!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

Søndag

 • Skrevet 28.10.2012 klokka 20:35
 • Kategori: Blogg

Idag er det søndag og eg har nesten ikke gjort noen ting. Siden jeg har netflix på tven så satte jeg på en film som heter Tuck Everlasting. Den var veldig søt, men også litt irriternde. Allikevel verdt å se. Har også holdt på med en gyminnelvering som skulle leveres i dag. Noe jeg klarte med glans.

Når jeg sto opp idag var mamma fullt igang med å koke opp eplesaft. Vi har epletre i hagen noe vi dro nytte av. Har ikke smakt på den enda, men sikkert ganske god.

Senere på kvelden hadde jeg en kafé date med Caroline. Søndager er jo den perfekte dagen for dette så vi valgte å utnytte dagen til det fulle.

Vi kosa oss med milkshake og kaffe.

Mesterverk

 • Skrevet 28.10.2012 klokka 10:30
 • Kategori: Blogg

Heisann dere! Jeg elsker å finne ny musikk og at de artistene jeg allerede hører på kommer med nye albym. Det er en stor glede for meg. Derfor tenkte jeg å dele med dere noen album dere ikke må gå glipp av. 

Han skuffer aldri. Dette er album nummer to som Adam kommer med. Det mye av musikken hans passer til er trening fordi den har mye energi og bra tempo. Ellers er alle sangene veldig fengende og gjør deg glad. 

The Maine er mitt favorittband. De lager alltid god musikk som man kan relatere seg til og det er både ballader og sanger med tempo og som er mer rocka. Så om du ikke har hørt på det nye albumet dems, eller hørt om de i det hele tatt så sjekk de ut. Du kommer ikke til å angre. 

Hva skal jeg si? Dette er perfeksjon fra Bergen. Annet er det ikke verdt å nevne. 

Har også mange andre gode album og sanger på lager, men legger ikke alt i ett innlegg. Kommer stykkevis og delt. 

+/- med Netflix og fine farger

 • Skrevet 27.10.2012 klokka 12:19
 • Kategori: Blogg

Heisann! Nå er det endelig helg og jeg har fått sovet ut. Det har jeg gledett meg til hele uka. Allikevel er det mye som må gjøres av skolleting. Uke 44 er den uka som særemne skal leveres og jeg har ikke kommet langt akkurat. Så skal jobbe med det denne helgen, men må jo også få tid til andre ting. Så i dag skal jeg ha på kosekveld hos Kathrine, sammen med Sara. Det blir koselig.


Også ville jeg bare vise dere den fine himmelen.  Dette er utsikten på rommet mittt om kvelden. Vakkert-

Nå ligger jeg i sengen å ser på film fordi jeg har Netflix på tv. Det er faktisk ganske genialt, men noe som er negativt med det er at man laster jo fra nettet så om du har veldig dårlig internettforbindelse så blir bildet bare skurrete og rart. En annen ting er at Netflix ikke har alle filmer og serier som for eksempel viaplay har. Noe som jeg synes er ganske leit. Jeg skulle se den nye episoden av Vampire Diaries igår med Ylva og da hadde de bare sesong 1 der. Uansett så er det sikkert bare fordi dette er ganske nytt og allikevel så finner man jo ting man liker der. Det er heller ikke så dyrt for å abonnere. Man får en gratis prøvemåned og etter det koster det 79 kroner per.mnd. Noe jeg synes er ganske rimelig. 

ny episode

 • Skrevet 24.10.2012 klokka 16:51
 • Kategori: Blogg

Denne dagen har jeg ventet utrolig lenge på. Endelig er den nye episoden av Pretty Litttle Liars her! Gledet meg som en liten unge, tuller ikke. Det er virkelig en av de beste seriene som noengang er laget. Fyllt med alt en tv-serie bør inneholde. Om du ikke har sett den enda, bør du virkelig da en titt. 

Så nå sitter jeg å koser meg med den! hihi Spennende og litt skummelt noen ganger er den også. Senere skal jeg bake boller med mamma. Blir koselig. Så ylva (jeg vet du leser dette) Da kan du få på skolen imorgen. mehe. 

Snakkes senere nå skal jeg kose meg med dette :-)

Forbanna vondt

 • Skrevet 24.10.2012 klokka 09:41
 • Kategori: Blogg

Jeg fikk mye kjeft av dere når jeg skrev på mandag at jeg hadde hjemmedag. Og dere klaget på at jeg skulket skolen. Noe som på en måte er sant i og med at jeg egentlig ikke var syk. Skrev vel egentlig det fordi jeg ikke ville være for personlig.

Men siden dere skal hetse meg for å være hjemme så kan ikke noe annet enn å være ærlig.

I sommer så mistet jeg morfar. Han døde av kreft. Han hadde vært syk i 3 år og i juni ga han slipp. Dette har preget meg utrolig mye og jeg har slitt veldig med det. Derfor er jeg veldig sliten om dagen. Ikke bare fysisk, men også psykisk. Derfor så var jeg hjemme fra skolen på mandag. Jeg trengte rett og slett en dag hjemme, uten skolen.

Sorg er vondt og det går i berg og dalbaner. Noen dager er gode andre er dårlige. Slik er det bare. For dere som også har opplevd sorg skjønner nok hva jeg mener. Jeg vet at jeg aldri får han tilbake og at det er noe man må leve med. Allikevel så gjør det forbanna vondt.

Hjemmedag

 • Skrevet 22.10.2012 klokka 15:30
 • Kategori: Blogg

Heisann dere!

Idag er jeg hjemme fra skolen, trengte en dag som jeg bare slappet av på. Det er vel noe vi alle trenger en gang i blandt. Så i dag har jeg egentlig ikke gjort noenting. Har sett litt på kollektivet og ryddet rommet. Ellers har jeg bare spist masse dritt. Jeg har egentlig masse å gjøre på skolen denne uka så jeg tenkte jeg snart skulle starte å jobbe litt med det i og med at jeg har litt ekstra tid i dag. Pluss at jeg må lese bilteori.....æsj. 

Akkurat nå spiser jeg enda mer mat. Kanskje ikke så usunt da, men hvertfall ufattelig godt! 
Idag er den ene dagen på lenge hvor det faktisk ikke regner og er helt okei vær, så mamma og jeg skal ta oss en tur ut senere tror jeg. Gå litt i skogen hehe. Det er allitd koselig. Jeg elsker faktisk å gå tur i skogen. Synd det ikke skjer oftere. 

Hva skal dere finne på i dag?
 

Gårsdagen i bilder

 • Skrevet 21.10.2012 klokka 21:05
 • Kategori: BloggIkke mange bildene, ble tatt med IPhone. Bedre enn ingenting. Med hadde det hvertfall veldig koselig hihi. Håper også dere hadde en fin lørdag igår. 

Inferno

 • Skrevet 21.10.2012 klokka 15:17
 • Kategori: Blogg

Hei og god dag kjære dere

Fant nettopp det nye albumet til Petra Marklund/September. Det heter inferno. Jeg har blogget om den ene sangen tidigere som heter händerna mot himlen. Utrolig bra. Har nå hørt igjennom albumet og hele skiven er faktisk ganske bra. Musikken er avslappende og rolig, men samtidig fengende.

Det finnes ingen gode versjoner av sangene hennes på Youtube så klikk dere inn her for å høre albumet på spotify. Dere kommer ikke til å angre. 

Sitronvann

Heisann dere! Jeg forstår ikke hvorfor jeg sover så ufattelig lenge i helgene, noe jeg ikke gjorde før. La meg klokka tolv igår og sto opp elleve det er litt lenge til å være meg, men det er også det som er deilig med helg. Nå skal jeg kose meg med den nyeste episoden av Vampire Diaries som kom igår. Har nå laget meg litt te. Den er utrolig god også er den veldig sunn! Dere har jo sikkert hørt før at lunket vann med sitron er godt for kroppen om morgenen. Jeg har tatt det et lite steg videre. 

Teen består av varmt kokende vann, sitronskiver og litt brunt sukker slik at det ikke blir så alt for surt. Utrolig god. Den bør dere prøve. Kan også selvfølgelig bytte ut sitronen med andre frukter som for eksempel appelsin eller agurk. Det er også kjempe godt. Det er hvertfall en kjempe bra start på dagen! Så nå skal jeg kose meg med den, så snakkes vi senere i dag :-)  

Roadtrip

 • Skrevet 19.10.2012 klokka 22:00
 • Kategori: Blogg

Hei søtinger :-)

Sorry for null oppdatering i dag, men dagen har vært litt stressende og har vært på farten hele tiden. Rett etter skolen så dro jeg på trening med Kathrine. Etter trening ble det roadtrip med jentene til Sarpsborg fordi hun nettopp har fått lappen. Det var koselig. Vi spiste på mcd av alle steder. Kanskje ikke like ideelt etter en treningsøkt, men slik ble det.

Sykt fint bilde må jeg si heheheheh

 

Nå skal jeg rydde litt også se på den nye episoden av vampire diaries. Kos dere i kveld. Lover bedre blogging imorgen!

Sliten

 • Skrevet 18.10.2012 klokka 23:07
 • Kategori: Blogg

God kveld alle sammen!

Nå er jeg greit sliten i hodet. Har sittet med historie nå, ja gud vet hvor lenge. Kan ikke si at  noe av det egentlig setter seg i hjernebarken, men får vel håpe på det beste. Jeg skal bare lese igjennom stikkord og notater en gang til så er det bare å hoppe i loppekassa. Det er viktig å ikke øve for mye heller. Noe jeg har lært er at selv om du kanskje ikke føler at du kan det, så jobber faktisk hjernen med det stoffet som du nettopp har lest. Uansett så ville jeg bare fortelle at jeg lever og er i god stand.  Jeg har heller ikke gravd meg ned under jorden eller noe slikt. Er bare ufattelig trøtt nå. Så om det er noen veldige skrivefeil i dette innlegget så er det nok derfor.

Nå er det hverfall snart helg noe jeg gleder meg villt til! I morgen så blir det roadtrip med jentene fordi Kathrine nettopp har fått lappen wiho! Og på lørdag skal jeg på LidoLido som jeg fortalte dere tidligere i dag :-) Detta blir en bra hælj. heh sorry, måtte bare få inn noe dialekt. Så nå sier jeg natta og håper dere sover godt :-)tok drepen på mæ

 • Skrevet 18.10.2012 klokka 17:55
 • Kategori: Blogg

Heisann!

Nå sitter jeg å leser på historieprøven jeg skal ha i morgen og kjenner egentlig jeg starter å bli litt småsyk. I dag så har jeg bare hatt en time på skolen, noe jeg synes er helt unødvendig. Sluttet klokken 11.20 da så det var deilig. Da dro Ylva og jeg til byen for å kjøpe billetter til konserten som Lido Lido skal ha her i Fredrikstad på lørdag. Må jo forsikre oss om at vi får det, og at det ikke blir utsolgt. Gleder meg veldig, selv om jeg har sett han live før så blir det nok like gøy denne gangen. Har også rukket å trene i dag noe som tok drepen på meg. Ble så forbnna sliten, men det er det trening er til og jeg blir så glad etterpå!

Været der imot har ikke vært helt på topp de siste ukene. Det bare pøser ned og jeg begynner egentlig og bli lei det. Da er det jo nesten bedre at det begynner å snø, da blir jeg ihvertfall ikke så sykt bløt bare jeg går to meter ut døra. 


Koser meg med denne nå. Kanskje ikke sunt etter trening, men pytt pytt. Haha. Skjer jo ikke hver dag. 
Nå må jeg tilbake til prøvepugging. Vi snakkes senere :-) 

 

10 tips til en sunnere kropp!

Hei dere. Jeg kom over noe på nettet som som sa noe om hvordan du kunne få en sunnere kropp ved å følge disse ti rådene. Kanskje ikke like enig i alle sammen, men det er jo verdt et forsøk. 

1. Dropp tyggisen
Er du sulten bør du velge frukt eller et lite måltid fremfor tyggis. Tyggis er ingen erstatning for mat, dessuten et sunt mellommåltid mer kalorifattig og bedre for kroppen. Tyggis øker appetitten, dessuten blit man sliten i kjevene av å tygge tyggis hele dagen. 

2. Bytt kullsyre med vann
Kutt ned kullsyreholdig drikke, og erstatt det med vann. Verst er faktisk noen av light produktene, men også soda vann bør begrenses. Kullsyre holdige drikker gjir oppblåst mage, og du rissikerer både å rape å prompe mer enn du pleier. Store brusmengder kan også føre til beinskjørhet senere.

3. Spis hver fjerde time
Ikke kutt ut måltider! Spis hver fjerde time,og husk frukt og grønnsaker, gjerne fem om dagen. Forbrennin er stikkordet og kroppen jobber elendig når du kun spiser to ganger om dagen.

4. Kutt ut ferdigmat
At ferdig mat er noe av det verste man kan putte i seg er ikke nytt, men her snakker vi ikke bare om frossenpizza. Middager som kan lages på 1-2-3 er heller ikke å annbefale. Lager du maten selv får du i deg langt flere vitaminer og slipper unna unødige tilsetningsstoffer og kalorier. Flere kjendiser har redusert vekten ved å kutte ned på ferdigmat.

5 Se mindre på TV
Du blir kanskje ikke firkantet i øynene, men overdrevet tv-titting og timer forran pcen er ikke bra. Unngå å bli en tv-slave, bestem deg for hva du virkelig vil se på, og bruk resten av fritiden til å være sosial, eller ta en tur på trening! Det er utrolig hva man kan rekke på en kveld om man bare gidder, og kroppen blir mer happy av variasjon, enn å være plassert i ren sofakrok hele kvelden.6 Stress ned
Stress ned og ikke glem å puste med magen. For mye stress er ikke sundt, og mange hevder at det er en sammenheng mellom stress og vekt. Er du mye stresset er sjansen stor for at du velger ferdigmat fremfor å ta deg ett ordentlig måltid. Husk at det er viktig med matpause. Har du mye å gjøre, bør du skrive ned gjøremålene å priotere de viktigste. 

7 Sørg for nok søvn
Vi trenger alle nok søvn for å holde kroppens maskineri igang. Du blir naturlig nok mer opplagt, får renere hud og mer energi. Og også søvnen er bra for forbrenningen. 

8 Bruk mindre salt
Bruk moderate mengder med salt, salt binder seg nemlig til kroppen din. 

9 Gå tur å ta sykkelen fatt
Hater du å trene, kan mye være gjort med daglig mosjon. Ta beina fatt, eller sykkelen å dropp buss turen til skolen. Det er ikke bare bra for kroppen - dessuten sparer du penger! På sommeren kan du jo sykle ut til stranden for å bade.

10 Temperert vann med sitron
Start dagen med ett glass lunket vann med en sitronskive. Dette setter systemet igang, og er bedre for kroppen enn når vannet er iskald. Sitron gir en frisk smak på vannet og det kan jo også byttes ut med jordbær, eller agurk. Vann er bra for både kropp og sjel. Annbefalt mengde 1,5 - 2 liter om dagen.

Hva synes du om tipsene? 

Kurt

 • Skrevet 17.10.2012 klokka 18:15
 • Kategori: Blogg

Jeg har fått meg ny blomst som pryder vinduet mitt på rommet. Er den ikke fin? Har kalt den Kurt. Har nemlig et veldig et stort håp om at det er en guttekaktus og da er det den eneste av det motsatte kjønn som jeg kommer til å ha i mitt nærvær på lenge. Ok. Nå bare tuller jeg, men den heter Kurt. Bare for moroskyld. Mens den koser seg i karmen så koser jeg meg med skolearbeid. Har historieprøve om opplysningstiden og revolusjoner til fredag om noen vil steppe inn for meg? Bare å si ifra :-) 
Nå må jeg nesten tilbake til puggingen, ville bare vise dere Kurt.

 

Just for the fame

 • Skrevet 17.10.2012 klokka 09:52
 • Kategori: Blogg

Hei skjønninger :-)

Nå sitter jeg på skolen å loker på Youtube. Der fant jeg en syk video, dør av latter, men samtidig blir jeg flau på hennes veiene. Hun tar det helt ut da, for å si det mildt. For en god latter synes jeg dere bør se denne videoen. Lyste hvertfall opp min dag litt.

 

Kos

 • Skrevet 16.10.2012 klokka 19:37
 • Kategori: Blogg

Ja. Dette pleier jeg å gjøre etter en lang dag som denne. Drikker også te og hører på The xx. Kos. Hva gjør du?

 

Good mornin.

 • Skrevet 16.10.2012 klokka 11:02
 • Kategori: Blogg

God morgen dere!

Håper alle har en bra dag på skolen så langt! Jeg derimot er utrolig slapp og trøtt og merker at jeg ikke har spist så alt for bra i dag, så blodsukkeret mitt er på vei ned i kjelleren. Nå er det bare 20 minutter til lunsj så det skal bli deilig. Kan jo ikke lære noe uten mat i magen heller :-)
Merker bare mer og mer at det blir vanskeligere å stå opp om morgenen, til tross for at jeg faktisk sov ganske lenge etter skolen igår så klarte jeg så vidt å dra meg opp av senga i dag tidlig. Det tror jeg er mest fordi vi har kommet inn i vinterhalvåret og mørketiden lusker rundt hjørnet. Vi skal til og med snart skru tilbake klokka en time, ikke noe jeg ser frem til. Det eneste jeg liker ved at det blir mørkere er jula. Jula er fin.

Men nå må jeg konsentrere meg med psykologi. Hehehe. Skolelys jeg se. 
Og nå så jeg nettopp ut av vinduet og det regner noe inni helvette (sorry) Ja. HALLO jeg bor ikke i Bergen før til neste år. Ro ned litt a. 

Drittdag

 • Skrevet 15.10.2012 klokka 19:51
 • Kategori: Blogg

Hei dere :-)

Dagen idag har egentlig vært ganske rar. På skolen hadde vi heldagsprøve i nynorsk som gikk til helvette, var sykt vanskelige oppgaver og når jeg valgte en å skrive så er jeg usikker på om jeg i det heletatt har svart riktig på den. Etter det tok jeg sol og deretter gikk jeg målrettet for en treningsøkt, men når jeg kom frem på Elixia så hadde visst yoghurten min sprengt i bagen og blandet seg med tskjorta og skoa mine. LYKKE. Så det ble ikke noe trening, men jeg skal ta det igjen imorgen fordi trening må jo til. Jeg har også rukket å sove i 3 timer..hehhe ikke noe som var planlagt, men det bare skjedde haha.

Nå skal jeg øve på historie. Vi snakkes senere :-)

 

Hør og bli forelsket

 • Skrevet 14.10.2012 klokka 17:15
 • Kategori: Blogg

Heisann dere :-) God kveld. Jeg håper dere har hatt en veldig fin helg. Jeg tenkte jeg skulle dele med dere tre av mine favorittsanger for øyeblikket, ikke for noe spesiell grunn egentlig. Er vel bare fordi jeg har lyst og jeg synes disse sangene er verdt å bli hørt av flere.  

Av en eller annen grunn får jeg litt julestemmning av denne sangen heheh, fin er den hverfall. Denne versonen er litt kort, men du finner hele sangen på Spotify. 

Jeg er het hekta på denne sangen. Vet egentlig ikke helt hvorfor, men synes den er veldig bra. Fikk også helt sjokk når jeg fikk vite at de var Norske. 

 

Denne sangen er bare vakker og er fra det nye albumet til The xx. Hør og bli forelsket. 

Tre skjønnheter

Fifi DressFifi Dress

Få den her Her

 

 

 Nitro DressNitro Dress

Få den Her

 

 Elza DressElza Dress

Få den Her

Har sett meg ut tre fine kjoler på nettet som jeg synes er utroig fine. De er veldig forskjellige, så du kan bruke de til forskjellige anledninger. Alle er fra Bubbleroom. De har utrolig mye fint til både dame og herre. Sjekk det ut!


Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits