Ingrid Stenbeck

Det får meg bare til å føle meg jævlig

  • Skrevet 19.02.2016 klokka 22:10
  • Kategori: Blogg

Har dere tenkt på noen gang at om vi føler oss dårlig, trist eller lei så hører vi gjerne på en trist sang eller gjør noe som får oss til å føle oss verre? Eller om situasjonen er omvendt, om vi føler oss sykt bra, lykkelige så hører vi gjerne på en sang som gir oss et sikkelig boost?? Tror ikke dette bare gjelder meg, håper jeg. 

Jeg tenkte hvert fall på dette senest i dag. Hvorfor er det slik? Musikk er en stor del av livet mitt og hvorfor kan jeg ikke prøve å høre på noe høytempo singalong shit når jeg er deppa? NEIDA. Jeg har til og med laget en liste på Spotify med bare sanger som får meg til å føle meg dritt. Hva er greia? Dramaqueen much, eller? Jeg er en veldig følsom person, og finner gleden, sorg osv i veldig mye. Musikk er også en del av dette og jeg kan gråte bare jeg hører første tonen av en sang. Da er det kanskje ikke så veldig heldig å ha en liste som heter "hjertesmerte"? Men noen ganger så har jeg behov for å gråte litt ekstra, kanskje så mye at jeg får litt vondt i hjertet. Bare få det ut. Det er hvert fall ikke bra å holde smerten inne, det gjør vondt det også. 
Alt gjør vondt. 

Så det at musikk er en fin ting var vel det jeg skulle frem til, tror jeg. 

Trenger du også å gråte litt ektra du også? Klikk her og kom inn på spillelisten min. 


Kanskje litt smålig teit å ha et bilde hvor jeg smiler her, men jeg fant det nå, og GURI som jeg savner det "lange" håret. Er ikke sykt langt, men hvertfall lenger enn det jeg har nå..

NGK

20.02.2016 kl. 00:03
Enig med deg, snuppa. Man må bare få det ut, eller så samler det seg og blir i verste fall verre. Så få det ut, I do the same.

Shally

20.02.2016 kl. 09:26
Jeg er enig jentami det er sant det du skriver her. <3
Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits