!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

Små blonder og store striper

Hei dere!

Alt bra? Jeg har det hvert fall veldig fint og håper dere også har det fint. 

I går ble desverrre nada innkjøpsinnlegg grunnet overtidsjobbing så jeg kom ikke hjem før typ halv tolv og da var det rett i seng så tidlig på jobb i dag tidlig igjen. Så er litt sliten kan du si. Selv om jeg bare har jobbet to dager så skal det bli greit med en liten pust i bakken etter 20 timer jobb på 2 dager. Æææ. Blir penger i påsan da! Så lønning blir deilig. 

MEN NÅ skal jeg vise dere hva jeg kjøpte på Støy!

 
Kjøpte også et skjørt med blonder. Syykt fint. Skal i bursdag neste helg så tenkte kanskje å ha på det da? 

Både kjole og skjørt er fra Second Female.

Nå skal jeg spise middag og senere ikveld er det en liten kveld med jentene som står for tur! Blogges! :-)

Nytt fra Makeup Mekka

Æææ vet dere hva jeg hadde glemt helt bort? Jo! At jeg hadde kjøpt sminke fra Makeup Mekka! Så det kom i posten i dag♥ Det er egentlig bare to dager siden jeg bestilte det så jeg tenkte vet ikke at det skulle komme allerede nå. Men der hadde jeg vanvittig feil! 

De har en del salg nå, egentlig ofte synes jeg - på kits og pakker osv så jeg kjøpte meg "All in one eyebrow pallette" og en pakke med 12 leppestifter. 


Jeg er spent på å få brukt dette. Jeg har prøvd det sånn "fort og gæli" for  å se om fargene passet meg og hvordan de satt seg på hårene osv. De festet seg ganske bra og jeg brukte den mørkeste fargen uten at det så unaturlig ut. Det jeg er litt mer skeptisk til, er brynsgelén og highligteren for konsistensen på disse to var litt ekle. Tror nok man får et bedre utbytte av en brynsgele om man kjøper den i en tube? Slik som en mascara? - Det er hvert fall min mening og highlighteren må jeg nok bare jobbe litt med for den kan nok bli bra bare jeg vender meg til å bruke den, og hvordan den er best å påføre.. Settet kom også med en angled borwbrush 245. Jeg har en børste fra før av, fra Anastacia Beverly Hills og merker stor forskjell, men når det er sagt så er det en stund siden jeg vasket kosten og det er veldig viktig for å få kontroll på linjer osv. 

OGSÅ til leppestiftene!! Litt vanskelig å ta bilde i det lyset jeg hadde for å få frem fargene de hadde, men jeg prøvde så godt jeg kunne.. Det var seks stykker med litt nudeish farger også var det seks stykker som bikka litt mer over i de rosa tonene.

Here we goo!

Se på de a! Trodde virkelig ikke, da jeg trykket på "kjøp" at jeg skulle bli så fornøyd! Gleder meg så utrolig til å bruke alle! Kunne ønske det gikk an å bruke alle på en gang! Jeg er virkelig helt forelska!                               

♥Mouth Mousse.
♥Forever 18
♥Bride to be
♥Most wanted nude
♥Backseat
♥Smashing

♥Joy Kiss
♥Youngblood
♥Marilyn
♥Fashionista
♥S Honey

Jeg kjøpte meg også julekalenderen de har på nettsiden. Den kom uinnpakket, men i en pose så da tenkte jeg å trekke noe gøy opp fra posen hver dag i desember. Jeg har nemlig ikke åpnet og sett hva alt er. Så det er jo litt artig å gjøre litt sånn for en selv også, ikke sant? Nå har jeg jo hvert fall noe å se frem til! 

Forelsket

Jeg har lenge ønsket meg denne. Kanskje ikke akkurat denne vesken, eller dette merket, men en slik type - med tre rom i. Tidligere fant jeg en lignene, men den kjøpte jeg ikke. Den var litt mindre enn dette og, jeg angret veldig etterpå. Plutselig fant jeg denne på Støy, som er en butikk i Fredrikstad som fører merkeklær ect. Da visste jeg at jeg måtte gripe sjansen, MK er ikke det dyreste merket som finnes på markedet, det er veldig delikat og mange av veskene er ikke så "flashy" som kan bli litt for mye for meg. Om jeg ikke hadde kjøpt denne vesken visste jeg at jeg også hadde angret på det, mye penger der og da, men jeg angrer ikke på det valget jeg tok. Dette er en liten tidløs sak som jeg kan jeg bruke i mange år fremover.  Er ikke helt sikker på hva denne modellen heter, men er helt forelska. Noen som vet

 

Elegant

Hei!
For litt siden så kjøpte jeg meg noen småting på Ebay. For hvem vil vel ikke spare noen kroner, men samtidig få ting av kvalitet? Og for noen dager siden fikk jeg to av tingene jeg bestillte. Nedturen er rett og slett av alt ikke kommer samtidig.. Bra jeg synes det er gøy å vente! Jeg er hvertfall veldig fornøyd med det jeg har kjøpt så langt. 


Jeg er virkelig forelsket i disse. Både ringen og ørepynten. Nå gleder jeg meg bare til å få resten i posten. Tenkte å gå med disse på ballet på lørdag?! Det meste begynner å falle på plass nå. Dette blir så gøy! 

Hva synes dere? 

My new lovelies

God kveld!

Nå sitter jeg og bare nyter litt god musikk før jeg skal fortsette med å gjøre denne hula ren. I dag var dagen hvor jeg leverte hjemmeeksamen og GUD så deilig! Jeg ble ikke helt fornøyd med resultatet, men jeg svarte i hvertfall på oppgaven, så får vi se hva sensor sier. 

Tidligere i uken fikk jeg melding fra posten om at pakken fra NELLY lå og ventet på meg. Jeg har utsatt hentingen til i dag ellers hadde jeg bare konsentrert meg om den og ikke skolen. Haha! Rar på den måten, men jeg bare elsker nye ting! Uansett, jeg kjøpte meg 3 par nye sko og er SÅ fornøyd med kjøpet. Skal snart på ball å det var egentlig hovedgrunnen til at jeg kjøpte meg de.


Disse skoene er jeg storfornøyd med, også sitter de så pent og godt på foten! Veldig behagelige. De er fra vagabond. Passer kanskje ikke til det været som er nå, men gleder meg til å spankulere rundt i disse når været blir litt varmere og det ikke er fullt så mye snø og is på bakken. 


Elsker disse! Så elegante.. Trengte virkelig et slikt par sko. De er litt stor i størrelsen, men jeg tenkte bare å kjøpe en sånn gelèpute (?) husker ikke helt hva det heter, men som man putter frem i skoen slik at man kommer høyere opp og at de ikke blir så store.Digger disse! Tenkte å bruke de på ballet til kjolen, men er litt usikker i og med at kjolen er rosa og disse er baigeish. Er litt usikker om det går? Til tross for det problemet så er jeg hvertfall veldig fornøyd med kjøpet mitt og tror virkelig ikke jeg kommer til å angre et sekund på det!

Hva synes dere om skoene?

 

Mine fire julefavoritter
Nå er snart julesesongen her og da er det endelig klart for noen nye antrekk i garderoben! I år så har jeg gått for den mer enkle stilen når det kommer til kjoler. Det finnes jo såå mange fine. De koster heller ikke all verden. Vet ikke enda om jeg skal bestille meg noen av disse, men jeg får se. Slik er det hvert år, føler alltdi at har nada å ha på meg når jeg har utallige kjoler og pynteplagg å bruke.. Slik er det vel ikke bare jeg som har det håper jeg?

NR 1 HER NR 2 HER NR 3 HER   NR 4 HER

Mine høstfavs fra Nelly

Nå som det er høst og begynner med det fulle å bli kaldere i været så er det også gøy med noen nye plagg i klesskapet. Jeg elsker høsten, da kan jeg ta frem tykke gensere, ligge under pleddet, se på tvserier og drikke te. Det er så deilig. Jeg har vært litt inne på Nelly og sett på hva av nyheter og plagg de har å velkomme høsten med så jeg tenkte å vise dere noen av mine favoritter♥Jakke nr.1 fåes HER. Jakke nr. 2 fåes HER Jakke nr. 3 fåes HER Jakke nr. 4 fåes HER

Plagg nr. 5 kan kjøpes HER Plagg nr. 6 kan kjøpes HER Plagg nr. 7 kan kjøpes HER Plagg nr. 8 kan kjøpes HER

Det var noen  av mine favoritter fra Nelly nå. Jeg synes de har så utrolig fint nesten uansett når jeg klikker meg inn så jeg gjør det nesten aldri. Da hadde jeg vært blakk.. 

Likte dere noen av plaggene? 

Klarer ikke vente

Denne dagen har jeg ventet utrolig lenge på. Dagen hvor jeg kunne besstille meg Iphone 6. Bare jeg skriver det så merker jeg at jeg blir glad inni meg. Forstår ikke at noe så lite kan bety så mye for meg. Nyrlig så klarte jeg å knuse skjermen på den jeg har så da var det kanskje greit? Jeg hadde bestemt meg at, nei jeg skal ikke kjøpe meg 5. I og med at jeg har hatt 4 og 4s såppas lenge så skal jeg holde ut til den nye modellen kommer. Det klarte jeg! Nå har jeg kjøpt meg Iphone 6 og neste uke kommer den i posten, jeg klarer nesten ikke vente!Har besstillt meg den minste, føler den største blir litt for stor hvertfall for meg, men seee så fin da!! Håper bare disse dagene går fort :-))

Hva synes dere om den nye Iphonemodellen?

Pink Lady

Heei. Jeg ble hjemme i Fredrikstad i kveld. Det ble bare stress med tog fordi det gikk bare ett fra Oslo til Hamar. Deilig å bare slappe av, men synes det er dritt at jeg ikke får vært med på siste kvelden i fadderuka.. Vi tar det jo lett igjen da selvfølgelig, men allikevel. Det er jo noe man bare er med på èn gang.


I dag så har jeg vært med mamma og pappa på XXL fordi mamma skulle ha noe nye treningsklær så da tok jeg sjansen til å se på nye joggesko. Har bare løpssko og de bruker jeg ute og tenkte derfor jeg kunne kjøpe meg noen jeg skulle bruke inne. Er heller ikke bra å bruke samme skoene hele tiden. Fant noen som var super søte! (Les bøse) De ser litt roligere rosa ut på bilde, men de er faktisk signalrosa hehe. Crazy! Håper de er behagelig nok da til å trene i. 

Kjøpte meg også en sportsbh fra casall og en bag fra Haglöfs. Veeldig fornøyd. 

Hva synes dere? :-)

Èn, to, tre BLOPPIS!

Åh! Fytti så mye klær jeg har!! Lurer på hvordan det går an at jeg ikke finner en dritt å ha på meg hver eneste gang jeg skal noe? Det er vel slik med de fleste jenter, men nå som jeg har ryddet i skapet og pakket ned det meste så ser jeg ordentlig av hva jeg faktisk har. Halvparten bruker jeg jo ikke en gang. Kjøper meg nytt nesten hver eneste gang jeg skal ut og går lei av hvert eneste plagg på få uker. Det er jo egentlig helt patetisk. Skjerpings. Hehe, tror ikke det kommer til å bli bedre, men det jeg må stramme inn på er å være helt sikker når jeg kjøper ett plagg og heller kjøpe få plagg som jeg er 100% fornøyd med - hva tror dere? Høres dette smart ut? 

Når jeg gikk igjennom skapet mitt nå så jeg at jeg faktisk for det meste hadde pentøy og kjoler og nesten nada hverdagsklær. Kan jo selvfølgelsig være litt posh til hverdags også, men det er ikke helt meg, desverre. Så det må jeg invistere i når jeg har kommet meg på plass i min nye bopel. Jeg sto og stirret på søppelsekken med klær jeg ikke skulle ha lenger og tenkte at dette er alt for pent til å kaste og jeg blir jo snart en fattig student. Hmm. Så dermed så skal jeg starte min egen bloppis. Jeg har hatt en konto der utrolig lenge, men har bare ikke lagt ut noen klær der.. Det meste har rett og slett gått til Fretex. Nå som mye av det er helt nytt og noe ikke er tatt av merkelappen en gang tenkte jeg å gi bloppis en sjans. 

For dere som ikke vet hva dette er så er det et nettsted som helt anminnelige mennesker kan lage en konto og selge feks. klær slik som jeg da skal. Som en egen liten nettbutikk.  

Får ikke lagt ut noe før imorgen, men tror dette kan bli gøy! Mye fint å glede seg til♥

Grandest grape

Hei! Her for noen dager siden postet jeg ett bilde hvor jeg hadde på meg en rød leppestift som jeg sa at jeg skulle vise dere senere. Nå er det vel senere? Grunnen til at det tok litt tid er fordi at jeg rotet den bort i all pakkingen. Er så sykt surrete av meg noen ganger at halve kunne virkelig vært nok. 

Jeg kjøpte denne på flyplassen når jeg kom hjem fra Hellas for drøyt to uker siden og elsker virkelig fargen. Egentlig så jeg etter en farge som var litt nærmere svart, men det fant jeg ikke.. Det får bli neste gang. Denne fargen er dermed en god nummer to. Den er litt mørkere enn på bildene nedenfor, men allikevel ganske lys. Om det ga noe mening? 

Den er fra merket Clinoque i fargen grandest grape nr 8. Utrolig fornøyd. Det som er så bra er at den sitter utrolig lenge og ikke kleber så mye. Stort pluss! Jeg er egentlig ingen dolle når det gjelder sminke, så det å gå med røde lepper er ganske våglat av meg, men har lært meg å trives med det. Angrer ikke et sekund på at jeg startet med det. Har nesten blitt avhengig hehe, men alt med måte.

Så glad atte! 

Nå må jeg fortsette pakkingen. Adios. 

Min nye baby

I dag er en lykkens dag for meg! Har nesten nettopp kommet hjem fra Elkjøp med hele familien. Med oss hjem hadde vi med oss Ipad. Både jeg og Anders var lovet hver vår nå som vi snart starter på skolen. Jeg føler meg veldig bortskjemt når jeg deler dette med dere på denne måten, men det har ikke vært slik at vi har mast på noe som helst måte. Det var mammas ønske for å gjøre det lettere på skolebenken opp mot nedlastning av bøker, artikler og den slags. Noe som jeg sier meg enig i nå, men i førsten når hun kom med forslaget var jeg helt i mot at de skulle prakke på oss hver vår Ipad. Er jo bare sløsing av penger nå som vi også har mac. Hva mer trenger man da? Men dette er faktisk ganske smart, nå er jeg også ganske Apple frelst i tillegg så det gjorde jo ikke saken så mye bedre. 

Kjøpte den minste Ipad Air som er 16 GB. Synes ikke jeg trenger så mye mer når jeg for det meste bare skal bruke den til skole pluss at jeg har mac som jeg også kommer til å bruke en god del. 

Greit fornøyd.

 
På slutten må jeg bare vise dere den super søte nøkkelringen jeg kjøpte ista med en mini morris på. Det er favorittbilien min nummer 2 etter Audi TT. Så vet dere det hehe. Må jo ha noe å ha nøklene på når jeg skal flytte og være selvstendig så jeg ikke roter de vekk hele tiden. 

Er det noen apper som dere kan anbefale forresten, som er smart å ha eller morsomme eller whatever?

Bloggs xx

Hjernecellene mine sov

Som de fleste andre jenter så elsker jeg å handle klær på nettet. I går var intet unntak. Det er kanskje ikke så smart å gå inn på diverse nettbutikker midt på natten når man ikke får sove, nei, men der har du meg. Jeg har forelsket meg helt i en nettbutikk som heter Sheinside. Så igår kveld gikk jeg igjennom så og si hele salget deres. Veldig urutinert av meg i og med at jeg snart er en fattig student og dermed må spare alle de slantene jeg har... Dette tenkte jeg egentlig ikke så mye på før jeg hadde betalt en ordre på nesten 3k. Jadda.. Men jeg følte vel at jeg fortjente det da? Gjør ikke dere det noen ganger også, føler at dere fortjener en ting og på grunnlag av det så kjøper dere den tingen?

Altså, det var jo ikke bare en ting jeg kjøpte meg igår da. Rettere sagt 20 plagg. Jeg gikk igjennom den handlekurven flere ganger å sa til meg selv "trenger jeg egentlig alt dette" ut kom det samme svaret gang på gang. Når det er sagt så må jeg slå fast at jeg ikke er shoppegal. 


Genseren med print kan fåes her og den gule toppen kan du finne her


Denne klassiske blusen finnes her og jakken i oliven finnes her

Kimmono finnes her og den svarte blusen er lik den gule så da kan du klikke deg inn der :-)

hvit jumpsuit med blonder finner du her og vinrød bluse her


Tee med lomme finner du her og Pusur tee her

Galaxy tee her og rutete skjorte her

Cardigan her kongeblå kjole i chiffon her og lyseblå bluse i chiffon herTopp med blonder her genser med roser her og den rosa jumpsuiten er lik den hvite så da kan du klikke deg inn der :-)Rutete bukser her og kosebukse her                                                                                                   

Ganske så mye å glede seg til dette her. Blir glad bare jeg legger ut bilde av plaggene herregud. Er litt skada, men det jeg ikke tenkte på var at jeg mest sansynlig får de hit hjem når jeg har flytttet heheh jaja. Det ordner seg nok. Jeg får bare dra hjem på et lite besøk. Dette skal hvertfall bli mye brukt. Tror den gule toppen helt øverst er favoritten. 
Hva synes dere? Noe dere likte? 

Pakke fra NELLY

God morgen♥

Nå har jeg ikke blogget på to dager og har rett og slett dratt meg selv i håret for å finne på noe å blogge om. Synes ikke det er vits i å blogge bare for å poste ett innlegg. Det må ha en viss standard ellers blir det jo ikke noe bra. Det er hvertfall min mening. Om jeg skulle ha gjort det så hadde det bare blitt til at jeg fortalte dere hva jeg spiste til frokost og det har jo dere null interesse for. Har også jobbet hver dag denne uka så har brukt lite tid inne når jeg først har hatt litt fri nå som det er så fantastisk vær. Så igår sluttet jeg 15 på jobb og dro rett til byen og kjøpte litt ting og tang til jeg skal til Kreta på lørdag. Så egentlig etter en bikini, men tror jeg er veldig sent ute med det. Haha. Fant seriøst ingenting. Kjøpte meg ny i fjor, men føler at jeg må ha ny hvert år. Vet ikke hvorfor. Det er bare sånn.. 

Når jeg vandret rundt i Fredrikstads gater i går og trodde jeg skulle smelte bort fikk jeg melding fra posten om at pakken min fra Nelly hadde kommet!! Gledet meg veldig fordi jeg hadde kjøpt meg sko og litt andre godbiter. Meeen når jeg åpnet pakka så var ikke skoene der og heller ikke et annet plagg som jeg hadde gledet meg til å bruke.. Sykt kjipt. Handlet på salget så hadde de visste telt feil så de var utsolgt :(

Men tenkte hvertfall å vise dere hva jeg kjøpte. 

Det over er fra Nelly. Jeg kjøpte meg også to bher fra merket MAGIC.


Jeg har aldri vært noe forsiktigmed telefonen og heller aldri hatt noe deksel på den, men når jeg så dette i byen igår så måtte jeg ha det!! Super søtt. 

Dette kjøpte jeg på salget på Gina Tricot. Utrolig behagelig å ha på. Deilig å ha i varmen. 

Denne ble også kjøpt på Gina. Veldig fin og behagelig. Det kan bli litt varmt fordi stoffet er siffon, men det tåler jeg hehe.

Kjøpte også solkrem, pads og litt andre ting for å ha med på reisen. Tenkte å dele med dere litt senere hva som er mine must haves på flyet og hva jeg må ha for at reisen skal bli mer behagelig.. Kanskje dere tenker heelt ulikt. Det er morsomt å se. 

Nå skal jeg spise grøt til frokost, være sikkelig rebell og kose meg med friends før jeg skal på kveldsvakt. 

Hva gjorde dere igår og hva skal dere i dag? :-)

Salg på Nelly!

Heisann dere og god kveld! Har akkurat spist middag etterfulgt av jordbær til dessert. Kjempe godt! Dagen i dag har ikke vært fyllt med så mange morsomheter som jeg kanskje hadde ønsket. Igår hadde jeg en styrkeøkt på verandaen som førte til at dagens gange ikke er akkurat behagelig, men det er vel på en måte bra? Skulle egentlig trent idag også, men fikk meg ikke til å gjøre det. Imorgen er det mandag og da er det på'n igjen! Siden det er søndag er det vel lov til å slappe litt ekstra av :-) Har sittet å siklet på klær fra Nelly. Det er salg-salg- SALG! og såå masse fint! Ikke bare på salget, det er vel det som er skummelt?? Lommeboka mi svir bare av at jeg er inne og ser.. Under er noe av det jeg fant på salget. Har lyst på alt.. En jente får ikke nok klær vet dere.. Hehe

Kjole HER


Sko (favoritt) HER


   Kjole HER


Oversized tee HER


Kimmono HER

Bare noen få godbiter. Vurderer å kjøpe meg alle sammen! Er jo sommer og skal snart til syden så føler jeg fortjener det (noe jeg sier til meg selv hver gang jeg skal kjøpe noe nytt) Herre så teit jeg er. Trenger en jente egentlig en unnskyldning for å kjøpe nye klær? Tror ikke det! Skoene og kimmonoen må jeg hverfall ha! Se på de da♥♥♥♥  Omg, I'm such a girl. 

Hva synes dere? - Har dere vært å sett på salget? :-)

New in og gamle klær

Hei på dere! Nå er jeg hjemme alene og koser meg med jordbær og god musikk etter en slitsom styrkeøkt på veramdaen i det fine været. Det er nesten 30 grader her i dag. Utrolig deilig. Ikke noe særlig sol da, så får ikke veldig farge om jeg er ute, men varmen er der. Nesten syden-feeling. 

Over til noe helt annet og egentlig emnet i innlegget; I og med at jeg har kjøpt meg såå mye nye klær i det siste så renner det over av ting jeg ikke bruker og som ikke passer lenger, men som allikevel får lov til å ta masse plass i skapet. Har en kusine som har drevet å arvet en del av meg, men nå er hun visst ikke intressert lenger. Eller hun viser ikke interresse lenger så da gidder jeg heller ikke å gi bort fine brukbare klær til henne. Gir da heller til noen som vil ha de :-) Prøvde meg på Bloppis.no, men det var ikke noe for meg.. Gir det heller bort til Fretex. Gjør meg ingenting. Jeg har jo ikke bruk for de. 

Anyways. Her er to nye plagg, ikke de beste bildene, men. Har egentlig masse annet nytt også, men kamera gikk tom for strøm så får vise det andre senere :-)

Skjørt fra HM. Lårkort. Mintgrønn. Lyseblå genser med palmer! Kjempe deilig. Nå skal jeg sminke meg og ta meg en tur i det fine været. Ha en fin dag så blogges vi senere i dag! xx

Pakke på vei i posten

Hei sveis!

I det siste så har jeg brukt farlig mye penger på netthandel. Sier til meg selv at " ja, dette trenger jeg!'' eller så har jeg brent meg såå mange ganger på at ting ser utrolig mye finere ut på bildene på nettet enn i virkeligheten... Til tross for det så er jeg faktisk for lat til å sende ting tilbake for å få returnert pengene mine, så noen ganger slenger jeg rett og slett penger ut av vinduet. Idag har jeg også vært litt klin kokkos og kjøpt meg litt nye greier på nett. Denne gangen var det ikke klær da klesskapet mitt snart renner over av ting jeg kanskje kunne ha latt være å henge der. Jeg har rett og slett kjøptsminke på nett for første gang og er veldig spent på det!! Jeg viser dere ikke hva det er eller fra hvor før jeg får pakken i posten, men jeg gleder meg til å vise dere hva jeg har kjøpt! :-)

Nå skal jeg ta meg en matbit. Magen bråker som et sagbruk... 

Shopper dere mye på nettet? :-)

Liquid Halo

Heisann dere :-) Igår var jeg en liten tur i byen. Hadde egentlig null planer om å kjøpe noe, men når jeg først var der så skulle jeg se om jeg fant ny foundation. Har alltid bare kjøpt sminke fra billigmerker og det synes jeg hverken er bra for huden eller at det sitter bra. Dermed så invisterte jeg i en ny en igår og er kjempe fornøyd!! Den er fra Smashbox og heter Liquid Halo som skal både dekke og gi glød på samme tid. Nå er heller ikke Smashbox av det dyreste, men jeg føler meg mer konfortabel med dette enn med noe jeg kjøper på  HM. Viktig med riktig sminke synes jeg, og ikke minst at det er riktig farge til deg og din hud!! Jeg har forresten nummer 2 i foundationen.

Kjøpte også en foundation kost i og med at min er skitten og ekkel. Vet man egentlig skal vaske de osv og det skal jeg bli flinkere til. Neste på innkjøpslisten min når det gjelder sminke er concealer og ny mascara. Min er nesten helt tom. KRISE. hehe, men disse er jeg hvertfall veldig fornøyde med så langt.

På vei til meg

Nå har jeg jo som dere fleste vet startet treningen for fullt og jeg eier virkelig ikke mye treningstøy så det gjør noe. I går så tittet jeg litt på getinspired og der er det så utrolig mye fint. Derfor kunne jeg ikke dy meg. Har bestilt meg noen nye treningsklær. Har hørt de er veldig kjappe når det gjelder levering så jeg gleder meg masse til jeg får de i posten. 


Syper fornøyd med handelen. Gleder meg masse til å prøve det ut. Kjøpte meg også en treningsdagbok som jeg har hørt masse positivt om. Da kan jeg jo holde styr på hva jeg skal trene hver dag i uken, fremgang osv. Dette blir superbra tror jeg!!

Hva synes du om kjøpet??

Innkjøp på harrytur

Heisann dere og god ettermiddag. Dagen i dag har vært kjempe koselig og alt har gått i full fart. Vært på tur siden klokka ti idag tidlig. Mamma, jeg og noen vi kjenner dri en tur til Svergie for en liten jentetur. Ja, harrytur til grensa.. Det var veldig koselig. Jeg fikk lønn igår så da hadde jeg noe å rutte med også. Har faktisk svidd kortet en del, kom hjem igjen med masse fint. Selv om dagen har vært fin er det alltid like deilig å komme hjem igjen etter en slik dag. Shopping tar på - selv når man er i det rette humøret. 

Kjøpte meg en ny sports-bh. Har bare èn så det trengte jeg sårt. Vet at HM ikke er verdens beste på treningstøy, men den kostet bare 100kroner så da kan det liksom ikke skade. Jeg er også avhengig av hvite ankelsokker.. Så trengte nye slike. Ingenting er bedre. 

Ny veske fra HM. Utrolig fin og veldig romslig, angrer ikke et sekund. Også står den av seg sev. Perfekt hehe. 


Beste og verste kjøpet i hele dag. Kjøpte meg en lommebok fra Marc by Marc Jacobs på impuls. Helt enkel og fin i designet og svart går jo til alt. Tidløst. Angret litt i det jeg dro kortet, men nå har jeg det fint igjen. Tror jeg kommer til å være veldig fornøyd med å ha kjøpt den. Er det nå hvertfall. Så får vi se. Sliter veldig med slitt hår nå i det siste i og med at jeg striper det og jobber meg frem fra mørkt til lyst. Det sliter jo veldig på håret og jeg har egentlig aldri tatt vare på håret mitt ordentlig før nå. Det har ikke trengt noe ekstra pleie heller, men håret mitt er veldig viktig for meg og det er veldig viktig at det skal se fint ut synes jeg. Nå har det veldig lett for å bli frusete og få splitte tupper så jeg kjøpte meg olje fra moroccan oil. Olje har jeg alltid brukt på håret mitt og føler det hjelper kjempe bra. Nå som kulden er her og luften er tørrere enn om sommeren er det viktig for håret å få nok fuktighet. Jeg kjøpte også shampo og balsam fra joico som gir håret fuktighet. Nå håper jeg håret tåler blekingen litt bedre. Det er jo absolutt ikke bra for håret, men jeg er snart ferdig så da er det bare å opprettholdre fargen. 


Superfornøyyyyd
Hva har dere gjort idag?

Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits