Ingrid Stenbeck

Alt skjer for en grunn, eller?

Når jeg nå har flyttet for meg selv et stykke bort fra det som jeg kjenner så godt, er jeg også mye alene i den lille hybelen min. Jeg har aldri slitt med hjemlengsel og det gjør jeg heller ikke nå, men nå når julen kommer så tenker jeg ekstra på de jeg har mistet. Sorgen, og den er vond å kjenne på helt alene. Uansett om den er gammel eller ny. 

Jeg mistet min morfar for to år siden og han var virkelig verdens beste mann. Det gjør like vondt nå som det gjorde da, men sorg er noe vi må lære oss å leve med. Selv om det føles ut som om du ikke klarer å leve uten de og at kroppen kollapser så kan det hjelpe å tenke på de fine stundene dere hadde sammen. Det kan hvertfall være en trøst en liten stund. 

Selv har jeg møtt mye motstand og sorg noe jeg tror veldig mange andre har gjort også. Livet er ingen dans på roser.

Derfor lurer jeg på hvorfor det er mange som sier at "alt skjer for en grunn" 
Hva får de til å si det? Alle er like mye verdt. Om et menneske blir revet bort av sykdom, er det retferdig? Alle som blir drept i krig? All ondskapen som skjer i verden, det kan neppe skje for en grunn. Fordi det veier ikke opp mot det som er godt i livet. Etter min mening så er det alt for få fine øyeblikk og alt for mye onskap og stygge mennesker i verden. Vi må bare ta vare på det og de vi har kjær og  sette pris på de vi har så lenge vi har dem. Og ja, noen ganger skulle jeg ønske at øynene kunne ta bilder. Ta sjanser,

Følg hjertet ditt, velg vennene dine med omhu og elsk med hele deg. Husk at livet er kort. 

Hva er din mening?

Keths!

02.12.2014 kl. 16:27
Titter innom for å ønske deg en fin tirsdag! :)
Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits