!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

Dag 16 - En eller flere kvinnelige kjendiser jeg liker

  • Skrevet 12.02.2014 klokka 19:10
  • Kategori: Blogg

Oi. Denne er litt vanskelig synes jeg. Det er utrolig mange jeg liker, men om jeg må velge èn så må jeg si at jeg  alltid har hatt et girlcrush på Mila Kunis fra første gang jeg så henne på That's 70s Show, Hun er så vanvittig vakker samtidig som hun har attitude i alt hun er med i. Det digger jeg i en skuespillerinne/skuespiller. Så det må nok bli henne. 

SE PÅ HO A

Løp en fortere 5k!

Heisann! Nå er det virkelig lenge siden jeg har blogget noe meningsfullt her. Har bare blitt jatting synes jeg! Hehe. Forrgie uke hadde jeg årets første løpetur ute i det fri, det var ganske kaldt, men samtidig veldig deilig. Jeg løp 5K. Har treningsappen til Nike som jeg elsker å bruke når jeg løper ute fordi da kan jeg stille inn om jeg vet hvor langt jeg skal løpe osv. Jeg løp på 46.49. Noe som er bedre enn da jeg løp 5K ute sist, men det er ikke bra nok. Jeg vil ha tiden ned på en halvtime, og det skal jeg klare.

Dermed gjorde jeg litt research. Det er alltid fint å ha noe og strekke seg etter når man har satt seg ett mål. Jeg fant en artikkel på runnersworld.no.  Her var det en oppskrift som du skulle følge slik at etter bare åtte uker så løper du 5K på under 30 min. Dette er jo supert for meg, men denne er jo egnet for at jeg skal løpe ute, noe jeg egentlig ikke er så utrolig stor fan av, men det er bare å finne en løype som er lang nok, bite tennene sammen og løpe på!Om dere er like glad i trening som meg så ta dere en tur inn på sien å sjekk det ut! Det er også mange andre intressante artikler om tips til treningen din! Jeg er veldig glad jeg kom over denne siden, dette blir herved det nye lesestoffet på sengen! Kunnskap er makt vet dere. Det skader aldri å lære noe nytt :-)

Dag 15 - Nåværende ønskeliste

  • Skrevet 08.02.2014 klokka 10:33
  • Kategori: Blogg

Heisann dere da har vi kommet til dag 15 og er halvveis. Hadde jeg tatt alt i ett hadde jeg nok vært ferdig nå, men det har jo ingenting å si. Jeg har ingen stor ønskeliste for øyeblikket. Det eneste jeg ønker meg er en ny laptop. Nærmere bestemt macbook Air. Jeg har vanlig Macbook. En som ikke er på markedet lenger, hatt den siden niende klasse så den begynner å begynner å bli litt sliten kan du si. 

Jeg er keen på da den største skjermen, også med det største minnet. Det har mye å si for hvordan macen jobber når det gjelder hurtighet osv. Skal begynne på skolen til høsten og da tenker jeg det er greit med det beste utgangspunktet.

Har dere noen ønsker for tiden?

 

Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits