Ingrid Stenbeck

Til ettertanke

Har du noen gang stoppet opp og tenkt etter? Tenkt på om du faktisk er fornøyd med hvor du befinner deg i livet, akkurat nå? Ikke? Da synes jeg du skal det. Slipp det du har i hendene, pust dypt ned i magen og tenk deg om. Er du tilfreds? 

Akkurat dette gjorde jeg senest i går. Om jeg skal være helt ærlig med dere så er jeg ikke hundre prosent fornøyd med hvor jeg er i livet mitt for tiden, men hvem er vel det?
Jeg hører veldig ofte at jeg ikke har dårlig tid med å finne ut hva jeg vil bruke tiden min til. Spesielt, når det gjelder studier, men da spør jeg dere - hvem har egentlig rett til å uttale seg om noe slikt? Jeg vet hvert fall ikke hva som er rundt neste sving, eller hva som skjer i morgen. Våkner jeg i det hele tatt fra søvnen min i natt? 

Vet at dette kanskje er en dum tanke å tenke, men det er jo realiteten. Du og jeg aner ikke hva som skjer i fremtiden. Den er ikke skrevet enda, noe vi må lære oss til å bruke som noe positivt. Tenk hvis vi på forhånd fikk vite hva fremtiden ville bringe? Jeg hadde uten tvil blitt gal. Levd litt halvveis. Godt vi ikke vet. Når det er sagt så er jeg all for å få en utdanning for å sikre fremtiden min, men livet handler også om å leve, nyte, oppleve. Ikke bare skolegang og A4. Jeg har reiselyst i årene og fungerer ikke normalt hvis jeg ikke får opplevd nye ting hvert år. Det høres helt patetisk ut, men slik er det, og jeg tror også at flere av dere preges av "wanderlust". 

At det er viktig å følge drømmene sine er vel det jeg vil frem til med dette lille innlegget. UANSETT hva det er, ikke bare tenke på hva andre forventer av deg. Det er ditt liv og du får bare en sjanse. Jeg sier alltid til meg selv at det er bedre å angre på noe man har gjort enn å angre på noe man ikke har gjort. Hvis du ikke tør å ta sjanser eller følge hjertet ditt så kommer det til å forfølge deg resten av livet. 

 

Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits