Ingrid Stenbeck

Ja, jeg spiste kjøtt.

Nå er det over èn måned siden jeg kuttet ut kjøtt fra kosten min. Ikke permanent, men heller litt mer for å teste det.

Jeg skulle jo også være flink pike å skrive ned hva jeg spiste i løpet av en uke. Det gjorde jeg, og må si at jeg ikke har et veldig bra kosthold. Jeg spiser over hodet ikke nok. Blir rett og slett flau over meg selv i og med at jeg sitter med all kunnskapen fra studiet mitt i fjor. Jeg har sagt til meg selv at jeg skal begynne å spise kjøtt igjen, slik at jeg kan få med meg julematen (hehe), og det står jeg ved. Så jeg tenker at jeg starter smått til mandag, eller førsten av neste. Da er det snakk om rene produkter i første omgang.

Jeg vet at jeg ikke har vært uten kjøtt så alt for lenge, men jeg merker forskjeller på kroppen allerede, og det gjorde jeg også ganske fort da jeg sluttet med tilsatt sukker i kosten. Nå er jo dét noe jeg ikke trenger, mens kjøttet er en mer viktig del av et kosthold om man ikke er sikker på hva man skal bytte det ut med. Du kan både få jern og proteinmangel noe som er svært farlig. 

Om jeg hadde bestemt meg for at dette var noe jeg skulle gjort til en permanent greie så hadde jeg selvfølgelig vært mer påpasselig med hva jeg hadde spist, men det skal det altså ikke bli. Jeg er alt for glad i kjøtt. Jeg kommer nok der i mot til å kutte ned på det. For eksempel ha kjøttfrie dager/uker ila. årene som kommer, for det skader jo ikke, men igjen - da er det viktig for meg å få i meg nok protein og jern. Her er feks. egg en fin kilde (for de som ikke visste det).

Før det hadde gått en hel måned i min kjøttfrie periode så spiste jeg kjøtt, ved et uhell.....
Ja, mamma og jeg spiste lunsj og hun hadde laget omelett - dette la jeg på brødskiva mi. Uten å tenke over det la jeg også en salamiskive oppå der. Helt i transe. ETTER jeg hadde spist ferdig så bare: FAEN jeg spiste kjøtt!!! Jeg vet at det ikke var mye, men for meg så er det liksom enten eller. Så jeg ble litt irritert på meg selv og tenkte at alt var ødelagt, men til tross for det lille sammenbruddet så gikk jeg ikke et skritt tilbake, heller et skritt frem.

Ååå jeg fant forresten et bilde fra i fjor da jeg hadde langt lyst hår!!! Jeg savner det så sykt! Kanskje ikke det blonde da (For det var så ufattelig slitt) Men det lange, fine håret mitt :-(  Vet det trengte å bli klippet, men jeg skjønner aldri at jeg klipper mye, før det er for sent. Bra håret mitt gror fort. Så festivalsommeren 2016 daa ser dere meg med langt hår. Glede!

Mittfamilieliv

12.12.2015 kl. 14:18
Jeg er ikke vegetarianer - men er veldig lite glad i kjøtt. Så her i huset har vi minst 3 kjøttfrie dager i uken :)

Ingrid

12.12.2015 kl. 14:32
Mittfamilieliv: Høres bra ut det :)
Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits