!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

Lillehammer

 • Skrevet 30.08.2014 klokka 20:04
 • Kategori: Blogg
Heisann. I går kom jeg til Lillehammer for å besøke venninnen min som studerer her. Kjempe koselig å være tilbake i byen igjen, ikke minst se henne igjen! Alt for lenge siden. Idag har vi vært i byen og shoppet og bare kost oss også må jeg ikke glemme hvor fint de bor og utsikten der når vi gikk nedover til byen.Utrolig vakkert! Tenk så fint landet vårt er? Naturen er virkelig mektig, noen ganger har jeg bare lyst til å felle en tåre. Det høres veldig teit ut, men så heldig vi er som lever her, jeg er hvertfall veldig takknemlig. Vi gikk også forbi little Steven. Elsker han og Lillyhammer. Gleder meg til den nye sesongen.

Fiiin grafitti. Nå skal vi straks ut og jeg gleder meg til å se hvordan Lillehammer er by night. Hørt det er ganske bra så blir spennende å se hvordan det er :) Vi blogges senere. Kos dere i kveld. Ha en fin lørdagskveld

En god latter!

 • Skrevet 29.08.2014 klokka 10:24
 • Kategori: Blogg

God morgen♥

Sitter i sengen enda og tenker på den store haugen med oppvask jeg ikke fjernet før jeg la meg igår. Så den må jeg snart få gjort noe med. Jeg vasket hele hybelen igår så da må jeg gjøre mitt beste for å opprettholde det rene utseende så lenge som mulig. Eller hva?

Også til det inlegget egentlig skal handle om: Jeg våknet i dag til  at en venninne hadde tagget meg i en kommentar under en video på Facebook. Jeg lurte selvfølgelig på hva dette var og klikket meg videre. Dermed kom denne videoen opp: 
https://www.facebook.com/video.php?v=264720647068730&set=vb.100005923904458&type=2&theater&notif_t=comment_mention
(siden den er fra Facebook må det bli en slik link)

Jeg synes slike videoer er utrolig artige og har alltid synes det så jeg fikk meg en utrolig god latter.
Har dere noen gang tenkt på hvor mye rart det finnes av videoer der ute som folk poster så hele verden kan se, og le av? Det gjorde ikke jeg heller, før nå. Mange av disse som legger ut disse synes jo heelt sikkert de er super flinke til for eksempel å danse eller synge, men så er de rett og slett helt udugelige. Nå sitter ikke jeg her å tror at jeg er mye bedre, tvert i mot, men jeg håper dere skjønner hvor jeg vil hen.

 

Dette er favoritten og jeg som er så glad i Backstreet Boys fra før av! 

Mange av de som lager videoer og legger ut er jo helt sikkert ikke seriøse heller for det jeg vet, men en god latter får vi hverfall. 

Også har vi de på Youtube som går inn for å parodiere. Der er min store favoritt Thecomputernerd01

Ikke alle som er like bra, men det er ikke èn video jeg ikke har sett. 
Utrolig flink.

Har også flere favoritter på Youtube, men innen en annen sjanger så det kan jeg sikkert lage et annet innlegg om senere :-)

Har dere noen slike favorittkontoer på Youtube?  

Inspirerende og morsomt

 • Skrevet 28.08.2014 klokka 13:52
 • Kategori: Blogg

Heisann alle! 

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget, men har rett og slett ikke hatt noe å blogge om. Er det noe vits da?

Har akkurat kommet fra skolen og dagen i dag har vært utrolig inspirerende på alle mulig måter. Jeg vet enda ikke hva jeg ender med å studere etter dette året er omme. Går jeg videre på bachelor i folkehelse eller noe heelt annet? Slik det ser ut nå så har jeg hvertfall valgt riktig for nå. Vi får se hva tiden viser..


 Idag var det folkehelse dag på skolen i og med at Høgskolen i Hedemark Avd. Elverum har hovedfokus på folkehelse så er dette en stor del av hverdagen og pensum, ikke minst. For alle studenter. 

Vi startet dagen med et foredrag som ble holdt av en psykiater som snakket om hvordan vi som nå er fremtiden kunne forebygge psykiske lidelser og hvorfor folkehelse derfor er så utrolig viktig. Han snakket mye om at vår psykiske helse virket inn på absolutt alt og alt påvirket vår psykiske helse. Noe av det han hadde forsket på var at de som ikke drakk brus kunne få dårligere psykisk helse enn de som drakk litt brus. Alt med måte så klart. Det er jo litt morsomt. 

Mange tror at det å røyke roer nerver og gir oss noe godt slik at det kanskje det blir lettere til å takle visse ting. Dette var noe annet av det han hadde forsket på.
Røyking gir deg en ro der og da, men de som røyker har en dårligere psykisk helse enn de som ikke røyker og har lettere for å bli deprimert. Det var mange slike ting som han tok opp som var utrolig inspirerende for meg og helt sikkert de fleste og ikke minst nyttig å vite. 


Vi hadde også besøk av Marco Elsafadi. Noen av dere vet heelt sikkert hvem det er. Han er en tidligere landslagsspiller i basket. Han var også med på Mesterens Mester i år. Nå driver han noe som heter New Page. En utrolig inspirerende og morsom person. Han holdt et foredrag om selvtillit og selvfølelse. Jeg har ikke ledd så mye som jeg gjorde i dag, på lenge. Det har vært en utrolig fin dag. En dag hvor jeg har måtte tenke på hva jeg egentlig vil, hvor mye jeg egentlig er verdt og hva jeg er villig til å gjøre for å føle meg selv bra. 

Jeg er mitt eget menneske, du er ditt. Det er ingen som kan si til deg hva du skal gjøre og hvor mye du er verdt. Ingen skal fortelle deg hvor mye selvtillit som er for mye eller hva som er for lite. Det er bare du som som skal sette dine egne grenser. Det har jeg lært idag. Gå utenfor konfortsonen din og ta det enda ett steg lenger. Det er dét du vokser på og kanskje du takker deg selv for senere. 

Pink Lady

Heei. Jeg ble hjemme i Fredrikstad i kveld. Det ble bare stress med tog fordi det gikk bare ett fra Oslo til Hamar. Deilig å bare slappe av, men synes det er dritt at jeg ikke får vært med på siste kvelden i fadderuka.. Vi tar det jo lett igjen da selvfølgelig, men allikevel. Det er jo noe man bare er med på èn gang.


I dag så har jeg vært med mamma og pappa på XXL fordi mamma skulle ha noe nye treningsklær så da tok jeg sjansen til å se på nye joggesko. Har bare løpssko og de bruker jeg ute og tenkte derfor jeg kunne kjøpe meg noen jeg skulle bruke inne. Er heller ikke bra å bruke samme skoene hele tiden. Fant noen som var super søte! (Les bøse) De ser litt roligere rosa ut på bilde, men de er faktisk signalrosa hehe. Crazy! Håper de er behagelig nok da til å trene i. 

Kjøpte meg også en sportsbh fra casall og en bag fra Haglöfs. Veeldig fornøyd. 

Hva synes dere? :-)

Overraskelse

 • Skrevet 23.08.2014 klokka 11:34
 • Kategori: Blogg

Hei og god morgen! Nå har jeg akkurat spist frokost og er stappmett. Tok en liten tur tilbake til Fredrikstad igår fordi mamma hadde bursdag. Hun visste ikke at jeg kom noe som var supermorsomt! Firstår ikke helt hvordan pappa klarte å holde dette hemmelig, men det gikk kjempe fint og hun smilte fra øre til øre da hun så meg. Kjente jeg trengte et lite avbrekk fra fadderuken og festing nå. Det tar på. Når alle de andre også skulle ta en rolig kveld igår så var det jo greit, da gikk jeg sikkert ikke glipp av stort.


Litt usikker på om jeg skal bli her til imorgen eller dra tilbake til Elverum idag. Det er jo siste kvelden med gjenget før alvoret starter og fadderuken tar slutt. Vil jo få med meg slutten, men det er sykt stress med togtidene så vi får se hva det blir til. Er ikke helt sikker enda. 

Skal forresten prøve å holde dere oppdatertt med studiene så godt jeg kan. Virker veldig intressant så hvorfor ikke dele min nye kunnskap med dere?

Bloggs.

 

En fin start

 • Skrevet 21.08.2014 klokka 14:23
 • Kategori: Blogg

Heisann dere. Nå er det en stund siden jeg blogget, men her går det slag i slag og jeg rekker nesten ikke spise en gang. Fadderuken her er utrolig artig og jeg har blitt kjent med noen herlige mennesker. Gleder meg bare til fortsettelsen. 

Idag hadde vi var første forelesning i emnet trygg mat. Utrolig spennende og jeg vet nå at dette året ikke kommer til å bli bortkastet for min del. Dette er noe jeg intresserer meg for, men om det er den veien jeg vil gå senere får tiden vise. Starter hvertfall veldig bra og Elverum er en veldig fin plass å være. Jeg trives veldig her. Nå har jeg bare vært her en knapp uke snart, men det blir bare bedre og bedre. Dette er en fin liten by. 

Nå har jeg nettopp ryddet leiligheten og skal straks lage middag, er kjempe sulten, men følte jeg måtte ha det rent og pent rundt meg før jeg startet på noe nytt. Det er så liten plass her så bare det ligger en bukse på gulvet ser det helt bomba ut. Pappa pleier alltid å si at om man har det ryddig rundt seg så har man det også ryddig oppi hodet og med seg selv. Jeg skjønte ikke mye av det når jeg bodde hjemme, men nå gjør jeg faktisk det. Visdomen og kloke ord fra foreldre får man nok alltid bruk for en eller annen gang selv om man ikke tror det, der og da. 

Nå skal jeg mekke mæ mætti mat. 

Bloggs. 

Godt installert

 • Skrevet 18.08.2014 klokka 15:08
 • Kategori: Blogg

Heisann alle! Nå er jeg godt plassert i hybelen min på Elverum og så utrolig fin den har blitt! Beklager for lite blogging de siste dagene, men her har alt gått i ett og på toppen av det hele har jeg ikke hatt internett. I dag har jeg endelig fått ordnet alt av kabler som trengs til å få blogget så det er bra. Vet ikke hvor mye jeg rekker på de dagene som kommer, men jeg skal prøve å holde dere så godt oppdaterte som mulig. Foreldrene mine dro for noen minutter siden. Det er tungt og tårene trillet, men dette skal jeg klare, jeg er voksen og det å ta utdannelse er bare et privilegium. 

Senere i kveld så skjer det første relaterte til fadderuken så det gleder jeg meg til. Nå tenkte jeg å bare slappe av litt, er helt utmattet etter all flyttingen, spenningen og alt det som følger med. 

Da har dere sett litt av hybelen også! Eller mesteparten egentlig. Den er jo ikke så stor :-) OG jeg fikk faktisk plass til alt jeg tok med meg... Ganske sjokkert enda. 

Hva synes dere? :-)

Blogges senere

 

Kusinekos

 • Skrevet 16.08.2014 klokka 21:04
 • Kategori: Blogg

God kveld alle! Håper dere har en like fin kveld som meg! Jeg har nemlig besøk av kusinen min og vi har en ordentlig kosekveld med godis og film. Jeg drar jo imorgen så det er kjempe hyggelig å se henne før jeg drar. Hun er jo lille jenta mi så må jo høre hvordan det er med henne og se til at alt er fint♥ Vi er på andre filmen nå så koser oss veldig. Første filmen var heelt syk. Den heter Shark Night. Så handler selvfølgelig om haier. Tror virkelig det tar litt tid før jeg klarer å bare i mørk vann hvor jeg ikke ser bunn igen nå. Takk for at vinterhalvåret starter snart. Har dere sett den?

Nå skal vi kose oss videre her i hula. Ha en fin lørdag videre


Fine snuppeluppen♥

sommeren min i bilder

 • Skrevet 16.08.2014 klokka 14:06
 • Kategori: Blogg

Egentlig ikke så mye intressant har skjedd denne sommeren, men tenkte allikevel å dele innholdet med dere. For til tross for at den kanskje ikke har vært sp innholdsrik så har den vært veldig fin.Jeg startet i juni med teatox for jeg trodde kanskje dette kunne hjelpe mot urenheter. Hadde lest så utrolig mye forskjellig om detox og hva som man kunne spise og ikke så bestemte meg for teatox og kuttet ut all kjøtt og melkeprodukter for èn måned. Derfor ble det mye soyaprodukter. Melken var faktisk utrolig god. Her lagde jeg soyalatte NAM. Utrolig god♥ Jeg tok en del sol. JA jeg vet at det var fint vær ute og sola meg litt ute også.. Men sola er min venn. Har ikke fått overflod av D-vitamin enda, så tror det skal gå fint. 

Var utrolig mye på café med jentene og spiste MASSE kake hehe Sorry for lite bra oppløsning på de fleste bildene her, men alle er tatt med mobil.. 


Jobbet masse i Sommer og ble superhappy da jeg fant ut at navnene på colaflaskene endelig kom tilbake så jeg gikk på jakt på kjøla etter det beste navnet jeg kunne finne! OG JEG FANT DET. Hehe. Mye å gjørra på jobb. Drakk enda mer kaffe.  Latte er det beste jeg vet, om dere ikke visste det. Kaffe i det hele tatt.

Var på mange shoppingturer.. her er jeg caught in the moment. haha luresmilet. Egentlig et ganske så stygt bilde så forstår ikke hvorfor jeg poster det. Fant ut at ballongene fra bursdagen min hang i stuelampa fortsatt..Jadda. Jeg er aprilbarn. og dette er tatt i midten av juni tror jeg. Fine ikke sant??


Spiste en del godteri og dritt (bilde til venstre er ikke bare til meg altså) Sånn at det er sagt he he.. Det var godt da. Etter det så fikk jeg så dårlig samvittighet fordi starten på sommeren hadde vært så usunn at jeg prøvde å være sunn.. 

Ikke at ananasbiter i lake er så sunt at det gjør noe da. Herregud, blir oppgitt av meg selv noen ganger. 

Var hos mor som dere ser spiste vi jordbær og drakk kaffe haha. Det er nesten obligatorisk.  
Dette var den fine junimåneden min. Veldig innholdsrik? Nei. Ikke akkurat. Kanskje juli er bedre?

 

Denne måneden jobbet jeg også veldig mye og det var fantastisk vær nesten hele tiden. Utrolig kjipt, men jeg fikk jo gjort noe annet enn å rulle baconpølser og steke boller. Heldigvis :-)

Denne sommeren har vel vært den som jeg har kjøpt REKORD mye med klær?? Det tror jeg. For å være helt ærlig med dere så tror jeg at jeg kunne fylt flere søppelsekker med det nye tøyet jeg har kjøpt denne sommeren. Haha. Jeg får virkelig ikke nok, men hvem gjør vel det? Forstår ikke at jeg enda har oppsparte midler til studiestart en gang. Vært flink. Så det dere ser over er bare to av x antall plagg jeg kjøpte i løpet av juni/juli. Litt flaut også egentlig. Men men. Gjort er gjort og spist er spist som de sier i hakkebakke skogen. 

Vet noen forresten om det går an å ta Thoms i vaskemaskinen? Se så stygge a. 

Mor hadde bursdag og jeg bakte pavlova for første gang!! Det er favorittkaken min så hvorfor ventet jeg så lenge med å bake den skjønner jeg ikke.. Å SÅ LETT DET ER! 


Mamma kom hjem fra jobb med "noen" jordbær... Så vi ble satt i sving og skulle rense alle sammen. Gøy. 

Bakte hele 52 kanelsnurrer♥ Stolt. 

Laget meg en liten kjøkkenhage hvor jeg plantet chilli og noe som jeg trodde var vanlig slangagurk. Senere trodde jeg det var sylteagurk også var det over på squash MEN så fant jeg ut at det var gresk agurk. Takk for det. Haha. Jeg takler virkelig ikke sylteagurk det er det verste jeg vet, men hvorfor må det være så mange like grønne grønnsaker? Unødvendig spør du meg. 


Var mer på kafé. Denne gangen ble de kakao. Veldig god den også, men slår ikke en bra latte. 

I år var det Tall Ships Races her i Fredrikstad så jeg var på Bacstreet Boys med jentene. Det var UTROLIG. Angrer ikke ett sekund på at jeg dro. Fantastisk. Om dere vil lese om hele Tall Ships helgen min så kan dere gjøre det her


Spiste masse god mat og var på Hvaler med godjentene♥ Når det er fint vær må vi jo utnytte det. 

Var på Kreta med mamma og kusinen hennes. Om dere vil lese om turen så kan dere gjøre det her

I starten av august var jeg i hybelen min med pappa, hentet nøkler og andre praktiske ting. Dagen etter dro vi på IKEA og mamma gikk helt bananas og det var vel det?

Nå sliter jeg litt med å finne ut hvordan jeg skal avslutte dette innlegget på en verdig måte. Vet dette ikke var de beste bildene eller den mest innholdsrike sommeren, men jeg hadde det hvertfall fint.
Hva gjorde dere i sommer?

 

 

Ukens tips - film

God kveld alle fine♥

Det er ikke ofte jeg kommer med tips eller anbefalinger, men nå tenkte jeg at jeg skulle starte med noe nytt. Nemlig ukens tips.. Så godt det lar seg gjøre selvfølgelig. Både anbefalinger og tips av forskjellige ting vil falle under denne "spalten" så du vet aldri hva du får :-) 

Starter med å anbefale en film jeg så tidligere i dag som heter That Awkward Moment. Den gikk på kino tidligere i år, men fikk aldri tid til å se den da. Zac Efron spiller i den blant annet. Den har fått veldig dårlig kritikker, men selv synes jeg at den er veldig morsom. Har alt en komedie bør ha synes jeg også digger jeg Miles Teller som også har hovedrollen i filmen. Han er bare genial. Vet ikke helt om det kan kategoriseres som en guttekomedie, men det er vel på èn måte en chickflick sjult i denne filmen vil jeg si. Har du sett den? Hva mener du?

 

Så synes dere jeg skal ha slike innlegg? 

Nå er det natta her i huset. Bloggs i morgen :-)

Blanda følelser

 • Skrevet 15.08.2014 klokka 16:38
 • Kategori: Blogg

Nå er jeg endelig HELT ferdig pakket og jeg kan egentlig ikke tro at om bare to dager så flytter jeg for meg selv. Jeg gleder, men samtidig gruer meg.

Det som skal bli deilig er å bestemme alt selv og ikke tenke på hva mamma og pappa hadde sagt. Selvfølgelig kommer jeg helt sikkert til å ha stemmene deres litt i bakhode, men jeg tror dere skjønner hvor jeg vil hen.. Friheten er det jeg ser fram til.
Jeg føler nå når jeg bor hjemme at vi bare trasker hverandre på tærne og det skal utrolig lite til før det braker ut i en krangel. Slik er det ikke hyggelig å bo. Da er det mye bedre å savne hverandre litt og heller være glad for å sees når jeg kommer hjem igjen til jul. 

Det jeg kommer til å savne er å høre mamma rope at det er mat eller at pappa vasker klærne mine. Nå må jeg jo lære meg å gjøre alt selv. Jeg elsker å lage mat og eksprimintere på kjøkkenet.
Skal studere mat, ernæring og helse så jeg lærer nok en del og vil tro at jeg også blir veldig bevisst på hva jeg dytter i meg.
Når det gjelder klesvask har jeg aldri i hele mitt liv vakset en sokk en gang, så det er kanskje på tide? 
Er ikke helt inkompetent så jeg klarer meg nok, men det er bare det trygge og varme jeg kommer til å savne. Det å gi mamma en klem når jeg trenger det eller slenge litt dritt til pappa når jeg har behov for det♥ (Jeg er like glad i de begge to) Men det er min måte å vise det på. Sist jeg kom bort til pappa å ga han en klem så lurte han på om jeg hadde feber...Så ja. Koselig. Det å vite at de er der, det er det jeg kommer til å savne. Ok. Nå ble jeg veldig melankolsk og sippete, hverken jeg eller de skal dø, men det er et stort steg å flytte ut. Jeg er selv en veldig selvstendig ung dame (haha) men noen ganger knekker jeg også. Slik som igår, når bror dro fra meg helt til Stavanger og jeg låste døren krølla jeg meg sammen i sofaen og hulket. Jaja, det er en del av livet det også. 


Flere som skal flytte i nærmeste fremtid? Har ting de gruer seg til eller kanskje dere gleder dere til noe?

Latest Tumblr Post

 • Skrevet 15.08.2014 klokka 11:55
 • Kategori: Inspirasjon

Hei og god formiddag! 

Nå er det lenge siden jeg har postet "Latest Tumblr Post" Så det tenkte jeg at jeg skulle gjøre NÅ! 
Føler jeg må bli flinkere på dette. Har så ufattelig mye å vise dere! Dette innlegget ble jo i overflod bilder av jenter da, men om dere vil sjekke ut Tumblren min så klikk HER OG om noen av dere har en tumblr vil jeg gjerne vite hva den er også!!? Liker dere slike innlegg forresten? Jeg kan godt slutte med de eller hva synes dere?


Jeg kom forresten på at jeg glemte å linke til bloppisen min i går så HER er den om dere vil ta en titt :-)
Når jeg ser det er såppas mange innom hver dag at dere ikke sier deres mening eller kommenterer mer.. Det er jo faktisk tilbakemeldinger som får en blogger til å ha lyst til å fortsette. Så plis bli litt flinkere a. 

Bloggs

 

Sulten og varm om hjertet

 • Skrevet 14.08.2014 klokka 15:01
 • Kategori: Blogg

Nå ser kjøkkenet ut som et grisehus. Veldig rotete med andre ord. Har brukt formiddagen på å få bloppisen min opp og stå så hele kjøkkenet er dekket av klær. Klær OVERALT og jeg er ikke ferdig enda en gang. Har bare tatt en liten pause. Det å ta bilde av hvert e n e s t e plagg, tar på altså. Slitsomt. Håper at noen av dere, eller andre tar en titt innom så ikke jeg gjør dette forgjeves da hehe. Det hadde tatt seg ut. Jeg får se. Har lagt ut en del nå så kommer det vel mer litt ut over dagen tror jeg. Må også gjøre litt andre ting idag. Som for eksempel å bare se ut i lufta og slappe totalt av... Nei, jeg får faktisk besøk i kveld. Det kom jeg på nå. Oida. hehe RYDDE. 

Nå som resten av familien er på vei til Stavanger for å levere fra seg bror har jeg huset for meg selv og det er deilig. Da får jeg liksom gjort det jeg skal uten noe som helst avbrytelser og forstyrrelser. Det er jo litt vemodig også da, ser han ikke før til jul. Takk Gud for teknologi sier jeg bare. Mamma har ikke kjøpt inn mat til meg da selvfølgelig. Fikk ikke sjokk.. Så får sulte eller no. De kommer ikke før ett par dager. Jaja, overlever vel på noe muggent brød eller noe :))


Gjennomtenkt i antrekket i dag til og med. Det er ikke ofte.. Matchymatchy. Haha. 

Nå tenkte jeg faktisk å se på Worlds Gratest Dad som er en av mine favoritt filmer over ALL. Jeg har faktisk deppet sykt siden jeg fant ut på mandag at Robin Williams hadde gått bort. Han var en av mine store helter. Jeg så liksom litt av meg selv i Peter Pan. Noe jeg tror de fleste gjorde. Robin, han virket som en vakker og sindig person og det er vondt at han er borte. Rart at jeg faktisk gråt så utrolig for en kjendis' bortgang, men han har betydd veldig mye for meg gjennom oppveksten og jeg setter stor pris på han. Han fikk meg til å le, gråte og jeg blir varm om hjertet når jeg tenker på han♥
Det sies at det var selvmord. Så om det er sant så valgte valgte han dette selv. Han hadde vært syk lenge og har det nok bedre der han er nå. Depresjon er ingen spøk. 

Det inspirerer meg

 • Skrevet 14.08.2014 klokka 10:42
 • Kategori: Inspirasjon

Noe av det beste jeg vet er å drømme meg vekk i interiørbilder på Tumblr. Det er da jeg skulle ønske at jeg var rik og hadde nok penger til å kjøpe ALT jeg ser. Det finnes virkelig så mye fint der ute at jeg får vondt i sjela mi. Vet det er litt urealistisk at jeg skal få meg et digert hus med en vakker utsikt og utrolig drømmedesign. Så jeg tenker slik; hvorfor skal det være sinnsykt vanskelig for meg når flere titalls andre har klart det? Vi har jo samme grunnlag å starte fra.

Å tenke slik, det får meg på en måte til å inspirirere meg selv - pushe meg selv til å gjøre ting bare enda litt bedre enn igår. Det synes jeg er bra og det synes jeg at vi alle skal strebe etter.
Nå er det stor forskjell fra person til person hva som er store drømmer som kanskje ikke kommer til å skje, men det er deilig å ha det ordet "kanskje" foran. For hvem vet?

Det må være lov til å litt drømme stort, eller hva? Jeg vil tro at de aller fleste har en eller annen ting de drømmer om som er mer eller mindre uoppnåelig eller urealistisk. Jeg har èn slik drøm til, men den velger jeg å holde for meg selv. Kanskje jeg deler den med dere senere?

Jeg vil gjerne høre deres drømmer! Så shoot!

Èn, to, tre BLOPPIS!

Åh! Fytti så mye klær jeg har!! Lurer på hvordan det går an at jeg ikke finner en dritt å ha på meg hver eneste gang jeg skal noe? Det er vel slik med de fleste jenter, men nå som jeg har ryddet i skapet og pakket ned det meste så ser jeg ordentlig av hva jeg faktisk har. Halvparten bruker jeg jo ikke en gang. Kjøper meg nytt nesten hver eneste gang jeg skal ut og går lei av hvert eneste plagg på få uker. Det er jo egentlig helt patetisk. Skjerpings. Hehe, tror ikke det kommer til å bli bedre, men det jeg må stramme inn på er å være helt sikker når jeg kjøper ett plagg og heller kjøpe få plagg som jeg er 100% fornøyd med - hva tror dere? Høres dette smart ut? 

Når jeg gikk igjennom skapet mitt nå så jeg at jeg faktisk for det meste hadde pentøy og kjoler og nesten nada hverdagsklær. Kan jo selvfølgelsig være litt posh til hverdags også, men det er ikke helt meg, desverre. Så det må jeg invistere i når jeg har kommet meg på plass i min nye bopel. Jeg sto og stirret på søppelsekken med klær jeg ikke skulle ha lenger og tenkte at dette er alt for pent til å kaste og jeg blir jo snart en fattig student. Hmm. Så dermed så skal jeg starte min egen bloppis. Jeg har hatt en konto der utrolig lenge, men har bare ikke lagt ut noen klær der.. Det meste har rett og slett gått til Fretex. Nå som mye av det er helt nytt og noe ikke er tatt av merkelappen en gang tenkte jeg å gi bloppis en sjans. 

For dere som ikke vet hva dette er så er det et nettsted som helt anminnelige mennesker kan lage en konto og selge feks. klær slik som jeg da skal. Som en egen liten nettbutikk.  

Får ikke lagt ut noe før imorgen, men tror dette kan bli gøy! Mye fint å glede seg til♥

Hundre fryste opplevelser

 • Skrevet 13.08.2014 klokka 15:32
 • Kategori: Blogg

Hei skjønninger.
ENDELIG har jeg fått ræva i gir og printet ut bilder jeg skal ha med til hybelen. Det ble litt over 100 bilder og en del fler enn jeg regnet med, men det er bare koselig. Da har jeg noe å pusle med de første dagene. Nå mangler jeg bare rammer så jeg får plassert de rundt. Tenkte egentlig en eller to store som kunne vært greit, men vet ikke helt enda i og med at jeg har en del små fra før av. Vi får se hvordan jeg gjør det senere. Jeg er hvertfall storfornøyd med hvordan resultatet ble. Noen av de ble kuttet osv i og med at det var helfigurbilde og størrelsen var for liten, men det var heldigvis ikke så mange dette skjedde med. Så nå begynner det meste å falle på plass selv om jeg har masse igjen å pakke da selvfølgelig. Det var egentlig mye mer enn det jeg trodde i første omgang.

Om dere ikke visste det fra før så er mitt favorittband The Maine. Derfor så ble det også printet ut en del tekster og bilder av bandet. Derav kommer det bildet over som er en sangtekst. Om dere ikke har hørt på de før så anbefaler jeg de på det sterkeste. 
Har i grunnen ikke tid til å sitte her å blogge har så vanvittig mye å gjøre og i morgen drar resten i huset til Stavanger så da må egentlig alt av mitt være klart også.. Stress. Skulle bare si i fra at jeg er i rute og at jeg lever og alt det der. Bloggs xx.  

Grandest grape

Hei! Her for noen dager siden postet jeg ett bilde hvor jeg hadde på meg en rød leppestift som jeg sa at jeg skulle vise dere senere. Nå er det vel senere? Grunnen til at det tok litt tid er fordi at jeg rotet den bort i all pakkingen. Er så sykt surrete av meg noen ganger at halve kunne virkelig vært nok. 

Jeg kjøpte denne på flyplassen når jeg kom hjem fra Hellas for drøyt to uker siden og elsker virkelig fargen. Egentlig så jeg etter en farge som var litt nærmere svart, men det fant jeg ikke.. Det får bli neste gang. Denne fargen er dermed en god nummer to. Den er litt mørkere enn på bildene nedenfor, men allikevel ganske lys. Om det ga noe mening? 

Den er fra merket Clinoque i fargen grandest grape nr 8. Utrolig fornøyd. Det som er så bra er at den sitter utrolig lenge og ikke kleber så mye. Stort pluss! Jeg er egentlig ingen dolle når det gjelder sminke, så det å gå med røde lepper er ganske våglat av meg, men har lært meg å trives med det. Angrer ikke et sekund på at jeg startet med det. Har nesten blitt avhengig hehe, men alt med måte.

Så glad atte! 

Nå må jeg fortsette pakkingen. Adios. 

Jeg? Voksen?

 • Skrevet 12.08.2014 klokka 15:40
 • Kategori: Blogg

Da var enda en bytur unnagjort og jeg er ett hakk nærmere utflytting av pikerommet. Jeg fikk ikke gjort halvparten av det som sto på agendaen idag, men det er en dag imorgen også. Så da skal jeg prøve å få gjort enda litt mer.

Det er utrolig skummelt å tenke på at til søndag så sitter jeg i Elverum i min nye hybel helt alene uten mamma og pappa. Vet at det er en del av det å vokse opp, men allikevel så er det rart.
Jeg har vært veldig stor i kjeften når det har vært snakk om utflytting og starte på skole igjen. Selvfølgelig gleder jeg meg til å flytte, det føler jeg meg mer enn klar for, men det har kommet veldig brått på.
Har alltid tenkt på det som noe fjernt og nå har det slått meg sikkelig i fleisen at jeg virkelig skal bort fra denne byen. Vekk fra alt som er trygt og godt. Egentlig har jeg ikke tenkt på det så mye. Tror jeg egentlig har fortrengt det litt, om det er bra aner jeg ikke. Plutselig går jeg på en smell. 

Nå starer en ny epoke i livet mitt som jeg tar imot med åpne armer og med litt beskjedenhet. Gleder meg masse til hva dette året kommer til å bringe meg på både godt og vondt.. Det vokser jeg på.  
Det jeg gleder meg mest til er å møte nye mennesker, er alt for lei alle de som befinner seg her. Klarer virkelig ikke å fungere her lenger, de fleste av vennene mine har flyttet til Oslo eller andre steder i landet og da er det greit med litt nye fjes.
Det er rart å høre meg selv si til andre at jeg faktisk gleder meg til å starte på skolen igjen, men det gjør jeg altså. Har gått alt for lenge uten noe som helst mening med det jeg gjør. Har jo jobbet, men det har liksom ikke gitt meg så mye og jeg har ikke fått så mye ut av det så dette kommer til å bli bra tror jeg. 

Det jeg sliter med å forstå er hvordan jeg skal få inn alt dette i en 16kvm stor hybel?? Noen som kan hjelpe meg med dette? haha. Jeg er så flink til å shoppe for mye... Dette er ikke en gang alt jeg skal ha med meg. Dette er bare askjetter, ting og tang til kjøkken/bad osv. Ting jeg allerede har som klær osv har jeg ikke pakket enda. Begynner å få litt noia her. Èn ting til jeg lurer litt (veldig) på er hvordan jeg skal få plass i bilen når alt er pakket?? Jaja. Holder dere oppdatert på akkurat det der. Får se hvordan det går. Stay tuned! 
Gleder meg forresten kjempe masse til å vise dere min lille hule når alt er på plass♥ 


Regnet slår mot vinduet så nå skal jeg kose meg med en film. Blogges senere xx.

Gullunger med bacon i munn

 • Skrevet 11.08.2014 klokka 22:01
 • Kategori: Blogg

God kveld alle! 

Denne dagen har gått i ett! Er klokken virkelig ti allerede? Dagen min startet ikke så alt for bra med en sinnsyk hodepine som jeg også la meg med igår. Veldig deilig, men ingenting som ikke kan fikses med en eller to kopper kaffe er det vel? Pappa hadde stekt bacon og egg må  jo gjøre det meste ut av den siste uken begge gullungene er hjemme vet dere. Veldig luksus.
Etter vi kom hjem fra byen har jeg egentlig bare pakket og det er det som har gjort at kvelden bare har flydd fra meg. Vet det bare er mandag, men plutselig er søndagen her og jeg har ikke fått gjort en dritt. Best å starte i god tid.

I morgen skal jeg også en liten tur til byen og ordne noen bilder slik at jeg får laget en collage tenkte jeg. Mest for å gjøre hybelen min litt mer personlig. Skal tross alt bo der ett helt år, kanskje lenger. Viktig å føle seg hjemme da.

Har forresten kjøpt meg en ny genser fra Acne som jeg har glemt å vise dere. Utrolig delig nå som høsten snart kommer og det blir litt kaldere vær. Ikke så veldig bra bilder, men tenkte når jeg er på Japan Photo imorgen at jeg like gjerne kunne kjøpe meg et kamerastativ. Det har jeg tenkt utrolig lenge på, men har bare ikke fått ut fingeren. 

Den er helt vanlig grå, men en splitt på siden med hvit søm. Veldig fin synes nå jeg. 

Nå skal jeg pakke litt til og vakse ut av rommet mitt før jeg hopper i loppekassa. Vi blogges i morgen

Min nye baby

I dag er en lykkens dag for meg! Har nesten nettopp kommet hjem fra Elkjøp med hele familien. Med oss hjem hadde vi med oss Ipad. Både jeg og Anders var lovet hver vår nå som vi snart starter på skolen. Jeg føler meg veldig bortskjemt når jeg deler dette med dere på denne måten, men det har ikke vært slik at vi har mast på noe som helst måte. Det var mammas ønske for å gjøre det lettere på skolebenken opp mot nedlastning av bøker, artikler og den slags. Noe som jeg sier meg enig i nå, men i førsten når hun kom med forslaget var jeg helt i mot at de skulle prakke på oss hver vår Ipad. Er jo bare sløsing av penger nå som vi også har mac. Hva mer trenger man da? Men dette er faktisk ganske smart, nå er jeg også ganske Apple frelst i tillegg så det gjorde jo ikke saken så mye bedre. 

Kjøpte den minste Ipad Air som er 16 GB. Synes ikke jeg trenger så mye mer når jeg for det meste bare skal bruke den til skole pluss at jeg har mac som jeg også kommer til å bruke en god del. 

Greit fornøyd.

 
På slutten må jeg bare vise dere den super søte nøkkelringen jeg kjøpte ista med en mini morris på. Det er favorittbilien min nummer 2 etter Audi TT. Så vet dere det hehe. Må jo ha noe å ha nøklene på når jeg skal flytte og være selvstendig så jeg ikke roter de vekk hele tiden. 

Er det noen apper som dere kan anbefale forresten, som er smart å ha eller morsomme eller whatever?

Bloggs xx

Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits