Ingrid Stenbeck

Nytt fra Makeup Mekka

Æææ vet dere hva jeg hadde glemt helt bort? Jo! At jeg hadde kjøpt sminke fra Makeup Mekka! Så det kom i posten i dag♥ Det er egentlig bare to dager siden jeg bestilte det så jeg tenkte vet ikke at det skulle komme allerede nå. Men der hadde jeg vanvittig feil! 

De har en del salg nå, egentlig ofte synes jeg - på kits og pakker osv så jeg kjøpte meg "All in one eyebrow pallette" og en pakke med 12 leppestifter. 


Jeg er spent på å få brukt dette. Jeg har prøvd det sånn "fort og gæli" for  å se om fargene passet meg og hvordan de satt seg på hårene osv. De festet seg ganske bra og jeg brukte den mørkeste fargen uten at det så unaturlig ut. Det jeg er litt mer skeptisk til, er brynsgelén og highligteren for konsistensen på disse to var litt ekle. Tror nok man får et bedre utbytte av en brynsgele om man kjøper den i en tube? Slik som en mascara? - Det er hvert fall min mening og highlighteren må jeg nok bare jobbe litt med for den kan nok bli bra bare jeg vender meg til å bruke den, og hvordan den er best å påføre.. Settet kom også med en angled borwbrush 245. Jeg har en børste fra før av, fra Anastacia Beverly Hills og merker stor forskjell, men når det er sagt så er det en stund siden jeg vasket kosten og det er veldig viktig for å få kontroll på linjer osv. 

OGSÅ til leppestiftene!! Litt vanskelig å ta bilde i det lyset jeg hadde for å få frem fargene de hadde, men jeg prøvde så godt jeg kunne.. Det var seks stykker med litt nudeish farger også var det seks stykker som bikka litt mer over i de rosa tonene.

Here we goo!

Se på de a! Trodde virkelig ikke, da jeg trykket på "kjøp" at jeg skulle bli så fornøyd! Gleder meg så utrolig til å bruke alle! Kunne ønske det gikk an å bruke alle på en gang! Jeg er virkelig helt forelska!                               

♥Mouth Mousse.
♥Forever 18
♥Bride to be
♥Most wanted nude
♥Backseat
♥Smashing

♥Joy Kiss
♥Youngblood
♥Marilyn
♥Fashionista
♥S Honey

Jeg kjøpte meg også julekalenderen de har på nettsiden. Den kom uinnpakket, men i en pose så da tenkte jeg å trekke noe gøy opp fra posen hver dag i desember. Jeg har nemlig ikke åpnet og sett hva alt er. Så det er jo litt artig å gjøre litt sånn for en selv også, ikke sant? Nå har jeg jo hvert fall noe å se frem til! 

Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits