!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

Mine høstfavs fra Nelly

Nå som det er høst og begynner med det fulle å bli kaldere i været så er det også gøy med noen nye plagg i klesskapet. Jeg elsker høsten, da kan jeg ta frem tykke gensere, ligge under pleddet, se på tvserier og drikke te. Det er så deilig. Jeg har vært litt inne på Nelly og sett på hva av nyheter og plagg de har å velkomme høsten med så jeg tenkte å vise dere noen av mine favoritter♥Jakke nr.1 fåes HER. Jakke nr. 2 fåes HER Jakke nr. 3 fåes HER Jakke nr. 4 fåes HER

Plagg nr. 5 kan kjøpes HER Plagg nr. 6 kan kjøpes HER Plagg nr. 7 kan kjøpes HER Plagg nr. 8 kan kjøpes HER

Det var noen  av mine favoritter fra Nelly nå. Jeg synes de har så utrolig fint nesten uansett når jeg klikker meg inn så jeg gjør det nesten aldri. Da hadde jeg vært blakk.. 

Likte dere noen av plaggene? 

I lykkerus

 • Skrevet 29.09.2014 klokka 19:18
 • Kategori: Blogg

God kveld♥

Denne helgen har jeg vært i Oslo. Utrolig deilig å endelig få litt kvalitetstid med bestevenninna i hovedstaden. Må si med hånden på hjertet at disse dagene har vært de fineste på lenge! Dro fra Elverum på lørdag og det ble selvfølgelig en "liten" tur ut, til tross for formen min så hadde jeg det utrolig gøy!  Glemmer slike ting når man er i godt selskap. Vi startet lørdagskvelden med pizzaspising og dansing til 90talls hitter♥ Rart hvor lenge man kan være borte i fra noen personer og når man sees igjen er det akkurat som om man så hverandre igår! Elsker det. 

I går var jeg på Gavin Degraw konsert. Det har liksom ikke sunket helt inn enda. Vi kom heelt frem. Jeg så han live i mars også og får ikke nok av den kjekkasen der. Så måtte gripe sjansen når han enda en gang kom til Oslo. SAMME ÅR. Halleluja sier bare jeg. Storkoste meg med Martine og Line. Vi hadde det supert og jeg kapret til og med håndkle til bassisten. Ble litt slossing, men som den muskelbunten jeg er (not) så klarte jeg det med glans. 

Line fikk også Gavin til å ta en selfie med mobilen hennes. Veeeeeldig morsomt!! Selv om jeg ser ut som en hvalross på bildet da. 

Så alt i alt har jeg hatt en super helg og det håper jeg dere har også, Nå er jeg hjemme hos mamma og pappa. Det er veldig deilig. Skal bruke denne uka på å bli heeelt frisk og håper en rolig uke hjelper på forkjølelsen. Ha en fin mandag videre så blogges vi senere. 

Klarer ikke vente

Denne dagen har jeg ventet utrolig lenge på. Dagen hvor jeg kunne besstille meg Iphone 6. Bare jeg skriver det så merker jeg at jeg blir glad inni meg. Forstår ikke at noe så lite kan bety så mye for meg. Nyrlig så klarte jeg å knuse skjermen på den jeg har så da var det kanskje greit? Jeg hadde bestemt meg at, nei jeg skal ikke kjøpe meg 5. I og med at jeg har hatt 4 og 4s såppas lenge så skal jeg holde ut til den nye modellen kommer. Det klarte jeg! Nå har jeg kjøpt meg Iphone 6 og neste uke kommer den i posten, jeg klarer nesten ikke vente!Har besstillt meg den minste, føler den største blir litt for stor hvertfall for meg, men seee så fin da!! Håper bare disse dagene går fort :-))

Hva synes dere om den nye Iphonemodellen?

Lei

 • Skrevet 26.09.2014 klokka 12:05
 • Kategori: Blogg

Det kribler i halsen, ørene gjør vondt og øynene svir. I dag dro jeg meg opp fra sengen fordi dette orket jeg rett og slett ikke mer. Hele uken har jeg ligget rett ut, drukket te, knasket paracet og sett på serier. Høsten er her og hvert år får jeg en liten forkjølelse, men blir aldri så fryktelig at feberen kommer og jeg ikke klarer noen verdens ting. Sånn har jeg vært denne uka. Alene. Uten mamma. Uten pappa. Det er først nå jeg virkelig savnet de. Først nå jeg virkelig ville hjem. Var nesten sånn at jeg satt meg på første toget hjem til Plankebyen, men det var noe jeg ikke orket det heller. Hele kroppen sa bare stopp og jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. De fleste har nok en forkjølelse når sommeren går over til høst så jeg skal ikke klage, men jeg er bare ikke vandt med å være syk. Proppet i meg cvitaminer for alt det var verdt. Nå er jeg på god vei til å bli frisk og takk Gud for det. Nå skal jeg se en episode One Tree Hill og lese litt på pensum jeg gikk glipp av denne uka. Viktig å holde seg oppdatert :-)

Vi blogges senere

 

Eksamensnerver.

 • Skrevet 18.09.2014 klokka 19:10
 • Kategori: Blogg

Hei og god kveld♥

Er midt oppi eksamensforbredelser. I morgen har jeg min første eksamen som student og jeg aner virkelig ikke hva jeg går til. Hva kan jeg forvente? Har jeg lest nok og har jeg i det hele tatt lest noe av det vi får på prøva? Hehe, neida. Det vet jeg hvertfall at er i boks. 

En ting jeg har tenkt på de siste dagene når jeg har lest om mikroorganismer og kjøkkenhygiene er; tenk så mange bakterier og skit som vi egentlig har rundt oss som vi ikke ser? Har dere noen gang tenkt på det? De fleste vet det jo, men nå som det faget jeg har eksamen i imorgen faktisk går i dybden på dette så blir jeg bare redd. Ikke for at jeg skal dø, men for at jeg ikke er ren nok eller har det rent nok rundt meg. 

Vi har lært om mange typer sykdomer som kommer av for dårlig behandlet mat og råvarer. Dettr får meg til å være ekstra på vakt på hvordan jeg behandler maten min slik at det ikke blir noe tull. For eksempel: skal du ikke bruke samme kniv og skjærebrett på grønnsaker og kjøtt (Ja, dette visste jeg fra før)

Det er jo fint å lære slike ting. Til tross for det så tror jeg ikke jeg hadde klart meg like bra hadde jeg ikke hatt venner rundt meg til å prate med om dette. Det høres kanskje sykt ut, men det er sant. Det er veldig lett å bli sykelig opphengt i det og utvikle en type OCD. Hvertfall slik jeg opplever faget og slik jeg kjenner meg selv. Det er jeg veldig glad for at jeg ikke har gjort, ikke enda hvertfall hehe. 

Mesteparten av det jeg har lært i dette emnet er jo ting man får bruk for og som er nyttig, men det er også visse ting jeg skulle ønske jeg ikke visste. Det gjelder vel alle?

Gleder meg til imorgen halv tolv fordi da er jeg ferdig med dette emnet! Jippiii. Vi får også vite om vi sto eller ikke med en gang. Det er litt nervepirrende... Jaja, Det er bare å gjøre det beste jeg kan :-) 

Håper dere har hatt en fin uke så langt! Vi blogges senere

Basisk mat - kokebok

Hei dere! 
Igår var det nok en dag ute på byen! Det var veldig gøy, bortsett fra at jeg knuste telefonen min da hehe, men det snakker vi ikke om. Det jeg egentlig skal blogge om er en kokebok jeg kjøpte meg i går som heter basisk mat. Den er full av retter som balanserer ph-verdien i kroppen.

I boken har de informert om hva som egentlig er basisk og hva ph-veriden i kroppen gjør med oss. Dette synes jeg er veldig intressant -  at mat har en så stor innvirkning på hvordan vi er og føler oss. Det visste jeg jo fra før, men nå kan jeg se det på en litt annen måte og kanskje smake og prøve ting jeg ikke ellers har tenkt på.

Jeg spiser det jeg har lyst på og som jeg tenker er sunt, men i denne boken så er det laget en tabell om hva som er basisk av matvarer og da kan jeg se hva som er sunt for meg og kanskje ta det inn i hverdagen min. Det står bl.a at kaffe er svært syredannende, men akkurat kaffe klarer jeg ikke å gi opp.

Jeg er en sikkelig kjøtt eter og hadde virkelig ikke klart å kutte ut kjøttet av kosten. Er du veganer så er dette en super bok for deg også fordi veldig mange av rettene er veganske. Rettene er delt inn svært. svært basisk - svært basiisk og basik og det står også om retten er vegansk eller ei. I boken er det også oppskrifter på mange forskjellige jucier og smoothies og hvem er vel ikke glad i det? Jeg er hvertfall veldig glad i det! Veldig mange spesielle kombinasjoner, men det er jo bare gøy! - Putte alle næringsstoffer oppi en blender og få alt på en gang. Det er jo supert! Gleder meg masse til å prøve. 

Ukesmenyer er det også stappet inni her så har veldig lyst til å prøve det for en periode og se om denne maten faktisk gjør noe med kroppen på et annet vis. Dette blir gøy tror jeg!

Er det noen andre som også har denne? Eventluelt hva synes dere om den?

 

Galaxy

 • Skrevet 12.09.2014 klokka 15:22
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen

Igår hadde jeg det utrolig gøy og var vel også derfor jeg ikke blogget, tror jeg. Var på quiz med jentene og det var veldig artig. Vi fikk utfordret våre kunnskaper i både verdensgeografi og musikk. Noe kan jeg mer enn annet, men derfor er det greit at vi var seks stykker på laget. Alle kunne jo noe om det meste. Vi dro også videre til noe som heter Lokket. I går var det live musikk så det ble veldig koselig. Jeg var veldig skeptisk til hvordan dette var, men sitter igjen med et ikke så alt for dårlig inntrykk av hele greia. Nå har jeg akkurat vært på butikken og kjøpt litt sjokkis. Jeg er ganske fornøyd at jeg klarte å dra meg dit til tross for at formen min ikke er på topp. Butikken er bare rundt hjørnet da, så det gikk supert!! Resten av dagen i dag skal jeg bare slappe av og se på serier og ta det med ro. Skal også få tid til litt lesing på eksamen. Det er tross alt bare èn uke til. Om jeg orker litt senere skal jeg kanskje ta meg en tur til byen for å kjøpe meg ny sminke. Alt er tomt. Lever på siste rest nå. KRISE. Så må rett og slett finne ut hva jeg skal kjøpe. Blir det ikke i dag må jeg gjøre det imorgen :-)

Senere ikveld skal jeg til Guro på tacoaften med Idol. Blir kozyy♥

Ha en fin dag videre. Så blogges vi sen. 

Detaljer

 • Skrevet 10.09.2014 klokka 19:55
 • Kategori: Blogg

God kveld alle sammen. Håper dere har hatt en fin onsag så langt? Det har jeg! Dagen i dag har gått utrolig fort. Mamma og pappa kom en tur på besøk og så koselig som det var! Vi kjøpte litt inn til hybelen og ja, jeg fikk plass. Gudene vet hvordan, men det gikk fint denne gangen også. Etter at alt var på plass så spiste vi pizza og bare slappet av. De dro for en drøy time siden og det var deilig at de dro, men når de er hjemme og jeg er her så merker jeg ikke noe til savnet. Det er når jeg først ser de igjen at det stikker litt i hjertet. Det er da jeg vil være med hjem og kose meg i trygge omgivelser.

Kjøpte litt så hybelen ble litt mer "hjemmekoselig" Noe jeg ikke har orket å bry meg så mye om selv om jeg har vært her en måned alt. Jaja, jeg er kanskje ikke en  typisk jente-jente? Mamma fikk hvetfall fikset litt opp her hehe.

Kjøpte en mini orkidè. Er den ikke søt? 


Har skrevet ut så utrolig mange bilder som jeg ikke aner hvor jeg skal plassere. Så jeg satte like godt et i vinduet. Må skaffe meg flere rammer, men synes dette var litt søtt. Kan ikke henge opp over alt på veggene slik jeg vil ellers hadde det vært bilder over alt tror jeg. Må bare gjøre det beste ut av det.


Fant dette bilde; både jeg og mamma falt pladask for det. Så nå henger det over sengen min. Lovelove♥


Dette er et bilde som jeg har ventet med å ramme inn. Hvor skulle jeg ha det? I dag fant jeg den perfekte plassen!! Jeg fikk en hylle som står på gulvet med mye lagring som jeg er veldig fornøyd med! Så nå kan jeg se på Kaizers hver gang jeg lager mat. Beste.

Mamma hadde fått med seg at jeg hadde bakt kjeks i går så da tok hun med seg noen bokser til meg! Såå søt. Nå er det bare å bake på! Mer lagring. Det blir supert det her. Tusen takk mams og paps♥

Nå skal jeg se litt på One Tree Hill, Begynte på nytt i går. Elsker den serien. Har ikke kanaler enda så det blir nada Idol på meg ikveld... 

Har forresten fått pakken min fra Sheinside om dere vil se hva jeg har kjøpt så skrik ut :-) 

Litt sunnere havrekjeks

God kveld♥ i kveld har jeg brukt tiden min på å lage havrekjeks. Jeg fikk oppskriften av en venninne i klassen etter at hun hadde laget de. De er utrolig gode og derfor ville jeg teste de ut også. Så igår handlet jeg inn alt som trengtes og i dag satt jeg i gang med bakingen. Nå står siste brett inne i ovnen med kjeks. Har allerede smakt og de ble faktisk veldig gode, etter min store overraskelse. Håper dere liker de og i det hele tatt prøver dere på oppskriften. Dere vil ikke angre på det :-) Og når dere først er i gang så kan det lønne seg å doble den fordi kjeksen forsvinner fort! Kos dere med bakingen :-)

Hvordan gjør jeg dette?

 • Skrevet 09.09.2014 klokka 15:47
 • Kategori: Blogg

Idag hadde vi et innføringskurs i hvordan vi skulle takle studie bedre. Tok opp hva vi gruet oss til og det som kanskje var litt vanskelig når det gjaldt å komme i gang med selve lesingen. Snakket også om hva som var lett, om noen hadde noen tips eller meninger om hvordan å takle presset i studietiden. Det å studere er jo en veldig "fri" tid hvor du har bare deg selv å tenke på. Det er ikke faste rammer slik som ungdomsskolen eller videregående, hvor vi fikk faste oppgaver og hjemmelekser, tvert i mot. Nå må vi finne vår egen litteratur som vi skal lese på. Vi får selvfølgelig noen rettningslinjer å følge slik at vi ikke er helt på villspor, men ellers står vi på egne bein. Jeg ser på dette både med et positivt og negativt blikk. Ikke fordi jeg ikke liker å jobbe selvstendig, men mest er det vel på grunn av at jeg ikke har studert noe tidligere og dette er derfor helt nytt for meg. 


Det jeg begynte å stresse med da var; Klarer jeg dette? Jeg aner jo ikke hva jeg går til og hva det her går ut på. Jeg har første eksamen neste fredag. Den henger over meg som en tung sky med uvær. Det blir spennende å se hvordan dette er. Det eneste jeg vet er at det er avkryssnings eksamen. Hvor mye må jeg lese? Hva skal jeg lese på? Pensum vet jeg jo, men det er ikke alltid like lurt å lese bøkene fra perm til perm. Såppas har jeg fått prenta inn i hjernebarken. Får bare krysse fingrene å se hvordan det går. Jeg får ikke gjort mer enn mitt beste, noe jeg ikke har helt skjønt enda.  Om noen har noen tips til meg så tar jeg det i mot med åpne armer. 

Alt av studieteknikk er helt borte. Det virker hvertfall sånn, så får litt noia når jeg setter meg ned å skal gjøre skolearbeid. Hvordan gjøres det her igjen da? Eksamensnervene har allerede startet å snike seg sakte men sikkert på.. Får gjøre som mamma sier; puste dypt ned i magen og telle til tre. 

Vakre mennesker og fantastiske steder

 • Skrevet 08.09.2014 klokka 21:55
 • Kategori: Inspirasjon

Dagen i dag har gått utrolig fort. Jeg aner rett og slett ikke hvor den har blitt av. I går kveld så var jeg såppas dum at jeg drakk kaffe klokka ti noe som førte til at jeg ikke fikk sove før senere den natten. Så da har det bare blitt en rolig dag i dag. Jeg sovnet rett etter skolen til og med. Kanskje ikke så rart når jeg drakk kaffe så sent igår. Tenkte jeg egentlig skulle bake havrekjeks i dag, men orker ikke. Dro til butikken og handlet inn alt, men satt meg heller ned med en film. For en lating jeg er i dag. Bakingen utsettes til imorgen. Dere får se det ferdige resultatet da :-)

En liten stund siden jeg har delt litt inspo fra Tumblren min med dere er det hvertfall så da tenkte jeg å gjøre det nå!


Jeg elsker å sitte på Tumblr på kvelden og bare drømme meg vekk. Det som er skummelt er at når jeg først starter så flyr tiden så utrolig fort og jeg plutselig har sittet i flere timer og sett på bilder av vakre mennesker og fantastiske steder. Er det bra? - Jeg trekker konklusjonen at, ja det er det. Haha! 
♥♥♥♥
Har du tumblr? 

Teletubbies og Thomas Toget

God morgen ♥

I går kveld kom jeg over en artikkel som het "19 ting barna dine ikke vil forstå" Der var det snakk om vi som var barn av forrgie årtusen husket forskjellige ting som feks. VHS og ringpigg noe neste generasjon ikke kommer til å ha noe som helst forhold til.
Jeg tror ikke vi skal så langt som til neste generasjon for at barna ikke klarer å huske disse småtingene. Jeg har en kusine som er 6 år yngre enn meg og ser allerede der at forskjellen på det materalistiske og hvordan hun opplever omverdenen er ganske stor.

Jeg som fjortenåring tenkte ikke på merkevesker og den nyeste versjonen av Iphone. Det var vel mest fordi mobilen ikke var så utviklet som den er i dag. Husker min første mobil. Det var Nokia 3510i. Den var utrolig kul synes jeg, hvertfall på den tiden. Nå ser vi jo på den som en eneste stor kloss. Tenk så mye ting har utviklet seg?
Må ærlig innrømme at når jeg ser hvor mye interesse min 14 år ganle kusine har for det materalistiske så blir jeg litt bekymret. Det har jo egentlig mest å gjøre med hvordan samfunnet har blitt. Alle blir påvirket av det. Det er ikke til å unngå. Småjenter blir også det. Vi hadde også et slikt press på skolen når jeg var så ung. Husker jeg var missunnelig på alle de som fikk mobil før meg, eller den fine genseren jeg egneltig hadde lyst på. Man skal ha det beste av det beste for å bli godtatt.Her harru meg da. Med ballonger i pysjen. 

Det jeg vil frem til er hvor mye alt har forandret seg på den lille tiden. 20 år er lenge, men samtidig er jeg jo ung og har mange år igjen å leve (håper jeg) Synes det er veldig synd at neste genrasjon ikke får oppleve de herlige tegnfilmene, Sesam stasjon og Thomas toget som jeg vokste opp med. Nå er tv stappet med bare animert tullball og ikke minst drømmehagen som jeg ikke forstår en dritt av. Da var Teletubbies mye bedre. Lenge leve 90tallet sier jeg bare. 

Jeg savner den gode gamle CDen. Spilleren min har jeg enda. Jeg elsker at teknologien har kommet så langt som den har, ikke misforstå, men jeg er en liten patriot for barndommen. Skulle gjerne vært 10 år igjen og gjort alt om igjen. Når jeg leste den artikkelen igår så fikk jeg vondt i hele kroppen. Savnet er stort for det som var før og jeg er redd for det som venter meg. Jeg er veldig glad jeg er frisk og rask og ikke har noe som plager meg slik at jeg kan gjøre hva jeg vil. Til tross for det så er livet veldig forutsigbart. Ingen vet hva som venter en. 

Vil du lese artikkelen klikk her :-) 

Vil også nevne at jeg ikke husker alt i artikkelen. Er jo 90's kid. Så noe av dette har jeg bare hørt om, morsomt var det å lese om uansett. 
 

Tilbake til gamle vaner

 • Skrevet 07.09.2014 klokka 16:53
 • Kategori: Blogg

Nå er det deilig å endelig sette seg ned! Har vasket hybelen noe jeg har skjønt det er viktig å gjøre ofte i og med at det er såppas lite her.. og tenkte jeg snart skulle gå meg en tur i det fine været. Denne helgen har vært utrolig deilig og avslappende, selv om det har skjedd en del så har jeg likevel klart å slappe av i godt selskap. Det er noe jeg ikke alltid klarer like bra. Søndagen bruker jeg alltid til å se på utallige episoder av en dårlig tvserie eller bare sose bort tiden på annet vas, men i dag så skal jeg prøve å planlegge den kommende uken. Var faktisk flink til det før, men nå har jeg ikke hatt så mye tid til overs så det blir fint å komme tilbake til gamle vaner. Bruker padda til slike to-do's. Ganske greit å ha alt på ett sted. 

Håper alle har en fin dag videre så blogges vi senere :-) Nå skal jeg ta på meg joggeskoa og få litt frisk luft! 

Tips til deg som er student!

Heisann dere. 

Nå har jeg ikke blogget på fire dager. FIRE DAGER. Det er litt av et hopp. Jaja, sånn er det når jeg har begynt på skole igjen og jeg nesten ikke har tid til å spise en gang. Har snart bodd her i èn måned og trives utrolig godt. Tenkte å dele mine tips til skolestart med dere.

Disse tipsene teller kanskje ikke like mye for dere som går på videregående eller bor hjemme mens dere studerer, men her er hvertfall mine tips til skolestart og for deg som kanskje vil være litt mer økonomisk i studietiden :-)

1. LAG BUDSJETT!
Dette er første pri. altså. Veldig viktig å vite hva pengene dine går til. Jeg virker kanskje heelt nazi her nå, men for å overleve på et lusete stipend så er dette utrolig viktig, hvertfall for meg. Hva har du i leie? Strøm? og evnt, andre ting som kanskje ikke er inkl. i leie. Hva vil du bruke på mat? Sosiale sammenkomster (alle tar seg jo en tur ut en gang i blandt) For min del har det blitt utrolig mange turer ut den første tiden som student. Jeg hadde ikke noe budsjett den første måneden heller, men har ikke lidd noe nød. Fra nå av der i mot så føler jeg det er viktig, men kanskje ikke like viktig for alle? 

2. SMØR DEG MAT FØR SKOLEN!
Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har vært så veldig flink til dette denne måneden. Tungt er det også når kantinen på skolen er kåret til Norges beste. Så noe penger er brukt der i det siste, men må bli flinkere på å lage meg matpakke til skolen. Det er både økonomsik og tenk så mye godt du kan ha med deg? TIPS: Kanskje ikke ta med seg penger i det hele tatt?. Liker du kaffe? Eller kanskje te er bedre? Kok deg en kopp å ta med deg på forelesning.

HUSK også å drikke vann. Det kan bli lange dager og kroppen trenger derfor påfyll med væske for å fungere.

3. DRA I BUTIKKEN EN GANG I UKEN
Dette vet jeg er vanskelig, men det kan jo ikke skade å prøve? Noe jeg også har lært meg er at jeg aldri må dra i butikken sulten. Da kommer jeg hjem med så mye jeg egentlig ikke trenger. Lag deg en handleliste og planlegg. Da blir alt så mye lettere. Både når det gjelder økonomisk og ikke minst all den tiden du sparer på å tenke ut hva du skal spise til middag. 4. SETT AV TID TIL STUDIET. 
Når du går ut av skolen og forelesningen er ferdig, så er du ikke ferdig. For å henge med så må du være forbredt til hver forelesning. Jeg snakker ikke om at du skal lese igjennom alle pensumbøkene på èn kveld, men se hva morgendagens forelesning handler om og kanskje være litt forbredt til den slik at du ikke kommer helt blank. Dette lønner seg. Har du ledig tid? Les litt da vel. Ja, jeg har et sosialt liv utfor studiet og skolen, det er viktig. Ikke bur deg inne og bare les pensum, det er ikke det jeg mener. Det er viktig å få seg venner og bygge seg et nettverk slik at du får så mye ut av studietiden som overhode mulig. 

5. HA DET RYDDIG.
Dette har jeg nevnt tidligere, men sier det igjen. Har du det ryddig rundt deg så har du det også ryddig i hodet og du har det lettere med deg selv. Det er hvertfall min erfaring.

Ok. Dette ble ikke bare tips til skolestart og heller ikke når det gjaldt økonomi, men litt mer studenttiivet generellt. Håper det går bra og håper dere likte tipsene mine :-) Om dere har noe å fyille inn eller noe tips til meg evnt. så er det bare å legge igjen en kommentar! 

Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits