Ingrid Stenbeck

Det å be hjelper ikke en dritt!

  • Skrevet 16.11.2015 klokka 11:47
  • Kategori: Fra hjertet

De siste dagene har jeg rett og slett ikke hatt lysten til å åpne bloggen. Det har bare gått i nyheter på nyheter på nyheter - for å holde meg oppdatert på terroren i Paris, men nå må jeg si noe. 

I går var jeg en liten tur innom Twitter som jeg så, er en gang i blandt. Der var det en tweet som satt en liten stuck i meg. Det sto noe sånt som "Er forferdelig det som har skjedd i Paris, og håper det blir minimale skader, MEN DET Å BE HJELPER IKKE EN DRITT!"
Slike ting blir jeg rett og slett irritert på. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg, eller hva jeg skal si. Hva får mennesker til å synke så lavt? Det er mange, i tunge tider som bruker bønn for å ha noe å støtte seg til. Man kan godt si at "hvis det hadde finnes en Gud hvorfor skjedde dette da?!" Men man kan ikke si til en troene at det å be ikke fungerer i en slik stund, eller i det hele tatt. Det er som å si til en som tror på evolusjon, at det er feil. Ja, jeg setter det kanskje litt på spissen nå, men håper dere skjønner hva jeg mener. 

Jeg er selv personlig kristen, nei jeg går ikke i kirken hver søndag, ber hver kveld eller kan bibelen inn og ut, men ja, trenger jeg litt ekstra å støtte meg til så folder jeg hendene mine. Høres kanskje ut som en bagatell for mange av dere, kanskje teit? Men vi mennesker har faktisk behov for å tro på noe som er større enn oss selv. Og ja, det er TRO. Vi vet ikke om det faktisk er noen der oppe som våker over oss, men også det er jo en liten trygghet, er det ikke? Det å ikke vite? 

Fullt klar over at det å be ikke får tilbake de en har mistet, og det vet vel de fleste. Ikke det jeg mener. Det blir ikke fred på jord eller slutt på terror og vi klarer ikke utrydde IS ved hjelp av bønn, men bare det å ha noe å støtte seg til i en slik tung tid er noe alle trenger. Uansett om du er troende eller ikke. 

Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits