Ingrid Stenbeck

Musikk har ingen aldersgrense

  • Skrevet 11.01.2016 klokka 12:19
  • Kategori: Blogg

Jeg må få sagt det

Dagen i dag har det florert bilder av "Starman" - David Bowie på nett. Ikonet har gått bort etter 18 måneder sykeleie. 

Noe av det mest fascinerende jeg vet er å lese i kommentarfeltet på forskjellige steder på nettet. Det er mange i generasjonen før meg, men også i min generasjon som har en tilknytning til denne fantastiske mannen. Inkludert meg. Jeg kom over en tweet hvor det sto at vedkommende som skrev tweeten forsto aldersforskjellen på henne og kompisen fordi hun ikke ble lei seg for Bowies bortgang, men det ble han. 

Noe mennesker må forstå er at musikksmak har ikke så mye med hvilket tiår du ble født. Mye av min favorittmusikk kommer fra 80-tallet og jeg har en far på 55 som digger til Rihanna og Kygo. Så om vi lærer oss å omfavne all den musikken som er der ute tror jeg virkelig at mange av oss får et rikere liv. Tenk om du bare hører på det som er nytt der og da.. TENK så mye fin musikk du har gått glipp av! - Slik som David Bowie. Har du ikke hørt på sangene hans enda? Gjør det nå. 

Og.. for å være helt ærlig så tror jeg ikke at Lady Gaga hadde vært den hun er nå, uten han. Så musikk har ingen grenser eller for å ikke snakke om aldersgrense. Ta i mot musikken med åpne armer, åpent sinn. Ikke vær skeptisk til alt som er laget før du ble født Kanskje du finner en ny favoritt?

 

To dager før han døde slapp han et nytt album...For en mann altså. Så det skal jeg høre på nå.. 

Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits