Ingrid Stenbeck

Èn, to, tre BLOPPIS!

Åh! Fytti så mye klær jeg har!! Lurer på hvordan det går an at jeg ikke finner en dritt å ha på meg hver eneste gang jeg skal noe? Det er vel slik med de fleste jenter, men nå som jeg har ryddet i skapet og pakket ned det meste så ser jeg ordentlig av hva jeg faktisk har. Halvparten bruker jeg jo ikke en gang. Kjøper meg nytt nesten hver eneste gang jeg skal ut og går lei av hvert eneste plagg på få uker. Det er jo egentlig helt patetisk. Skjerpings. Hehe, tror ikke det kommer til å bli bedre, men det jeg må stramme inn på er å være helt sikker når jeg kjøper ett plagg og heller kjøpe få plagg som jeg er 100% fornøyd med - hva tror dere? Høres dette smart ut? 

Når jeg gikk igjennom skapet mitt nå så jeg at jeg faktisk for det meste hadde pentøy og kjoler og nesten nada hverdagsklær. Kan jo selvfølgelsig være litt posh til hverdags også, men det er ikke helt meg, desverre. Så det må jeg invistere i når jeg har kommet meg på plass i min nye bopel. Jeg sto og stirret på søppelsekken med klær jeg ikke skulle ha lenger og tenkte at dette er alt for pent til å kaste og jeg blir jo snart en fattig student. Hmm. Så dermed så skal jeg starte min egen bloppis. Jeg har hatt en konto der utrolig lenge, men har bare ikke lagt ut noen klær der.. Det meste har rett og slett gått til Fretex. Nå som mye av det er helt nytt og noe ikke er tatt av merkelappen en gang tenkte jeg å gi bloppis en sjans. 

For dere som ikke vet hva dette er så er det et nettsted som helt anminnelige mennesker kan lage en konto og selge feks. klær slik som jeg da skal. Som en egen liten nettbutikk.  

Får ikke lagt ut noe før imorgen, men tror dette kan bli gøy! Mye fint å glede seg til♥

Urte

13.08.2014 kl. 19:39
Det høres smart ut, men nå er det slik at vi er jenter, og hvor godt vi klarer å gjennomføre det varierer veldig :) Ha en fin onsdags kveld videre :)

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.

Sunniva

13.08.2014 kl. 19:39
Fin blogg ;-) Ta gjerne en liten kikk på min også :*

Ingrid

13.08.2014 kl. 19:40
Urte: Ja, det er sant. Jeg er veldig motivert nå, men vi får se :-)

Ingrid

13.08.2014 kl. 19:48
Sunniva: Tusen takk :-)

Anette

13.08.2014 kl. 19:50
Kjenner meg veldig igjen i det du skriver :) Har bestemt meg for å heller invistere i klær, fremfor å kjøpe mange billige plagg som knapt blir brukt en gang.

Ingrid

13.08.2014 kl. 19:53
Anette: Herlig at det ikke bare er meg!

Stine E. Bingen

13.08.2014 kl. 21:51
Fin, elsker bloggen din!

Ingrid

13.08.2014 kl. 22:00
Stine E. Bingen: Tusen takk!

Ingrid Nordli

14.08.2014 kl. 21:58
Så lurt! Ingenting som å ruske opp i klesskapet :D Skal gjøre det selv når jeg kommer tilbake til leiligheten i Riga :)

GlassesShop

29.06.2016 kl. 05:31
Thank you for doing this post ? it really is helpful
Ingrid

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Fredrikstad. Blogger om alt som opptar meg mellom himmel og jord. Følg gjerne med :-)


KONTAKT
ingrid-kristine@hotmail.com
Norske blogger

Search

Bloggdesign

hits