Ingrid Stenbeck

Dagens barne-tv

Pleier som regel ikke å stå opp så veldig tidlig, men de gangene jeg gjør det liker jeg å sette på God Morgen Norge. Her om dagen var en slik dag, men før jeg kom så langt kom jeg over morgenens barne-tv. Det jeg alltid har lurt på er hva som er grunnen til at Drømmehagen surrer og går på tv. Vet noen det? Har noen et godt argument for hvorfor de synes dette er ok? Barne-tv for meg er et sted hvor barn kan både slappe av og lære ting. Greit, da jeg var liten hadde vi Teletubbies på tv, men vi hadde også Sesam Stasjon, Brannmann Sam og Postman Pat. Nå for tiden er det bare dårlig animerte program som jeg vedder på at noen av småbarna har fått mareritt av. Har dere for eksempel sett "Baby Jack" eller hva det programmet nå heter. Hvor en ekte baby er festet til en tegnet kropp. 


For meg så blir dette helt feil stimuli for en liten hjerne. Selv jeg synes dette er litt creepy, for å være helt ærlig. 
Jeg holder fast ved Alfa og Max Mekker. 

Hva synes du om nåtidens barne-tv?

Ronja Kathrin/ Katy

25.10.2015 kl. 08:08
Sier meg enig i det du sier, har ei lille søster som ser på baby jack og mye annet og skjønner ikke hvorfor di kan sende dette da di har sakt om andre tidlige barne tv program at det er ikke motorisk rikti for barn blah bla blah.. det er jo vertfal ikke baby jack. men di har jo fager pels hotell eller noe sånt i stede for sesam stasjon.

Ingrid

25.10.2015 kl. 08:56
Ronja Kathrin/ Katy: Nei. Jeg skjønner det virkelig ikke. Kan jo ikke være bra!
Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits