!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

30.april

 • Skrevet 30.04.2012 klokka 17:39
 • Kategori: Blogg

Hei alle fine. 

Nå er det en evighet siden jeg blogget sist, det beklager jeg. Skolen og slike ting har vært hektisk, men nå skal jeg skjærpe meg og satse på bloggen for fullt (nei, mamma det skal ikke gå utover skolen) 

Såe ellers har det ikke skjedd særlig mye i livet mitt. Annet enn at jeg har blitt forelska i The secret circle. Et mer riktig ord er vel obsessed.
I dag er det jo siste dagen i april. Så man vet alle hva som pleier å skje natt til første mai. Vet ikke enda hva jeg skal ta meg til. I kveld kommer hvertfall Kathrine og Sara til meg så får vi se hva som skjer der fra. 

Sånn ser jeg ut nå. Heh klikk!!!! Så vi snakkes senere i dag, kizzkizz

Pernille atten år

 • Skrevet 21.04.2012 klokka 18:07
 • Kategori: Blogg

Æh. Denne uken har vært hektisk. Mye som skjer på skolen i forbindelse med eksamen og slike ting. Derfor var det veldig deilig å kunne koble helt av med fine jenter. I går feiret Pernille din attenårsdag. Vi fikk god mat og drikke og hygget oss hele kvelden. Tok ikke så mange (vellykkede) bilder så dere får det dere får, haha. Fin settning. 

pus1 min

Sara og bursdagsbarnet. 

Hadde det hvertfall veldig fint, uansett om jeg ikke fikk tatt så mange bilder og det er vel bare svar på at jeg faktisk hadde det bra hihi. Snakkes senere i kveld, må vise dere nye innkjøp :-)kisskiss

fin kake

 • Skrevet 15.04.2012 klokka 16:48
 • Kategori: Blogg

Hei kjære dere :-) Jeg hadde også det utrolig koselig igår. Da fikk jeg besøk av fadderene mine og besteforeldre fra både mamma og pappa sin side. Vo koste oss med god mat og drikke. Mamma bakte også en kjempe god kaloribombe hehehe. Blir nesten til at man kan kalle det "bursdagshelg" når man fyller år på en fredag. Virker sånn. 

åååå fine kaka

Jeg fikk også en fin ring igår som jeg kan vise dere senere. - Haha, var også på jobbintervju igår, fikk sjokk når han jeg hadde avtale med sa vi måtte ta det på engelsk. Da ble jeg varm i kroppen for å si det slik. 

Nå har jeg nettop trent så nå skal jeg spise litt så snakkes vii kisskiss. 

HIPP HURRA FOR MEG

 • Skrevet 14.04.2012 klokka 16:54
 • Kategori: Blogg

Æææ nå er jeg endelig ATTEN år! Litt rart når jeg sier det, men ellers så merker jeg ikke så store forskjeller. Har ikke vært på polet enda, det fiksa mamma for meg mehehe. Skal ha prtey her i kveld så det kan bli kos. Bare jentene da, allikevel kan jo det bli gøy det! Så nå må jeg egentlig bare rydde rommet mitt og vaske badet så er jeg klar for take-off!

 

Det over skulle vært postet igår, men rakk ikke haha. Så oppdaterer dere litt på gårsdagen nå. 

I går hadde jeg på meg kjole. Må da pynte meg littegrann når man blir mydig og greier. 


199 fra HM. 

Sara kom først av alle fjorten jentene, hun hadde med en vakker rose og en fin gave. 

Jeg tok også bilde av meg selv, eller Sara var fotograf når jeg poserte med rosen i hånden, men om dere ser det bildet blir dere scared for life. Lover dere. haha. Når alle hadde kommet spiste vi masse god mat og kosa oss sikkelig, jeg fikk mange fine gaver (penger og vin) heheheh. Jeg hadde det utrolig gøy og koselig med alle jentene som kom igår. Mye latter, blod og tårer skulle til, men til syvende og sist ble alt knall bra. Utrolig fonøyd med kvelden. 
Det ble ikke tatt så mange bilder, men nå må jeg stikke. Får besøk av familien, hedersgjesten er jo...MEG haha! kisses :-*

Siste dag i ferien

 • Skrevet 09.04.2012 klokka 18:00
 • Kategori: Blogg

I dag er det siste dagen i ferien. Utrolig kjipt fordi jeg er ikke særlig keen på og starte igjen, men det må man bare. Det som er positivt er jo at jeg snart har bursdag! Om 4 dager i dag så er jeg atten ææ kan ikke gledet meg nok. Så det skal bli fint. Man blir jo bare atten en gang i livet. Kommer til å bli bra. I dag der i mot skal jeg bare nyte resten av ferien fult ut og kose meg. Også få en god natt søvn slik at jeg ikke blir helt ødelagt i morgen. Nå skal jeg spise. Snakkes. Kisses.
Påskeharen kom i dag

 • Skrevet 08.04.2012 klokka 15:40
 • Kategori: Blogg

Hei bloggen! I dag våknet jeg med en plastikpose hengende på ytterdøren. Oppi posen lå det to påskegg. Spurte mamma om det var hun som hadde lagt de ut der, men siden broren min og jeg fikk våre egg i går så var det lite sansynlig. Men da forsto jeg lett hvem som hadde kommet med påskedryss til oss. Nemlig bestefar. Ringte han med en gang jeg kom på ideen. Utrolig koselig av han å gi oss det. 


 Nå skal jeg hoppe i dusjen og ordne meg, skal på middag i kveld. Kos dere. Kisses!

Make it or break it.

 • Skrevet 07.04.2012 klokka 12:37
 • Kategori: Blogg

Hei og snart god ettermiddag. Jeg sitter og spiser frokost og ser på en serie som heter Make it or break it. Jeg så den faktisk først på kanalen FEM. Den har startet der. Men i og med at jeg ble hektet ved første episode klarte jeg rett og slett ikke vente lenger. Jeg er rett og slett bitt av basillen. Under ser du traileren. Jeg har nå startet på sesong to og kan ikke vente på å se mer. Æææ. Også må jeg si, det handler IKKE bare om sporten. Man lærer også mye fra serien, på andre måter. 

Har du sett på MOB før?

 

Nelly wants

Hei og god kveld kjære søte! Har nesten nettopp spilt litt Scrabble med mamma, må jo være litt sosial med familien i påsken. Nå sitter jeg og blar meg igjennom Nelly. Utrolig mye fint der nå, så tenkte å vise dere noe av det jeg har lyst på! I dag er det jo akkurat en uke til bursdagen min, sju dager til jeg blir atten. Can't wait så kanskje jeg kjøper meg noe av dette? Hvem vet :-) 

Kjole kjøpes HER


Kjole kjøpes HER


Kjole kjøpes HER

Skjorte kjøpes HER


Skjorte kjøpes HER


Leggings kjøpes HER

Jumpsuit kjøpes HER

Det er alltid morsomt med kjoler og annet nytt når det snart er sommer, hva synes du?

onsdag 4 april

 • Skrevet 05.04.2012 klokka 12:09
 • Kategori: Blogg

EDIT! DETTE SKULLE KOMMET IGÅR. Blogg.no........say nomore. 

Hei :-)

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen med noen søte jenter. Vi spiste og koste oss. Vi så også litt i butikker, det eneste jeg kjøpte meg var et par solbriller. Jeg er egentlig litt sliten nå, vet ikke hvorfor ble bare plutselig trøtt haha, kanskje jeg har for lavt blodsukker? Hva vet jeg. Jeg har ikke spist så regelmessig i dag, jeg gjør vel egentlig aldri det for å være ærlig.  I dag der i mot har jeg rukket å trent en time, dagen er ennå ung så ellers har jeg ikke gjort mye. Men det er alltid deilig og stå opp tidlig, man får så mye ut av dagen. 

I kveld får vi gjester - det er jo skjærtorsdag, det blir sikkert koselig. Skal pynte meg litt ekstra tenkte jeg så kommer nok litt outfit og slikt, Elsker å pynte meg hihi. Nå må jeg rydde, vi prekas senere. Kisskiss. 

03.apr.2012

 • Skrevet 03.04.2012 klokka 14:45
 • Kategori: Blogg

I dag sto jeg opp halv ti for å trene flink som jeg er. Så nå sitter jeg  og koser meg med jordbær og cottage cheese. Utrolig digg etter trening - og ikke minst så er det sunt. 
Det er alltid viktig etter trening og fylle opp lagrene dine. Haha. Dette får meg hvertfall til å fungere litt lenger før jeg blir sulten igjen. Mm. Godt. 

Jordbær og appelsin

 • Skrevet 02.04.2012 klokka 21:49
 • Kategori: Blogg

Mamma er herlig! Hun kommer opp med jordbær til meg "fordi jeg er så flink til å trene. Så da skal jeg kose meg med det mens jeg ser på Paradise! Finfin ferie altså. Det er så deilig å bare ligge i sengen, ikke gjøre en dritt. Elsker det. 

mmm deiliig. Kos dere i kveld a' Det skal jeg hihi. Kiss kiss. 

Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits