Ingrid Stenbeck

I ett med naturen

  • Skrevet 19.11.2015 klokka 21:48
  • Kategori: Fra hjertet

Hei. 

Har dere det fint?

Noen gang tenkt på hvor fin vinteren faktisk kan være? Ikke her, ved kysten vel og merke. Snøen legger seg ikke..
Når jeg kom hjem i sta så ble jeg bare stående på trappa å se, se på himmelen. Jeg er en som klarer å drømme meg bort i den minste ting. En sang, et bilde, et dikt eller en bok. Jeg føler så mye, gråter så lett, og synes mye er så uendelig vakkert. Vet ikke helt hvorfor det er slik, men har alltid vært sånn. Jeg kan sitte med en notisbok og penn og bare skrive, skrive ned tankene mine, i flere timer. Har lett for å rømme fra virkeligheten på den måten. Ikke at jeg ikke vil leve her og nå, men jeg liker tanken på å bruke nettopp en sang, eller et dikt for å komme litt bort. Det høres kanskje helt teit ut? - Men slik er altså jeg. 

Jeg liker å gå i skogen, lukke øynene, lukte og "klemme et tre" som mamma pleier å si - for å være i ett med naturen. Det er en deilig følelse. Det å stå i regnet når været er som verst. Du blir søkk våt bare du har vært ute i to sekunder, det er noe jeg setter pris på, noe jeg kan bli rørt av. Vet ikke helt hvor jeg vil med dette, men det vet jeg jo som oftest aldri. De som kjenner meg sier jeg er en gammel sjel i en ung kropp, jeg kan vel si meg enig i det. Det er ikke mange på min alder som setter pris på de små tingene som dette. 


Listen min er så mye lenger og bare jeg tenker på det blir jeg glad. Høres nesten ut som en sykelig glad person, men det kan jeg garantere dere at jeg ikke er, det er vel bare noe ved disse tingene som gir meg ro. 

missmommy.blogg.no

19.11.2015 kl. 21:51
Koselig innlegg:) flotte bilder! Enig med deg- det er nydelig å være ute i skogen og kjenne sedelighet duftene:)

missmommy.blogg.no

19.11.2015 kl. 21:52
Obs... Kjenne de deilige duftene skulle det stå:)
Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits