Ingrid Stenbeck

Jeg begynte nesten å gråte

  • Skrevet 22.01.2016 klokka 17:35
  • Kategori: Blogg

Hei. 

Snart har enda en uke gått og jeg har hatt fri nå i hele tre dager. I morgen er det pån igjen med jobb. Det skal faktisk bli veldig deilig. Ganske gørr å gå hjemme her og bare sose.

I dag har mamma og jeg vært en tur i byen med mormor, må jo få luftet gamlingene også vettu ;) Også synes jeg det alltid er koselig å finne på noe med de, få noe ut av dagen. Jeg bestemmer meg alltid for å bruke minimale mengder med penger, men slik blir det aldri. Slik ble det heller ikke i dag. Jeg kom hjem som en fattiglus, men klesskapet mitt hadde blitt litt rikere, da. Det er vel bra? 

Vi har en butikk i byen som heter Støy som er full av merkeklær og selvfølgelig er dette den butikken jeg finner flest plagg og andre godbiter. I og med at det enda er januarsalg så måtte jeg jo ta turen! Når jeg er inne på det så må jeg si at jeg faktisk aldri finner ting på salg, er heller en av de som finner en hel haug blandt de ordinære varene. Er ikke det typisk?


Hva jeg kjøpte får dere se i morgen :-) 
Ooog som den nerden jeg er kjøpte jeg meg også to nye bøker. Jeg leser for tiden sjarmen med tarmen som jeg fikk til jul av foreldrene mine og den anbefaler jeg på det sterkeste. Hvis du lurer på hva som  skjer med maten etter du har svelget den så er det boken for deg! Utrolig morsomt og lett skrevet så alle forstår hvordan kroppen faktisk fungerer.  Så den skal jeg lese ferdig før jeg starter på disse, men gleder meeg! 


Jeg kjøpte meg også nye kroppspleieprodukter osv. Viktig å ta vare på seg selv vet dere. Så nå skal jeg bli vakker! Haha. Som dere kanskje ser så digger jeg kokosnøtt, men til min store skuffelse så luktet 2/3 av disse produktene IKKE kokos. Begynte nesten å gråte. Uansett er jeg veldig spent på hvordan produktene er og om jeg i det hele tatt liker de, men jeg har aldri opplevd å bli skuffet over noe fra for eksempel The Body Shop! 

Nå skal jeg ta meg en liten kaffetår! Ha en fin ettermiddag videre så blogges vi :-)

Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits