!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Ingrid -

Ingrid Stenbeck

Latest Tumblr Post

 • Skrevet 25.11.2014 klokka 14:11
 • Kategori: Inspirasjon


      

Hei og god ettermiddad dere!

Nå har jeg sittet en god stud på Tumblr og bare drømt meg vekk, noe jeg gjør så og si hver dag... Den siden er virkelig skremmende inspirerende og fin. Jeg får så mange ideer når det for eksempel kommer til interiør. Finnes så mye fint. Jeg har en egen blogg den kan dere klikke dere inn på >> HER << Om dere har en Tubmblr så vil jeg veeldig gjerne ta en titt innom den også :-))

 

Vakre mennesker og fantastiske steder

 • Skrevet 08.09.2014 klokka 21:55
 • Kategori: Inspirasjon

Dagen i dag har gått utrolig fort. Jeg aner rett og slett ikke hvor den har blitt av. I går kveld så var jeg såppas dum at jeg drakk kaffe klokka ti noe som førte til at jeg ikke fikk sove før senere den natten. Så da har det bare blitt en rolig dag i dag. Jeg sovnet rett etter skolen til og med. Kanskje ikke så rart når jeg drakk kaffe så sent igår. Tenkte jeg egentlig skulle bake havrekjeks i dag, men orker ikke. Dro til butikken og handlet inn alt, men satt meg heller ned med en film. For en lating jeg er i dag. Bakingen utsettes til imorgen. Dere får se det ferdige resultatet da :-)

En liten stund siden jeg har delt litt inspo fra Tumblren min med dere er det hvertfall så da tenkte jeg å gjøre det nå!


Jeg elsker å sitte på Tumblr på kvelden og bare drømme meg vekk. Det som er skummelt er at når jeg først starter så flyr tiden så utrolig fort og jeg plutselig har sittet i flere timer og sett på bilder av vakre mennesker og fantastiske steder. Er det bra? - Jeg trekker konklusjonen at, ja det er det. Haha! 
♥♥♥♥
Har du tumblr? 

Latest Tumblr Post

 • Skrevet 15.08.2014 klokka 11:55
 • Kategori: Inspirasjon

Hei og god formiddag! 

Nå er det lenge siden jeg har postet "Latest Tumblr Post" Så det tenkte jeg at jeg skulle gjøre NÅ! 
Føler jeg må bli flinkere på dette. Har så ufattelig mye å vise dere! Dette innlegget ble jo i overflod bilder av jenter da, men om dere vil sjekke ut Tumblren min så klikk HER OG om noen av dere har en tumblr vil jeg gjerne vite hva den er også!!? Liker dere slike innlegg forresten? Jeg kan godt slutte med de eller hva synes dere?


Jeg kom forresten på at jeg glemte å linke til bloppisen min i går så HER er den om dere vil ta en titt :-)
Når jeg ser det er såppas mange innom hver dag at dere ikke sier deres mening eller kommenterer mer.. Det er jo faktisk tilbakemeldinger som får en blogger til å ha lyst til å fortsette. Så plis bli litt flinkere a. 

Bloggs

 

Det inspirerer meg

 • Skrevet 14.08.2014 klokka 10:42
 • Kategori: Inspirasjon

Noe av det beste jeg vet er å drømme meg vekk i interiørbilder på Tumblr. Det er da jeg skulle ønske at jeg var rik og hadde nok penger til å kjøpe ALT jeg ser. Det finnes virkelig så mye fint der ute at jeg får vondt i sjela mi. Vet det er litt urealistisk at jeg skal få meg et digert hus med en vakker utsikt og utrolig drømmedesign. Så jeg tenker slik; hvorfor skal det være sinnsykt vanskelig for meg når flere titalls andre har klart det? Vi har jo samme grunnlag å starte fra.

Å tenke slik, det får meg på en måte til å inspirirere meg selv - pushe meg selv til å gjøre ting bare enda litt bedre enn igår. Det synes jeg er bra og det synes jeg at vi alle skal strebe etter.
Nå er det stor forskjell fra person til person hva som er store drømmer som kanskje ikke kommer til å skje, men det er deilig å ha det ordet "kanskje" foran. For hvem vet?

Det må være lov til å litt drømme stort, eller hva? Jeg vil tro at de aller fleste har en eller annen ting de drømmer om som er mer eller mindre uoppnåelig eller urealistisk. Jeg har èn slik drøm til, men den velger jeg å holde for meg selv. Kanskje jeg deler den med dere senere?

Jeg vil gjerne høre deres drømmer! Så shoot!

Latest Tumblr Post - Hva er din?

 • Skrevet 12.07.2014 klokka 14:32
 • Kategori: Inspirasjon

Heisann dere og god ettermiddag! 

Nå er det vel på tide med et nytt inspirasjonsinnlegg? En liten stund siden jeg postet de nyeste bildene fra Tumblr så tenkte å gjøre det nå.Jeg bare elsker Tumblr..  Har du Tumblr så vil jeg gjerne sjekke den ut :-) Legg den igjen i kommentarfeltet!!

Latest Tumblr Post

 • Skrevet 03.07.2014 klokka 18:02
 • Kategori: Inspirasjon


Tidligere så hadde jeg en tradisjon av at jeg postet ukentligg inspirasjon fra Tumblr. Dette tenkte jeg å fortsette med. Håper det faller i smak hos dere. Om dere vil følge med eller eventuelt bare vil ta en titt innom profilen min så trykk HER.

Hva synes dere om disse typen innlegg? - Har dere noe som inspirerer dere?

Latest Tumblr posts

 • Skrevet 06.01.2014 klokka 15:30
 • Kategori: Inspirasjon

Jeg elsker tumblr. Drømmer meg bort hver gang.

Latest Tumblr posts

 • Skrevet 26.12.2013 klokka 13:32
 • Kategori: Inspirasjon


Ikke mange bildene denne uken, men noen er det. Om du vil se mer av min tumblr så klikk HER

Nå skal jeg hoppe i dusjen før turen går videre på jobb! Snakkes senere dere :-)

Inspirasjon til soverommet

 • Skrevet 21.12.2013 klokka 11:58
 • Kategori: Inspirasjon

Det er så utrolig mange fine inspirasjonsbilder på We Heart It.

Det er sånn at jeg skulle ønske jeg kunne ta like fine bilder som samtlige av de som har postet der. Jeg liker å drømme meg bort i bildene på den siden, det er det samme til Tumblr. Nå i det siste har jeg vært oppslukt i soveromsbilder. Jeg er ikke så veldig fornøyd med det soverommet jeg har hjemme, det er fint og alt, men når jeg ser hvordan jeg egentlig kunne hatt det så blir jeg deppa. Haha. Det er jo min egen lille hule som jeg egentlig kan gjøre hva jeg vil med. Nå skal jeg jo ikke bo hjemme så mye lenger så bruker heller inspirasjonen jeg får til å bygge et bilde av det soverommet jeg skal ha dit jeg flytter til høsten. 


Jeg får så mange ideer.  Dette er ikke halvparten en gang. Om jeg kunne velge så hadde jeg nok laget meg flere enn bare ett soverom! 

Fairydust

 • Skrevet 17.12.2013 klokka 19:05
 • Kategori: Inspirasjon

Latest Tumblr posts

 • Skrevet 13.12.2013 klokka 15:00
 • Kategori: Inspirasjon
Tenkte ukentlig å dele med dere mine nyeste poster på Tumblr. Her ser dere en liten smakebit av hva soom inspirerer meg. Jeg bare elsker tumblr kan sitte på den nettsiden i flere timer og bare drømme meg bort. Hva synes dere om det. Skal jeg fortsette med dette?Inspirasjon

 • Skrevet 05.09.2012 klokka 19:45
 • Kategori: Inspirasjon

Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits