Ingrid Stenbeck

Første dag uten kjøtt

Hei!

Som dere kanskje har fått med dere så skal jeg prøve meg som vegetarianer. Så i dag er det ny uke og tenkte at; i dag er dagen. Jeg har spist frokost uten problem haha! Men det er vel også det letteste måltidet tror jeg. Blir nok vanskeligere når det går litt utover i dagen. Jeg har kanskje ikke planlagt så mye som jeg burde i og med at jeg skal på senvakt i dag, men jeg håper og tror at dette skal gå bra! Bare å holde tunga rett i munnen og tenke på hva jeg spiser. - Være bevisst på proteinkildene mine. Jeg er veldig spent på hvordan kroppen min reagerer på å ikke få kjøtt og om jeg klarer det.. Jeg er jo SÅ glad i det. Når det er sagt så er det ikke sånn at jeg låser meg til noe som helst. Dette er bare noe jeg ønsker å teste, så er det noe som ikke fungerer for meg så fungerer det simpelthen ikke. Jeg kan jo selvfølgelig kutte ned på kjøttet osv, men nå vil jeg ikke ta sorgene på forskudd her. 

I første omgang, hvert fall den første uken skal jeg spise fisk, går dette bra, så kutter jeg også ut den. Må bare være forsiktig slik at jeg får i meg det jeg skal. Så tenker jeg sånn her: Klarer du det, så klarer jeg det!! Tidligere i år så kjøpte jeg meg en kokebok som heter basisk mat som bare består av vegansk og vegetarretter. Så kan vel si jeg alltid har hatt dette i bakhodet? Denne skal få meg igjennom denne tiden med vanskeligheter med å vite hva jeg skal spise o.l. Så har jeg jo noen gode venner også da som har sagt seg villige til å hjelpe meg! 

Er dette noe du kunne tenke deg å prøve?

Sofie Caroline Nilsen

02.11.2015 kl. 17:33
Masse lykke til :)

Stine Tokle

02.11.2015 kl. 17:34
Stå på! Jeg har sluttet å spise kylling, har klart meg veldig fint i to mnd :) Spiser veldig lite annet kjøtt også, så det går rett vei :) Håper du skriver litt om hvordan kostholdet ditt blir freomver :)

Ingrid

02.11.2015 kl. 18:10
Sofie Caroline Nilsen: Takk :)

Ingrid

02.11.2015 kl. 18:11
Stine Tokle: Det høres bra ut :) ja, skal prøve på det!
Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits