!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

Mer poesi

 • Skrevet 24.01.2016 klokka 21:35
 • Kategori: Fra hjertet

Hva sier dere til enda litt til? - Jeg fikk så gode tilbakemeldinger på mitt første innlegg med dikt(?) Kan jeg kalle dette dikt? Jeg vet ikke helt. Og jeg vet heller ikke om disse er like fine som de jeg allerede har postet. Blir rett og slett blind på eget arbeid. Men får håpe dette blir tatt godt i mot. 


 

Men selvfølgelig savner jeg deg

hvordan du holdt rundt meg

måten du sa navnet mitt på

men mest av alt 

savner jeg måten 

du fikk meg til 

å føle meg

 

elsket. 

 

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

Borte 

Når været er slik som nå

savner jeg deg. 

 

Snøen henger så vakkert på trærne 

solen skinner så fint 

og jeg skulle ønske jeg kunne dele det 

med deg

 

Det gjør ikke like vondt lenger

men jeg våkner hver morgen 

med et lite håp

om å se deg. 

 

Top 5 akkurat nå

 • Skrevet 24.01.2016 klokka 18:46
 • Kategori: Blogg

God kveld!

Som dere vet så er jeg veldig glad i å komme over ny musikk, og musikk generelt, men hvem er vel ikke det? Tenkte å dele med dere mine top 5 som jeg sent kommer til å gå lei. 


Dette er med hånden på hjertet en av de fineste sangene jeg vet om. 

 

 

Må si at disse sangene kunne jeg hørt på dag ut og dag inn. - Virkelig. 
Jeg er en av de personene som fort blir lei av sanger, spesielt når jeg lager lister på Spotify så hører jeg på den samme hele tiden og bare pøser på med ny musikk hele tiden uten å "rydde opp" Jeg vil si at jeg har blitt flinkere til dette nå, selv om jeg enda har mange lister som bare henger og slenger. 
Lei dine egne lister?

Klikk her for å komme inn på den jeg hører mest på 
Like glad i remixsezz som  meg? Klikk her 

Hva er dine favorittsanger akkurat nå?

Små blonder og store striper

Hei dere!

Alt bra? Jeg har det hvert fall veldig fint og håper dere også har det fint. 

I går ble desverrre nada innkjøpsinnlegg grunnet overtidsjobbing så jeg kom ikke hjem før typ halv tolv og da var det rett i seng så tidlig på jobb i dag tidlig igjen. Så er litt sliten kan du si. Selv om jeg bare har jobbet to dager så skal det bli greit med en liten pust i bakken etter 20 timer jobb på 2 dager. Æææ. Blir penger i påsan da! Så lønning blir deilig. 

MEN NÅ skal jeg vise dere hva jeg kjøpte på Støy!

 
Kjøpte også et skjørt med blonder. Syykt fint. Skal i bursdag neste helg så tenkte kanskje å ha på det da? 

Både kjole og skjørt er fra Second Female.

Nå skal jeg spise middag og senere ikveld er det en liten kveld med jentene som står for tur! Blogges! :-)

Jeg begynte nesten å gråte

 • Skrevet 22.01.2016 klokka 17:35
 • Kategori: Blogg

Hei. 

Snart har enda en uke gått og jeg har hatt fri nå i hele tre dager. I morgen er det pån igjen med jobb. Det skal faktisk bli veldig deilig. Ganske gørr å gå hjemme her og bare sose.

I dag har mamma og jeg vært en tur i byen med mormor, må jo få luftet gamlingene også vettu ;) Også synes jeg det alltid er koselig å finne på noe med de, få noe ut av dagen. Jeg bestemmer meg alltid for å bruke minimale mengder med penger, men slik blir det aldri. Slik ble det heller ikke i dag. Jeg kom hjem som en fattiglus, men klesskapet mitt hadde blitt litt rikere, da. Det er vel bra? 

Vi har en butikk i byen som heter Støy som er full av merkeklær og selvfølgelig er dette den butikken jeg finner flest plagg og andre godbiter. I og med at det enda er januarsalg så måtte jeg jo ta turen! Når jeg er inne på det så må jeg si at jeg faktisk aldri finner ting på salg, er heller en av de som finner en hel haug blandt de ordinære varene. Er ikke det typisk?


Hva jeg kjøpte får dere se i morgen :-) 
Ooog som den nerden jeg er kjøpte jeg meg også to nye bøker. Jeg leser for tiden sjarmen med tarmen som jeg fikk til jul av foreldrene mine og den anbefaler jeg på det sterkeste. Hvis du lurer på hva som  skjer med maten etter du har svelget den så er det boken for deg! Utrolig morsomt og lett skrevet så alle forstår hvordan kroppen faktisk fungerer.  Så den skal jeg lese ferdig før jeg starter på disse, men gleder meeg! 


Jeg kjøpte meg også nye kroppspleieprodukter osv. Viktig å ta vare på seg selv vet dere. Så nå skal jeg bli vakker! Haha. Som dere kanskje ser så digger jeg kokosnøtt, men til min store skuffelse så luktet 2/3 av disse produktene IKKE kokos. Begynte nesten å gråte. Uansett er jeg veldig spent på hvordan produktene er og om jeg i det hele tatt liker de, men jeg har aldri opplevd å bli skuffet over noe fra for eksempel The Body Shop! 

Nå skal jeg ta meg en liten kaffetår! Ha en fin ettermiddag videre så blogges vi :-)

Så forbanna kaldt det er!

 • Skrevet 19.01.2016 klokka 16:33
 • Kategori: Blogg

Det er èn ting jeg lurer på.. 

Nå har jeg jobbet fire dager i strekk og det har ikke vært en eneste dag uten at noen kunder har kommet innom uten å slenge inn en kommentar over hvor kaldt det er ute. 

Hva skjer? Du vet du bor i Norge, ikke sant? Ja, det er kaldt og ja, det har kanskje ikke vært så kaldt som det er nå i Fredrikstad på mange år, men er ikke det noe vi skal omfavne? - Ikke hate, eller?

Tenk så mye unødvendig energi du bruker på det. Du har kanskje hørt utsagnet "det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær" ? Dette er faktisk helt sant. Kler du på deg et ekstra lag med for eksempel ull så fryser du nok ikke like fort. 

Nå skal jeg innrømme at jeg egentlig er et sommermenneske og liker å ha det varmt, men etter å ha bodd i Elverum som jeg bare nå omtaler som Norges store kuldehull så har hele den biten med at jeg hater vinteren blitt kurert. Jeg ble for eksempel utrolig glad når det kom litt snø her til byen også. Det lyser opp dagene nå som det er så mørkt ute. 
Selv synes jeg snøen er utrolig vakker. 

Processed with VSCOcam with m3 preset
Men.. Ser ikke du også når det er snø på trærne og at gatene er hvite, at det er vakkert? ikke? Prøv.
Prøv å bruk energien din på det som du synes er pent, godt, hyggelig. Ikke bare syt over det du ikke kan gjøre noe med. For værgudene hører virkelig ikke på deg. Du kan danse så mye du vil for at solen skal titte frem, men tror neppe det kommer til å fungere. 

Dette er bare et tips. Så skal du se at dagene blir litt lettere. 


Med dette innlegget prøver jeg over hodet ikke å sette meg selv i et bedre lys for så å se ned på andre, og hele den biten der. Sier heller ikke at jeg aldri snakker negativt om en ting eller syter over noe jeg ikke liker. Bare merket jeg ble litt provosert over alle de menneskene som kom og klaget over at det var så kaldt. Ja, det er 20 blå på gradestokken liksom, kle deg etter det da?? Vi bor i Norge og det at vi kan se tydelig skiftet på årstidene er noe av det jeg elsker aller mest ved landet vårt. 

Et nytt stjerneskudd!

Hei dere :-)

 

Må bare si tusen takk for den fine responsen jeg fikk på gårsdagens innlegg, både på og utenfor bloggen! Dere er gull. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. 
Kanskje dette er noe jeg skal starte med? Det er hvert fall noe som ligger i tenkeboksen. 

Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet og hører på Sondre Justad. Bombe. 
Men noe av det jeg elsker er å høre på musikk og ikke mist, finne ny. Her om dagen så kom jeg over en artist fra Australia som virkelig falt i smak. Han heter Conrad Sewell og kom ut med sin første EP i 2016. 

Fant ut nå at han hadde kommet ut med ny sang I DAG så den skal jeg høre på nuu! Håper dette faller i smak! 

Dette har jeg aldri gjort før

 • Skrevet 13.01.2016 klokka 18:12
 • Kategori: Fra hjertet

Som dere sikkert har fått med dere så blir jeg veldig påvirket av poesi. Jeg elsker det, rett og slett. 

Etter at ren poesi kom ut i bokform så har det bare strømmet på med instagramprofiler proppet med dikt, poesi og fine ord. 

Jeg har lenge skrevet selv og tenkte å dele noe av det med dere nå.  Enkelt

Det å ha en hånd å holde i, en skulder å gråte på, et kinn å klemme og å bli møtt med et smil er noe av det beste som finnes.

 

Kjære

Èn ting må du vite; at jeg, jeg elsker deg

Hele deg
Fra topp til tå
Med hud og hår
Kropp og sjel
Hver eneste tåre
Hvert eneste smil
I latter og i sorg
Er jeg din

Men, vil du være min? 


 

Dette er litt vanskelig for meg. Aldri blottlagt meg på denne måten noen gang..  Derfor poster jeg bare to. Så ser jeg hvordan det går hehe. 

Musikk har ingen aldersgrense

 • Skrevet 11.01.2016 klokka 12:19
 • Kategori: Blogg

Jeg må få sagt det

Dagen i dag har det florert bilder av "Starman" - David Bowie på nett. Ikonet har gått bort etter 18 måneder sykeleie. 

Noe av det mest fascinerende jeg vet er å lese i kommentarfeltet på forskjellige steder på nettet. Det er mange i generasjonen før meg, men også i min generasjon som har en tilknytning til denne fantastiske mannen. Inkludert meg. Jeg kom over en tweet hvor det sto at vedkommende som skrev tweeten forsto aldersforskjellen på henne og kompisen fordi hun ikke ble lei seg for Bowies bortgang, men det ble han. 

Noe mennesker må forstå er at musikksmak har ikke så mye med hvilket tiår du ble født. Mye av min favorittmusikk kommer fra 80-tallet og jeg har en far på 55 som digger til Rihanna og Kygo. Så om vi lærer oss å omfavne all den musikken som er der ute tror jeg virkelig at mange av oss får et rikere liv. Tenk om du bare hører på det som er nytt der og da.. TENK så mye fin musikk du har gått glipp av! - Slik som David Bowie. Har du ikke hørt på sangene hans enda? Gjør det nå. 

Og.. for å være helt ærlig så tror jeg ikke at Lady Gaga hadde vært den hun er nå, uten han. Så musikk har ingen grenser eller for å ikke snakke om aldersgrense. Ta i mot musikken med åpne armer, åpent sinn. Ikke vær skeptisk til alt som er laget før du ble født Kanskje du finner en ny favoritt?

 

To dager før han døde slapp han et nytt album...For en mann altså. Så det skal jeg høre på nå.. 

En litt annerledes nyttårsaften

 • Skrevet 08.01.2016 klokka 16:59
 • Kategori: Blogg

Snart er den første uken i 2016 omme og det er bare 51 igjen.

31 desember pleier å være den dagen jeg er med venner og drikker til jeg ikke klarer mer, ler så jeg griner og synger til jeg blir hes. Det er slik en bra nyttårsaften skal være. Men denne gangen ble det litt annerledes. Nå har broren min flyttet til Budapest og jeg ser han veldig sjeldent. Han var bare hjemme en knapp uke og heller ikke han hadde tenkt seg ut denne kvelde, men heller være hjemme med mamma og pappa. Så da, droppet jeg planer også. Inviterte heller en venninne hjem og hygget oss her. Og vet dere hva annet vi gjorde? Spilte poker!!! Jeg var så flink! EIDE både pappa og bror! Faktisk ganske stolt over egen prestasjon til å bare være første gang. De ga opp til slutt fordi jeg knuste de hehe. 


Processed with VSCOcam with p5 presetProcessed with VSCOcam with p5 presetIkke så veldig mange innholdsrike bilder i år, men slik ble nå det. Veldig hyggelig lell'

 

Hvordan var din nyttårsaften?

Ja, jeg vet jeg bare går inn i mitt 22 år

 • Skrevet 07.01.2016 klokka 13:16
 • Kategori: Blogg

Nå som det er tilbake til hverdagen for mange så sitter jeg her da. Jobber på Shell og føler jeg har mislyktes med livet mitt. Ja, jeg vet jeg bare går i mitt 22 år og har mange år foran meg, men det er så mange som har gått forbi meg. Hva skal jeg med livet mitt, hvor vil jeg? 

Jeg studerte ernæring i Elverum i fjor og flyttet hjemmefra for første gang. Dette er noe av det beste jeg har gjort. Jeg savner det, savner det sosiale, skolegang. Når jeg sier dette til foreldrene mine at jeg føler meg mislykket så blir de litt oppgitte på meg. De vil jo ikke at jeg skal føle det sånn. Noe jeg forstår, livet mitt er jo her og nå. Og om jeg går og lengter etter noe jeg føler jeg mangler. så får jeg ikke noe bra ut av det livet jeg lever nå. 

Til høsten skal jeg begynne på skolen igjen, det er hvert fall planen min, eller det må jeg. Ellers går jeg på veggen. For det første så klarer jeg ikke å bo hjemme mer, og for det andre så klarer jeg virkelig ikke å bo hjemme mer. Etter å ha bodd ett år for meg så ser jeg hvor godt jeg har det sammen med andre og, alene. Ikke misforstå, jeg elsker å være hjemme hos mamma og pappa og få servert alt på sølvfat, men jeg er også en veldig selvstendig person som liker å ha noe eget.

 

Slik jeg tenker nå så misunner jeg de som alltid har visst hva de vil bli, kjenner et par som har visst dette helt siden barneskolen. Hvorfor har ikke jeg fått samme åpenbaringen at: JA, det vil jeg bli! For jeg vil så mye, men hva det blir vet jeg ikke enda. Nå er det januar og søknadsfrist er i april. 

Litt lost. 

Processed with VSCOcam with b5 preset
Skulle ønske jeg kunne spole litt frem i tid slik at jeg visste hva som skjedde. 

Hvorfor late som om ting er ok?

 • Skrevet 05.01.2016 klokka 15:47
 • Kategori: Blogg

Da sitter jeg her igjen. Tenker på året som har gått og hva jeg kan forvente av det nye. 

Noen uker har gått siden dere har hørt noe fra meg. Jeg må lære meg å ta vare på dere, sette pris på dere. Det er noe jeg egentlig gjør, virkelig. For jeg synes alt i alt at blogging er gøy. Og noe som er enda morsommere er jo å få tilbakemeldinger på det man poster! Men de siste månedene av 2015 har ikke vært like lett og derfor trakk jeg meg tilbake. Jeg er ingen overfladisk person som later som om ting er flott, når de ikke er det. I og med at jeg ikke vil brette ut alt om privatliv så valgte jeg heller å ikke skrive noe som helst. 

Men nå er jeg klar igjen. Har mye å dele med dere, mye på hjertet. Håper dere er gira? Det er jeg!

Processed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 preset
Sååå vi blogges senere i dag! 

Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits