!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

baum und pferdgarten

Ny kjole. Fra merket Baum Und Pferdgarten.
Jeg er utrolig fornøyd med den. Den er elegant og vakker. Man kan egentlig bruke den til alt, men den er nok litt mer pynta enn en tur på byen. Det jeg liker best ved den er vel silkedelen bak på ryggen. Det er stilig. 

Den er så lang at den rekker litt under knærne. Veldig fornøyd er jeg hvertfall. 

Også må jeg tilføye at den ser jo veldig stor ut på bildene, men når du har den på så faller den veldig fint. Den er ikke akkurat tettsittende, men du ser heller ikke ut som et vendrende telt. Haha. 

Hva synes du om kjolen?

Et stykke blå himmel

 • Skrevet 29.09.2012 klokka 18:38
 • Kategori: Blogg

Det føles som om øynene mine aldri blir tom for tårer. Jeg sitter her å tenker på deg og alt som kommer ut av meg er bare saltvann. Noen ganger tar jeg meg selv i å kjenne lukten av deg. Jeg savner lukten din, de gode klemmene. Den måten du tok hånden min på, trykket den to ganger, så opp meg med de krystallblå øynene dine og smilte det fine smilet ditt. Jeg har alltid vært missunnelig på deg for de øynene. Jeg synes det var urettferdig. - De var så vakre. De er så vakre.


Måten du elsket musikk på var herlig å se på fra sidelinjen. Når du hørte en sang av Elvis var du i ekstase. Du vrikket på hoftene og lo den gode latteren så høyt at den runget i hele rommet. Det savner jeg. Du var flink til å danse. Lovet meg at du skulle lære det bort, men det ble det ikke noe av.


Sangstemmen din var heller ikke en av de aller beste, men jeg kan huske du sa til meg «Du må synge med den stemmen du har vettu, jenta mi!»
Jeg elsket måten du sa det på, fordi jeg var det. Jenta di.


Du sa det ikke var farlig der du lå i sykesengen og prøvde å holde mote oppe for oss. Det var veldig vondt for meg å se hvor syk du var den siste tiden.
Vi hadde mistet kontakten med deg ? og jeg tok hånden din og du trykket den to ganger slik du pleide. Det var godt for meg, en trøst å vite at en del av deg forsatt var sammen med oss.


Du var min. Du var den jeg så opp til. Du var der for meg når jeg trengte deg. Du var verdens beste. Det er du enda.


Dagen hvor du tok ditt siste åndedrag var jeg hos deg. Du var vakker der du lå i den hvite sengen. Det var den dagen hele verden min falt i grus.

3000 meteren og død.

 • Skrevet 10.09.2012 klokka 12:35
 • Kategori: Blogg

Hei kjære dere!
Nå sitter jeg på skolen med Pernille. Sykt sliten og vil egentlig bare mest hjem å legge meg under dyna å se på friends. Vi hadde gym i dag de to første timene hvor vi skulle forbedre 3000 meteren. Altså egentrening. Dette opplegget skal vi ha i hele seks uker fremover så får håpe jeg blir bedre, ellers er jo alt dette slitet bare bortkastet.

Etter skolen er det heller ikke bare rett hjem. Da er det kjøretime. Yeeyyy! Merker jeg blir trøtt bare ved å tenke på det.
Også må jeg beklage at jeg ikke rakk å blogge mer igår, men sånn ble det bare! Kanskje det blir bedre idag!?
Snakkes når jeg kommer hjem!
Kisses

Lekser hele dagen

 • Skrevet 09.09.2012 klokka 14:03
 • Kategori: Blogg

Hei babes!!
Nå sitter jeg med lekser og kommer nok til å gjøre det utover hele dagen! Har en del å gjøre til imorgen. Derfor har det ikke kommet noe innlegg før idag. Jeg blogger nå fra telefonen fordi det er sånn fort gjort når jeg bare skal oppdatere kjapt. Da er det greit å ha en app som man kan bruke.

Selv om jeg har masse lekser så skal jeg nok få til et "kvalitetsinnlegg" senere idag hvor jeg skal vise dere plaggene jeg har kjøpt i en butikk som heter Støy. Utrolig mye fint der. Håper dere også synes det.
Men nå må jeg gå tilbake til skolebøkene.
Lovelove

Dingser til IPhone

Hei og god ettermiddag alla! 
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en kjapp tur innom Clas Olshon. Måtte kjøpe meg noe til telefonen. En sånn greie jeg kan ha på armen når jeg trener vettu. Anders tok med seg den vi hadde her hjemme når han flyttet så da måtte jeg kjøpe ny. Også kjøpte også nytt case fordi om jeg adde mistet den i bakken med det jeg hadde fra før hadde nok skjermen knust. 

Det er et helt enkelt og svart case til Iphone så om jeg mister den så overlever den nok. Hihi også er det sånn velur eller hva det heter innvendig så telefonen holder seg bra og det ikke blir så lett riper osv på den. 

Fin og rosa. Som jeg kan ha på armen når jeg løper. Litt rare bilder siden jeg har på meg rutete skjorte, men men. Dere ser hvertfall hva det er. Haha. Også er dette en veldig smart greie å ha om du bruker foreksempel RunKeeper eller Nikeplus. Fordi da har dere alltid lett oversikt over hvor langt dere har løpt osv. Vet dere får det i øret også, men jeg liker hvertfall å se det fysisk. Istedet for å ha den i baklommen på tightsen. Den passer jo ikke der en gang. Så jeg anbefaler en slik som denne for dere som trener mye, eller trener i det heletatt.

Tiger of Sweden.

 • Skrevet 07.09.2012 klokka 18:39
 • Kategori: Blogg

Heisann!

I dag har jeg vært på skolen som vanlig, suttet egentlig 1410, men møtte mamma for en bedre lunsj i byen. Så det var koselig. Nå venter jeg på besøk, så holder egentlig bare på å rydde litt her. Det ser rett og slett ikke ut. I dag har jeg på meg min fine topp. Kan vise dere senere hvordan den ser ut i helhet, ser ikke helt det på bildet. 

Å så sinna!!!!!

Neida. Men  toppen er hvertfall fra Tiger of Sweden. Viser dere alle de nye plaggene senere i helgen. Nå må jeg rydde ferdig før plutselig besøket står på trappa! Haha. 
Hva ska dere ikveld? 

 

NUDE

Her for noen uker siden fikk jeg min første lønning. Da gikk jeg rett og slett helt amokk i byen å kjøpte meg mange fine plagg, brente bort nesten hele lønna (hehhe) sånn er det å være jente gitt. Jeg kjøpte meg et par fine skinnsko fra NUDE. De finnes i mange forskjellige farger også. Hadde egentlig lyst på de i oransje eller grå, men svart er også dritstilig. 

Også må jeg si at det er meningen at lissene og preget over skoen skal være litt møkkete. Det er ikke jeg som har gjort de slik altså. Jeg synes hvertfall at skoene er veldig fine. Om dere vil ha de selv, så heter de Cajsa. 

Hva synes du om skoene?

Valg av russestyret

 • Skrevet 06.09.2012 klokka 15:26
 • Kategori: Blogg

Hei dere!
Nå er jeg hjemme, dro hjem litt tidligere fra skolen i dag fordi jeg ikke følte meg helt i toppform! I dag var det valg av russestyret og det var veldig gøy å høre på alle talene og se responsen av hver enkel. Veldig gøy at eb veldig god venn av meg ble president! Utrolig stolt av han! Så ser frem til en veldig bra russetid med han i spissen! Det blir supert.

Nå skal jeg sove litt tenkte jeg, før jeg jober videre med særemne. Så skal jeg vise dere noe nytt jeg har fått meg her får noen uker siden som er verdt å vise frem. Gled dere! Utrolig fine er de.

Vi snakkes kjære dere

 

Inspirasjon

 • Skrevet 05.09.2012 klokka 19:45
 • Kategori: Inspirasjon

Særemne.

 • Skrevet 04.09.2012 klokka 18:29
 • Kategori: Blogg

Sitter nå å koser meg med særemne i norsk. Skal lese to bøker, mens den første skal være ferdig til mandag. Det kan jeg bare drømme om. Skjønner jo heller ikke en drit av den. Haha. Jaja, får gjøre det beste ut av det. 

Prosjektet skal ikke være før i november, men det teller halve norskkarakteren så det er jo en ganske big deal da. Vil jo gjøre det seriøst liksom. Som dere kanskje ser under boka der så har jeg også sett litt på russeklær. Vet ikke helt hvordan dressen min skal være. Skal ikke ha så mye stæsj på den, men om dere har noe forslag så bare skrik ut. Nå må jeg nesten lese videre. 
kisskiss.  

Awkward.

 • Skrevet 03.09.2012 klokka 18:19
 • Kategori: Blogg

Jeg er hjemme fra skolen i dag. Så nå ligger jeg bare å hører på go' musikken min. 

Treningslisten min finner du her
chillelisten min finner du her
Så er det to lister jeg hører mest på det er denne og denne.
Disse er de aller beste. hører mest på den ved navn Suck it and see. Som er den med uthevet skrft. 

Nå skal jeg kose meg med te og se på Awkwards nye sesong. Så får dere se igjennom musikken min og si hva dere synes om den. Er også åpen for musikktips om noen av dere har det. 

  

I'm back!

 • Skrevet 03.09.2012 klokka 13:36
 • Kategori: Blogg

Nå har jeg hatt "pause" siden mai. Hadde vel egentig ikke tenkt å starte opp igjen, men har savnet bloggen veldig mye. Derfor tenkte jeg å starte opp igjen.

Jeg har jo startet siste året på vgs nå og det er jo deilig å endelig kjenne på det å bli eldst, selv om det kanskje ikke kjennes sånn ut hele tiden. Blir hvertfall deilig å bli ferdig med dette året. Vi har allerede startet med russeplanlegging. Så fremover så kommer jeg til å dele mye med dere angående det. Akkurat det gleder jeg meg kjempe masse til.

Det har skjedd mye siden mai. Mye jeg ikke vil dele, og kanskje ting som kommer gradvis med dagene. Både triste ting og og mange fine. Det er vel også en av grunnene til at jeg sluttet, tror jeg. Ting har falt mer på plass nå, så da blir ting bedre her også tror jeg! 


Så nu kjör vi! 


Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits