Ingrid Stenbeck

Jeg trodde det skulle være vanskeligere

Trodde virkelig ikke det skulle være så enkelt å kutte ut kjøttet. Jeg spiser jo fisk, men det har blitt mindre av det også.

Jeg er jo en skikkelig kjøtteter og det er virkelig noe jeg elsker. Har tidligere hatt sukkerstopp over en lenger periode og å stoppe med det var vanskelig nok. Dét kan jeg skrive under på. Så trodde egentlig at dette skulle være like vanskelig, men slik har det ikke vært.

Jeg har i første omgang bare planlagt å kutte ut kjøttet frem til jul. Julemat er liksom noe jeg må få med meg føler jeg, men slik som ståa er nå så vet jeg ikke helt om jeg klarer å spise kjøtt i det hele tatt. Ikke det at jeg blir kvalm av tanken, eller om jeg hadde spist en pølse nå liksom så hadde jeg kastet opp. Er mer det at når man kutter ut noe fra kosten sin over en lenger periode så vender kroppen automatisk seg av det du har kuttet ut. Om du da starter å spise det på ny så er det akkurat som om du mater kroppen din med noe den ikke tåler, noe fremmed. Den vil med det samme prøve å støte det fra seg, og du vil bli syk - i form av oppkast  eller diaré. Slik var det hvert fall med meg og sukkerstoppen. Jeg hadde stopp i seks måneder og etter jeg startet å spise godis osv igjen så kom det rett og slett i begge ender. Det er dét jeg er redd for at skal skje nå også, om jeg spiser kjøtt.

Når sant skal sies så har jeg bare vært uten kjøtt i en uke, men nå har jeg heller ikke lyst på det, og hver dag går lettere enn dagen i forveien - Så det er vel positivt?


Fant dette bildet i arkivet mitt og GURI som jeg fikk lyst på frukt nå.. Eneste vi har her i huset er bananer liksom. Ikke like godt spør du meg. Demper søtsuget gjør det også! Men får vel finne noe annet å knaske på? Det er jo tross alt lørdag! Om dere vil lese om sukkerstoppen min og om hvordan det gikk så kan dere lese om den >>HER<<

 

Kathrine Louise

07.11.2015 kl. 21:05
Så bra at det har gått såpass enkelt foreløbig :D Masse lykke til videre :)

vivimariella

07.11.2015 kl. 21:08
kjempe fin blogg du har :D ha en fin kveld <3 :D

Sofie Caroline Nilsen

07.11.2015 kl. 21:15
Så flink du er :) tror aldri jeg hadde klart det !

Ingrid

07.11.2015 kl. 21:18
Kathrine Louise: ja! Takk skal du ha :)

Ingrid

07.11.2015 kl. 21:19
vivimariella: takk i like måte <3

Ingrid

07.11.2015 kl. 21:20
Sofie Caroline Nilsen: Takk :) trodde aldri jeg heller! Bare å prøve hvis det er noe du vil så klarer du det :)

vivimariella

07.11.2015 kl. 21:25
takk for det :) <3
Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits