!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

Hårfjerning uten smerte?

Heisann hoppsann! Nå er jeg tilbake fra min lille shoppingtur. Mamma bare MÅTTE ha en liten dings som befant seg der vi var på middag igår. Det var en liten fjær som er laget til hårfjerning. Den skal være mer skånsom og ikke gjøre fullt så vondt å bruke. Etter min mening er den helt jævlig, men kanskje jeg gjør noe feil. Jeg får bare øve litt så får vi se om det blir bedre etterhvert. Det blir det jo uansett fordi jeg blir vandt til det. Jeg pleier ikke være så pyse når det gjelder voksing av legger og bruk av pinsett, men dette her var virkelig ikke veldig behagelig.

Kanskje jeg bare er litt pysete når det gjelder akkurat denne greia her?

Det du gjør er hvertfall at du bøyer fjeren der du har hår du vil fjerne også retter du den ut samtidig som du ruller den mellom fingrene. Det skal ikke gjøre vondt så jeg aner virkelig ikke hva jeg kan gjøre feil. Den er jo egentlig ganske idiotsikker. Hehe. Synes hvertfall at den er mye penere enn en pinsett og et tøffere design og sist men ikke minst så trenger man jo egentlig ikke speil (om man ikke skal bruke den på å nappe brynene da) Da går hele brynet fort, om du ikke har speil.. Til tross for at jeg selv synes det gjør forbanna vondt å bruke den her så anbefaler jeg den. Utrolig smart oppfinnelse!

 

Lukten av nykokt kaffe

  • Skrevet 30.06.2014 klokka 16:52
  • Kategori: Blogg

Hei skjønninger♥

Til nå har jeg ikke gjort stort ut av dagen i dag. Det er mandag og det betyr en ny uke, nye muligheter. Det er egentlig alltid like deilig med mandag synes jeg. Vet egentlig ikke hvorfor, men tror det er fordi da kan jeg si til meg selv at jeg skal ta meg sammen på ting jeg kanskje ikke var like fornøyd med uken som var. Det er alltid like deilig å vite at man på en måte får en ny sjans. Kaffe er alltid en fin start på dagen, uansett om det er mandag eller fredag. Så det startet jeg dagen min ed idag også. Det både smaker og ikke minst lukter ufattelig godt. Jeg kan nesten drømme meg vekk bare ved lukten av nykokt kaffe...

Kaffe er bare for godt. Plis bare overse etterveksten.. Den forsvinner imorgen. Noe jeg er overlykkelig for :-)))

Litt senere idag skal mamma og jeg på en liten shoppingspree. Hva vi skal handle og hvor vi skal sier jeg senere. Ikke at det er så alt for stort, men det er viktig med litt spenning i hverdagen vet dere! Så nå skal jeg bare gjøre meg ferdig, kanskje spise litt også drar vi. Blogges senere 

Blomster og skjærgård...eller?

  • Skrevet 29.06.2014 klokka 20:51
  • Kategori: Blogg

Dagen idag har gått i ett og jeg er bare utrolig trøtt og sliten.

Har hatt en veldig fin dag, for all del, men når den starter med jobb klokka 0900 og jeg var på byen igår blir jeg sliten. Det kan jeg jo skylde meg selv for da.
Arbeidsdagen gikk overraskende bra da, for å være ærlig... Dura rett fra jobb og videre på middagsbesøk, rakk ikke engang å dusje, æsj. Jeg jobber på Shell så lukter ikke akkurat blomster og skjærgård når jeg kommer hjem. Skiftet klær og dæsja på meg litt parfyme så var jeg good to go, selv om jeg synes det  var ganske ekkelt om jeg skal være ærlig. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å hive meg i dusjen. HIMMELSK. 

Kvelden igår var utrolig morsom og det var herlig å se så mange, både kjente og ukjente fjes. Jeg er ikke den villeste partyløven, men tar meg en fest i ny og ne. Er med på det meste liksom, selv om jeg ikke alltid har en øl i hånda hehe. Anyways... Way of topic her. Om det i det hele tatt er noe tema her i det heletatt. Tok ikke all verdens med bilder igår heller, men det er vel bare et bevis på at  det var en super kveld? 

Nå skal jeg sette på en film og bare kose meg resten av kvelden. 

Har dere hatt en fin helg?

Sanger som får meg i sommermood

  • Skrevet 28.06.2014 klokka 13:45
  • Kategori: Blogg

Nå nærmer månedskifte seg med stormskritt, men sommeren er allerede i gang. Her har det vært strandvær nesten hver dag siden midten av mai. Utrolig deilig. Noe av det som får meg litt ekstra i sommerstemning er god musikk. Har jeg kanskje en dårlig dag, men været er fint og da setter på litt fin musikk så er mye gjort. Tenkte derfor at jeg kunne dele min sommermusikk med dere. Sikkert mange av dere har mye av det samme som meg, men kanskje også noe som er ulikt? Kom også gjerne med musikktips :-)

Trykk på bilde for å komme til listen. 

Savner såå sykt når jeg var så brun... dette bilde er utrolig gammelt da, men anyways. Skal til Hellas i juli og kan seriøst ikke vente!!! Gleder meg utrolig masse Blir toppers hehe. Håper dere liker spillelista. Tror det skal være noe der for enhver smak. 

Ikveld skal jeg på byen så nå skal jeg se etter hva jeg skal ha på meg. Blogges senere!

 

Fredagen min

  • Skrevet 28.06.2014 klokka 10:45
  • Kategori: Blogg

God morgen...♥

Dødstrøtt, sovnet ikke før veldig sent igår så nå er jeg allerede på min tredje (?) kopp kaffe. Det må til. Dere ser kanskje at jeg har fått meg en ny "header" ikke all verden, men midlertidig til jeg får meg en ordentlig en. Håper det er fortere enn jeg kan si bø! 

Igår var det fredag noe jeg egentlig har gått rundt og trodd det har vært hele uken så det var ikke noe big deal når den først kom. Egentlig en utrolig kjedlig dag igår, de fleste av vennene mine har flyttet eller er bortreist for tiden så jeg må tilbringe mye av tiden min alene de nermeste dagene og det er ganske kjipt.. Til tross for det så hadde jeg en fin kveld, det var så fint vær så jeg gikk meg en tur til mormor for å holde henne med selskap Er jo ikke vits at en ung og en gammel skjønnhet (haha) skal være alene på fredagskvelden. 

Kosa oss med jordbær og sjokolade. Kanskje litt kjipt for en 20åring å bruke fredagskvelden sin hos mormor, men jeg har alltid synes det er koselig. Må huske på at man ikke vet hva tiden bringer og hvor lenge man har hverandre.

Hun har også to hunder, dette er èn av de. Terje. Jeg valgte navnet. Ja, jeg vet det er helt konge! haha. Elsker han. Sikkelig go'gutt

Nå skal jeg ta meg en etterlengtet treningsøkt før turen går til byen. Vi blogges senere :-)

Pakke på vei i posten

Hei sveis!

I det siste så har jeg brukt farlig mye penger på netthandel. Sier til meg selv at " ja, dette trenger jeg!'' eller så har jeg brent meg såå mange ganger på at ting ser utrolig mye finere ut på bildene på nettet enn i virkeligheten... Til tross for det så er jeg faktisk for lat til å sende ting tilbake for å få returnert pengene mine, så noen ganger slenger jeg rett og slett penger ut av vinduet. Idag har jeg også vært litt klin kokkos og kjøpt meg litt nye greier på nett. Denne gangen var det ikke klær da klesskapet mitt snart renner over av ting jeg kanskje kunne ha latt være å henge der. Jeg har rett og slett kjøptsminke på nett for første gang og er veldig spent på det!! Jeg viser dere ikke hva det er eller fra hvor før jeg får pakken i posten, men jeg gleder meg til å vise dere hva jeg har kjøpt! :-)

Nå skal jeg ta meg en matbit. Magen bråker som et sagbruk... 

Shopper dere mye på nettet? :-)

Èn siste sjans

  • Skrevet 23.06.2014 klokka 20:13
  • Kategori: Blogg

Heisann.

Nå er det veldig lenge siden jeg i det hele tatt har tenkt på bloggen. Jeg hadde bestemt meg for å slette hele greia, men slår alikevel til igjen, èn siste gang. Har bestemt meg for å gi dette en ny sjanse, men holde ut både i opp og ned turer; ikke gi opp etter 3- 4 måneder dersom dette blir litt for tøft eller jeg får en skrivesperre. Jeg skal klare det.  Så fra imorgen av så starter det for fullt. Gleder meg masse til å blogge igjen faktisk og jeg har masse å fortelle dere. Stay tuned :-)Hva vil du jeg skal blogge om?

Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits