Ingrid Stenbeck

Oppskrift: Glutenfritt brød med kokos.

Hei. 

Jeg snakket om dette i går og nå er tiden her for å dele oppskriften med dere. 


Ingredienser:

1 ss Fiberhusk
1 dl vann
1.5 dl knuste linfrøkjerner
2 dl solsikkekjerner 
3 ss gresskarkjerner
2 dl kokkosmasse
200g malte mandler 
4 stk egg  
4 ss kokosolje
1 ss kardemomme
1 ts kanel
1 ss bakepulver
salt 

Slik gjør du:
Forvarm ovnen på 160 grader
Bland fiberhusk  med vann og la det trekke i noen minutter.
Bland solsikkefrø, linfrø, mandler og kokos. Hell i resten av ingrediensene og elt godt.

Form "deigen" som et rundt brød. Stekes nederst i ovnen på stekebrett i ca. 60 min.
Pynt gjerne med gresskarkjerner før steking. Avkjøl på rist.  


Jeg hadde ikke fiberhusk så jeg brukte kruskakli noe som fungerte veldig bra. Hakke mandlene i stedet for å bruke malte fungerer også veldig fint. Er det noen andre type nøtter eller urter som frister kan du bytte og mikse som du vil, men det er veldig viktig å ha nok egg her i og med at det ikke er noe annet som binder sammen ingrediensene. 

Dette brødet kan dere hvertfall spise med god samvittighet. Kjempe godt og kjempe sunt!

Iselin Renée

02.12.2014 kl. 22:10
Det så sunt og godt ut :)
Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits