!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

Liquid Halo

Heisann dere :-) Igår var jeg en liten tur i byen. Hadde egentlig null planer om å kjøpe noe, men når jeg først var der så skulle jeg se om jeg fant ny foundation. Har alltid bare kjøpt sminke fra billigmerker og det synes jeg hverken er bra for huden eller at det sitter bra. Dermed så invisterte jeg i en ny en igår og er kjempe fornøyd!! Den er fra Smashbox og heter Liquid Halo som skal både dekke og gi glød på samme tid. Nå er heller ikke Smashbox av det dyreste, men jeg føler meg mer konfortabel med dette enn med noe jeg kjøper på  HM. Viktig med riktig sminke synes jeg, og ikke minst at det er riktig farge til deg og din hud!! Jeg har forresten nummer 2 i foundationen.

Kjøpte også en foundation kost i og med at min er skitten og ekkel. Vet man egentlig skal vaske de osv og det skal jeg bli flinkere til. Neste på innkjøpslisten min når det gjelder sminke er concealer og ny mascara. Min er nesten helt tom. KRISE. hehe, men disse er jeg hvertfall veldig fornøyde med så langt.

Dag 14 - Favorittfilmen min

 • Skrevet 30.01.2014 klokka 19:35
 • Kategori: Blogg

Har mange filmer jeg liker veldig godt, men den jeg kanskje kunne sett på om og om igjen er Dirty Dancing. Den er så vakker. Jeg har virkelig ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har sett den. Tuller ikke når jeg sier at jeg kan alle replikker og dansetrinn i den filmen. Har en venninne som er like frelst av den filmen og vi har sett den sykt mange ganger, danset og ledd til den. Herligste filmen av alle. Jeg tror vi egentlig er født i feil tiår. 

Dette tror jeg er favorittscenen min i filmen. Denne, eller når de er ute i vannet og skal øve på løft. hehe. Har du ikke sett den? Se den nå! Du blir ikke skuffet. 

 

Dag 13 - 1 bilde av telefonen min.

 • Skrevet 29.01.2014 klokka 17:35
 • Kategori: Blogg

Jeg har Iphone 4. Hadde 4s, meeen så skjedde russetiden haha, men gidder virkelig ikke å bruke penger på den nyeste når den jeg har fungerer greit. Selv om jeg har veldig lyst på ny så føler jeg det nesten blir å bare kaste penger ut vinduet. Har så ufattelig mye inne på den også, det er babyen min, livet mitt. Så om noe skjer med den blir jeg knust. Jeg har faktisk heller aldri knust skjermen på noen av telefonene mine. STOLT. Jeg har aldri hatt noe særlig med beskyttelse heller så det er vel bare flaks. 

Hvilken telefon har du?

Fornøyd

Hei og god ettermiddag alle fine. 

Jeg har ikke blogget nå på litt over en uke. Alt som har stått i hodet på meg er treningen og jobb. Treningsuke 4 gikk ganske fint. Idag har jeg treningsfri og det er ganske deilig så da har jeg tid til litt annet forskjellig. Man må ha noen restitusjonsdager vettu.  Treningstøyet fra Get Inspired kom forrgie uke. KJEMPE fornøyd. Bilder av det kommer senere så kan dere gi deres mening :-) Jeg kjøpte meg også en treningsdagbok som jeg er veldig fornøyd med hvor jeg loggfører kosthold, kondis og styrketreningene mine for å se fremgangen min. 


Jeg elsker virkelig den boka og jeg anbefaler den til dere som trener. Den inspirerer og motiverer meg til å trene mer. Tenkte å lage et eget innlegg om dagboken for å vise dere bedre om hva den inneholder. 

Blogges. 

 

Dag 12 - 5 fine blogger

 • Skrevet 21.01.2014 klokka 19:04
 • Kategori: Blogg

Nå leser ikke jeg mye blogger, men det er jo alltid noen jeg titter innom i ny og ne. 

♥Nora Alba.
 

 

♥Pappahjerte

♥Kristine Dyrnes - Bikini Fitness

Denne fitnessbloggen fant jeg for ikke så lenge siden, digger den. Hun har blogget i bare to måneder, men allikevel til stor inspirasjon. Så denne skal jeg virkelig fortsette å lese, men nå kommer jeg simpelthen ikke på flere blogger jeg leser. Så det får bli med det tror jeg. 

På vei til meg

Nå har jeg jo som dere fleste vet startet treningen for fullt og jeg eier virkelig ikke mye treningstøy så det gjør noe. I går så tittet jeg litt på getinspired og der er det så utrolig mye fint. Derfor kunne jeg ikke dy meg. Har bestilt meg noen nye treningsklær. Har hørt de er veldig kjappe når det gjelder levering så jeg gleder meg masse til jeg får de i posten. 


Syper fornøyd med handelen. Gleder meg masse til å prøve det ut. Kjøpte meg også en treningsdagbok som jeg har hørt masse positivt om. Da kan jeg jo holde styr på hva jeg skal trene hver dag i uken, fremgang osv. Dette blir superbra tror jeg!!

Hva synes du om kjøpet??

Dag 11 - 5 ting jeg liker/ikke liker

 • Skrevet 19.01.2014 klokka 20:22
 • Kategori: Blogg

Da var det klart for dag 11 i 30 days challange. Hadde sikkert nesten vært ferdig. Men men, slik er det. Til tross for det så er jo denne ganske lik en av de jeg har hatt før som var "10 ting som betyr mye for meg" eller noe i den duren. Det kan du lese om HER det skulle egentlig vært 10 ting jeg ikke kan leve uten. Derfor velger jeg å endre på det. 

+ Dyr. Jeg er virkelig et dyremenneske, spesielt hunder. Pappa er alergisk mot pels så vi kan ikke ha noe som helst av dyr, men mormor har to stykker og har hatt dyr siden jeg kan huske. Så det er der jeg er meste av tiden om jeg trenger litt hundetid. 
+ Isvann. Ingenting er virkelig bedre å drikke en iskaldt vann/vann med isbiter. Ja, vet at det ikke har noe smak, men det er virkelig det beste jeg vet. Farris er en god nummer to.
+ Pinnekjøtt. Det har jeg vokst opp med og det er jul for meg. Jeg kan spise til jeg sprekker når det gjelder akkurat det. Det er det beste jeg får.
+ Bøker. Jeg elsker å lese og kunne rømme til et annet univers når det trengs. Helst si-fi.
+ Varme. Jeg er en sommerperson, som sikkert en del av dere har forstått. Elsker sol, sommer og varme.  


- Insekter. Det er noe av det verste jeg vet om. Spesielt Biller og edderkopper. 
- Sure mennesker. Greit, ingen kan være blide og fornøyde hele tiden, men om du skal være sur på meg så vil jeg vite grunnen. Hvis ikke, hold kjeft.
- Mennesker som trekkker meg ned og sier jeg ikke kan gjøre det jeg selv vil/tror på meg.
- Å rydde. Jeg hater simpelten å rydde. Det kan gjøres ganske enkelt ved at jeg ikke trenger å rote. hehe
- Kreft, Dette sier seg selv. Jeg har mistet sp utrolig mange jeg er glad i til den elendigheten.Dette er fem ting jeg liker og fem ting jeg ikke liker. Jeg kunne skrevet ned masse mer, men valgte å gjøre det kort. Har du også fem ting du liker/ikke liker så vil jeg gjerne høre de!!

 

Lite tid

 • Skrevet 19.01.2014 klokka 14:22
 • Kategori: Blogg

Heisann dere!
Nå har jeg ikke blogget hele uken. Har rett og slett ikke hatt tid. Bare jobbet og trent hele uken, men jeg lovet å oppdatere dere når det gjelder treningen. Denne første uken har gått supert. Er veldig fornøyd. Har bare bare fått trent 3 ganger, noe som kunne vært bedre. Neste uke er det ikke så mye jobb så da blir det nok enda mer trening på meg: glede!!

Igår var jeg litt gal og tok meg en tur ut på byen. Det var kjempe koselig.

Nå skal jeg spise litt hehe.
Vi blogges senere.

Dag 10 - En sang som betyr mye for meg

 • Skrevet 13.01.2014 klokka 18:05
 • Kategori: Blogg

En sang som betyr myr for meg er Always on my mind av Elvis Presley. Dette er egentlig en Willie Nelson låt, men ble først gjort kjent da Elvis sang den. Så det er sagt.
Denne ble spilt i begravelsen til far når han gikk bort for snart to år siden. Han har alltid elsket Elvis. Så når vi planla begravelsen visste jeg at èn sang måtte være av "the king of rock"  Jeg valgte sangen, og den passet veldig godt til anledningen. Far pleide også å synge denne sangen for oss når humøret var på topp. Han var også veldig flink til å danse. Så når han sang vrikket han litt på hoftene. hehe, det glemmer jeg aldri. Så den sangen, og også hele Elvis betyr egentlig veldig mye for meg.

Så det var min tragiske lille historie. 
Har du en sang som betyr mye for deg?

Gelè i beina

Heisann dere. Som dere sikkert har fått med dere så har jeg startet med ett nytt treningsprogram som jeg startet på idag.
Jeg har gledet meg til å komme igang etter at jeg ble frisk fra forkjølelsen. Og dagen idag var rett og slett helt topp! Selvfølgelig kunne ting gått bedre når det gjelder vekter osv, men nå er det utrolig lenge siden jeg har trent styrke og det er ferskvare. Om man ikke opprettholder det så dabber det av. Det som er bra er at det kommer raskt tilbake til der man var før. Gleder meg til å se fremgang. Trena med pappa idag og han hjalp meg mye med øvelser. Har trent styrke før, men for det meste i maskiner og ikke så mye løsvekter. Derfor, om man skal begynne med det er det lurt å lære av en som kan det så man ikke løfter feil og får skader. Jeg hadde fokus på bein idag. delt opp kroppen i 2 slik at musklene får restituert seg og hvilt frem til neste økt. Core muskelaturen, altså mage/rygg tar jeg hver dag i og med det er en muskelgruppe vi bruker hver dag og hele tiden. Nå der i mot er jeg helt gelè i beina. Imorgen er det armer og skuldre som står for tur. Nå er jeg nydusjet og har lagt meg under dyna med en god bok og litt musikk. Føler jeg er klar for alt mulig jeg nå. Så mye energi også får man så mye ut av dagen når man våkner tidlig. Senere i kveld skal jeg prøve å sosialisere meg litt, noe som er en stund siden sist. Komme meg litt ut. Haha, har bare sittet inne, eller jobbet de siste ukene. Blir fint å se noen andre ansikter. 

Dag 9 - beskrive familien min

 • Skrevet 12.01.2014 klokka 22:00
 • Kategori: Blogg

For det første synes jeg denne er litt dum, for hvor skal jeg begynne? Jeg kan fortelle litt først da kanskje. Jeg har en mamma og pappa. Har også èn bror som er 3 år eldre enn meg. Vi bor sammen alle fire. Gleder meg veldig til å flytte da, når det er sagt selv om jeg trives veldig hjemme, kan det bli mye til tider også. Har tre besteforeldre. På mammas side er vi seks søskenbarn til sammen. 4 gutter og 2 jenter. Trives med det jeg altså, men synes det kunne vært noen flere jenter. Vi er veldig gjevnaldrende så litt dritt at den eneste jenta (atpåklatten i familien) skal være 13. resten er på min alder eller litt eldre. Føler noen ganger det er gjort med vilje. Til tross for det så er jeg veldig glad i gutta mine. På pappas side er vi fire søskenbarn 2 jenter med meg og to gutter med bror. Det er også veldig koselig, selv om vi ikke sees så ofte. Familien min er varm og kjærlig. Jeg kan være meg selv uansett. De tar vare på meg og tar imot utenforstående med åpne armer, noe jeg synes er helt fantastisk. Humoren og samtaleemnene rundt middagsbordet i familiesammenkomster er kanskje ikke de mest vanligste, men det er det jeg elsker ved alle sammen. Vanskelig å forklare. Det må oppleves. En som kommer utenfra kan kanskje føle seg litt støtt, men vi gjør virkelig det ikke med meningen. Vi har en egen måte å snakke og kommunisere på. Noe jeg tror de fleste familier har. Jeg ville virkelig aldri byttet familien min bort for noen ting. 

Fant ikke mange bildene så da får dere dette over, av meg, mor og Emmy. Kusinen min. Jula 2012. 

Nå skal jeg legge meg. Vi blogges i morgen :-)

Tom for energi

 • Skrevet 12.01.2014 klokka 18:25
 • Kategori: Blogg

God kveld alle. Idag har jeg null energi og hodet verker. Har vært på jobb, etter det så falt det sammen litt. Tok meg en dusj og nå er det litt bedre, fortsatt trøtt. Kunne nok lagt meg nå og sovet helt til imorgen. Noe jeg skal vente litt med, ellers ødelegger jeg nok døgnrytmen min helt. Imorgen starter jeg med et styrketreningsprogram jeg satt sammen for to uker siden skulle egentlig ha startet 6. januar, men så ble jeg syk, og da er det ikke veldig ideelt å starte på hardtrening. Dette programmet går over 10 uker så det gleder jeg meg masse til. Skal dele alle oppturer og nedgang med dere. Ikke minst fremgangen. Det gleder jeg meg mest til. Nå venter jeg bare på at proteinpulveret mitt skal komme i posten så er jeg good to go! 

Gleder meg masse til å starte med trening for fullt igjen. Denne gangen skal jeg ikke ha noen pauser og satse fullt og helt på treningen og kroppen min, sunn livsstil og helsa mi. Det blir bra. Ikke at jeg egentlig noen gang har vært så veldig usunn, men ting kan forbedres... Nå skal jeg ta meg en kopp te og se litt på tv før jeg faktisk skal legge meg tidlig, merker kroppen trenger det. Kos dere videre ikveld. Blogges. 

 

 

Innkjøp på harrytur

Heisann dere og god ettermiddag. Dagen i dag har vært kjempe koselig og alt har gått i full fart. Vært på tur siden klokka ti idag tidlig. Mamma, jeg og noen vi kjenner dri en tur til Svergie for en liten jentetur. Ja, harrytur til grensa.. Det var veldig koselig. Jeg fikk lønn igår så da hadde jeg noe å rutte med også. Har faktisk svidd kortet en del, kom hjem igjen med masse fint. Selv om dagen har vært fin er det alltid like deilig å komme hjem igjen etter en slik dag. Shopping tar på - selv når man er i det rette humøret. 

Kjøpte meg en ny sports-bh. Har bare èn så det trengte jeg sårt. Vet at HM ikke er verdens beste på treningstøy, men den kostet bare 100kroner så da kan det liksom ikke skade. Jeg er også avhengig av hvite ankelsokker.. Så trengte nye slike. Ingenting er bedre. 

Ny veske fra HM. Utrolig fin og veldig romslig, angrer ikke et sekund. Også står den av seg sev. Perfekt hehe. 


Beste og verste kjøpet i hele dag. Kjøpte meg en lommebok fra Marc by Marc Jacobs på impuls. Helt enkel og fin i designet og svart går jo til alt. Tidløst. Angret litt i det jeg dro kortet, men nå har jeg det fint igjen. Tror jeg kommer til å være veldig fornøyd med å ha kjøpt den. Er det nå hvertfall. Så får vi se. Sliter veldig med slitt hår nå i det siste i og med at jeg striper det og jobber meg frem fra mørkt til lyst. Det sliter jo veldig på håret og jeg har egentlig aldri tatt vare på håret mitt ordentlig før nå. Det har ikke trengt noe ekstra pleie heller, men håret mitt er veldig viktig for meg og det er veldig viktig at det skal se fint ut synes jeg. Nå har det veldig lett for å bli frusete og få splitte tupper så jeg kjøpte meg olje fra moroccan oil. Olje har jeg alltid brukt på håret mitt og føler det hjelper kjempe bra. Nå som kulden er her og luften er tørrere enn om sommeren er det viktig for håret å få nok fuktighet. Jeg kjøpte også shampo og balsam fra joico som gir håret fuktighet. Nå håper jeg håret tåler blekingen litt bedre. Det er jo absolutt ikke bra for håret, men jeg er snart ferdig så da er det bare å opprettholdre fargen. 


Superfornøyyyyd
Hva har dere gjort idag?

Dag 8 - et sted jeg har lyst til å reise til/flytte

 • Skrevet 09.01.2014 klokka 15:19
 • Kategori: Blogg

Dette er lett. Jeg har alltid drømt om å flytte til New york så lenge jeg kan huske. Har aldri vært der, eller andre steder i USA for den sakens skyld, men jeg er avstandsforelska i den byen der. Hatt et stort ønske om å kanskje studere der, men når jeg ikke er hundre prosent sikker på hva jeg har lyst til når det gjelder studier så blir det litt vanskelig. Jeg får heller ta et år av studietiden min i NYC om det lar seg gjøre. For til den byen skal jeg. 

 

Kan ikke vente!!! Til at èn dag, èn dag kommer jeg meg dit. Og det blir magisk. Dag 7- bilde av varen jeg sist kjøpte

 • Skrevet 07.01.2014 klokka 23:08
 • Kategori: Blogg

Skjønner ikke at dette kan være veldig intressant. Jeg husker ikke helt hva jeg handlet sist jeg var på shopping. Sikkert noe julegaver eller noe annet, anyways varen jeg sist kjøpte var en pølse når jeg var på jobb igår. Om dere ikke har fått med dere det enda så jobber jeg på Shell.

Sykt vakkert bilde jeg vet det. Av en halvspist pølse, men jess. Det var det. Skulle ønskes det var noe mer intressant, men den gang ei. Haha.

Mine favorittapper

Det finnes så utrolig mange apps der ute og alt for enhver smak.
Tenkte å vise dere noen av mine "favoritter" eller de jeg mener at alle jenter bør ha på telefonen.  

1. Period Tracker Lite

Denne appen er supersmart. Den regner ut ca. når uka di kommer i måneden. Om den ikke er regelmessig, hjelper det faktisk å starte og bruke en slik app. Det stabiliserer seg etterhvert. Det finnes mange andre apper med likt utgangspunkt, men jeg er veldig fornøyd med denne. 

2. Hormonsjekk


De fleste vet at parabener og produkter som inneholder andre hormonforstyrrende kjemikalier ikke er bra. Denne appen hjelper deg sjekke produkter for slike kjemikalier før du kjøper de. Jeg synes hvertfall denne appen er vel så nyttig i og med at såkalte hormonhermere ikke er bra for huden. 

3. Pinterest/Tumblr/WeHeartIt

Dette er appene som gir deg inspirasjon. Uansett om det gjelder mote, mat eller interiør. Hver av de har sin sjarm. Jeg bruker nok We Heart It mest på telefonen, men Tumblr mest på macen, det fordi det er mest oversiktig og det også er morsomst. Alt for en hver smak. Jeg liker hverfall det best. 

4. Bandsintown

Med denne appen synkroniserer du spotify eller annen musikk for å se hva du hører på også kan du følge favorittartistene dine på turnè og se når de nærner seg deg og der du befinner deg. Du får også varsling før alle andre når og hvor de har konsert. Jeg elsker denne appen. Er helt hekta. (må bare si dette er et bilde jeg fant på nettet for å illustrere hvordan den så ut)

5. Elixia appen. 

Denne appen er seriøst et must for meg. Jeg er ikke så mye på gruppetimer, men jeg liker å være litt i forveien og vite hva jeg har å velge i. Elixia har jo så mange morsomme valgmuligheter. det er alltid like gøy å vite at jeg har muligheten. 

6. Nike +Denne bruker jeg når jeg skal ha langkjøringer utrolig morsomt. Finnes jo mange slike apper og jeg har prøvd flere, men denne er garantert best synes jeg. Det som er så genialt er at du kan stille inn hvor langt du skal løpe også får du en personlig trener på øret som sier hvor langt du har løpt og fort osv. Når du er helt ferdig med økten får du en oppsumering. Der du ser om du har forbedret deg fra forrgie gang eller ikke. Slike ting holder hvertfall meg gående. 

7. Twitter
Denne appen hadde jeg absolutt ikke klart meg uten. Er avhengig, og er ikke en dag, time, minutt (kanskje) som jeg ikke sjekker hva som skjer der. Føler jeg ikke får med meg noe om jeg ikke sjekker den. 
8. Vine 
Morsommere app finner man virkelig ikke. Har jeg en dårlig dag går jeg bare inn der og dagen blir bedre med en gang.  Mye rart og unødvendig er det da, men det er det som gjør det artig, synes jeg. 

Så dette er mine favorittapper. Hva er dine?

Dag 6 - 10 ting jeg virkelig setter pris på

 • Skrevet 06.01.2014 klokka 19:47
 • Kategori: Blogg

Denne er veldig vanskelig synes jeg, dette kan bli veldig overfladisk og kommer bare til å ramse opp ting for å fylle ut lista, men skal prøve :-)

1. Familien min. De har virkelig vært en stor støtte for meg når det gjelder alt jeg har vært igjennom. Uten de vet jeg ikke hva jeg skulle ha gjort. Det er en ting vi man tar forgitt, jeg er glad i alle og enhver. 
2.  Hundene mine. Jeg er et dyremennekse. Blir helt  oppslukt av de små vesnene. 
3. Vennene mine. Det sies at venner er den familien man velger selv og jeg er så utrolig takknemlig for de som også har valgt meg. Hva jeg skulle ha gjort uten de vet jeg ikke. De har gjort både meg og min verden til et bedre sted. 
4.Musikk. Er det noe jeg ikke kunne klart meg uten er det nettop musikk. Så det er noe jeg setter veldig stor pris på. Det setter ord på enhver sinnstemmning. 
5. Mat. Jeg er rene matvraket. Glad jeg lever i et land med nok mat så jeg kan leve som søppelkasse :-)
6. Forelskelse - Derfor
7. Gode mennesker  - Når jeg går på gata og møter et smilende ansikt så blir dagen så mye bedre. Jeg er så glad for at sike mennesker finnes. Man ser på de at de er gode rett igjennom.
8. Reise. Jeg elsker å oppleve nye ting og møte nye mennesker, det at jeg har muligheten til å reise rundt er jeg uendelig glad for. 
9 Kaffe. Bør jeg si hvorfor?
10 sommer og varme. Jeg er absolutt en sommerjente. Liker ikke vinter. Så jeg lengter etter sommer og sol så fort den er forbi. Kunne gjerne flyttet et sted hvor det er sommer hele året. 

Hva setter du ekstra stor pris på?

Latest Tumblr posts

 • Skrevet 06.01.2014 klokka 15:30
 • Kategori: Inspirasjon

Jeg elsker tumblr. Drømmer meg bort hver gang.

Langtråkig

 • Skrevet 06.01.2014 klokka 12:24
 • Kategori: Blogg

God morgen dere. I dag er det mandag og igjen starten på en ny uke. Tiden går så fort synes jeg. Nå har de fleste startet på skolen igjen. Snart skal jeg også søke på skoler. Gleder meg veldig til å begynne på skole igjen. Rart å si det, men blir litt langtråkig å gå hjemme, trene, jobbe dag ut og dag inn. Blir lei av det også.
Idag skulle jeg egentlig begynne på treningsprogrammet mitt som jeg laget her om dagen, det går over 10 uker, men det går heller ikke. For det første så er jeg ikke frisk og for det andre så skal jeg brått på jobb idag... gleder med ikke akkurat kan du si. Har mest lyst til å slappe av hjemme, men da blir det hvertfall litt gryn i kassa. Haha. 

Nå skal jeg spise forkost mens jeg ser på Modern Family.  Elsker den serien. Blogges senere :-)

Dag 5 - en kjendis jeg vil være

 • Skrevet 05.01.2014 klokka 14:24
 • Kategori: Blogg

Henger litt etter med dette også, men skal prøve mitt beste og komme på rett spor igjen. Dagens utfordring er å si en kjendis jeg vil være og begrunne valget. Dette er litt vanskelig for meg fordi jeg har aldri hatt et forbilde som har vært kjendis bortsett fra Aqua-Lene når jeg var 4 år. Synes jo mange er kule og flinke osv, men det er ingen spesielle jeg ser opp til. Må jeg velge èn så må det bli Miranda Kerr. Hun er den vakreste personen jeg vet om både på innsiden og utsiden. Det jeg har sett av henne hvertfall. Ikke at jeg har en stor drøm om å bli modell eller noe slikt, men de fleste jenter, inkludert meg drømmer seg bort når de ser på det årlige VS-showet. Kanskje dette virker litt overfladisk? Javel, men jeg har alltid synes hun har vært en av verends vakreste. Gleder meg til å se ungen hennes vokse opp. Tenk en blanding av Orlando Bloom og Miranda Kerr. Kan ikke bli noe annet enn vakkert. 
Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits