Ingrid Stenbeck

Et stykke blå himmel

  • Skrevet 08.11.2015 klokka 12:15
  • Kategori: Fra hjertet

Det føles som om øynene mine aldri går tom for tårer. Jeg sitter her å tenker på deg og alt gjør så ufattelig vondt. Noen ganger tar jeg meg selv i å kjenne lukten av deg. Jeg savner lukten din, de gode klemmene. Den måten du tok hånden min på, trykket den to ganger, så opp på meg med de krystallblå øynene dine og smilte det fine smilet ditt. Jeg har alltid vært misunnelig på deg for de øynene. Jeg synes det var urettferdig. - De var så vakre. 

 

Måten du elsket musikk på var herlig å se på fra sidelinjen. Når du hørte en sang av Elvis var du i ekstase. Du vrikket på hoftene og lo den gode latteren så høyt at den runget i hele rommet. Det savner jeg. Du var flink til å danse. Lovet meg at du skulle lære det bort, men det fikk du aldri tid til. 

 

Sangstemmen din var ikke en av de aller beste, men jeg koste meg da jeg fikk høre deg bruke den. Kan huske du sa til meg «Du må synge med den stemmen du har vettu, jenta mi!» Jeg elsket måten du sa det på, fordi jeg var det. Jenta di. Det kommer jeg alltid til å være. 

 

Du sa det ikke var farlig der du lå i sykesengen og prøvde å holde motet oppe for oss. Det var så utrolig vondt for meg å se hvor syk du var den siste tiden. 
Vi hadde mistet kontakten med deg og jeg tok hånden din og du trykket den to ganger. Det var godt for meg, en liten trøst å vite at en del av deg forsatt var sammen med oss.

 

Du var min. Du var den jeg så opp til. Du var der for meg når jeg trengte deg. Du var verdens beste. Det er du enda. - For jeg vet at en del av deg fortsatt er med meg selv om jeg ikke kan se deg lenger. 

 

Dagen hvor du tok ditt siste åndedrag var jeg hos deg. Du var vakker der du lå i den hvite sengen. Det var den dagen hele verden min falt i grus. 


 

Sorgen er gammel, sorgen er ny. Jeg må bare lære meg å fly. 

Elise

08.11.2015 kl. 16:38
Jeg gråter. Både for deg og for meg.

❤️

Ingrid

08.11.2015 kl. 16:47
Elise: <3
Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits