!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

Elegant

Hei!
For litt siden så kjøpte jeg meg noen småting på Ebay. For hvem vil vel ikke spare noen kroner, men samtidig få ting av kvalitet? Og for noen dager siden fikk jeg to av tingene jeg bestillte. Nedturen er rett og slett av alt ikke kommer samtidig.. Bra jeg synes det er gøy å vente! Jeg er hvertfall veldig fornøyd med det jeg har kjøpt så langt. 


Jeg er virkelig forelsket i disse. Både ringen og ørepynten. Nå gleder jeg meg bare til å få resten i posten. Tenkte å gå med disse på ballet på lørdag?! Det meste begynner å falle på plass nå. Dette blir så gøy! 

Hva synes dere? 

Fifty shades of valentines

  • Skrevet 16.02.2015 klokka 18:29
  • Kategori: Blogg

 Nå har vi gått inn i en ny uke med nye muligheter. Hvor deilig er ikke det? OG hvor teit er ikke det egentlig å si? - Sykt klisjè
Jeg startet hvertfall dagen min i dag med en kjøretime og jobbing med skole. Jeg har også vasket klær til den store gullmedalje. Det var på tide, si!
Endelig skal jeg sette meg ned å bare kose meg med en god tvserie og mat. I kveld blir det kylling i karry. Nam nam. Utrolig lenge siden jeg har spist noe slikt så det blir veldig godt merker jeg! 

Helgen min var ikke såå verst den heller, til tross for valentines. En hel gjeng med godjenter dro selvfølgelig på Fifty Shades.. Selv synes jeg den var kjempe bra. Nå har jeg lest alle tre bøkene og visste på en måte hva jeg gikk til. Har hørt en del jenter ble helt ødelagt etterpå, men hallo. Alle visste hva dette gikk ut på? Selv var det bare èn scene som var heelt forstyrrende for meg. Mer sier jeg ikke. Jeg gleder meg faktisk til film nummer to :-) Det ble også en liten bytur. Kjempe koselig 14.februar! Kunne vel ikke bedt om noe bedre tror jeg!


Nå er det matlaging som står på planen. Sulter. 

 

My new lovelies

God kveld!

Nå sitter jeg og bare nyter litt god musikk før jeg skal fortsette med å gjøre denne hula ren. I dag var dagen hvor jeg leverte hjemmeeksamen og GUD så deilig! Jeg ble ikke helt fornøyd med resultatet, men jeg svarte i hvertfall på oppgaven, så får vi se hva sensor sier. 

Tidligere i uken fikk jeg melding fra posten om at pakken fra NELLY lå og ventet på meg. Jeg har utsatt hentingen til i dag ellers hadde jeg bare konsentrert meg om den og ikke skolen. Haha! Rar på den måten, men jeg bare elsker nye ting! Uansett, jeg kjøpte meg 3 par nye sko og er SÅ fornøyd med kjøpet. Skal snart på ball å det var egentlig hovedgrunnen til at jeg kjøpte meg de.


Disse skoene er jeg storfornøyd med, også sitter de så pent og godt på foten! Veldig behagelige. De er fra vagabond. Passer kanskje ikke til det været som er nå, men gleder meg til å spankulere rundt i disse når været blir litt varmere og det ikke er fullt så mye snø og is på bakken. 


Elsker disse! Så elegante.. Trengte virkelig et slikt par sko. De er litt stor i størrelsen, men jeg tenkte bare å kjøpe en sånn gelèpute (?) husker ikke helt hva det heter, men som man putter frem i skoen slik at man kommer høyere opp og at de ikke blir så store.Digger disse! Tenkte å bruke de på ballet til kjolen, men er litt usikker i og med at kjolen er rosa og disse er baigeish. Er litt usikker om det går? Til tross for det problemet så er jeg hvertfall veldig fornøyd med kjøpet mitt og tror virkelig ikke jeg kommer til å angre et sekund på det!

Hva synes dere om skoene?

 

Askepott

  • Skrevet 10.02.2015 klokka 14:27
  • Kategori: Blogg

Hei mine kjære!

Long time no see! En hel uke er det siden sist jeg blogget nå. 

I går var jeg på tur med klassen ute i skogen og vi skulle lage mat, lage bål osv. Veldig koselig. Det som var litt nedsig var at det var tre utvekslingsstudenter som liksom skulle ha "ansvaret" for oss.. Dette hadde ikke vi fått noe beskjed om, men vi gjorde det beste ut av det. Han vi fikk på gruppen vår var fra Spania og virket som en veldig hyggelig gutt. Så vi hadde det koselig til tross for manglende utsttyr og at det var massevis med snø. Så jeg klager ikke. 


Så klar for å leke i snøen. Vår gruppe var selvfølgelig den eneste gruppa som ikke hadde primus.. så da måtte vi finne på noe annet.


Når jeg kom hjem så frøs jeg så siiick at jeg bare la meg ned sånn her.. Ikke at det holdt på varmen akkurat, men akk ja. Fikk ikke akkurat ligget der i mange minuttene før telefonen buzzet og pakken jeg hadde ventet på kjempe lenge endelig hadde kommet!! Jeg skal på ball neste helg og i går kom ENDELIG kjolen jeg har kjøpt!! Så i det jeg kom innenfor døra så rev jeg opp pakken og prøvde den på. 


Vet det ble veldig rart med to forskjellige lys på bildene , men dere ser hvertfall sånn ish hvordan kjolen ser ut og jeg er KJEMPE fornøyd! Gleder meg masse til å bruke den en hel kveld! Det eneste negative er at jeg kjøpte den litt for stor.. og det synes litt rundt livet.. meen det tror jeg jeg skal fikse til kvelden kommer! 

Hva synes dere?

Hvorfor drømmer vi?

  • Skrevet 02.02.2015 klokka 17:25
  • Kategori: Blogg


Har dere noen gang tenkt på drømmene deres når dere våkner opp etter en natt med søvn? Hvorfor drømmer jeg det jeg gjør? Den tanken har slått meg mange ganger.

Tenkte på dette senest til morgenen i dag. Hva får oss til å drømme? Jeg drømmer så mye rart, for det meste om drap og elendighet. Dèt er en av grunnene til at jeg lurer på om hva som får hjernen min til å produsere disse bildene. Det sies jo at det er underbevisstheten som prøver å fortelle meg noe igjennom drømmene. Og når du drømmer mye så har du sovet dårlig. Du drømmer noe hver natt, men det er ikke hver natt man husker hva man drømmer.

Skulle ønske jeg klarte drømmetyding fordi da hadde jeg virkelig prøvd på det. Hadde ikke det vært gøy? Det finnes jo bøker jeg kan lese eller sikkert også ting jeg kan se på? Noen ganger klarer jeg faktisk å drømme "fortsettelsen" på den drømmen jeg akkurat våknet fra om jeg bare sovner igjen. Har dere opplevd det? Veldig rart synes nå jeg. 

Jeg er veldig fascinert av dette med drømmer og ting som vi egentlig ikke vet så mye om. Det er mye mer mellom himmel og jord enn det vi vet og har kontroll på.. Så det jeg lurer på er om  drømmene våre har noe med denne "energien" som vi hører så mye om å gjøre? Eller er det bare noe vi skaper ut av vår egen fantasi mens vi sover? Men hva er egentlig fantasi? Hva er tanker? Hva får oss til å klare å tenke?

Jeg liker å for eksempel lese om Joralf Gjerstad bedre kjent som Snåsamannen. Det sies at han skal ha "evner" som kan helbrede andre, syke. Jeg har alle bøkene hans og synes dette er veldig spennende. Han sier selv at alle har en slik kraft i seg, men det er ikke alle som klarer å ta den i bruk. Han kaller ikke seg selv et medium, som kanskje vi kunne ha gjort, men at han har "den gode kraften" i seg. 

Dette høres kanskje litt rart ut for noen, men for andre kanskje ikke fult så rart, ikke vet jeg. Det jeg stusser over er; hva får han til å kunne helbrede andre og at det faktisk fungerer om det ikke er noe mer mellom himmel og jord? Om det ikke er noe mer etter dette? Det vi vet er at vi blir født, også dør vi. Det vi har i mellom er vårt og vi må gjøre det meste og det beste ut av det som vi kan. Vi lever ikke evig, eller gjør vi det? Vi vet jo virkelig ikke hva som kommer etter at vi har tatt vårt siste åndedrag. Det er kanskje like greit, allikevel så får vi små hint hele tiden av at det faktisk er ting som tyder på at det er mer der ute. Hva hver enkelt velger å gjøre med de er opp til dem selv.  

Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits