!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

Dårlig nett og god mat

 • Skrevet 28.07.2014 klokka 13:56
 • Kategori: Blogg

Hei dere! Jeg hadde store planer om blogging når jeg kom frem på Kreta, men må nesten skuffe dere. Nettet er så ufattelig dårlig og jeg klarte å glemme macen hjemme. Derfor blir det nå bare få oppdateringer med mobilen. Har med speilreflekskamera så da blir det en recap når jeg kommer hjem igjen på søndag. Håper dere skjønner det :)) jeg har det hvertfall kjempe fint og har fått skille allerede andre soldag. Deilig. Veldig god mat her og rommet er heller ikke noe å klage på. Har det helt topp.

Håper dere også har det fint hjemme, eller uansett hvor dere er i verden. Nå har vi nettopp spist lunsj og skal slappe av litt på rommet før det blir mer pressing. Blogges senere

Hvaler og sol

 • Skrevet 24.07.2014 klokka 21:47
 • Kategori: Blogg

Hei dere.
Jeg tenker ikke mye på bloggen nå de dagene her. Jeg jobber utrolig mye, nesten hver dag og har egentlig bare hatt en fridag denne uka som var igår. Den brukte jeg til å være med noen venninner. Vi dro ut på Hvaler og badet. Utrolig fint vær, nesten så varmt at det blir ubehagelig.. Men nå er det bare to dager til Kreta så det blir deilig!

Jeg har ikke vært på skjærhalden og Hvaler hvertfall på fire år. Vi hadde hytte der før, men solgte den. Så det var litt sårt å komme tilbake... Allikevel også veldig godt og koselig å være tilbake på kjente trakter. Det har kommet en ny badestrand der nå, så da måtte vi teste den ut. Utrolig koselig.

Spiste på strandkafeen og hadde en kjempedag.
Imorgen blir det jobbing og pakking av koffert. Fikk også en pakke i posten Idag som jeg har tenkt til å vise dere :))

Nå er det nattan på meg. Opp tidlig, vi blogges imorgen

Pakke fra NELLY

God morgen♥

Nå har jeg ikke blogget på to dager og har rett og slett dratt meg selv i håret for å finne på noe å blogge om. Synes ikke det er vits i å blogge bare for å poste ett innlegg. Det må ha en viss standard ellers blir det jo ikke noe bra. Det er hvertfall min mening. Om jeg skulle ha gjort det så hadde det bare blitt til at jeg fortalte dere hva jeg spiste til frokost og det har jo dere null interesse for. Har også jobbet hver dag denne uka så har brukt lite tid inne når jeg først har hatt litt fri nå som det er så fantastisk vær. Så igår sluttet jeg 15 på jobb og dro rett til byen og kjøpte litt ting og tang til jeg skal til Kreta på lørdag. Så egentlig etter en bikini, men tror jeg er veldig sent ute med det. Haha. Fant seriøst ingenting. Kjøpte meg ny i fjor, men føler at jeg må ha ny hvert år. Vet ikke hvorfor. Det er bare sånn.. 

Når jeg vandret rundt i Fredrikstads gater i går og trodde jeg skulle smelte bort fikk jeg melding fra posten om at pakken min fra Nelly hadde kommet!! Gledet meg veldig fordi jeg hadde kjøpt meg sko og litt andre godbiter. Meeen når jeg åpnet pakka så var ikke skoene der og heller ikke et annet plagg som jeg hadde gledet meg til å bruke.. Sykt kjipt. Handlet på salget så hadde de visste telt feil så de var utsolgt :(

Men tenkte hvertfall å vise dere hva jeg kjøpte. 

Det over er fra Nelly. Jeg kjøpte meg også to bher fra merket MAGIC.


Jeg har aldri vært noe forsiktigmed telefonen og heller aldri hatt noe deksel på den, men når jeg så dette i byen igår så måtte jeg ha det!! Super søtt. 

Dette kjøpte jeg på salget på Gina Tricot. Utrolig behagelig å ha på. Deilig å ha i varmen. 

Denne ble også kjøpt på Gina. Veldig fin og behagelig. Det kan bli litt varmt fordi stoffet er siffon, men det tåler jeg hehe.

Kjøpte også solkrem, pads og litt andre ting for å ha med på reisen. Tenkte å dele med dere litt senere hva som er mine must haves på flyet og hva jeg må ha for at reisen skal bli mer behagelig.. Kanskje dere tenker heelt ulikt. Det er morsomt å se. 

Nå skal jeg spise grøt til frokost, være sikkelig rebell og kose meg med friends før jeg skal på kveldsvakt. 

Hva gjorde dere igår og hva skal dere i dag? :-)

Kreta og kos

 • Skrevet 18.07.2014 klokka 17:47
 • Kategori: Blogg

Hei dere. 

Igår så bestilte mamma og jeg tur til Kreta. Gleder meg vanvittig mye. Vi drar allerede om en uke imorgen. Vi skal til Hersonissos. Var der for to år siden på jentetur og trives veldig der. Utrolig fint på Kreta og Hellas generellt. Da var vi ikke på samme hotell da selvfølgelig.... Det vi skal på har egen strand og det er sykt deilig. Jeg er helt forelsket. 
 

Jeg synes det er utrolig fint der og gleder meg vanvittig til å bare slappe helt av før jeg skal flytte og konsentrere meg om studier og skole. Trenger det nå tror jeg. For å ikke snakke om at jeg er utrolig blek...Blir nesten flau. Folk blir jo blenna av å se på meg.. Neida, bare nesten. Så skal bli deil å komme ned i varmen å endelig ha tid til å kose meg med en god bok og mythos. Fant ut ista at jeg ikke har noen fine bikinier liggende da. Slik er det hvert år, typisk. RETT før avreise. Må nok dra til byen til uka jaa. Hehe surrehue jeg også. 

Skal dere på noe ferie i sommer, eller kanskje dere har vært på tur allerede?

Det blir endelig flytting på meg!!

 • Skrevet 17.07.2014 klokka 16:20
 • Kategori: Blogg

Heisann dere! 

Først så vil jeg bare si takk til dere som er innom bloggen min baglig selv om bloggingen ikke er helt på topp. Det settes utrolig stor pris på og det er det som får meg til å ha lyst til å fortsette med dette. Tusen takk. 

Igår fikk alle vite svar fra skoler om de hadde søkt ved samordna opptak. Jeg ble sykt glad når jeg fikk vite at jeg faktisk kom inn på det jeg hadde lyst til: Årsstudium i ernæring og helse. Da blir det flytting på meg til høsten og det blir utrolig spennende. Har allerede fått meg hybel så det er sykt deilig å ikke stresse med det. Gleder meg vanvittig mye!! Nye mennesker, nytt sted og jeg er så lei av å bare sose hjemme. Har faktisk gledet meg lenge til å starte på skolen igjen! Ett år borte var mer enn nok skal jeg si dere. Når jeg fikk vite det var jeg helt i skyene. Bror kom også inn på det han ville, så her hjemme var alle fylt av lykke! Mamma startet til og med å gråte♥♥♥♥ Søt. Jeg dro til venninnen min på grilling og feiret med litt kos, god mat og drikke. Alltid like godt å ha noen og dele både gode og dårlig stunder med. Det setter jeg veldig høyt. 

Det jeg gleder meg mest til nå er å dra til IKEA og handle inn småting. Hybelen er allerede mødlert så trenger nada. Sykt digg. Skal være flink til å oppdatere under hele flytteprossessen :-)) Lover. Hybelen er på 16KVM. Haha. Så ikke stort man får plass til... Lurer på hvor mye av klærne mine jeg får tatt med?

Var ett sted her i Fredrikstad som heter Cactus. De har verdens søteste kakao, men allikevel utrolig god. 


Finere frøken finnes ikke. 

Søkte du på skole i år? Kom du inn dit du ville?

Birkenstock

 • Skrevet 15.07.2014 klokka 15:26
 • Kategori: Blogg

Noe jeg har sett etter lenge er birkenstock sandaler. De er rett og slett så stygge at de blir kule og endelig er de tilbake på moten igjen. Husker mamma hadde et par svarte når jeg var liten. Alltid synes de var grelle så vet egentlig ikke får meg til å ha lyst på et par nå? Det er så rart det der. Har mest lyst på hvite må vente litt med å kjøpe de fordi de er litt dyre så da skal jeg snoke litt rundt på nettet og se om jeg finner noen som er litt billigere hehe. Luring

De er helt plane og klassiske. Kanskje det som gjør de fine på en litt rar måte? Man kan jo få de i mange forskjellige farger, men vil som sagt ha hvite, med sølvspenner. Da blir jeg fornøyd om jeg finner et par slike! Så disse står herved høyest på ønskelisten min for tiden. Hadde vært deilig å gå med nå som sommeren har slått til for fullt. 

Hva synes du om skoene eller kanskje du har et par?

Tall Ship Races recap

 • Skrevet 14.07.2014 klokka 21:37
 • Kategori: Blogg

Nå er jeg ufattelig sliten i kroppen, men samtidig veldig glad etter en utrolig fin og vellykket helg fylt med mye bra og fine intrykk. Denne helgen var det Tall Ships Races i Fredrikstad. Vi har hatt det èn gang før også, husker det ikke så godt fordi da gikk jeg på barneskolen. Men så fint det er for byen å få litt positiv reklame! Vakkert vær har det også vært hele helgen, så alt har vel egentlig bare vært flott! Hele sulamitten startet på fredag. Noe jeg husker fra sist er at det var veldig mange boder med bare drit og juggel, men i år var det for det meste mat som ble solgt i bodene fra mange forskjellige nasjonaliteter. Nam. Det var selvfølgelig noen av bodene som solgte billige greier som egentlig ingen har bruk for, men slik er det jo alltid. Ida og jeg fant en bod som BARE solgte FUDGE!!! Og vi var seriøst i himmelen!!


Se her a! De hadde alle mulige smaker så det fantes noe for alle og en hver. Mange rare kombinasjoner også. Jeg kjøpte en oreofudge og en med smak av kaffe. De var nemlig giga og det var ikke akkurat billig. Var 45 pr 100 gr. Pengesluk, men kunne ikke dy meg.

Spiste også en vanvittig  god ostekake med bringbær. hehe

På lørdag var jeg på Backstreet Boys med disse snuppene. Det er en av de beste konsertene jeg har vært på. Ganske kjipt sceneshow, men såå sinnsyke de var live!! Fikk meg til å føle meg som en liten drittunge igjen. Kan heller ikke si noe dårlig om stemmningen, alle sang og var helt med. Det var helt herlig! Angrer ikke ett sekund på at jeg dro!

Sååå med og litt til da! Haha herre                                                   ♥♥♥♥♥♥♥

Jeg så ganske mye og hadde bra plass helt i førsten, men brått så kom det en stor guttegjeng og presset seg frem. I og med at jeg ikke strekker meg mange cm over bakken så måtte jeg stå bak de som en huggærn høne og prøve å få med meg dansemovsa på scenen, men det funka det også!

Idag var/er siste dagen av hysteriet. Like mange mennesker i dag som hele helgen. Får nesten litt 17.mai feeling av denne greia, men det er utrolig koselig å gå i byen og se et sånt yrende folkeliv! Jeg har jo vært i byen hver dag denne helgen så hadde ikke noe stort behov for å dra ut i dag, men vi skulle ta en liten familietur og det kunne jeg jo ikke si nei til. Det som var dritt var at jeg glemte solbrillene så sinnarynka mi kommer nok litt tidligere enn planlagt tror jeg. 

Vi så masse på båtene og måtte selvfølgelig få med oss Christian Radich. Var så morsomt å se så mange skuter fra forskjellige land, forgie gang husker jeg at det var mange flere, men dette er heller ingenting å klage på. Vi fant også Sørlandet fra Kristiansand. Gikk fra bod til bod idag fordi mamma skulle absolutt ha olivem (æsj) Forstår ikke at hun klarer å spise det. Uansett så hadde jeg en fin dag i dag. Helgen min har vært helt konge. Har kanskje ikke tatt så mange bilder, har rett og slett ikke tenkt så mye på det, men håper dere likte innlegget til tross av det. 

Nå skal jeg kose meg med den siste fudgebiten jeg har igjen siden fredag og se på tv. Blogges senere. 

Var du på Tall Ships i helgen eller gjorde du noe annet morsomt? :-)
 

Lei av photoshop

Hei. God kveld! 

Jeg kom over en fin video tidligere i dag. Det er musikkvideoen til en av de nye sangene til Colbie Caillat som heter Try. Hun laget den fordi hun var så lei av å bli photoshopped. Utrolig vakker video og sangen er veldig fin.

Det fikk meg til å tenke på, som så mange ganger før hvor mye innvirkning media faktisk har på oss. Når jeg tenker på meg selv så går det vel ikke èn dag uten at jeg føler meg truffet av noe på tv. Jeg har aldri likt hvordan kroppen min ser ut og føler at jeg selv er stor. Selv vet jeg at jeg ikke er det, men selvfølelsen min er ikke på topp når det gjelder kroppen min. Det gjelder nok mange andre jenter også. Det som er problemet mitt er vel at jeg sammenligner meg selv med alle de såkalte "perfekte" modellene på tv og alle andre som jeg synes er fine og tynne. Noe jeg inni hodet mitt aldri når opp til, ergo blir jeg aldri perfekt. Det er nok noe jeg kommer til å slite med lenge, men det er mitt problem. 

Egentlig ville jeg bare vise dere den fine videoen. Så here it is!

Hva synes du om videoen?

Jeg angrer

 • Skrevet 13.07.2014 klokka 17:07
 • Kategori: Blogg

Jeg startet for ett år siden å bleke håret. Naturlig er jeg ganske mørk i håret, men nå så har resultatet blitt ganske lyst. Jeg har jo enda ikke fått det resultatet jeg ønsker meg, som jeg ser for meg inni hodet mitt. Nå begynner jeg å angre på at jeg i det hele tatt startet på dette prosjektet og savner litt det mørke håret mitt. Det er vel mest fordi det har tatt så syykt lang tid. Det jeg har tenkt til er å se hvordan håret er etter sommeren fordi det blir veldig lett bleket av solen. Da er det null vits å starte på noe nytt synes jeg, for å få det mørkt igjen. Men mørkt skal det bli. Trives med det blonde, men det er allikevel ikke helt meg. Har sett litt rundt på Tumblr (så klart) på forskjellige mørke farger. Jeg har ikke lyst på min naturlige, den er så mørk og kjip, men om jeg får litt mer spill i det så blir det nok bra. 

Jeg synes selv at jenta i svart har finere spill og farge i håret. Det er noe slikt jeg  ser for meg når den tid kommer, så vi får se. Først så må jeg se hvordan fargen blir etter sommeren hehe. Her ligger jeg ett skritt foran allerede :-) Det er jo positivt noen ganger det også! 

Hvilken farge synes dere var finest?

Kjøkkenhagen min

 • Skrevet 12.07.2014 klokka 17:15
 • Kategori: Blogg

Hei dere :-)

Idag tidlig var jeg med mamma til plantasjen for hun skulle ha noen blomster å plante ute. Da jeg så en agurkplante så fikk jeg brått veldig lyst til å lage en liten kjøkken hage. Vi fant en blomsterkasse og grønnsaksjord og var herfra godt i gang! Så når jeg kom hjem så hjalp pappa meg med å sette sammen kassen og plante ut grønnsakene. Jeg har til nå bare agurk og chilli, men planlegger også salat og sukkererter. Så vi får se. Gleder meg til å se at de vokser og gror så  vi faktisk kan spise de. Nam. 

Se så søt. Jeg er sykt gira på det her altså. Skal holde dere oppdatert. Så imorgen skal jeg gjøtsle. Dette blir bra tror jeg!! 

I Fredrikstad denne helgen så er det The Tall Ships Race så i dag skal jeg på Backstreet Boys konsert! Det blir bra. Vi blogges senere og imorgen kommer en liten recap av helgen! :-) Kos dere i det fine været. 

Har dere også kjøkkenhage?

Latest Tumblr Post - Hva er din?

 • Skrevet 12.07.2014 klokka 14:32
 • Kategori: Inspirasjon

Heisann dere og god ettermiddag! 

Nå er det vel på tide med et nytt inspirasjonsinnlegg? En liten stund siden jeg postet de nyeste bildene fra Tumblr så tenkte å gjøre det nå.Jeg bare elsker Tumblr..  Har du Tumblr så vil jeg gjerne sjekke den ut :-) Legg den igjen i kommentarfeltet!!

Et verdig farvel

 • Skrevet 11.07.2014 klokka 10:27
 • Kategori: Blogg

God morgen alle!

Sitter tullet sammen i et laken nå, helt pumpet for energi. Fikk meg en god natt søvn etter en slitsom og tøff, men allikevel fin dag. Var i begravelse til en i nærmeste familie. Det er ikke alltid like greit å miste noen. Det er bare to år siden jeg mistet morfar og det gjør like vondt den dag i dag. Dagen i går var vakker og vi alle fikk tatt en verdig og god farvel med en stor og god mann. Det er jeg glad for. Det var familiens dag og var rett og slett helt tom når jeg kom hjem igjen, men ville allikevel ikke ha vært foruten dagen igår. Veldig fin var den. 

Nå skal jeg spise frokost så jeg får blodsukkeret mitt litt opp! Vi blogges senere

Helt konge

 • Skrevet 09.07.2014 klokka 17:34
 • Kategori: Blogg


Det er så vanvittig varmt idag!! Tror jeg svetter bort. Skal ikke klage da, det er farlig. Brått blir det dårlig vær. Så hysjhysj! Dagen har gått i ett, fikk litt sjokk når jeg så klokka allerede hadde passert fem. Jeg våknet litt over ni. Det blir dårlig med gode netter søvn i denne varmen, men noen timer får jeg jo. Har rommet mitt helt øverst i huset og det merkes. Hadde lovet mamma å bake kanelsnurrer siden jeg er bare heelt konge på hvetebakst (neida) Startet med det sånn rundt elleve og var ferdig når mamma kom hjem halv fire. Så det tok sin tid kan du si. Det ble hele 52 boller..mmm

 

Her ser dere at jeg har doblet oppskriften og fikk en giga deig.. Haha litt morsomt. Ikke rart jeg fikk så mange boller da kanskje. 

Seee så fine!! Altså dette er jo bare en liten brøkdel av alle bollene. De fleste ble fryst ned fordi vi skal ha de med bort imorgen, men må jo også ha noen for oss selv, eller hva? Jeg liker hvertfall kanelsnurrer veldig godt. Og hjemmelagde er ikke det samme som de som ligger i frysa på Kiwi, men det gjelder vel alt.. Jeg bruker forresten oppskriften på Tine.no!

Nå sitter jeg i senga etter en KALD dusj, Deilig. Skal straks ut og nyte det fine været. Bedre kan man vel ikke ha det. Ha en fin kveld dere. Det skal jeg :-) Blogges senere. 

Tingen du ikke visste du trengte

For en liten stund siden kom jeg over en GENIAL nettside på Facebook. Jeg så en annonse for en kopp som du kunne lage smoothien din rett oppi. Det synes jeg var ganske kult så jeg klikket på den. Det finnes jo veldig mange slike sider florerende rundt på nett, men jeg valgte å gi den en sjanse. På den siden er det mye man ikke trenger, men også mye som kunne vært kjekt å ha som man kanskje ikke man visste man trengte. 

Dette er den smoothie maskinen, men man kan selvfølgelig lage andre ting i den også. Jeg synes den bare er så sykt smart. Skal jo snart flytte for meg selv og da er denne perfekt, ikke mye oppvask og jeg kan lage den kjapt slik at jeg kan ta den med på skolen. Den koster 299 og du får den HER  

Jeg anbelfaler dere hverfall å ta en liten titt. Der har de alt. Ting dere ikke trodde fantes en gang. Mange ganger når jeg gikk igjennom siden at jeg holdt på å le meg ihjel for jeg sa til meg selv "den må jeg ha" fordi den var jo genial! For å være ærlig forstår jeg meg ikke på mennesker som har en slik fantasi. Jeg hadde aldri kommet på det.

Blenderen skal jeg hverfall kjøpe meg når jeg får lønn litt senere i måneden hehe. Gleder meg til å bruke den! Var den ikke bare supersmart? 

Krysser fingrene

 • Skrevet 08.07.2014 klokka 10:40
 • Kategori: Blogg

God morgen skjønninger♥

Godværet i dag er heller ikke på plass gitt, men det er enda litt tidlig så det kommer nok etterhvert. Det er tross alt meldt 26 blide. Deilig. Bare synd jeg skal på jobb litt senere. Jaja, Penger får jeg hvertfall. Hehe. Har akkurat tatt meg litt mat og tulla meg inn i dyna igjen. Det beste jeg vet når jeg våkner er at det er helt stille i huset og jeg er helt alene. Da kan jeg nemlig gjøre som jeg vil, for eksempel danse midt på kjøkkengulvet eller tisse med døra åpen? Haha.

(Smakebit av min nye kjole - Viser dere senere :-)

Har Selvfølgelig tatt med meg en kopp kaffe opp på rommet. Det er noe av det jeg kommer til å savne når jeg flytter for meg selv til høsten, god kaffe. Mamma har sagt at jeg skal få en kaffemaskin som heter Tassimo? Husker ikke, men den er hvertfall med kapsler. Utrolig liten og søt også er den ikke vanvittig dyr heller. Håper den mekker god kaffe da, det er et must. Det må jeg ha på morgenen. Herregud, når jeg skrev det følte jeg meg gammel... Får krysse fingrene! x

Nå skal jeg se litt på tv. Før jeg tar en treningsøkt før jobb. Ha en fin dag!!

 

Mine favorittserier akkurat nå.

 • Skrevet 07.07.2014 klokka 21:12
 • Kategori: Blogg

God mandag kveld! Været i dag er virkelig ikke noe å skryte av så derfor har jeg brukt mesteparten av dagen til å ligge i sengen og se på serier. Jeg liker bedre serier enn film vet ikke helt hvorfor, men er vel litt på grunn av at man får vite mer om karakterenes historie. Det liker jeg. Lever meg sikkelig inn i seriene jeg ser på, blir helt borte.  Jeg ser egentlig på alt for mange serier. klarer nesten ikke holde følge med de. Haha. Null liv. Har noen favoritter da selvfølgelig. Det er litt vanskelig å velge, men her er det noe utplukk. 

Greys Anatomy♥
Denne serien går jeg seriøst aldri lei. Vet ikke hvor mange ganger jeg har sett den fra starten og jeg elsker den like mye hver gang. Vet at det er mange sesonger og at det er så og si samme handling hele tiden, men det er noe med karakterene som gjør noe med meg. Jeg føler meg knyttet til de på en måte. Når noen av de dør så gråter jeg like mye som de andre i serien gjør. Og jeg smiler også like bredt om jeg heier på ett par som endelig blir sammen. Haha, litt rart, men sånn er jeg. 

 

Grimm♥
Denne serien har jeg nylig begynt å se på. Alle har vel hørt om Grimm brødrene? De kom fra Tyskland og som opprinnelig skrev de kjente, kjære eventyrene? Dette er en serie som spiller litt på historien om brødrene. I serien så møter vi hovedsakelig èn Grimm, men det var tre brødre så kanskje det kommer flere Grimm(er) etterhvert? Vil si det er litt for spennende for min del haha. Sitter seriøst helt klistret til tvskjemen. Blitt blitt av basillen. Så akkurat ferdig siste episode av sesong 2. Så ikke den endingen komme!

The Carrie Diaries♥
Jeg er helt sikker på at jeg er født og oppvokst på feil årstall... Denne serien handler jo om Carrie Bradshaw før hun ble Carrie Bradshaw haha. Altså når hun var 16-17 år og jeg er helt forelsket i denne serien. Klærne, interiøret og for å ikke snakke om BYEN! New York!!  Jeg kjenner meg veldig igjen i henne også. Det er vel kanskje derfor jeg liker denne serien så godt? Det har bare kommet to sesonger så den er ganske ny, men håper for all del at det kommer en sesong 3. Sex and The City er heller intet unntak. 

 Supernatural♥
Jeg digger disse brødrene. Humor blandet med litt skvetting og skumle ansikter er det som gjør dagen min. Om det er noen av dere som ikke vet hva den handler om så er det altså to brødre som jakter på unaturige ting slik som spøkelser osv. Kanskje litt patetisk for noen, men for meg er dette en perfekt Si-Fi serie. Jeg vet ikke hva mer jeg skal si, jeg elsker den. Var i himmelen når jeg fikk høre at serien skulle komme med enda en sesong!

Den aller største favoritt er One Three Hill. Bør jeg si mer? Jeg gråt siste episoden... Jeg følte meg ødelagt og at livet mitt var ferdig. Hadde gruet meg til den dagen helt siden jeg begynte å se på første episoden av serien. Herregud. Som jeg elsker den serien. Kan alt utenat. 

 

Nå skal jeg spise litt og se enda mer på serier. Nå er det Pretty Little Liars sin tur hehee. Skjønner dere nå at jeg ser på alt for mange serier?? 
Hvilke serier liker dere?Salg på Nelly!

Heisann dere og god kveld! Har akkurat spist middag etterfulgt av jordbær til dessert. Kjempe godt! Dagen i dag har ikke vært fyllt med så mange morsomheter som jeg kanskje hadde ønsket. Igår hadde jeg en styrkeøkt på verandaen som førte til at dagens gange ikke er akkurat behagelig, men det er vel på en måte bra? Skulle egentlig trent idag også, men fikk meg ikke til å gjøre det. Imorgen er det mandag og da er det på'n igjen! Siden det er søndag er det vel lov til å slappe litt ekstra av :-) Har sittet å siklet på klær fra Nelly. Det er salg-salg- SALG! og såå masse fint! Ikke bare på salget, det er vel det som er skummelt?? Lommeboka mi svir bare av at jeg er inne og ser.. Under er noe av det jeg fant på salget. Har lyst på alt.. En jente får ikke nok klær vet dere.. Hehe

Kjole HER


Sko (favoritt) HER


   Kjole HER


Oversized tee HER


Kimmono HER

Bare noen få godbiter. Vurderer å kjøpe meg alle sammen! Er jo sommer og skal snart til syden så føler jeg fortjener det (noe jeg sier til meg selv hver gang jeg skal kjøpe noe nytt) Herre så teit jeg er. Trenger en jente egentlig en unnskyldning for å kjøpe nye klær? Tror ikke det! Skoene og kimmonoen må jeg hverfall ha! Se på de da♥♥♥♥  Omg, I'm such a girl. 

Hva synes dere? - Har dere vært å sett på salget? :-)

Sunn og god inspirasjon

Nå som jeg har full fokus på treningen min så er det også viktig for meg å passe på at jeg spiser riktig og får i meg nok vitaminer slik at jeg får de resultatene jeg vil ha. Tidligere i år kjøpte jeg meg en kokebok som heter sunnere og sterkere - med proteinrik mat. Den er skrevet av Kristine Weber. Bloggen hennes finner dere HER Hun har vært en stor inspirasjonkilde for meg veldig lenge og boken hennes er stappfull gode og sunne oppskrifter. Utrolig fornøyd med den. Jeg kjøpte bok nummer to og gleder meg veldig til å få fatt i den første boken hennes.


Søkte også litt rundt på nettet for å se om jeg fant noe som kunne komme til nytte da fant jeg en utrolig fin blogg full av mat for muskler. Den finner dere HER Denne jenta er utrolig inspirerende, jeg fikk bare lyst til å hive meg over matlagingen med en eneste gang! Nei, hun gleder jeg meg til å følge med videre. Skal ikke se bort i fra at jeg også prøver noen av de lekre oppskriftene hennes. Har allerede plukket meg ut noen jeg har veldig lyst til å teste! Dette kan bli gøy!Jeg blir bare sulten av å se på bildene. 
Har dere noen som inspirerer dere litt ekstra innen mat eller trening? 

New in og gamle klær

Hei på dere! Nå er jeg hjemme alene og koser meg med jordbær og god musikk etter en slitsom styrkeøkt på veramdaen i det fine været. Det er nesten 30 grader her i dag. Utrolig deilig. Ikke noe særlig sol da, så får ikke veldig farge om jeg er ute, men varmen er der. Nesten syden-feeling. 

Over til noe helt annet og egentlig emnet i innlegget; I og med at jeg har kjøpt meg såå mye nye klær i det siste så renner det over av ting jeg ikke bruker og som ikke passer lenger, men som allikevel får lov til å ta masse plass i skapet. Har en kusine som har drevet å arvet en del av meg, men nå er hun visst ikke intressert lenger. Eller hun viser ikke interresse lenger så da gidder jeg heller ikke å gi bort fine brukbare klær til henne. Gir da heller til noen som vil ha de :-) Prøvde meg på Bloppis.no, men det var ikke noe for meg.. Gir det heller bort til Fretex. Gjør meg ingenting. Jeg har jo ikke bruk for de. 

Anyways. Her er to nye plagg, ikke de beste bildene, men. Har egentlig masse annet nytt også, men kamera gikk tom for strøm så får vise det andre senere :-)

Skjørt fra HM. Lårkort. Mintgrønn. Lyseblå genser med palmer! Kjempe deilig. Nå skal jeg sminke meg og ta meg en tur i det fine været. Ha en fin dag så blogges vi senere i dag! xx

Min fine fredag

 • Skrevet 05.07.2014 klokka 00:27
 • Kategori: Blogg

Nå er jeg godt plassert under dyna etter en vel gjennomført bursdag for mormor. Utrolig koselig var det og alt for mye god mat og kaker. Spist så mye at jeg har krampe i magen. Pavlovaen min var også en stor suksess!! Jeg er superhappy!! Fikk masse skryt og det gjør meg så glad. Var bare familien min jeg serverte til, men det er allikevel ikke bare-bare. Jeg kjenner de såppas at jeg ser på alle sammen når de lyver og ikke så de likte den nok. Slike tilbakemeldinger på noe jeg lager gir meg bare mersmak og lysten til å fortsette. Allerede imorgen tenker jeg å finne noe nytt jeg aldri har laget før.. Vet ikke helt hva det skal være enda, det får søvnen vise. 

Den jakken jeg har på meg er fra HM. Utrolig søt! Også er armbåndet fra Bijou Brigitte. 

Smykket er fra Gina Tricot. Elsker det og bryker det nesten til alt når jeg skal ut. - Rakk ikke og ta bilder av hva jeg hadde på meg, men tok bilder av detaljene.
Håper de falt i smak :-)

Også noen få bilder fra kvelden. 

Nesten hele klanen. 


PAVLOVAEN MIN♥ (stolt)

Koser meg sykt her. - Måtte jo selvfølgelig smake på mitt eget verk. Også må jeg bare slenge inn at jeg elsker det engelske kaffeserviset.. Forelsket.Vakre kusina mi

Det var noen få bilder fra en velykket kveld. Nå merker jeg at jeg skulle ha sovet for lengst. Kroppen verker og øynene svir.. TIl tross for det så håper jeg at dere også hadde en like fin fredag som jeg hadde. Vi bligges imorgen. God natt. 

Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits