!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

Hei, fredag!

 • Skrevet 31.10.2014 klokka 18:33
 • Kategori: Blogg

Hei!

Nå er jeg ferdig med helgevasken og har sittet en stund og sett på treningsklær. Spiser også litt knekkebrød før jeg skal på buttikken for å handle inn resten som trengs til kveldens middag som blir indisk. Ja, jeg vet at det er Halloveen i dag og at alle skal kle seg ut og ha en heidundrenes fest, men som dere vet så boikotter jeg det i år. Jeg har rett og slett hverken råd eller lyst til det i dag. Så denne helgen blir en helg uten alkohol hvor jeg skal gjøre ting som å vaske leilighet og lese til eksamen. Det mp jo gjøres det også. 


Tatt på meg besteste genseren fra Sheinside.com :-))

Sorry for dårlig blogging idag... Kommer med bedre oppdateringer i morgen! 

Boikottet Halloween

 • Skrevet 30.10.2014 klokka 11:58
 • Kategori: Blogg

God morgen!

Nå sitter jeg i sengen og spiser frokost før det går av gårde til skolen. I dag skal vi lage mat igjen og jeg elsker det! I dag er det forskjellige måter å lage kjøttkaker i brun saus som står på planen.. Kjempe spennende! Det er allltid like morsomt å være på kjøkkenet fordi jeg trives så godt i den gruppen jeg har kommet i, til tross for at vi bare er tre stykker OG at det er en som er utdannet kokk.. Føler litt på det, men har gått fint hittil. 

Det er siste dagen på skolen denne uka og det skal bli så godt med helg! Halloween er jo i helgen, noe jeg har boikottet i år. Holder meg hjemme, mest fordi jeg rett og slett ikke har penger til det.  Om jeg hadde dratt ut denne helgen hadde det blitt fjerde helgen på rad og det tror jeg rett og slett ikke hverken hodet eller kroppen tåler. For å ikke snakke om leveren hhehe. Pappa skal til USA for å oppleve hysteriet, misunner han utrolig for det, det er noe jeg også skal før jeg forlater denne kloden! Tenk a, Halloween i statene liksom. Det må jo være utrolig kult! De har jo holdt på uka da, men uansett så blir det nok en opplevelse! 

også selveste sexsymbol av alle sexsymbol må få være med på bilde

Nå må jeg hive i meg resten av frokosten min! Blogges senere.

Veien til gode prestasjoner

 • Skrevet 29.10.2014 klokka 18:29
 • Kategori: Blogg

God kveld!

På madag så var det et seminar på skolen som jeg var så gira på å få med meg, men som den urutinerte og surrete personen jeg er så mistet jeg helt tiden. Satt heller å leste til eksamen når jeg så at det var ti minutter til foredraget startet og da blåste jeg i hele greia. Temaet på seminaret var veien til mental styrke og gode prestasjoner. Det finnes en bok ved samme navn "Norske vinnerskaller: Veien til mental styrke og gode prestasjoner" Hvor det var Arne Riise en av forfatterene av boken som holdt dette seminaret. Boken handler i hovedsak om at noen av våre fremste toppidrettsutøvere forteller om hvordan de har øvd opp sine mentale ferdigheter for å lykkes.  Jeg ville først og fremt dit for å få kjøpt boken, men dette ordnet seg og nå gleder jeg meg utrolig mye til å lese den fra perm til perm! Har jeg noe å lære av de? Definitivt! 


Også har vi go´ gutten på forsiden!

Tror denne (altså uten å ha lest den, kan anbefales) Kommer tilbake til det når den er lest ferdig :-)

Fisk er fisk og kjøtt er mat?

Hei!

Sitter på skolen nå og skal snart lese til eksamen som jeg har om knappe 3 uker. Har akkurat kommet fra en kjøkkenleksjon hvor vi lagde mange forskjellige retter med sjømat bl.a sushi ♥♥♥♥ og suppe/m reker og blåskjell. Jeg har egentlig aldri vært noe særlig flink til å spise fisk heller (untatt laks) det er noe av det beste jeg får..Men det var veldig godt alt sammen! Jeg får så utrolig mye inspirasjon på hva jeg selv kan lage i stedet for å bare slenge en pizza i ovnen og dèt var det liksom. Jeg må bli flinkere til å spise det som svømmer og ikke bare det som går på land.. Det høres kanskje litt barbarisk ut, men dere må huske vi er øverst på næringskjeden. 
Hele dette studiet inspirerer meg så mye når det gjelder mat og det er så morsomt å se på hvor mange forskjellige måter man faktsk kan tilbrede og bruke råvarene på. Så uansett om jeg ikke blir noe videre innen mat eller helse så kan jeg uansett ta med meg denne kunnskapen videre noe jeg synes er kjempe bra!

Nå må jeg stupe ned i skolebøkene. Vi blogges senere :-)

Sliten pike

 • Skrevet 28.10.2014 klokka 20:47
 • Kategori: Blogg

Hei!

Dagen i dag har vært utrolig lang og det merkes på kroppen. Nå har jeg endelig fått satt meg ned og laget meg litt mat. Det ble noe kjapt i dag, noe jeg alltid får dårlig samvittighet for.. Det må jeg slutte med. Man kan jo ikke være like flink hver dag. Ikke sant? Nå skal jeg hoppe i joggebukse og hugge innpå. Er sinnsykt sulten. I morgen har jeg mye planlagt så da blir det nok også en lang, slitsom dag, men sånn er det jo å være student.. (sånn er det også å være meg) Vil som regel få presset så mye som mulig inn i de timene jeg er våken. Til tross for det så har jeg blogget ferdig noen innlegg som kommer i løpet av dagen som dere kan kose dere med :-)

Håper dere har hatt en fin dag og kos dere med kvelden. Blogges senere

Ny og sunnere start

God kveld dere♥

Tidligere i dag så kjøpte jeg meg en "matplan" om jeg kan si det. Jeg er veldig klar for å starte med trening for fullt igjen og dermed så tenkte jeg også å få noen nye innspll på matfronten. Jeg vet hva som skal til for å få resultater, men det er alltid morsomt med noe nytt. Den kostet ca 300 kroner og du får den da som E-bok.
Det er lagt opp til at du fritt kan velge hva du skal spise hver dag, men det følger med rettningslinjer, tips og mange forskjellige og inspirerende oppskrifter så du ikke skal spise ensidig.
Jeg har aldri gjort noe som dette tidligere, før når jeg har trent så har det blitt mest fokus på treningen og ikke så mye på hva jeg egentlig spiser. Det skal jo være omvendt. Det er 80% kosthold og 20% fysisk aktivitet som skal til. Så dette tror jeg blir veldig bra. Man må bare bestemme seg, for å oppnå de resultatene man selv vil ha. 

Du kan få planen herJeg har aldri vært superfornøyd med min egen kropp. Har aldri klart å se meg selv i speilet, smile og si at jeg selv er fin. Noe som tærer på meg innvendig og på hvordan jeg føler meg som person. Det er da mye lettere for meg å sammenligne meg selv med andre jeg ser er mye fittere enn meg. Jeg har prøvd så mange ganger, sett noen resultater, men gitt opp før det har blitt en vane. Det er der feilen ligger. Det er alltid starten som er vanskelig. Når du har kommet over den første knærka så går det bra. (Jeg må bare lære meg å ikke gi opp.) Heller være bedre enn det jeg var i går, løfte litt tyngre eller løpe litt fortere. Noe annet hjelper ikke. Så nå er det nok. Nå skal jeg jeg gi alt og gi blaffen i alle andre. 

Vet ikke helt enda når jeg skal starte på den, men det blir i løpet av uka eller i starten av neste uke. Må handle inn mat og få tak i matvekt noe jeg ikke har.. Men dere skal selvfølgelig få oppdateringer på hvordan det går :-) Gleder meg!!

Lørdagen min i bilder

 • Skrevet 27.10.2014 klokka 13:25
 • Kategori: Blogg

Lørdagen  var så utrolig koselig. Guro hadde bursdag og ble feiret med et stort smell slik som alle fine mennesker skal feires. Det ble servert jellyshots, vi fikk også besøk av Erik og Kriss. Hva mer skal til for at kvelden skal bli bra?Bursdagsbarnet ♥♥♥♥♥♥
Har vel ikke så mye annet på hjertert enn at det var en veldig morsom kveld. Håper dere ogaå hadde det kjempe fint i helgen! 

Nå skal jeg gjøre litt skolearbeid. Vi blogges senere :-)

Høyere enn himmelen

 • Skrevet 26.10.2014 klokka 14:22
 • Kategori: Blogg

En av de beste opplevelsene jeg har hatt må jeg si er å endelig få se The 1975 live forrgie helg. Jeg var rett og slett høyere enn himmelen. Visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg når Matt Haely åpnet munnen og slengte på de fine, lange krøllene sine. Jeg visste seriøst ikke at jeg skulle bli så mo i knærne av det. Av han. Nå blir jeg nesten så hylete og patetisk som fjortisene blir etter Justin Bieber, men kan ikke noe for det, dessverre. Det ble bare sånn.
Det som står høyest på ønskelisten nå, når det gjelder å ser noen live er The Maine. Det er favoritten for evig og alltid. Jeg fikk oppnådd drømmen om å se Janove i action før de ga seg, noe jeg enda ikke kan forstå. Feller en tåre når jeg tenker på det. At jeg aldri får sett de bare èn gang til, men sånn er nå det. 

Har dere sett The 1975 live? Er det noen andre dere drømmer om å få se på nært hold?

Feelings

 • Skrevet 25.10.2014 klokka 11:00
 • Kategori: BloggGod morgen♥

I dag sov jeg litt lenger enn planlagt, men er det  ikke det helgen er til? Å endelig få sovet ut etter en slitsom uke? Jeg vil påstå det. 

Jeg har aldri vært noe flink til å ta hårkur/maske, men det er noe jeg må bli bedre på i og med at jeg går så mye til frisøren og striper håret. Kjemikaliene sliter jo utrolig mye. Ser mange amdre har slett, mykt og blakt hår, men jeg tar meg liksom ikke tid eller råd til å få det. Noe jeg nå angrer på at jeg ikke startet med tidligere.. Jeg har ikke veldig tørt hår. men det er litt brusete til tider. I går  fant jeg en utrolig morsom side som jeg skal teste flere ting på. Den kan dere komme dere inn på HER  På siden så finner du tips til en bedre velvære og livsstil, men også oppskrifter til anskiktsmasker, hårkurer og peelinger. Veldig intressant. Du kan også dele dine egne oppskrifter om du har noe å bidra med. 

Høres ikke dette bra ut? Jeg synes hvertfall det. Sett på noe av det og det ser helt himmelsk ut! 

Nå skal jeg spise frokost og se litt på tv før jeg tar helgevasken. 

Litt meg-tid.

 • Skrevet 24.10.2014 klokka 16:53
 • Kategori: Blogg

Nå er både hode og kropp ganske sliten etter en lang dag. Var lys våken klokka 0800 sharp og da var det jo null vits å sove lengre synes jeg. Så jeg begynte med ett å lese til eksamen jeg har om en knapp måned etter at jeg hadde fått i meg littt mat. Vi hadde bare en kjøkkenøkt i dag som ikke startet før senere på dagen så da hadde jeg god til til å lese litt før jeg kunne kose meg med matlaging og godt selskap. Vi lagde en sunnere taco. Tenkte å vise dere oppskriften på den senere :-)

Nå er jeg akkurat ferdig med dagens andre studieøkt og klar for helg. Har laget meg en kopp med te og smurt en svart gugge i trynet. Noe jeg måtte prøve etter å ha sett den over alt på nettet så falt jeg for fristelsen. Jeg sliter litt med "blackheads" og håper denne funker selv om det egentlig bare for moroskyld. Uansett nå som det snart er vinter og været blir kaldere så er det jo viktig å ta vare på huden. 
Jeg bestillte en pakke med disse gjennom Luxstyle.no og fikk 15 stykker. 


Har noen av dere prøvd denne før, eller noe lignene? Det finnes jo veldig mange forskjellige merker. 

Gjensynsglede

 • Skrevet 16.10.2014 klokka 17:11
 • Kategori: Blogg

Dagene fra siste blogginnlegg har gått så vanvittig fort og nå er jeg hjemme i Fredrikstad igjen. Skolen krever veldig mye av meg og når klokken slår 21 så er kroppen utslitt. Det er utrolig rart, jeg har aldri blitt så fort trøtt før, men sånn er det når det er tidlig opp nesten hver dag for å dra på skolen. Noe jeg ikke har gjort på ett år. Begynner å komme inn i det igjen og det er veldig godt å sitte på skolebenken. Det må jeg si.

Til tross for det så må jeg si at det er veldig deilig å komme hjem til mamma og pappa også. Jeg kom igår og ble overrasket av at bror også hadde kommet en tur fra Stavanger. Har ikke sett han siden august så det var kjempekoselig å se han igjen♥


Veldig fine bilder. Iknow. 

Senere i kveld skal jeg teste en ny ansiktsmaske jeg kjøpte meg for noen dager siden såå er veldig spent!!

Oppskrift på kyllingburger

I kveld har jeg laget meg en virkelig god middag. Jeg var så lenge på skolen og derfor tenkte jeg at jeg trengte et rikelig påfyll så etter at jeg ryddet hybelen laget jeg kyllingburger. Namnam. Tror nesten kroppen fikk sjokk av så mye grønnsaker (egentlig var det ikke så mye, men jeg har ikke vært så flink i det siste) Skjønner ikke hvorfor, så godt som det er. 


Du trenger; 
Kyllingkjøtteig
Pesto
Ruccula salat
Tomat
Mozarella
Balsamico

Grovt hamburgerbrød. Sist jeg laget denne type burger så bakte jeg egne brød, det orket jeg ikke nå, det får bli neste gang. 
Sukkerertene er bare noe jeg hadde liggende :)

Jeg pleier å ta pesto på bunnen av brødet så den ferdig stekte burgeren som du steker ca. 4 minutter på hver side. 
Ruccolasalat, noen skiver mocarellaost, balsamico også tomatene på toppen. Om du for eksempel ikke liker balsamicoen så kan du sløyfe den. Det tok en stund før jeg lærte meg å like det..Jeg liker å lage mat fra bunnen av i og med at da vet jeg nøyaktig hva jeg får i meg.. Og denne oppskrifen er jo også LITT sunnere enn en burger du får på mæccærn. Håper det smaker :-) 

Flittig og glad

 • Skrevet 09.10.2014 klokka 14:01
 • Kategori: Blogg

Sitter på skolen nå og skriver på en innlevering i folkehelse. Føler ikke jeg kommer noe sted til tross for at jeg snart er ferdig. Ute er det grått og trist, men alt jeg egentlig vil er å dra hjem og rydde hybelen. Ja, jeg vet det er litt spesielt å faktisk glede seg til å rydde, men slik har det altså blitt. Håper du er fornøyd mamma :-) I og med at  jeg skal hjem til neste helg og dermed ikke får så mye tid til skolearbeid så vil jeg gjøre så mye som mulig nå når jeg først er i gang. Flittig student vettu! 

Jeg skriver om diabetes type 2 og fedme. Det skal være på maks to sider noe jeg synes er helt vanvittig. Hvordan skal jeg klare det?? Kunne nesten skrevet en bok om det her.. Men det er jo bare å gjøre så godt jeg kan. Mer får jeg ikke gjort. 

Veldig happy er jeg også idag fordi snart får jeg den nye telefonen min!! Klarer nesten ikke vente. Har allerede fått dekselet.. rart ikke de to kom samtidig egentlig(?) Ja,ja. Nå må jeg nesten gå tilbake til den akademiske skrivingen. Vi blogges senere :)

Trekløver

 • Skrevet 04.10.2014 klokka 19:27
 • Kategori: Blogg

God kveld alle sammen. Dagen i dag har vært helt super. Det er en av de siste dagene jeg er hjemme før jeg drar tilbake til Elverum så mamma og jeg bestemte oss for å ta en tur til byen. Dro med meg kusinen min også så det ble en skikkelig jentetur ut av det hele. Kjempekoselig. Deilig å se litt av byen før jeg drar oppover igjen. Fikk til og med kjøpt meg en ny jakke (fikk av mamma♥) heheh, men i og med at jeg glemte speilrefleksen min i hybelen viser jeg dere når jeg kommer hjem igjen. Okei? Bra. 


Bare overse bolla på bilde til venstre pliz. Takk.Sååå fikk vi med oss at Kr.brua gikk opp! Haha, turister i egen by. Mamma MÅTTE bare ta bilde. Som om vi ikke har sett det tusen ganger før liksom. Å sorry for dårlige bilder.. Kommer sterkere tilbake neste uke. Sverger, 

Så dette var min koselige dag. Hvordan var din?

Fritt fall

 • Skrevet 03.10.2014 klokka 18:09
 • Kategori: Blogg

Noe av det jeg har kjempe lyst til og skal før jeg takker for meg, er å hoppe i fallskjerm. Tenk en så herlig følelse det å ligge i fritt fall. Kanskje veldig nervepirrende i det du skal hoppe ut av flyet, men det må være helt fantastisk i det du ligger i lufta og ser jorda under deg. Jeg har alltid hatt lyst til det å hoppe i fallskjerm, men det er noet jeg vil dele med andre. Jeg vil ikke dra å gjøre en slik ting helt alene ikke fordi jeg ikke tør, men bare fordi det er en såppas stor og fantastisk ting.

Mamma har sagt at jeg ikke skal fortelle henne når jeg gjør det, men heller ringe henne når det er over. Hun vil ikke at det skal skje meg noe. Det er jo forståelig, Hun er jo mammaen min. 


Har noen av dere hoppet i fallskjerm?  Er det noe annet dere vil gjøre før dere dør

På toppen av øsnkelisten

 • Skrevet 03.10.2014 klokka 11:39
 • Kategori: Blogg

Jeg har lenge lett etter et mindre systemkamera enn det jeg allerede har.. Noe som er mer håndterlig når jeg skal ut, så jeg slipper å drasse med meg et stort canon kamera som jeg ikke bare kan putte i lomma. MEN NÅ har jeg funnet det, eller, jeg har vel egentlig sett på det en stund og  ikke visst helt om jeg skal investere i det eller ikke. Nå har jeg bestemt meg og det er herved på toppen av ønskelisten min. OG så classy som det ser ut!! Det er modellen Nikon 1J4.
Dette er kanskje ikke noe jeg trenger, men hvor ofte kjøper du deg noe du virkelig trenger? Tenk litt på det. Jeg skal ikke dra til butikken og kjøpe det nå med en gang fordi det har jeg virkelig ikke råd til, jeg er jo en fattig student, så må nok sikle etter det en stund til før denne godbiten kan bli min♥ Gleder meg til å bruke det.

Spotifyen min

 • Skrevet 02.10.2014 klokka 20:38
 • Kategori: Blogg

Musikken min ja. Når jeg skal dele den med andre så føler jeg meg alltid så naken og sårbar. Jeg vet ikke hvorfor, men musikk er en veeldig stor del av meg og livet mitt så det er også mye av det jeg veldig mye av det jeg velger og holde for meg selv. Mange av vennene mine har samme musikksmak som meg, men allikevel så har jeg noen perler som jeg velger å ha helt alene. Haha. Jeg aner virkelig ikke hvorfor. God musikk er jo til for å deles, er det ikke?

Velger å dele noen av spotifylistene mine såå here we go! NB!! Dere skjønner heelt sikkert etterhvert at jeg har et VELDIG bredt spekter når det gjelder hva jeg hører på .

SPIN ME -> DENNE lista er vel denne jeg hører på mest. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive sangene på den.. Er en god blanding av alt. Noe for en hver smak vil jeg tro?

FINESTE  -> DENNE lista er den jeg hører på når jeg skal slappe av og ha det litt roligere rundt meg. Vil ikke kalle det en typisk "soveliste" akkurat; vet det er veldig mange som har en slik en, men det er vel mer en liten sørpe av de sangene jeg synes er finest derav navnet. 

XO -> DENNE lista er en av de nyeste jeg har laget så den er litt in progress, men denne listen inneholder for det meste remixer og house. Noe jeg digger. 

NORDISKE SKATTER -> DENNElista er proppet full av norske, svenske og danske perler. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er en patriot for slik musikk og det er mye vakker skandinavisk musikk

Det var de listene dere får av meg nåå så om dere er intresserte i det heletatt så ta en liten titt da vel?

Fin i luggen

 • Skrevet 02.10.2014 klokka 17:29
 • Kategori: Blogg

Dagen startet med frisørbesøk og hva er vel bedre enn hodebunnsmassasje og litt selvpleie på morgemkvisten? Nei, ikke vet jeg. Som alltid var jeg der veldig lenge, men når jeg har en så utrolig herlig frisør som det jeg har så gjør det absolutt ingenting. Jeg gikk inn for å få litt lysebrunt hår, men kom ut igjen med en litt askeblond farge og kunne ikke vært mer fornøyd!! 


Hva synes dere?  Det er mer spill i det enn det som syhnes på bildet .. Litt vanskelig å få ordentlig bilde med macen. Glemte systemkamera mitt i hybelen :(

Når jeg først er hjemme så må jeg jo gripe sjansen og møte vennene mine som forsatt bor her♥ Så når jeg var ferdig med x antall timer i frisørstolen møtte jeg Caroline til en kaffe. Det var kjempe koselig å endelig se henne igjen. Overraskende hvor mye man kan savne en person egentlig. Det var også et såå fint vær i Plankebyen i dag så kjenner jeg har veldig lite lyst til å dra opp til Elverum på søndag...


Se da fine, fine byeen min!! Kan jo si at jeg føler meg litt hjemme i Elverum også fordi Glomma renner jo faktisk igjennom der også heheh. 

Litt senere i kveld deler jeg favorittmusikken min med dere. Følg med :)

Hva har dere gjort i dag?

Bye bye blondie

 • Skrevet 01.10.2014 klokka 17:27
 • Kategori: Blogg

1. oktober? HÆ? Jeg fatter det ikke, dagene går så utrolig fort. Snart er det jul og før vi vet ordet av det så teller vi ned til det nye året. Hastet jeg litt fort frem nå? Ja, kanskje, men bare vent. Det kommer før vi vet ordet av det.

Litt skummelt at tiden løper fra meg og at alt går kjempe fort, men samtidig så er jeg glad for det. Gleder meg så utrolig mye til jul. Hvert år får jeg julestemmning rundt oktober/november, men når desember kommer har den forsvunnet helt. Rart det der. Det beste med jula er ikke gavene, ikke maten, men det å være sammen med familien og det å vite at de er der for meg. Bare stemmningen rundt høytiden er det jeg elsker. Jeg trenger ingen gaver, ifjor prøvde jeg meg på å ikke ønske meg noe fra mamma og pappa; sa jeg ikke ville ha noe. MEN det fungerte ikke gitt. Det med pakkeåpning etter maten var mye større og "hellig" når jeg var yngre. Jeg elsker å gi bort, men trenger minimum tilbake, er heller ikke så flink til å ta imot ting. Blir bare klein. Vet ikke hvorfor, men er bare slik. 

Hva liker dere best med julen?


Over til det som innlegget skal handle om; Igår bestillte jeg meg time til frisøren for nå er jeg rett og slett dritt lei det håret jeg har. Jeg har jobbet sykt for å få den fargen jeg har nå, men til syvende og sist er jeg ikke hundre prosent fornøyd. Jeg er jo brunette så det blir stressende med all den etterveksten. Tenkte derfor å farge det lysebrunt i morgen, må snakke litt med frisøren min og høre hvordan jeg får det beste resultatet. Er veldig nervøs for at det skal bli miss, men håper det blir vellykket. Slik er jeg på håret nå og jeg er super fornøyd de få ukene rett etter et frisørbesøk hvor jeg ikke har noe etterveskt, men når den titter frem så har jeg rett og slett bare lyst til å grave meg ned. Også har jeg ikke penger til å holde på med dette lenger haha men vi får se hva det blir til, krysser alt jeg har for at det blir et bra resultat :-)

Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits