!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

På etterskudd

 • Skrevet 30.01.2015 klokka 18:16
 • Kategori: Blogg

Hei!

Dagen i dag har faktisk vært produktiv, men den siste halvtimen har jeg bare sittet og undret over hva jeg skal lage meg til mat i kveld. Det er seriøst noe av det jeg misliker mest ved å bo helt alene.. Lage mat. Jeg er veldig intressert i det egentlig, men det er noen dager hvor jeg bare ikke orker å tenke på det en gang. I dag er en slik dag. Jeg har ikke en gang vært i butikken. Så har funnet ut at det blir kylling og pasta. Kunne gjerne blitt noe annet, men jeg har ikke gidd til å gå de 200 meterene til butikken haha. Angrer sikkert senere, men slik ble det i dag. 

Jeg kom på her om dagen at jeg ikke hadde blogget om desembers glossybox. Så den kommer i løpet av helgen. Bedre sent enn aldri ikke sant? Snart får jeg vel januarboksen i posten også vil jeg tro. Jeg går aldri inn på nettsiden deres for å sjekke hva boksen inneholder noe som gjør det litt mer spennende. Gleder meg til hver eneste boks! Det er veldig artig faktisk. Julegavene mine har jeg heller ikke vist, men de tenker jeg jeg dropper i år hehe :-) Bloggingen har liksom ikke vært det som har stått øverst på listen i det siste, men jeg prøver så godt jeg kan og jeg trives jo med skriving. Liker det veldig godt, så det blir nok ikke til at jeg slutter.. 

I kveld så er det sesongpremiere på Senkveld så det gleder jeg meg veldig til! Har ventet helt siden forrgie episode, så godt at ventetiden ikke var så veldig lang. De to gutta der gjør seriøst uka mi mye bedre. Bare synd jeg sitter her helt alene og ikke kan dele den gleden med noen. Haha, jaja! Det kommer en episode neste uke også håper jeg. Har hvertfall ventet lenge på denne fredagen :-)

Kom, kyra!

 • Skrevet 29.01.2015 klokka 19:06
 • Kategori: Blogg

Kroppen kollapser snart. Jeg er så sykt sliten, sulten. At jeg er sulten skjønner jeg lite av, men har spist såå mye godt!!

I dag har jeg vært på ekskursjon med klassen hvor vi besøkte et lite gårdsbruk som holdt på med melke-og osteproduksjon. Veldig morsomt og intressant. Det ble en lang dag, men vi fikk mat så da ble hvertfall jeg fornøyd hehe. Vi var inne i fjøset også, for å kunne se på kuene og lært litt om beitingen, melking osv. Tenkte å ta en selfie med dagros, men ho ville ikke :( Så da ble det ikke noe ku-selfie, men artig var det, til tross for lukta!! Den ble jeg faktisk også fort vandt til.. 

Noe jeg synes var litt dumt var at vi dro opp da det var så mye snø. Hvorfor ikke dra på våren? Hadde vært såå idyllisk. Ikke at utsikten 500moh er vakker uansett, men ja. Dere skjønner hvor jeg vil hen. Grønne beiter og blomster og ikke minst varme. Snø er fint det også da. 
Vi fikk også masse god mat og koste oss kjempe mye, jeg gjorde hvertfall det matvraket som jeg er.. Fikk nesten lyst på et småbruk, men bare nesten :-)

Takke og tårer

 • Skrevet 28.01.2015 klokka 15:45
 • Kategori: Blogg

Heisann!

Nå er jeg tilbake i Elverum jeg kom tilbake igår. Det er alltid vondt å dra fra de hjemme. Det var mamma som kjørte meg til bussen og når hun klemte meg så ville jeg bare bli fort ferdig og sette meg på bussen for jeg kjente tårene komme. Så veien inn til Oslo ble ganske lang. Jeg satt den første halvtimen å hulka som en gal.. Bedre blir det ikke av at jeg dro helt alene. Hadde jeg hatt noe selskap på turen så hadde tilng gått noe lettere vil jeg tro. Det som er med meg er at jeg ikke vil vise at jeg har det vondt. Spørs jo hva det gjelder, men når det kommer til en filleting som dette så vil jeg holde tårene for meg selv.
Jeg ser på det hvertfall som en liten bagatell at jeg skal begynne å grine hver gang jeg drar når jeg har vært hos mamma og pappa. Jeg er voksen nå og må lære meg å klare meg på egenhånd, men det er ikke alltid like lett. 

Jeg fikk sett igjen en av de gode venninnene mine også. Det var veldig deilig. Går alt for lang tid mellim hver gang vi sees. Så må prøve på den lille tiden vi har å få gjort mest mulig. 


Se på ho a! 

Jeg gjorde ikke så mye mer enn å bare være hjemme og plane helt ut.. Deilig var det.

I dag var det tilbake på skolen igjen og gøy var det også, se alle igjen (de fleste hvertfall) Vi hadde tradisjonsmat på kjøkkenet hvor hver gruppe skulle lage en rett fra et sted i Norge. Vi lagde bl.a rømmegrøt og øl.


Dette er rømmebrød som er laget på takke og bærkompott med jordbær og bringbær. 


Dette er en av de dagene jeg har likt best på kjøkkenet tror jeg.. Selv om vi alltid lager veldig mye morsomt og jeg lærer mye av dette året. 

Haha. Dette innlegget handlet om veldig mye på en gang og nå sliter jeg med å finne en fin avsluttning på det så jeg bare avslutter nå. Ha det. 

Swe

 • Skrevet 24.01.2015 klokka 12:33
 • Kategori: Blogg

Hei!

Nå sitter jeg på kjøkkenbordet hjemme hos mamma og pappa med litt kaffe og ser at det snør som bare det ute. I går var bakken bar, men nå er det hvitt på hvitt så langt du ser. Det er jeg veldig vandt med nå, når jeg bor ca en time unna Trysil så må jeg jo det hehe.
Overrasket foreldrene mine på torsdag med besøk. Det er alltid like koselig synes jeg, både på hvordan de reagerer og det er jo så deilg å komme hjem og bare plane helt ut. 

Snart drar vi en liten tur til Sverige for å handle litt. Det er greia med at man ikke bor så langt fra grensen. Nå er jo den norske og svenske krona helt lik, men allikevel så sparer man en del på å handle der i og med at prisene generelt er lavere. Jeg trenger ny jakke og nye sko så håper.det er REAREA! :-) Så får se om jeg kommer hjem med noen godbiter.. 
 
Blogges!

Gledesrus

 • Skrevet 19.01.2015 klokka 15:58
 • Kategori: Blogg

Hadde jeg ikke hatt musikk i livet mitt så vet jeg virkelig ikke hva jeg skulle gjort. Det kan endre humøret mitt på noen få minutter Når det er sagt så er jeg også veldig flink til å høre på triste, sære sanger når jeg selv er i dårlig hunør. Noe som kan gjøre vondt verre. Som regel så går det fint. Musikken er en verden jeg ikke hadde klart å leve uten, det er virkelig et univers jeg ikke forstår meg på og den hersker over så mange og har en så stor makt.  Den er en så stor del av meg. Musikken har en så stor innflytelse på oss Noe ikke alle som lager den kanskje forstår, men vi som er på utsiden får kjenne veldig godt på. Allikevel så er det mange som bruker denne makten til noe godt. Om jeg finner en sang eller et albun hvor tekstene, melodiene og alt bare treffer meg hundre prosent så kan jeg sitte og høre på det samme time inn og time ut. Det har jeg ingen problemer med. Muskk er glede. 
Metropol

 • Skrevet 18.01.2015 klokka 15:19
 • Kategori: Blogg

Dette året føler jeg er mitt år. Det sier jeg kanskje for hver januar som kommer, men det får så være. Hva er det som skjer i 2015? Noe er planlagt allerede annet er jeg uviten om, men det er slik jeg liker det. 
Jeg er snart ferdig med dette årsstudiet jeg startet på i fjor og det jeg da stresser en del med er hva jeg skal gjøre etterpå. Går inn i mitt 21 år og ja, jeg er enda ung, men allikevel så vil jeg bli ferdig med studiene. Til tross for det så har jeg også lyst til å oppleve verden. Reise, lukte, se, smake. Kjenner at om jeg utsetter det til jeg er ferdig med bachelor så blir det ingenting av. Derfor så tenker jeg kanskje å gjøre det etter dette året her, men vi får se, Jeg har ikke ro i sjelen til å være på ett sted lenge. Hvertfall ikke et så lite sted som Elverum. Her skjer det virkelig ingenting. 

Et av de stedene jeg har veldig lyst til å oppleve er Australia. Det har vært en drøm siden så lenge jeg kan huske og dit skal jeg en dag om så det er det siste jeg gjør. Vet ikke hva det er med det landet som appellerer så veldig til meg, men noe er det. Naturen, klimaet, dyrene, nattlivet. Hele pakken - hele opplevelsen
Horoskop

 • Skrevet 13.01.2015 klokka 16:04
 • Kategori: Blogg

Hei!

Nå har jeg nesten nettopp kommet fra trening og laget meg en kopp med kaffe. I dag fikk jeg stipend så da har jeg også  fått fyllt opp kjøleskapet. Deilig!
Når jeg var hjemme så kjøpte jeg meg januarnummeret av ELLE som jeg enda ikke har fått lest så det skal jeg gjøre nå tenkte jeg. At jeg ikke abbonerer på det er jo helt hinsides... Så mye inspirasjon i èn liten blekke. 

Selv synes jeg det er så utrolig morsomt å lese horoskop! Dette passet perfekt i og med at det var stort års-horoskop i dette nummeret. Det er nesten ingenting som stemmer da med slik jeg har det, men sånn er det nesten alltid. Derfor var det morsomt å få en annen vri på det. De la det opp slik at man kunne se hvordan året ble.
En stor grunn til at jeg kjøpte bladet var også fordi at det fulgte med et blad nr 2 med ELLE decor - Elsker det. Får ikke gjort så mye slik jeg vil her  jeg bor nå når det gjelder dekorering osv i og med at alle møbler er inkludert, men jeg liker å drømme meg bort i fine bilder og lager egne kollasjer slik jeg ønsker å ha det når jeg en dag i fremtiden får mitt eget. Det ser jeg virkelig  frem til, men det blir nok ikke før om noen år. Dessverre. 

Liker dere å lese horoskop?

Hva betyr det egentlig?

 • Skrevet 12.01.2015 klokka 19:04
 • Kategori: Blogg

Heisann!

I går fikk jeg en melding av en venninne om at hun sett en video på bloggen til Stina som handlet om overvekt og sukker. Hun selv - venninnen min var ganske negativ til innholdet. I og med at jeg studerer det jeg gjør så vet jeg en del om dette temaet så jeg tok en titt. Dette var en kvarters lang video med så og si bare vas. Virket ikke som om hun hadde gjort mye bakgrunnsarbeid før hun satt seg foran kamera. Dette innlegget er ikke for å henge noen ut, men det gjør meg litt vondt at mennesker snakker om ting de faktisk ikke har en dritt peiling på. 

Temaet sukker har jeg blogget om en del før, men jeg tenkte at jeg enda en gang skulle hive meg ut i det store hav av søtt. 

Vi alle vet at det synlige sukkeret ikke er bra slik som godterier og brus. Til tross for det så får vi i oss en del via mat, men noe må kroppen ha for å fungere. HER har jeg skrevet ett innlegg om da jeg hadde sukkerstopp og om hvordan det gikk. 

Når man kutter ned på sukkeret så skjønner man virkelig hva det gjør med kroppen. Bemerk deg at jeg skrev kutter NED og ikke UT. Man trenger ikke det synlige sukkeret, men man kan virkelig bli helt nazi og det kan gå for langt når det gjelder hva du tillater deg selv å spise. Litt kos i helgen har ingenting å si. Alt handler om måtehold. 
Det som er viktig for meg er å vite hva et produkt inneholder. Det er mye på en innholdsfortegnelse av et produkt som de fleste mennesker ikke aner hva betyr. Til tross for dette så har ikke leverandøren lov til å feilmerke eller feilinformere forbrukeren på noe som helst måte. Dette er straffbart. 

På en typisk overskikt over næingsinnhold skal det stå alt hva din vare inneholder. Noen ganger er sukker oppgitt i sukkrose eller fruktose hvor sukkrose er det vi i dagligtalen kaller bordsukker og fruktose er fruktsukker. Andre "light" produkter inneholder foreksempel aspartam og e-stoffer. Aspartam er et kunstig, ikke-karbohydrat type intenst søtningsstoff. Dette er en av de vanligste søtningsstoffene og finnes i en rekke næringsmidler. Dette søtningsstoffet har Enummeret 951.

Sier kanskje ikke dere så mye, men det jeg vil frem til er at alle søtningsstoffer, fargestoffer, konserveringsmiddel osv har et eget Enummer. 

Selv synes jeg dette var litt villedende da jeg selv ikke visste hva nummerene sto for om jeg leste på en liste med næringsinnhold.
Neste gang dere går i butikken, ta opp en pose med feks. Haribo godis og se på den. Jeg garanterer dere at det er et Enummer som står bak. Dette gjør ikke produsenten for å villede forbrukeren, men det er faktisk EUs regler for varemerking. Vet at det kan være forvirrende, men nå vet dere hvertfall litt mer av hva disse tallene betyr. (Om dere i det hele tatt bryr dere) haha. 

Når det er sagt så vær så snill ikke la dette gå deg til hodet. Kos deg i helgen og gjerne litt mer, men alt med måte. (Jeg koser meg hele tiden) hehe Les innlegget mitt om sukkerstopp og gjerne test ut selv om det virket intressant? Også hadde det vært fint med tilbakemeldinger om dette var gøy å lese om? Sikkert en del av dere som visste dette fra før av, men også noen som ikke gjorde det - vil bare dele kunnskapen min :-)
Fridag

 • Skrevet 12.01.2015 klokka 14:21
 • Kategori: Blogg

Hei!

I dag er det mandag og man skulle tro at jeg var på skolen, men det er jeg ikke. Utrolig deilig med ENDA en fridag tror dere kanskje? Selvfølgelig er det fint å sove litt lenger og slippe å sitte i forelesninger til sene ettermiddagen, men nei. Nå savner jeg faktisk at det er noe som skjer. Har hatt fri siden fredag og det er lenge nok synes jeg. Det eneste jeg har fått gjort i dag er å løfte litt vekter og sett på utallige minutter på netflix. Det er jo greit nok. 

I morgen er det skole igjen og det ser jeg frem til. Det blir mye alenetid når jeg ikke er på skolen noe jeg blir litt lei av. Litt senere i dag skal jeg til byen og kjøpe litt småting til skolen og leiligheten. Mest for å bare komme meg ut og få litt frisk luft. Det kommer også et litt morsomt innlegg og inspirerende innlegg :-)


Nå skal jeg se enda litt mer på Netflix og sutre over livet :-) Blogges

Det nye årets løfter

God morgen. 

I og med at det nå er starten på et nytt år så er det også mange som har nyttårsforsetter til det nye året; Hva de kanskje skal bli bedre på, eller uvaner de egentlig bør legge av seg. For min del har jeg vel ingen skikkelige nyttårsforsetter fordi jeg synes egentlig det bare er tøv. Jeg sitter med det inntrykket at det ikke er så veldig mange som klarer å holde på disse løftene de har til seg selv i hele 365 dager. På en selv kjenner man andre er det vel noe som heter. Nå tar jeg ikke alle under èn kan, og all respekt til de som faktisk klarer å holde det de har lovet, inn i det nye året. Typiske ting jeg har sagt til meg selv og som har vært nyttårsforsetter år etter år er: 
♥Trene mer
♥Spise sunnere
♥Være flinkere på skolen, ect.
Selvfølgelig klarer jeg det til en viss grad, men også dette ebber ut etter en stund. Hvorfor er treningsstudioene proppfulle i januar/februar? Jo, vi har sagt at vi skal miste de få, ekstra kiloene som vi la på oss i jula og krameptrener som bare det. Etterhvert så blir det kjedelig. Veldig mange kommer ikke over "knærka" hvor trening faktisk begynner å bli gøy, men igjen vil jeg påpeke at jeg ikke drar alle over en kam.

I år har jeg sagt  at jeg skal jobbe litt mer med å stole på meg selv. Følge drømmene mine. Gjøre det jeg selv vil og ikke tenke på det andre sier og tenker om valgene jeg tar. Dette er tross alt mitt liv og jeg har bare fått ett. Så dèt vil jeg si er nyttårsforsettet mitt. Selv om det ikke er et "typiskt" et. Håper bare jeg klarer å holde det.

Hobbiten

 • Skrevet 10.01.2015 klokka 21:57
 • Kategori: Blogg

God kveld. 

Kom akkurat inn døren. I dag fikk jeg endelig vært å sett Hobbiten: Femhærslaget. Selv synes jeg den var veldig bra, men synes ingenting slår den første filmen. Dette er jo historien før Ringenes Herre. Som jeg har sett før, men når jeg så rulleteksten komme opp på skjermen i kinosalen så kriblet det i hele kroppen. Hadde så lyst til å se alle de filmene på ny, men det får bli en annen kveld. Har dere ikke sett de?? Vet de er klassikere, men det er ALLTID noen som ikke har sett de. I så fall. Se de.. 


Nå sitter jeg og venter på at kyllingen skal tine nok til at jeg kan hive den i panna. Så utrolig sulten. Det verste jeg vet er å legge meg sulten. I dag har jeg heller ikke spist så alt for bra, så et varmt måltid nå er det som skal til for at jeg skal sove godt. Idrettsgallaen fikk jeg heller ikke med meg, men kan ikke få med oss alt, sant? Får bare se den på nett imorgen.. Jaja, det blir kanskje ikke det samme, men får hvertfall sett den :-) Det er hvertfall et pluss. 


Nada med innlegget å gjøre, men hadde ikke noe å sette inn. Litt kjedelig med innlegg uten bilder. Dette tok jeg da jeg var hjemme i julen :-)

 

Snøvær

 • Skrevet 10.01.2015 klokka 16:20
 • Kategori: Blogg

Heisann!

Denne dagen har gått så utrolig forr. Nå er klokka snart fem allerede. Jeg har ikke gjort stort, men må er jeg ute på tur. Det har kommet så ufattelig mye snø her i dag. Vanligvis så liker jeg ikke snøen og jeg holder meg som regel inne når det er snøvær. I dag forandret deg seg. Jeg har snø opp til knærne og er fornøyd med det. Vakkert er det også. Når sant skal sies så har jeg alltid synes der.

Min juleferie

 • Skrevet 09.01.2015 klokka 14:02
 • Kategori: Blogg


Jeg hadde juleferie fra den 12 desember til nå den 6. januar som var den føste dagen tilbake på skolen. Så nå tenkte jeg å dele med dere hva jeg gjorde de tre ukene hvor jeg var hjemme. Skal prøve å gjøre det så spennende som mulig :-)

Startet ferien med julebord her i Elverum da jeg ble hentet av familien. Det var kjempe koselig. I og med at hedemarken er landet for elgjakt og vilt så spiste jeg for første gang gravet elg. Det var overraskende godt. Må innrømme at jeg var litt skeptisk til å starte med siden det faktisk er rått, men det var veldig godt! 

Da vi kom hjem så skulle jeg til frisøren. Ble en del mørkere enn det jeg hadde sett for meg. I og med at jeg faktisk nesten var helt blond, men nå har jeg klart å vende meg til det. Jeg er jo brunette naturlig, men var så glad i det blonde :(

 

Her har jeg akkurat kommet fra frisøren, noe av fargen har selvfølgelig blitt vasket ut. 

 
Når vi kom hjem så hadde jeg og bror fårr pakkekalender(!!) Det har vi ikke hatt på flere år. Små gleder. Fikk noe som het kakao på pinne? det er en kloss med sjokolade som du setter oppi en kopp varm melk også skal det liksom bli kakao. Jeg fikk to. Har med den andre opp hit så kan vise dere hvordan det fungerer senere :-) Veldig god var den hverfall. Jeg så også på film nr 2 i rekken av Hobbiten. (treig i know) Var meningen at vi som en familie skulle gå på den nyeste, men det ble ikke noe av. Så skal se den i dag. Så var jeg i byen og så på den vakre julegaten. Alene. 


Var på tur med mamma. Chai er seriøst det beste jeg vet. Hadde besøk av kusina mi. Vi spilte scrabble som er en av mine guilty pleassures (haha nerd) også bakte vi hvetekake. Dette var min første gang. De ble ganske fine om jeg får si det selv. Til tross for at de henger sammen da. 


Har jobbet ALT for mye denne ferien og var sliten når jeg kom tilbake hit og skulle starte på skolen. Det glemte jeg litt når jeg så at jeg hadde fått lønn i dag :-)) Spiste også alt for mye unødvendig dritt som ikke var julemat. Men nam nam. Det sies jo at det ikke er farlig det man legger på seg mellom jul og nyttår, men nyttår og jul. Får trøste meg med det haha. 

Kjøpte meg ny kjole på Nelly og forlsket meg i Pål. (Onkel P) Da han sang fairytale of NY med Inger Lise Rypdal. 


Pyntet juletreet sammen med mamma og Emmy. På julaften fikk jeg verdens søteste kalendergave, Det er altså et bokmerke med en engel; Fordi jeg er mammas engel. Sa hun selv. Også har det vært utallige familieselskaper og sammenkomster, Her sitter jeg igjen med blandende følelser. Veldig koselig, men også litt slitsomt å fly hit og dit hele tiden. 


Alle hørte sikkert om perlemorskyene som var på østlandet i jula?? Ja. Jeg fikk sett de på nært hold. Utrolig vakkert. Du ser det ikke så bra på bildet, men satan så fint det var. Så ut som oljesøl eller såpevann som var spredt på himmelen... 

Nyttårsaften fikk jeg ikke tatt veldig mye bilder. Jeg vil ikke si de jeg fikk tatt før heller var noe å skryte av, men jeg skulle opp 0615 pga jobb så da prøvde jeg å ta det rolig. Hadde hvertfall en finfin kveld med gode venner. 


2. januar så var jeg hos en av mine gode venninner som hadde en bursdag/avskjedsfest. Hun skal nemlig til Colombia i 6 måneder. Det var veldig hyggelig å se så mange kjente som jeg ikke har sett på utrolig lenge. Jeg dro jo oppover 5. Så det var en verdig slutt på ferien synes jeg. 

Gud. Dette innlegget ble veldig langt...  nå må jeg hoppe i dusjen. Vi blogges senere :-))

Hva gjorde dere i ferien forresten??

Hvitt så langt øyet kan se

 • Skrevet 08.01.2015 klokka 18:16
 • Kategori: Blogg

Nå er jeg dødssliten. Alt jeg gleder meg til nå er å legge meg til kvelden. Hadde en sen skoledag i dag så det var jo greit, men i dag så hadde vi kjøkkenleksjon og det tar virkelig drepen på meg. Det er noen intense timer som vi står og lager mat. heldigvis så får vi spise det etterpå så det er kjempekoselig å samles til slutt til et felles måltid. 

Planen i dag var egentlig å være skoleflink og gå igjennom resten av studieplan. Få en viss oversikt, men merker jeg ikke orker det i dag. Jeg kjenner meg selv såppas at det blir vel bare litt rydding av hybelen og total avslapping i dag. Da får jeg til og med mer tid til bloggen :-) Jippi!


Var på tur igår og tok noen bilder. Det er full vinter her i Elverum, men kulda er ikke satt på for fullt heldigvis. Jeg venter i spenning på den. De som har bodd her en stund sier at 13 minus (som det har vært her en stund nå) Bare er barnematen. Så vi får se om jeg overlever vinteren her oppe. Det er bare å bite tenna sammen. 

Ny motivasjon

 • Skrevet 07.01.2015 klokka 14:22
 • Kategori: Blogg

Hei.

Nå er det snart en hel måned siden jeg har oppdatert bloggen. Utrolig urutinert av meg. Hovedgrunnen har jo vært fordi jeg glemte speilrefleksen i hybelen da jeg dro hjem på ferie så jeg følte at jeg ikke kunne oppdatere BARE med mobilbilder. Så fikk jeg rett og slett ikke tid. Jeg jobbet mye mer enn det jeg hadde planlagt så da jeg først hadde fri ville jeg bruke tiden sammen med familien. 

Nå er jeg på plass i Elverum igjen og er klar for et nytt skoleår. Hadde første skoledag i går, det var utrolig fint å se alle sammen igjen. Vi gikk igjennom studieplan og hva vi kunne vente oss i løpet av året. Har virkelig mye å glede meg til!

Jeg har også masse å blogge om fremover og er veldig motivert til det! Så det er bare å glede seg :-)

Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits