Ingrid Stenbeck

Mistet meg selv litt

  • Skrevet 07.02.2016 klokka 12:56
  • Kategori: Fra hjertet

Dette har vært en veldig rar måned og snart er den første uken av februar over. 

Jeg har ikke følt meg helt som....meg. Vet ikke helt hvorfor, men håper at denne måneden blir bedre. Har rett og slett følt at jeg har mistet meg selv i det siste, når jeg egentlig skulle bruke dette året på å finne ut ordentlig hva jeg ville. - Vet jeg det enda? Nei. Søknadsfrist på skole er om knappe 3 måneder og jeg vil gjøre det JEG har lyst til, og ikke noe av det andre sier at jeg burde gjøre. Det er tross alt mitt liv. 

Livet er for kort til å ikke gjøre det du selv vil. Det jeg må tenke mer på, ta mer hensyn til er at livet mitt, det er her og nå. Ikke i går og ikke i morgen. Her og nå, i dag. Sykt klisjé å si kanskje? Men det er jo rene fakta.  Vedder på at flere av dere sier at dere skal vente til i morgen med feks å begynne med å spise sunnere? mindre tv-titting? Trening? Glem det. Hvert sekund teller. Du lever nå. Du vet ikke hva som skjer i morgen, eller om du i det hele tatt våkner opp fra søvnen din. 

Dette sier jeg til dere, men også mest av alt; til meg selv. Jeg må lære meg å sette pris på det jeg har og tiden min her. Oppleve nye ting, møte nye mennesker, kanskje lære noe nytt? Jeg har aldri ønsket å leve et a4 liv. Selv tenker jeg at det bare er en "mal" vi har blitt tvunget inn i og at det er en uskreven regel, at vi burde følge den. Men hva skjer om enkelte ikke vil følge den? Ja, jeg ønsker en utdannelse, ikke dét det er snakk om, men å studere i 5 år så rett ut i jobb og være i den samme jobben til jeg går av med pensjon er jeg lite interessert i.

Jeg har maur i rumpa og lopper i blodet. Jeg klarer meg ikke uten reising og nye opplevelser i livet mitt. Da kommer jeg til å bli ulykkelig og grå. SÅ jeg håper at februar er min måned og at jeg får brukt den til å finne tilbake til meg selv og hva jeg egentlig har lyst til å bruke tiden min på. 
Vet egentlig ikke hva jeg skal frem til med dette innlegget, men det vet jeg jo aldri..

Processed with VSCOcam with a5 preset

Føler også mye av dette ble litt vas, men måtte få tømt hjernen min litt en søndag ettermiddag. 


 

..OG!! Nå som jeg har postet litt dikt osv her så tenkte jeg kanskje å gjøre det fast hver søndag? Prøver det ut. (Nå vet jeg at ho mor blir glad i alle fall. ) 
Så mer poesi 3.0 kommer senere i dag :-)

NGK

08.02.2016 kl. 00:02
Du er ikke alene om dette, vennen! Bare husk at det viktigste er å følge hjertet ditt! <3 Hjertet vårt snakker til oss for en grunn.
Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits