Ingrid Stenbeck

Så forbanna kaldt det er!

  • Skrevet 19.01.2016 klokka 16:33
  • Kategori: Blogg

Det er èn ting jeg lurer på.. 

Nå har jeg jobbet fire dager i strekk og det har ikke vært en eneste dag uten at noen kunder har kommet innom uten å slenge inn en kommentar over hvor kaldt det er ute. 

Hva skjer? Du vet du bor i Norge, ikke sant? Ja, det er kaldt og ja, det har kanskje ikke vært så kaldt som det er nå i Fredrikstad på mange år, men er ikke det noe vi skal omfavne? - Ikke hate, eller?

Tenk så mye unødvendig energi du bruker på det. Du har kanskje hørt utsagnet "det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær" ? Dette er faktisk helt sant. Kler du på deg et ekstra lag med for eksempel ull så fryser du nok ikke like fort. 

Nå skal jeg innrømme at jeg egentlig er et sommermenneske og liker å ha det varmt, men etter å ha bodd i Elverum som jeg bare nå omtaler som Norges store kuldehull så har hele den biten med at jeg hater vinteren blitt kurert. Jeg ble for eksempel utrolig glad når det kom litt snø her til byen også. Det lyser opp dagene nå som det er så mørkt ute. 
Selv synes jeg snøen er utrolig vakker. 

Processed with VSCOcam with m3 preset
Men.. Ser ikke du også når det er snø på trærne og at gatene er hvite, at det er vakkert? ikke? Prøv.
Prøv å bruk energien din på det som du synes er pent, godt, hyggelig. Ikke bare syt over det du ikke kan gjøre noe med. For værgudene hører virkelig ikke på deg. Du kan danse så mye du vil for at solen skal titte frem, men tror neppe det kommer til å fungere. 

Dette er bare et tips. Så skal du se at dagene blir litt lettere. 


Med dette innlegget prøver jeg over hodet ikke å sette meg selv i et bedre lys for så å se ned på andre, og hele den biten der. Sier heller ikke at jeg aldri snakker negativt om en ting eller syter over noe jeg ikke liker. Bare merket jeg ble litt provosert over alle de menneskene som kom og klaget over at det var så kaldt. Ja, det er 20 blå på gradestokken liksom, kle deg etter det da?? Vi bor i Norge og det at vi kan se tydelig skiftet på årstidene er noe av det jeg elsker aller mest ved landet vårt. 

Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits