Ingrid Stenbeck

Jeg ba til Gud om at hun skulle bli syk

  • Skrevet 13.12.2015 klokka 14:58
  • Kategori: Blogg

Hæ? Nå skjønner jeg ingenting. Er det tredje søndag i advent allerede? Jeg får ikke tatt på dagene før de flyr av gårde igjen, og snart ser vi fyrverkeriet spre seg utover den mørke nattehimmelen. Nei, vet du hva. Dette blir for drøyt. Jeg trodde virkelig ikke tiden hadde gått så fort og hva har jeg brukt den på? Ikke noe som helst. 

I dag, i dag er det den store Lucia dagen. Hvor man baker lussekatter og spiser til man sprekker. Jeg husker, i barnehagen hvor vi gikk i tog rundt på de forskjellige avdelingene og sang Santa Lucia mens vi hvitkledde gikk med lys i hendene og delte ut lussekatter. Hvert år trakk vi om hvem som skulle få være den vakre Lucia og fikk gå først i toget med lysekrone i håret. Ett år husker jeg at min bestevenninne, Nena ble Lucia og jeg, jeg ble VARA! Vara liksom? Den kvelden ba jeg til Gud om at Nena skulle bli syk slik at jeg fikk gå først i toget. som Lucia. Fikk jeg det? NEI. Dårlig stelt altså. Men, men slik er det. Blir hvert fall en liten morsom historie!

I og med at det er den store lussekatt-dagen i dag har mamma og jeg bakt og kost oss med det til frokost, hva er vel bedre enn det?


Nammm. Hadde lite safran da, så det smakte vel egentlig bare vanlig bolle, men akkurat det gjør vel ingenting. Godt var det uansett! - Har dere spist lussekatter i dag?

Anette Vedøy

13.12.2015 kl. 15:33
Så morosam historie! Eg har ikkje spist lussekattar enda, men mamma bakar no, så eg satsar på at det blir noko til meg og! Ha ein fortsatt fin søndag videre! <3

Ingrid

13.12.2015 kl. 15:45
Anette Vedøy: hehe! Ja, du får kose deg med de! Takk i like måte <3

Elin Slåen

13.12.2015 kl. 19:16
He he- måtte le litt ;) Trudde jo først det var noe skikkelig ikke liksom, og så var det bare en liten uskyldig ting ;)

Jeg syns ikke safran er så godt jeg, så vanlig bolle passer meg perfekt :)
Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits