!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

Faen

 • Skrevet 08.05.2012 klokka 16:36
 • Kategori: Blogg

Hei kjære dere. 
Igår satt jeg hele dagen med psykologi i og med at jeg hadde prøve i dag så hadde dermed ikke særlig mye tid til overs. Men nå som det er ferdig så kan jeg blogge litt. Klokken er halv fem nå sånn ca. er ufattelig trøtt, har ikke vært veldig produktiv i dag heller, men skole er skole. Nå tror jeg at jeg skal sove litt før jeg spiser middag så må jeg nok gjøre litt lekser. Ser virkelig bare frem imot ferie nå, skal bli godt. Nå snakker jeg bare dritt. Russen også er dritt. Det har ikke vært en dag uten at jeg har fått noe dritt på meg. Uten om i dag, bare tomme trusler. Får se hvor tomme de egentlig er. Haha, gruer meg. Kisskiss

 

Min favoritt

 • Skrevet 06.05.2012 klokka 12:08
 • Kategori: Blogg

Hei alle kjære. 
Nå sitter jeg og koser meg med det nye albumet til Gavin Degraw, kjøpte det nemlig på Itunes igår. Blitt helt dilla, han er jo så utrolig dyktig. Angrer som en hund for at jeg ikke dro på konsterten hans, når han var her for noen måneder siden. Skal se han en annen gang, det er et mål jeg har satt meg. I dag skal jeg lese psykologi i og med at jeg har pøve på tirsdag også skal jeg se på film, haha. Har nemlig lastet ned den nye filmen som Zac Efron er med i. Har ventet utrolig lenge på den. Så gleder meg veldig veldig til å se på den. Men jeg er en litt rar skrue fordi jeg må alltid ha noe å spise når jeg ser på film haha. snålt. Derfor må jeg nok lage meg litt mat eller noe først. 

På albumet til Gavin så er det utrolig mange fine sanger og jeg liker alle veldig godt, men en som jeg kan kalle favoritt er denne. Jeg synes også stealing er en fin sang derfra. 

Har du hørt albumet til Gavin Degraw? Vi snakkes senere. Kisses

Alex' masion.

 • Skrevet 05.05.2012 klokka 13:28
 • Kategori: Blogg

Hei og "god morgen" haha, i natt har jeg sovet hos Sara for igår var vi jo ute en tur og besøkte Alexandra som hadde en sammenkomst, om jeg kan kalle det det. Vi var ca. 13 stykker, tror jeg. Det var koselig det. Fikk ikke tatt så mange bilder, heller ikke av hva jeg hadde på meg (glemsk) Men kan si jeg hadde på meg buksa i forgie innlegg finfin. 


Vi hadde det koselig haha, tok bilder hele kvällen. Altså ikke så mange som egner seg på bloggen, for stygge og sånn, men tro meg, alle hadde det bra. kors på halsen. 

Nå skal jeg rydde litt på rommet, ser ut som det har vært krig her inne. Vi snakkes senere i dag!!
Kisses 

New in

Hei dere! 
Etter skolen i dag dro jeg en liten tur til byen for å se om jeg fant meg noe nytt, det gjorde jeg. Det er ikke noe store greier men, kan jo vise dere det for det!


Alt er fra Gina untatt den hvite singletten som er fra HM. Hhaa, Sykt fine bilder uten sminke og sånn <3
Jeg skal ut i kveld og da skal jeg ha på meg buksa blir snasent. Dere får sett hele outfitet senere tenker jeg. Men nå må jeg fikse meg ferdig skal dra om en halv time. Dere får kose dere i kveld så snakkes vi. Kisskiss.  

 

Titanic 3D

 • Skrevet 04.05.2012 klokka 07:54
 • Kategori: Blogg

Hei og god morgen kjære dere.
I går fikk jeg rett og slett ikke tid til å oppdatere dere på hva jeg holdt på med fordi jeg dro rett fra skole og til trening og deretter hjem for og dusje. Og siden i går var siste dagen som Titanic gikk i 3D på kino i går så dro Kathrine og jeg på den. Vi dro dit klokken 19.30 og den var ikke ferdig før 23.00 ca. Så ja, null tid til overs. Når jeg kom hjem var jeg helt død. Jeg har ikke vært helt frisk de siste dagene og i går kveld var begeret fult. Kroppen min bare falt sammen. Hadde migrene og var drit kvalm, så det eneste jeg kunne tenke på var å legge meg og sove. Det var nettopp det jeg gjorde. Merker det er deilig at det er fredag i dag altså.

Trøtt og sånn daa. Sitter på skolen nå og første time starter snart. Klokken åtte SHARP. Såe ja, deilig med noen dager fri nå.
Kisses

Finfin onsdag

 • Skrevet 02.05.2012 klokka 16:19
 • Kategori: Blogg

Hei alle fine♥
Det er en utrolig fin onsdag i dag med sytten grader! Solen skinner og jeg er endelig ferdig med matteprøveeksamen, tror det gikk bra. Håper det hvertfall, får bare krysse fingrene. Er helt ør i hodet og utrolig sliten etter å ha sittet med matte fra åtte til ett. Så deilig å være ferdig.
I dag har også broren min bursdag så familien skal ha en liten feiring for han, det blir koselig. I og med at det er så fint vær ute i dag så skal jeg ikke sitte inne, siden jeg gjorde det i hele går gravd ned i regnestykker. Har hørt rykter om at solen forsvinner i morgen, så da må jeg jo utnytte den fullt ut. Det må dere også!!


ææ nå,  sliten uten sminke og sånn! Haha, chill. Vi snakkes senere i dag! Kisses

I dag gråter vi for deg

 • Skrevet 01.05.2012 klokka 19:40
 • Kategori: Blogg

God kveld. 

Nå er jeg greit sliten av matte. Det har seg slik at jeg har prøveeksamen imorgen, men jeg har sittet veldig lenge med det så jeg sa til meg selv at jeg skulle ta meg en pause. Derfor har jeg laget meg en kopp med te. Det er kanskje litt komisk siden det er varmt ute, men jeg begynner å få vondt i hodet så da hjelper alltid det. Så nå skal jeg drikke den også er det tilbake til matteboka mi♥♥

Også har jeg en så finfin kopp med mange kule figruer på hihi, men de sier jo at du blir ikke voksen så lenge du ikke tør og være barnslig. hehehe


Ikke at jeg fulgte så mye med på svømming, men jeg så på da Alexander vant VM-gullet i fjord - når han svømte for landet sitt. Det er vondt å miste en så fin idrettsutøver. Dale Oen var utrolig dyktig og hadde store ambisjoner for seg selv og sin egen karriere. Vil bare påpeke at vi er et lite land og slike ting merkes. Jeg sitter med tårer i øynene nå som dette har gått på nyhetene. Det er urettferdig når slike ting skjer. Den 22. juli gråt du for Norge, idag gråter Norge for deg. Hvil i fred Alexander. Du vil aldri bli glemt. 

Kisses

Sportypia

 • Skrevet 01.05.2012 klokka 12:30
 • Kategori: Blogg

God dag alle! 
Det ble ikke noe fin natt til første for min del, alikevel. Var meningen at vi skulle møte noen på Enhus, et badested der jeg bor, men det ble ikke noe av. Så det ble rett og slett til at jeg ble hjemme og bare slappet av. I dag tidlig var jeg nemlig å trena, greit sliten. Nå ligger jeg slengt i senga mi og hører på debutalbumet til Frida Amundsen. Utrolig fint. Senere i dag skal jeg øve på matte, har nemlig heldagsprøve i matte imorgen, Joy! Gleder meg...Not. 

Vi snakkes senere i dag. Kiss. 

Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits