Ingrid Stenbeck

16 triks alle jenter burde kunne

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var gutt. Ikke misforstå, jeg ELSKER å dolle meg opp når jeg skal en tur på byen og jeg liker alle ting som har med det å være jente å gjøre. Nesten hvert fall. Føler vel bare at gutta har det litt lettere? - Er det bare jeg som føler det sånn? Hvert fall når det kommer til nettopp dette; Når de står der en lørdag og skal finne ut hva de skal ha på seg den kvelden. Det tar de nøyaktig to minutter å velge skjorte. Mens vi, jenter bruker flere timer på å finne det ut. Og når vi endelig har funnet noe vi kanskje kan føle oss vel i så begynner vi å tvile på det også.. Haha, sånn er hvert fall jeg. 

MEN for noen dager siden kom jeg over en artikkel med triks og tips til oss jenter som skulle gjøre hverdagen vår litt lettere. Noen av triksene visste jeg fra før, og andre ikke. Tenkte å dele den med dere så kanskje også deres hverdag blir litt lettere :-)

1. Varm opp vippetangen før bruk. Bruk hårføner eller en lighter for en enda bedre krøll på vippene! (Husk at du ikke hold lighteren for lenge på tangen eller ha føneren for hardt på sånn at du brenner deg)
2. Bruk leppestift som blush. Hvis du foreksempel glemmer blush en dag? - Ta litt av leppefargen din på kinnene.Ta på leppene dine med rene fingre for å bare få litt farge og ta de forsikntig på kinnene! Perfekt hvis du har dårlig tid!
3. Bruk fuktighetskrem på føttene når du sover. Ta på fuktighetskrem og putt føttene i et par sokker før du legger deg! Dette gjør at du da våkner opp med silkemyke føtter! 
4. Spray litt parfyme på hårbørsten. Haha! Dette husker jeg at jeg gjorde masse før. Det er jo egentlig ganske smart. For om man sprayer på kroppen så kan det bli litt ekstemt til tider.. Så er det bare å vifte på håret og lukte himmelsk!5. Børst babyhårene på plass med en tannbørste. Dette er virkelig noe som irriterer meg til tusen. Spesielt når du har satt opp håret i en perfekt hairdo også kommer de babyhårene stikkene ut av hodet. - Spray litt hårspray på tannbørsten og gre det håret som er på ville veier.. Altså IKKE den dere bruker til å pusse tennene med. Hvis det var villedende på noe som helst måte.  Dette skal hvert fall jeg prøve neste gang. Jeg har alltid brukt den store hårbørsten min som ikke har funka like bra. At jeg ikke kom på dette selv er jeg litt skuffa over. 
6. Fjern klumpene i maskaraen med en tannbørste. Altså.. Er jeg dum? Dette skjønner jeg ikke helt hvordan fungerer, men for all del skal jeg prøve det. Ikke at jeg har problemer med så klumpete vipper når jeg påfører mascara, men dette skal uansett testes. 
7. Fjern sminken med kokosnøttolje. Ja, jeg har hørt at dette er bra for huden. Jeg har selv ansiktsolje som jeg bruker, men fjerne sminken med dette? Hmm. Litt skeptisk. Det fungerer jo sikkert da, og ikke er det dyrt heller. 

8. Bruk isvann så neglelakken tørker fortere.  Før du tar på lakk så ta fingrene i vann med isbiter. Dette vil gjøre slik at lakken sette seg og tørke fortere. Jeg må si til dette punktet at jeg har hørt det er omvendt? At man skulle sette hendene under rennende, kaldt vann ETTER at man hadde lakket de? Det har hvert fall funket for meg, men nå ble jeg uskikker.. 
9.Påfør concealeren din som en triangel på ansiktet. Isteden for å påføre i strekvis under øynene, tegn en triangel og blend på denne måten for bedre dekkevne. Dette var vel ikke noe nytt for de fleste?


10. Reduser poser under øynene med grønn te. Ha en pose med grønn te på hvert øye for ca. 5 til 10 minutter og posene vil forsvinne. - Selv er jeg ikke helt sikker på om det vil forsvinne helt, men ja reduksjon er en annen sak. Dette går også med feks med agurk.
11. Ha litt vaselin på det stedet du skal spraye parfyme. Duften vil med dette vare lenger. 
12. Bruk balsam hvis du ikke har barberskum. Jeg vet du ikke trenger barberskum for å ta stubbene på beina, men det gir jo en mer behagelig opplevelse - gjør det ikke? Bruk balsam og det vil gjøre samme nytten! - Beina dine blir silkemyke!
13. Smør sitron på svettemerker som du har fått på klærne dine. Før du kaster klærne i maskinen smør litt sitronsaft der du har svettelukt dette er feks et bra tips for treningsklær eller chiffonbluser som trekker lett til seg lukt. 
14. Mascara - god som ny! Har mascaraen din allerede tørket ut og du har hatt den mindre enn 6 måneder bruk litt linsevann for å løsne den! Altså det saltvannet man kjøper på flaske! Jeg hadde en gammel mascara og brukte bare noen dråper vann. Altså det er kanskje ikke det smarteste valget, men det fungerte det også! Tror, når det er sagt at saltvannet er et mye bedre valg.

15. Fjern hudormer med bakepulver. Bland litt bakepulver med vann sammen til en røre. Påfør til de stedene du har hudormer og la dette tørke. Fjern med vann. Dette er vel det samme trikset som å påføre tannkrem? - Vil jeg tro? 

16. Frys strømpene. De fleste jenter har en eller annen gang vært ute også har nylonstrømpene spjæret eller blitt ødelagt på en eller annen måte. Jeg har opplevd dette hundrevis av ganger. Husker jeg hadde kjøpt meg en helt strømpebukse også i det jeg skulle ta den på meg så løsna en tråd.. SERRIØST liksom.. Uansett. Har hørt om man legger den i frysa dagen før bruk så skal den holde lenger. Så dette skal jeg prøve neste gang.
Er uhellet allerede ute? Ta litt neglelakk på spriken slik at den ikke kan revne enda mer :-) 

Er det noen andre triks og tips dere kan som ikke sto her? Del gjerne :-)

Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits