Ingrid Stenbeck

Fem ting jeg elsket som barn

  • Skrevet 18.02.2016 klokka 21:48
  • Kategori: Blogg

God kveld! 

Nå tenkte jeg å lage et innlegg om fem ting jeg likte som barn. Dette gjør kanskje at dere blir litt bedre kjent med meg? Håper dere liker innlegget, og kanskje jeg kan lage slike innlegg ved en senere anledning også :-)


1. Jeg spiste tomater som om det var sjokolade. Husker godt når jeg var hos mor og far og vi barnebarna sto i kø på kjøkkenet for å få en tomat hver for og spise. Jeg spiser tomat nå også, men da må det være med annen mat. Jeg klarer ikke spise bare tomat. 

2. Drikke cola fra tåteflaske. Dette skjedde også hos mor og far. Og de fleste andre søskenbarna mine gjorde det samme. Vet ikke helt hvorfor vi gjorde det, men som regel gjorde vi det hver gang vi kom på besøk. Dette sluttet jeg med de første årene på barneskoen.  

3. Jeg elsket kosebamsene mine, og spesielt Alfa fra Sesamstasjon. Den er nesten helt ødelagt fra jeg var liten. Jeg hadde MANGE i alle mulige størrelser og fasonger. Hver kveld la jeg alle sammen i sengen min, under dyna. Da jeg hadde kommet til sistemann var det ikke plass til meg. Noen ganger endte det faktisk med at jeg sov på gulvet slik at ingen av de skulle ha det vondt og fryse om natten. 


4. Aqua og "Aqua-Lene". Hun var mitt største forbilde da jeg var liten. Jeg hadde så og si alle CD-er og fikk til og med likt skjørt som hun hadde i en av musikkvideoene hennes, av mamma. Husker jeg var helt i ekstase. Husker også at mamma filmet meg da jeg hadde på meg det skjørtet og fikset meg skikkelig mens jeg sang barbie girl. Haha, skulle likt å se det nå. 

5. Goggos og Pokèmonkort var noe jeg samlet på som liten og  hadde egentlig mye av begge deler, men spesielt goggos var min favoritt. Pokémon kort skjønte jeg ikke mye av hvordan jeg spilte osv, det var bare en "trend". Husker en gang hvor jeg spilte med goggos også tapte jeg den beste jeg hadde mot nabojenta.....Gikk hjem og var sykt furt resten av dagen. Hyggelig.

Nå ærre natta her. Blogges i morgen!

Henriette Celin

19.02.2016 kl. 15:33
Nemmen så søtt det med bamsene dine. At du av og til lå på gulvet for at ikke de skulle fryse ;3

Husker godt Pokémon kort jeg også. Jeg spilte med alle guttene i gaten, haha. Ikke at jeg kunne så mye eller var så god, men syntes det var veldig morsomt ^^

Nabojenta

06.07.2016 kl. 12:28
Hahah, gode minner❤️ Håper du referer til meg når du sier nabo-jenta?😝 fine IA

Ingrid

08.09.2016 kl. 18:53
Nabojenta: Haha ja, Line! <3
Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits