Ingrid Stenbeck

Det sies at julen er en tid for ettertanke

  • Skrevet 15.12.2015 klokka 11:07
  • Kategori: Blogg

Det sies at julen er en tid for ettertanke. 

I julen er det slik at vi skal gi hverandre gaver og det i dyre dommer. De siste årene, eller egentlig i mange år så har jeg følt at jeg bare har ønsket meg ting, "bare fordi". Men slik skal det vel ikke være? Da har jeg vel nok, tenker jeg. For meg, nå når jeg har blitt eldre så er det ikke pakkene under treet som er viktigst for meg. Slik er det nok for de aller minste. Jeg husker jo selv hvor lang tid det tok med maten og desserten og de voksene skulle jo alltid drøye så forferdelig før vi fikk åpne pakkene våre!
Det var helt grusomt. 

Nå der i mot synes jeg tiden sammen med familien og de jeg er glad i er den beste. Det å kunne nyte maten, samtalene, samholdet. Ja, da begynner jeg kanskje å bli gammel? Men, det er dette ved julen jeg nå setter veldig stor pris på, og for meg så trenger det ikke være stort under juletreet som det står "Til Ingrid" på for jeg har alt jeg trenger. 

Det sies at julen er tid for ettertanke. Ja, vi tenker på og belyser temaer som kanskje er mer tabu og vanskelig, i julen. For det er nettopp i slike høytider som dette, mange er alene og ikke har det like fint som deg og meg. 

Jeg har allerede gledet en som gruer seg til jul, dette gjør jeg hvert eneste år. Det kan du også gjøre!! Ved å sende GLEDE til 2490 så gir du 2 middager til Kirkens Bymisjons gjester i julen. Dette koster 80,- Men, det har du vel råd til? 

Her i Fredrikstad skal også Peppes være åpent på julaften og servere gratis mat og drikke for de som trenger det. Det synes jeg er helt topp! 

Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits