Jeg trenger noen gode sko å bare kunne gå i. Kanskje ikke det beste kjøpet nå som vi går mot kaldere tider, men jeg føler jeg trenger det. Når det kommer til hverdagssko, utenom boots e.l så har jeg bare nedslitte løpesko som det virkelig ikke går an å gå i stort lenger. Så derfor viljeg investere i et par nye. 

♥ Her har vi enda en jakke fra Adidas som jeg virkelig har falt for. Trenger jeg å si noe mer? 

Jeg ønsker meg nytt objektiv til Canonkameraet mitt. Jeg vurderte først å kjøpe meg et helt nytt kamera, men så fant jeg et objektiv som passet mine preferanser og det er jeg utrolig glad for. Til tross for at denne kanskje er litt dyr så er jo et helt nytt kamera enda dyrere, så da tjener jeg en del på det. Objektivet jeg ønsker meg heter Canon EF-M 22mm f/2 STM også kalt "pannekakelinsen" eller noe slikt i og med at den er så liten og flat. 

Er det noe spesielt du ønsker deg akkurat nå?

Dehydrert

 • Skrevet 27.10.2015 klokka 21:45
 • Kategori: Blogg

God kveld.

Dere skulle bare visst hvor avhengig jeg er av kaffe, ikke koffein, men smaken av kaffe. Jeg vet ikke helt hvor jeg hadde gjort av meg om jeg ikke hadde fått kaffe en morgen, for eksempel. Jeg prøvde faktisk å ha "kaffefaste" en periode for en tid tilbake, det varte én uke før jeg tok en kopp. Det er jeg faktisk litt stolt av. Det som er så negativt er for det første; at det er så utrolig mye syre i det, og det er jo ikke bra for verken mage eller tarm. Det er vanndrivende. Og jeg er ikke flink til å drikke vann, så det er jo absolutt ikke en bra kombinasjon. Det sies jo at man skal drikke to glass med vann med hver kopp kaffe.

Altså.. Jeg drikker kanskje ett glass med vann per dag, to hvis jeg er i det flinke hjørnet. Ja, jeg vet det er alt for dårlig, men jeg klarer ikke å kjenne om jeg er tørst før jeg faktisk drikker. Så hvis det går lenge mellom hver gang jeg drikker vann så merker jeg jo selvfølgelig at kroppen har behov for det - når jeg drikker. Det er noe jeg må bli mye flinkere til! 

For eksempel så starter jeg alltid dagen min med en kopp kaffe. Jeg som har studert ernæring skjønner at å få i gang forbrenningen på morgenen med noe som er med på å dehydrere, ikke er bra. Det skal jo ikke noe ekspert til for å skjønne det. Man skal egentlig starte dagen med et stort glass vann. Dette gjør at du får skylt ut alle toksiner og du føler deg litt lenger mett etter frokost. Du skal egentlig drikke et stort glass vann før alle måltider, men det er en annen sak,

Egentlig så vet jeg ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget. Jeg sier vel med dette at jeg må bli flinkere til å drikke vann og kanskje, men bare kanskje kutte ned på kaffen. 

Har dere også en kaffeavhengighet, eller noe annet?

 

5 ting som får meg til å elske høsten

 • Skrevet 27.10.2015 klokka 17:40
 • Kategori: Blogg

Høsten er kanskje ikke min favoritt årstid, men jeg har satt sammen en liten liste over ting jeg liker ved denne tiden av året. 

1. Nye sesonger
Noe av det jeg elsker med høsten er at det kommer nye sesonger av seriene jeg ser på, og jeg som er en skikkelig tv-seriejunkie passer jo det perfekt. Nå som kveldene blir kalde og mørke, hva passer vel bedre enn å legge seg under pleddet med en kopp kaffe eller te og se på nye episoder av favorittseriene dine? Nå for tiden er jeg helt hekta på Reign. Dette er basert på historien på Mary Stuart og den tiden hvor hun regjerte i Frankrike i midten av 1500-tallet. Hvis du er glad i Merlin, Tudors osv så er denne serien midt i blinken for deg! 

2. Tykke klær
Jeg har en forkjærlighet for tjukke, stikkende gensere. På denne tiden av året kan man endelig bruke de uten å svette ihjel eller føle at man har på seg for mye. Det finnes jo så utrolig mange fine og forskjellige. Både når det kommer til farge og fasong. Jeg har ikke kjøpt meg noen nye for denne sesongen enda, men det kommer nok etterhvert. Jeg har noen i kikkerten, så jeg venter bare på at lønna skal plinge inn på konto! 

3. Fargene
Dette har jeg nevnt tidligere, men noe av det jeg elsker med Norge er at man ser så klart skille ved årstidene. Høsten er vakrest, ingen tvil. Om høsten skifter bladene på trærne farge og man lever i en mer levende verden, spør du meg. Det at man ser røde, gule og orange blader på trærne gjør noe med meg. Jeg blir gladere, på en måte.  

4. "Varme" dager og kalde netter.
Det er snart vinter, men naturen klarer å tviholde litt lenger på sola. Det fører til at det blir milde dager, noen ganger er det til og med varmt i sola. Dette er for såvidt den "farligste" tiden på året når det kommer til sykdom. Man kan fort bli lurt av at det er varme dager i sola og med det går vi litt tynnere kledd enn det vi kanskje burde. Dette fører til at mange av oss blir forkjølet. Jeg har allerede hatt min dose med forkjølelse og håper virkelig ikke det kommer igjen. Det er så slitsomt. Når det er sagt så liker jeg også at det er kaldt på kvelden, vinteren er liksom rett rundt hjørnet. 

5. Snart jul. 
Dette er kanskje ikke et punkt som står veldig sterkt, men tiden går fort og før vi vet ordet av det så ringes julen inn. Personlig så elsker jeg jula. For meg handler det ikke om pakkene - selv om det også er veldig hyggelig. Jeg er mer glad i, når det kommer til denne høytiden å bruke tid på de jeg er glad i. Førjulstiden og forberedelsene er også noe jeg er ekstremt glad i. Det er nok en av grunnene til at jeg starter å glede meg så lang tid i forveien. Jeg har i mange år opplevd å få julestemning i midten av november. Lurer på om jeg får det i år også..?

Noen av mine konsertopplevelser

 • Skrevet 27.10.2015 klokka 11:19
 • Kategori: Blogg

Heeei

Har du tenkt over hvor mange timer i løpet av et døgn du omringer deg av musikk? Det er hvert fall en stor del av manges hverdag, en stor del av min hverdag. Når jeg tenker meg om så har jeg vært på en del konserter i løpet av min ungdomstid. Fler skal det bli! Husker min aller første konsertopplevelse det var en Idolkonsert hvor deltakerene som hadde vært med, og nådd så langt som til topp 10(?) dro på Norgesturné. Dette var det året Aleksander With vant hele sullamitten. Jeg kan ikke ha vært mer enn 12-13 år, men jeg husker jeg var i ekstase da det var ferdig.  Jeg har plukket ut noen av mine konsertopplevelser som kanskje har satt seg litt mer fast i hjernebarken enn andre. 


 

Gawin Degraw.
Denne sjarmøren har jeg sett to ganger. Den første gangen var det året jeg fylte atten, men konserten var i mars og jeg fikk sitte på galleriet og se på. I fjor, I september fikk jeg sett han på nært hold og det var bare helt fantastisk. Jeg fikk til og med røska med meg svette-håndklet til James Cruz som spiller bass i bandet til GD. Stolt over det og det er selvsagt ikke vasket i etterkant. Han kommer tilbake til Sentrum Scene i mars 2016, men da fikk jeg ikke billetter. Det er jeg fortsatt bitter for. Kaizers Orchestra

 

Hvor skal jeg starte? Dette er og forblir noe av det beste jeg kan høre på. Jeg fikk bare hørt de én gang, før de la opp musikken for et par år tilbake. Konserten fant sted i Gamlebyen, her i Fredrikstad. Til tross for regn så var det en av de beste dagene i livet mitt. Høres utrolig klisjé ut, men jeg blir så påvirket av god musikk. Det er akkurat som om jeg lever på en rosa sky i flere dager etter en konsert jeg synes var bra. Jeg har også opplevd å begynne å gråte når en konsert er ferdig. Hvorfor det skjer vet jeg ikke, men tror det er litt fordi jeg faktisk blir lei meg fordi det er over, men også fordi jeg har opplevd noe som jeg nettopp kan leve på i flere dager fremover. Flere som har det sånn? Min første og siste Kaizers konsert var en slik konsert. Da kom tårene. Her om dagen leste jeg en artikkel om at Janove skulle gå solo, og at han ikke utelukket KO comeback. Mine bønner er hørt. 

One Direction. 

Ja. Faktisk. Jeg har en liten, hylende 14åring inni meg når det gjelder 1D. Er det bare meg? Så da jeg fikk muligheten til å dra på konserten deres i Oslo tenkte jeg meg ikke om to ganger. Dette var denne sommeren og for en fantastisk konsert! Full av futt og krutt holdt jeg på å si. Det som egentlig var morsomst var at jeg fikk sett McBusted. (Mcfly og Busted som har slått seg sammen) Det var de og Isaac Elliot som varmet opp. Da jeg var yngre så var Busted noe av det jeg hørte på mest. Å få høre year 3000 live var helt konge! Skal så klart ikke legge skjul på at jeg digga å høre Harry og co live heller. Herre min hatt! Herlig. Adam Lambert

Åå Dette er lenge siden nå, men denne mannen er virkelig talentfull. Husker ikke helt hvor gammel jeg var 16-17, tror jeg. Husker jeg måtte sitte på galleriet på Sentrum Scene. Det gjorde absolutt ingenting fordi han fylte virkelig rommet og grep oss alle som én med den vakre stemmen sin. Jeg tror han bare har vært her én gang? Kanskje jeg tar feil, men håper hvert fall på å se han snart igjen. Og har dere ikke sett han og liker det han driver med så grip virkelig sjansen om dere får den. 

Backstreet Boys

Denne konserten er den jeg er mest glad for å ha fått med meg. Mine helter fra barndommen kom til Fredrikstad under Tall Ships Race i fjor. Det som var så gøy var at det var bare mennesker på min alder og eldre, men det sier jo seg selv. Er ikke så veldig mange 14-15 åringer nå som hører på de. Følte et viss samhold i publikum når det ikke var så stort aldersspenn. Kanskje litt rart å si, men om du selv hadde vært der hadde du nok skjønt hva jeg mener. Jeg var hvert fall i himmelen. 

Har ikke satt de i prioritert rekkefølge eller noe og det er også veldig mange andre jeg vil nevne, så det kan godt hende jeg kommer med flere slike innlegg. Har dere noen konsertopplevelser som dere husker ekstra godt?

Endelig skjer det

 • Skrevet 26.10.2015 klokka 12:29
 • Kategori: Blogg

God dag, kjære deg! 

Nå sitter jeg i stua hos mamma og pappa, kjenner duften av kaffe fra kjøkkenet og har de vakre tonene av stemmen til Magnus Grønneberg på øret. Flere som har blitt forelsket i CC Cowboys sitt nye album? Jeg er jo helt frelst, uansett om det er gammel eller ny musikk når det kommer til disse gutta. Når det er sagt er det litt flaut å si at jeg faktisk aldri har sett de live i og med at de faktisk er fra Fredrikstad, men til lørdag får jeg min sjans. Da har de 25 års jubileum og skal holde en konsert på Blå Grotte her i hjembyen. Var heldig å få tak i et par billetter før det ble utsolgt. Gleder meg virkelig som et lite barn - ENDELIG!

Det er ikke før lørdag, fem dager. Så før den tid skal jeg jobbe, kose meg her hjemme nå som bror har kommet hele veien fra Budapest på besøk. Er så utrolig koselig å se han igjen.
Må også finne ut hva jeg skal servere mine fine venninner på lørdagen. Vi skal ha en liten sammenkomst før konserten. Det er jo i halloweenhelgen. Så tenkte å gjøre litt ut av det. Noen forslag? 


Jeg har også sittet her, i stua og tittet ut vinduet. På det treet i - flere minutter nå. Blir så fascinert av naturen. Plutselig popper det opp en sånn liten skatt i en haug av furutrær. Vakkert. 

Forelsket

Jeg har lenge ønsket meg denne. Kanskje ikke akkurat denne vesken, eller dette merket, men en slik type - med tre rom i. Tidligere fant jeg en lignene, men den kjøpte jeg ikke. Den var litt mindre enn dette og, jeg angret veldig etterpå. Plutselig fant jeg denne på Støy, som er en butikk i Fredrikstad som fører merkeklær ect. Da visste jeg at jeg måtte gripe sjansen, MK er ikke det dyreste merket som finnes på markedet, det er veldig delikat og mange av veskene er ikke så "flashy" som kan bli litt for mye for meg. Om jeg ikke hadde kjøpt denne vesken visste jeg at jeg også hadde angret på det, mye penger der og da, men jeg angrer ikke på det valget jeg tok. Dette er en liten tidløs sak som jeg kan jeg bruke i mange år fremover.  Er ikke helt sikker på hva denne modellen heter, men er helt forelska. Noen som vet

 

Dagens barne-tv

Pleier som regel ikke å stå opp så veldig tidlig, men de gangene jeg gjør det liker jeg å sette på God Morgen Norge. Her om dagen var en slik dag, men før jeg kom så langt kom jeg over morgenens barne-tv. Det jeg alltid har lurt på er hva som er grunnen til at Drømmehagen surrer og går på tv. Vet noen det? Har noen et godt argument for hvorfor de synes dette er ok? Barne-tv for meg er et sted hvor barn kan både slappe av og lære ting. Greit, da jeg var liten hadde vi Teletubbies på tv, men vi hadde også Sesam Stasjon, Brannmann Sam og Postman Pat. Nå for tiden er det bare dårlig animerte program som jeg vedder på at noen av småbarna har fått mareritt av. Har dere for eksempel sett "Baby Jack" eller hva det programmet nå heter. Hvor en ekte baby er festet til en tegnet kropp. 


For meg så blir dette helt feil stimuli for en liten hjerne. Selv jeg synes dette er litt creepy, for å være helt ærlig. 
Jeg holder fast ved Alfa og Max Mekker. 

Hva synes du om nåtidens barne-tv?

Noe av det beste jeg vet

 • Skrevet 23.10.2015 klokka 16:07
 • Kategori: Blogg

Dagen i dag har virkelig gått i ett. Klokka har allerede passert fire og jeg sitter nå slengt i senga, med macen på fanget etter en fin dag. Var først en liten tur innom jobb, etter det vandret jeg egentlig bare litt rundt for å nyte denne fine høstdagen.

Har blitt mer og mer glad i høsten - jo eldre jeg har blitt. Det er ikke bare deilig å endelig få gå i store, stikkende gensere og mørke, dype farger. Det jeg liker aller best er fargene ute. Norge er et fint sted å bo, et vakkert land. Vi ser en klar skille mellom alle årstidene og det er det jeg synes er så utrolig herlig med å bo her.
Skal jeg være helt ærlig med meg selv så er jeg vel egentlig et sommermenneske som elsker varme og sol - da passer vel ikke dette klimaet meg til det fulle. Når det er sagt så er det norske også en veldig stor del av meg, og om jeg en dag flytter herfra så tror jeg nok at savnet hadde vært stort etter kalde vintre og vakre farger om høsten. 

Liker dere høsten?

Avhengig

 • Skrevet 22.10.2015 klokka 11:43
 • Kategori: Blogg

God morgen! Kaffe er virkelig det som holder meg oppe i dag. Noen ganger skulle jeg ønske det gikk an å få det intravenøst. Haha! Jeg er virkelig avhengig av den himmelske drikken. Når man er så trøtt som jeg er nå så er jo koffein et must! Skal i tillegg på jobb senere i dag,  noe jeg egentlig ikke har så veldig lyst til. Har satt meg så godt til rette i sengen for å nerde Netflix - været gjør at jeg bare vil bli liggende, men jobb er noe jeg må for å kunne opprettholde mine shoppingvaner og for å kunne gå på så mye kulturelt som jeg gjør. 


Jeg har blitt ny!

 • Skrevet 21.10.2015 klokka 20:40
 • Kategori: Blogg

 

God kveld! Håper dere har en fin onsdag?

I dag har jeg hatt en liten "bli-ny" dag. Var hos frisøren tidligere og fikk en helt ny frisyre. Når jeg gikk inn i salongen hadde jeg bestemt meg for både klipp og farge. Resultatet ble litt annet enn hva jeg forestilte meg. Nå er jeg ikke helt sikker på om jeg i det hele tatt er fornøyd. Fargen er veldig fin - den er jeg utrolig fornøyd med. Min tidligere farge var grufull og stygg i og med at jeg har vært blond, så har jeg ikke fått bort all blond undertone. Tuppene mine var nesten orange. Dét er jeg glad for at jeg fikk bort. Klippen er også veldig fin, men jeg føler at jeg blir så vanvittig rund i ansiktet. Det ble en del kortere enn det jeg trodde. Jeg har også fall i håret så det krypert oppover når jeg har så kort hår som nå. 

Har ikke prøvd på å rette det ut enda, det tenkte jeg kanskje å teste i morgen før jobb. Jeg høres jo ut som den drittungen, men jeg er nok bare litt misfornøyd nå på grunn av at det er uvant. Når jeg får hatt denne frisyren en liten stund og kjent på hvordan det er å ha kort hår igjen så skal det nok gå bra. Nå må jeg bare lære meg nye måter å style håret på. Kan ikke la det henge, eller sette det opp i en "topp" på hodet om jeg ikke gidder noe annet. Da ser jeg jo ikke ut. 

On top of the world

 • Skrevet 21.10.2015 klokka 14:26
 • Kategori: Blogg

Dagen igår! Åh. Hvor skal jeg starte? Den var bare helt perfekt! 

Dro dit med lave forventninger, men fy, som de føyk i taket! Jeg visste jo at Imagine Dragons var et veldig bra live band, men SÅ bra som de var i går, det visste jeg ikke. - Ble rett og slett frelst. Lei meg da de var ferdig ble jeg også. Noe av det jeg var mest overrasket over var oppvarmingsbandet. Nesten hver gang jeg har vært på konsert så er det alltid et lite, dårlig band ingen har hørt om. Dette var også på topp i går! Om du ikke har hørt om Sunset Sons så gjør det NÅ. De er blitt ett av mine nye favorittband bare på denne korte tiden. Jeg får litt The Kooks feeling av de egentlig, det er alltid deilig! Beklager dårlig mobilbilder, men sånn måtte det bli.. 

Eneste negative med hele konsertopplevelsen var at jeg plutselig havnet bak en ung herre på nærmere 2 meter. Lille meg fikk ganske vondt i nakken etterhvert kan du si. Skjønner ikke hvorfor det er lov at så høye skal kunne stå midt i sildetønna på konsert eller andre arrangementer. Han kunne stått bakerst og sett like bra. Utenom det så var det helt himmelsk. 

 Flere av dere som var i Spektrum i går?

Klar for å innta Oslo

 • Skrevet 20.10.2015 klokka 13:05
 • Kategori: Blogg

Denne dagen har jeg ventet på utrolig lenge og endelig er den her! Dagen hvor jeg skal se Imagine Dragons i Spektrum. Kanskje en liten filleting for flere av dere og jeg kan ikke si jeg er noe blodfan jeg heller, men musikk generelt er bare himmelsk å få en bit av på nært hold. Drar sammen med to venninner og vi sikret oss billettene allerede i februar, hvor sykt er ikke det? Gud! Så fort tiden har gått! Det her skal bli så gøy! Dere skal få min opplevelse av hele konserten i morgen.

 

Jeg har gledet meg så mye at hjernen min har levd èn time før meg i dag. Og jeg har stresset som en gal! Bussen til Oslo går 14.41 Når klokka var 13.20 var jeg på vei ut døra, men så kom jeg til meg selv et lite sekund og tenkte " Dette er vel feil?" Pustet lettet ut og tok meg en kopp kaffe! Jeg kan være litt vel distré til tider.

Håper dere har en fin tirsdag :-)

Til ettertanke

Har du noen gang stoppet opp og tenkt etter? Tenkt på om du faktisk er fornøyd med hvor du befinner deg i livet, akkurat nå? Ikke? Da synes jeg du skal det. Slipp det du har i hendene, pust dypt ned i magen og tenk deg om. Er du tilfreds? 

Akkurat dette gjorde jeg senest i går. Om jeg skal være helt ærlig med dere så er jeg ikke hundre prosent fornøyd med hvor jeg er i livet mitt for tiden, men hvem er vel det?
Jeg hører veldig ofte at jeg ikke har dårlig tid med å finne ut hva jeg vil bruke tiden min til. Spesielt, når det gjelder studier, men da spør jeg dere - hvem har egentlig rett til å uttale seg om noe slikt? Jeg vet hvert fall ikke hva som er rundt neste sving, eller hva som skjer i morgen. Våkner jeg i det hele tatt fra søvnen min i natt? 

Vet at dette kanskje er en dum tanke å tenke, men det er jo realiteten. Du og jeg aner ikke hva som skjer i fremtiden. Den er ikke skrevet enda, noe vi må lære oss til å bruke som noe positivt. Tenk hvis vi på forhånd fikk vite hva fremtiden ville bringe? Jeg hadde uten tvil blitt gal. Levd litt halvveis. Godt vi ikke vet. Når det er sagt så er jeg all for å få en utdanning for å sikre fremtiden min, men livet handler også om å leve, nyte, oppleve. Ikke bare skolegang og A4. Jeg har reiselyst i årene og fungerer ikke normalt hvis jeg ikke får opplevd nye ting hvert år. Det høres helt patetisk ut, men slik er det, og jeg tror også at flere av dere preges av "wanderlust". 

At det er viktig å følge drømmene sine er vel det jeg vil frem til med dette lille innlegget. UANSETT hva det er, ikke bare tenke på hva andre forventer av deg. Det er ditt liv og du får bare en sjanse. Jeg sier alltid til meg selv at det er bedre å angre på noe man har gjort enn å angre på noe man ikke har gjort. Hvis du ikke tør å ta sjanser eller følge hjertet ditt så kommer det til å forfølge deg resten av livet. 

 

Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits