Ingrid Stenbeck

Kjære deg, hvor er du?

  • Skrevet 23.11.2015 klokka 17:46
  • Kategori: Fra hjertet

Stadig popper det opp i feeden på face at en person er savnet "håper at så mange som mulig kan dele dette" står det, gjerne med navn og bilde av savnede. Trist tenker jeg, men skal ærlig innrømme at jeg deler slike saker sjeldent. ikke vet jeg hvorfor. Hva skader det liksom? - Hvorfor må jeg være så jævla selvsentrert og ego hele tiden? Kanskje nettopp det at jeg deler dette bilde kan hjelpe i saken? Man sitter trygt og godt i sin egen lille stue og tar ikke slike ting så innpå seg som man kanskje burde gjøre, det er faktisk mennesker det er snakk om, savnede mennesker, kanskje har de det vondt, kanskje ikke - hvem vet. Men det hjelper utrolig lite i søken å bare sitte på ræva..
Internett og mediene har en utrolig viktig rolle og en stor innflytelse når det kommer til slike ting. Da spres budskapet fortere. Tenk på de pårørende -  og om dette gjaldt deg. Ville du da at flest mulig skulle ha trykket på den lille knappen i hjørnet som sier del, eller ikke? - Tenk om det var deg. 

Jeg kommer fra en øy som ligger i Fredrikstad kommune og på lørdag ble en gutt på 23 år savnet, akkurat her. Husker han så vidt fra ungdomsskolen og det er veldig rart å tenke på at det nå har skjedd her, så nærme. Man tenker jo at det aldri kan skje en selv, greit det har ikke skjedd meg, men man får en viss tilknytning til saken når det er i ens eget nærmiljø enn når det ikke er det. Det setter liksom ett lite stuck i en. Liker ikke at jeg føler så veldig på dette, og at jeg tar slike ting så uendelig inn på meg, men det gjør jeg - virkelig. Her sitter jeg å tenker på han som er savnet, bare to år eldre enn meg. Kan de ikke finne gan snart, tenker jeg. Så blir vi ferdig. Så slipper vi å uroe oss mer om hva som har skjedd, eller hva som kanskje kan skje.
Jeg får fysisk vondt av dette og jeg tør ikke en gang tenke på hvordan de pårørende har det - helt jævlig, tenker jeg. Han er ens sønn, kanskje ens bror? 

Kjære deg, kom hjem. 

Her kan dere lese om Sondre og hva som har skjedd. Del gjerne

Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits