Ingrid Stenbeck

Det nye årets løfter

God morgen. 

I og med at det nå er starten på et nytt år så er det også mange som har nyttårsforsetter til det nye året; Hva de kanskje skal bli bedre på, eller uvaner de egentlig bør legge av seg. For min del har jeg vel ingen skikkelige nyttårsforsetter fordi jeg synes egentlig det bare er tøv. Jeg sitter med det inntrykket at det ikke er så veldig mange som klarer å holde på disse løftene de har til seg selv i hele 365 dager. På en selv kjenner man andre er det vel noe som heter. Nå tar jeg ikke alle under èn kan, og all respekt til de som faktisk klarer å holde det de har lovet, inn i det nye året. Typiske ting jeg har sagt til meg selv og som har vært nyttårsforsetter år etter år er: 
♥Trene mer
♥Spise sunnere
♥Være flinkere på skolen, ect.
Selvfølgelig klarer jeg det til en viss grad, men også dette ebber ut etter en stund. Hvorfor er treningsstudioene proppfulle i januar/februar? Jo, vi har sagt at vi skal miste de få, ekstra kiloene som vi la på oss i jula og krameptrener som bare det. Etterhvert så blir det kjedelig. Veldig mange kommer ikke over "knærka" hvor trening faktisk begynner å bli gøy, men igjen vil jeg påpeke at jeg ikke drar alle over en kam.

I år har jeg sagt  at jeg skal jobbe litt mer med å stole på meg selv. Følge drømmene mine. Gjøre det jeg selv vil og ikke tenke på det andre sier og tenker om valgene jeg tar. Dette er tross alt mitt liv og jeg har bare fått ett. Så dèt vil jeg si er nyttårsforsettet mitt. Selv om det ikke er et "typiskt" et. Håper bare jeg klarer å holde det.

Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits