Ingrid Stenbeck

Ja, jeg vet jeg bare går inn i mitt 22 år

  • Skrevet 07.01.2016 klokka 13:16
  • Kategori: Blogg

Nå som det er tilbake til hverdagen for mange så sitter jeg her da. Jobber på Shell og føler jeg har mislyktes med livet mitt. Ja, jeg vet jeg bare går i mitt 22 år og har mange år foran meg, men det er så mange som har gått forbi meg. Hva skal jeg med livet mitt, hvor vil jeg? 

Jeg studerte ernæring i Elverum i fjor og flyttet hjemmefra for første gang. Dette er noe av det beste jeg har gjort. Jeg savner det, savner det sosiale, skolegang. Når jeg sier dette til foreldrene mine at jeg føler meg mislykket så blir de litt oppgitte på meg. De vil jo ikke at jeg skal føle det sånn. Noe jeg forstår, livet mitt er jo her og nå. Og om jeg går og lengter etter noe jeg føler jeg mangler. så får jeg ikke noe bra ut av det livet jeg lever nå. 

Til høsten skal jeg begynne på skolen igjen, det er hvert fall planen min, eller det må jeg. Ellers går jeg på veggen. For det første så klarer jeg ikke å bo hjemme mer, og for det andre så klarer jeg virkelig ikke å bo hjemme mer. Etter å ha bodd ett år for meg så ser jeg hvor godt jeg har det sammen med andre og, alene. Ikke misforstå, jeg elsker å være hjemme hos mamma og pappa og få servert alt på sølvfat, men jeg er også en veldig selvstendig person som liker å ha noe eget.

 

Slik jeg tenker nå så misunner jeg de som alltid har visst hva de vil bli, kjenner et par som har visst dette helt siden barneskolen. Hvorfor har ikke jeg fått samme åpenbaringen at: JA, det vil jeg bli! For jeg vil så mye, men hva det blir vet jeg ikke enda. Nå er det januar og søknadsfrist er i april. 

Litt lost. 

Processed with VSCOcam with b5 preset
Skulle ønske jeg kunne spole litt frem i tid slik at jeg visste hva som skjedde. 

Knøttet

07.01.2016 kl. 13:25
Vel uansett hvordan det blir, så lykke til med valget og lykke til med resten! :)

Ingrid

07.01.2016 kl. 13:35
Knøttet: Tusen takk :-)
Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits