Ingrid Stenbeck

Produktanmeldelse: Hodebunnssjampo

Hei :-)

Nå på denne tiden av året hvor det er tørt og kaldt i luften så er det mange av oss som opplever tørr og flassede hodebunn. - Klør du? Jeg har aldri pleid å ha noe som helst problemer med dette før, men det har kommet mer og mer - og spesielt nå med det kalde været. Men kløen i hodebunnen kan også skyldes for eksempel; når du tørker håret ditt med varmluft, men ikke hele håret helt inn til hodebunnen, og dermed blir det fett. Dette fører til at hodebunnen vil bli oljete og begynne å klø. Jeg sier ikke dette gjelder alle, men jeg har opplevd dette mang en gang. Vil tro det er vanskeligere for oss med tykt hår å klare å tørke hele håret ned til hårroten. Jeg er en av de som simpelthen ikke gidder å tørke det med varmluft fordi det tar så sabla lang tid, men da sliter jeg jo også mindre på håret. 

En annen grunn på at det klør er kanskje fordi du ikke vasker det så ofte som du bør? Når sant skal sies så er det ikke bra å vaske håret ditt hver dag, fordi det kan ødelegge hårets naturlige oljer, men det finnes jo en mellomting? Uansett... Jeg skulle med dette komme med en produktanmeldelse eller rettere sagt et tips hvis du sliter med tørr hodebunn. 


Head Remedy fra KMS skal hjelpe mot nettopp dette. Jeg har brukt den bare èn gang, men etter allerede den ene vasken så merket jeg stor forskjell (not kidding) Det høres kanskje litt ut som jeg lyver og skryter produktet opp i skyene, men det gjør jeg virkelig ikke. Denne skal kun brukes én til to ganger i uken ved siden av en annen shampoo så hvis du sliter med en tørr hodebunn som mange av oss gjør ved denne tiden av året så vil jeg virkelig anbefale denne sjampoen♥

Har du prøvd denne før?

Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits