Ingrid Stenbeck

Helt blottlagt og naken

  • Skrevet 06.02.2016 klokka 16:42
  • Kategori: Blogg

Hei mine kjære. 

Blir lite blogging på meg i det siste. Mye jobbing og annet gøy som skjer, men jeg tenker på dere hele tiden :-)

Som i går var jeg på Glassmagasinet i Horten og så Sondre Justad. BOMBE ikke sant? Er vel fjerde gangen jeg ser han live nå. Smålig flaut å si høyt nå, i og med at debutalbumet hans kom i oktober. Brått kjenner han meg igjen (hehe neida)

MEN det var hvertfall heelt herlig, som vanlig, og som vanlig, hver konsert jeg drar på kommer jeg oppi en eller annen situasjon som gjør opplevelsen litt mindre bra. I går var intet unntak. Om noen av dere har vært på Glassmagasinet så er det ikke så veldig stort samtidig som det er plass til en del mennesker. Did that make sense?
Elise og jeg sto litt ut på siden, og ganske langt fremme, men det er alltid de som skal så langt frem at de nesten kan krype opp på scenen, sant? Så det klarte å komme et par jenter opp foran oss. Og hun ene av de filmet seriøst hele konserten, tipper hun bare gikk glipp av 5 minutter. Vi måtte på flere tidspunkt se konserten GJENNOM telefonen hennes liksom. Hva er greia spør jeg da? 

Får du i det hele tatt noe ut av det? Opplevelsen blir ikke det samme om du står klisteret til telefonen din hvert jævla sekund av en konsert. Jeg er ikke i mot å ta noen bilder, eller filme litt, men det å dokumentere artistens hvert - eneste - move er vel unødvendig?
Du får ikke følt på stemningen, ikke blitt "ett" med artisten som faktisk er der for deg. For at du skal ha en fin kveld. Ja, du har betalt for å høre på, men det at du står å ser inn i telefonen din ødelegger ikke bare for alle andre rundt, men også for deg. Prøv å legg den bort neste gang du skal på konsert. Det kan hende du faktisk får en helt annen musikalsk opplevelse, hvem vet? 

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with b1 preset

OG. Så er det null vits å gape, skrike, hyle og hoie når det skal spilles en ballade. Personen på scenen legger faktisk merke til det. Alle legge merke til det. Det er ikke kult, hvis enkelte kanskje trodde det, det ødelegger. Hold kjeft og hør på hva den som står på scenen har å si. Helt blottlagt og naken. Dette kalles folkeskikk. 

Dette var min syting for i dag. Ellers var gårsdagen veldig bra, selv om det ikke høres sånn ut!! Flere som var og så på Sondre i går?

 

Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits