Ingrid Stenbeck

Ny og sunnere start

God kveld dere♥

Tidligere i dag så kjøpte jeg meg en "matplan" om jeg kan si det. Jeg er veldig klar for å starte med trening for fullt igjen og dermed så tenkte jeg også å få noen nye innspll på matfronten. Jeg vet hva som skal til for å få resultater, men det er alltid morsomt med noe nytt. Den kostet ca 300 kroner og du får den da som E-bok.
Det er lagt opp til at du fritt kan velge hva du skal spise hver dag, men det følger med rettningslinjer, tips og mange forskjellige og inspirerende oppskrifter så du ikke skal spise ensidig.
Jeg har aldri gjort noe som dette tidligere, før når jeg har trent så har det blitt mest fokus på treningen og ikke så mye på hva jeg egentlig spiser. Det skal jo være omvendt. Det er 80% kosthold og 20% fysisk aktivitet som skal til. Så dette tror jeg blir veldig bra. Man må bare bestemme seg, for å oppnå de resultatene man selv vil ha. 

Du kan få planen herJeg har aldri vært superfornøyd med min egen kropp. Har aldri klart å se meg selv i speilet, smile og si at jeg selv er fin. Noe som tærer på meg innvendig og på hvordan jeg føler meg som person. Det er da mye lettere for meg å sammenligne meg selv med andre jeg ser er mye fittere enn meg. Jeg har prøvd så mange ganger, sett noen resultater, men gitt opp før det har blitt en vane. Det er der feilen ligger. Det er alltid starten som er vanskelig. Når du har kommet over den første knærka så går det bra. (Jeg må bare lære meg å ikke gi opp.) Heller være bedre enn det jeg var i går, løfte litt tyngre eller løpe litt fortere. Noe annet hjelper ikke. Så nå er det nok. Nå skal jeg jeg gi alt og gi blaffen i alle andre. 

Vet ikke helt enda når jeg skal starte på den, men det blir i løpet av uka eller i starten av neste uke. Må handle inn mat og få tak i matvekt noe jeg ikke har.. Men dere skal selvfølgelig få oppdateringer på hvordan det går :-) Gleder meg!!

Ingrid


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits